- 3 Haziran 2015
- 739
- 876
- 23
- 41
- Konu Sahibi lavantakokusu07
-
Arkadaşlar gönlümde hep bir kız sevdası vardı.tabi öncelikle sağlıklı sıhhatli evlat versin Rabbim ama bugün oğrendığım 3. Oğlusum geliyor.bır kız cocugu o kadar ıstıyor ve dua edıyordum ki, ama Hayırlısı böyleymiş demek.12. Haftadayız daha çok küçük Belli olmaz dıyenler oluyor ama degışmez sanırım.once erkek denilip,sonra kız olma ıhtımali nedir? Yorum yaparsanız sevınırım...
belki Sağol canim hayırlısı artık bekliyorum bir kaç hafta dahakimisinde sonradan değişiyor burada okumuştum belki sizinde öyle olur :)
Benimde 11+3 de erkek gibiydi.12 haftada erkek dedi .bende zannetmiyorum değişeceğini ama olur mu olurCanim degismiyo yaa genellikle. Benimki 11+4 iken erkek dedi sonuc degismedi.
Çok iyiymiş. Tabii siz memnun oldunuz mu bu değişikliktenBana 12+6 da kiza benziyor dendi. 18. Haftada gittigimde erkek dedi.. Degisebilir. Hatta doktorumun tecrubesine guvendigimden herkese kiz dedik erkek cikti
İlki kizdi. Bu da erkek. Mutlu oldum ama daha sonralari kizda gonlumun oldugunu farkettim. İnsallah hayirlisi boyledir. Allah herkese hayirlisi ve afiyetlisini versin.Çok iyiymiş. Tabii siz memnun oldunuz mu bu değişiklikten
Çok teşekkürlerErkek tahmini kıza donusmez erkek tahmini kesin olurmuş çünkü pipi görünürmüş
kızda yanılma olurmuş kız tahmini erkeğe dönüşebilirmiş
Hayırlı olsun 3. Oğlunuz geliyor maşallah
Teşekkürler canım. Bakalım nasip kızda yanilip erkek denen çok oluyormuş. Ama erkekte pek yanılma olmuyor diyorlarcanım değişebilir bence. benimoğluşuma 12 haftada kız demişlerdi. 15 haftada erkek dediler.
Benim 12. Haftada erkek denmisti 16. Haftada kiz dendi canimArkadaşlar gönlümde hep bir kız sevdası vardı.tabi öncelikle sağlıklı sıhhatli evlat versin Rabbim ama bugün oğrendığım 3. Oğlusum geliyor.bır kız cocugu o kadar ıstıyor ve dua edıyordum ki, ama Hayırlısı böyleymiş demek.12. Haftadayız daha çok küçük Belli olmaz dıyenler oluyor ama degışmez sanırım.once erkek denilip,sonra kız olma ıhtımali nedir? Yorum yaparsanız sevınırım...
Ayyyy ınsallah banada hayırlısıyla öyle güzel bir haber verir doktorumBenim 12. Haftada erkek denmisti 16. Haftada kiz dendi canim
Zannetmiyorum cnm. Erkektir.A
Ayyyy ınsallah banada hayırlısıyla öyle güzel bir haber verir doktorum
Hadi insallah canimA
Ayyyy ınsallah banada hayırlısıyla öyle güzel bir haber verir doktorum
Benim 12. Haftada erkek denmisti 16. Haftada kiz dendi canim
Âmin canım çok sağol.erkeğe alıştırdım zaten kendimi .kız olursa büyük sürpriz olurZannetmiyorum cnm. Erkektir.
Sağlıkla al kucağına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?