- Konu Sahibi lavantakokusu07
-
BEN AKSİNE ERKEN ZAMANDA ERKEK DEMELERİNDE YANILMA PAYI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM. ÇÜNKÜ DOKTORUMDA DEMİŞTİ 12-13 HAFTALARDA KIZDADA ERKEKTEDE ÇIKINTI OLABİLİYORMUŞ. BU SEBEPLE YİNEDE 16 HAFTA ÖNCESİ TAHMİNLERE BAKMAMAK LAZIM. BENİM HALA BELLİ DEĞİL.Âmin canım çok sağol.erkeğe alıştırdım zaten kendimi .kız olursa büyük sürpriz olur
VARMI DİĞER 2 HAMİLELİĞİNDEN FARKLI OLAN BİŞEYLER SEN DAHA İYİ HİSSEDERSİNArkadaşlar gönlümde hep bir kız sevdası vardı.tabi öncelikle sağlıklı sıhhatli evlat versin Rabbim ama bugün oğrendığım 3. Oğlusum geliyor.bır kız cocugu o kadar ıstıyor ve dua edıyordum ki, ama Hayırlısı böyleymiş demek.12. Haftadayız daha çok küçük Belli olmaz dıyenler oluyor ama degışmez sanırım.once erkek denilip,sonra kız olma ıhtımali nedir? Yorum yaparsanız sevınırım...
Hadi hayirli haberler inşallah. Bizede haber verirsen sevinirim.BEN AKSİNE ERKEN ZAMANDA ERKEK DEMELERİNDE YANILMA PAYI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM. ÇÜNKÜ DOKTORUMDA DEMİŞTİ 12-13 HAFTALARDA KIZDADA ERKEKTEDE ÇIKINTI OLABİLİYORMUŞ. BU SEBEPLE YİNEDE 16 HAFTA ÖNCESİ TAHMİNLERE BAKMAMAK LAZIM. BENİM HALA BELLİ DEĞİL.
13+4 TE ERKEK DEDİ. 16 HAFTALIKKEN BACAK ARASINI BOŞ GÖRDÜM DEDİ. ULTRASONUN SONUNDA SANKİ BURDA PİPİ VAR AMA EMİN DEĞİLİM DEDİ. 20 GÜN SONRAKİ KONTROLİMÜ BEKLİYORUM BEN
Var gibi canım. Et ve tavuktan aşırı tiksindim. Aşırı uyuyorum.ve karnimda kipirti seyirme hiç bişey yok gibi.VARMI DİĞER 2 HAMİLELİĞİNDEN FARKLI OLAN BİŞEYLER SEN DAHA İYİ HİSSEDERSİN
Var canım. Burda nub teorisinden anlayan arkadaslarda erkek dedi.resim varsa atsana bakalım bi , yani cinsiyeti öğrendiğin gün ultrason resmi verdiyse doktor
Öyle tabii canım en önemlisi sağlıklı ve hayırlı olmaları. Ama gönül bir degisiklikte istiyor İşte. Burda okuduklarıma bakarsam bebegin pipisini hatta yumurtaliklarni göstermiş doktor sonra kız olmuşnubcular bana da kız demişti erkek çıktı:)))
bence en iyi 16.haftada bellı olur ama erkekten kıza dönüş zor canım,pipi takıp edılıyor genelde
Allah hayrlı evlat versın saglıklı olsunlar gerısı nasip kısmet boylesı hayırlıyms demekkı:)
Nub bariz yukari dik duruyor canim kismet birine de boyle bariz erkek dedik kiz cikti sok olduk..16.haftayi bekle canimVar canım. Burda nub teorisinden anlayan arkadaslarda erkek dedi.
INŞALLAH hayirlisiyla bir şokta bende yaşarsınız.Nub bariz yukari dik duruyor canim kismet birine de boyle bariz erkek dedik kiz cikti sok olduk..16.haftayi bekle canim
canım 18.haftaya kadar erkek denildi.18.haftada kızım olacağını öğrendim.doktorda çok net konuşmuştu.yani ne olacağı hiç belli olmaz.Allah sağlıklısını hayırlısını gönlüne göresini verir inşallah.Teşekkürler canım. Bakalım nasip kızda yanilip erkek denen çok oluyormuş. Ama erkekte pek yanılma olmuyor diyorlar
BELİRTİLERİN NELERDİ? ANLATABİLİRMİSİN CNMcanım 18.haftaya kadar erkek denildi.18.haftada kızım olacağını öğrendim.doktorda çok net konuşmuştu.yani ne olacağı hiç belli olmaz.Allah sağlıklısını hayırlısını gönlüne göresini verir inşallah.
bi tane kızım var cnm.onda 5 ay midem bulanmıştı bunda sadece iki hafta.bunda sadece göbeğim büyüdü çok az kilo aldım.yani kzımla belirtiler hiç tutmuyodu.ama göğüslerim iki ay çok acıdı.sonuçta bunlarda kız belirtileriymiş.belirtiler pek tutmuyor anlayacağın.BELİRTİLERİN NELERDİ? ANLATABİLİRMİSİN CNM
Amin canım. Inşallah bakalım 1 ay sonra netlesir inşallah. Allah senin bebesinide sağlıkla kucağına almayi nasip etsin.canım 18.haftaya kadar erkek denildi.18.haftada kızım olacağını öğrendim.doktorda çok net konuşmuştu.yani ne olacağı hiç belli olmaz.Allah sağlıklısını hayırlısını gönlüne göresini verir inşallah.
Aminn inşallah canim.senide sağlıkla bebisine kavustursun inşallah.Erken haftalarda erkek denilip kıza dönen çok var 20 haftaya kadar beklemek gerek canim Allah hayırlı sağlıklı versin önce sonra gonlundekini insallah
Aminn canm sagolasinAminn inşallah canim.senide sağlıkla bebisine kavustursun inşallah.
Benimde bir oglum var 7 yaşında. Bu hamileligim ile oglum arasinda çok fark var. 13 haftalikken erkek dendi ama ondan sonra net bisey konusan olmadi. Bugun kontrolum vardi doktor yine kesin konusamadi. Bacak arasinda kordon var goremiyorum erkege benziyor ama emin degilim dedibi tane kızım var cnm.onda 5 ay midem bulanmıştı bunda sadece iki hafta.bunda sadece göbeğim büyüdü çok az kilo aldım.yani kzımla belirtiler hiç tutmuyodu.ama göğüslerim iki ay çok acıdı.sonuçta bunlarda kız belirtileriymiş.belirtiler pek tutmuyor anlayacağın.
Hımm aslında 19 haftalikmis belli olması gerekir ama. Devlet hastanesimi özelmi doktorun canım.Benimde bir oglum var 7 yaşında. Bu hamileligim ile oglum arasinda çok fark var. 13 haftalikken erkek dendi ama ondan sonra net bisey konusan olmadi. Bugun kontrolum vardi doktor yine kesin konusamadi. Bacak arasinda kordon var goremiyorum erkege benziyor ama emin degilim dedi
devlet hastanesindeki kontrolümdü dünkü. yok ya benim ki merak ettiğimi biliyor ya her gittiğimde bana saklıyor kendisini. :) bi önceki kontrolüm özeldeydi oda emin olamamıştı. bacak arasını boş gördüm dedi. sonradan sanki burda pipi var dedi. şimdi ister istemez acaba oda mı kordonu gördü diyorum.Hımm aslında 19 haftalikmis belli olması gerekir ama. Devlet hastanesimi özelmi doktorun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?