Doğuma Hazırlık 3.oglum geliyormuş

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Seninki pek bi Nazlı bebis olucak desene şimdiden sana naz yapıyor.

Kizlar benim 11de erkek 15de kiz denildi ilk bebegm..belirtiler 13.haftamdan sonra kalcam cikti basenlerim ve karnim yayvanlasti basta bole degildi dikti..sonra mide bulantisi cok yasadim hep tuz istedim bole kilolarca yuzum guzellesmis ole diolar ama agzma yara cikiodu ama normaldede cikar vitaminsizim ben cunku beni goren yuzumdn dolayi erkek dedi cnku normalde sivilceliydm gitti bian ha bide tuylerim cok uzadi sonuc olarak yuzde 90 kiz yardimci olduysam sevinirim karnlarmizi koysak aslinda tahmin edeblrz

Bir daha ki kontrolün ne zaman? Bende çok merak ediyorum senin bebisin cinsiyetini

Bu hamileligin dogerlerinden farkli mi
Aslına bakarsan farklı, oglanlarda tatlıya çok düşkündüm. Hergün mutlaka kabak tatlısı yerdim 1 porsiyon bunda tatlı istemiyorum.daha çok acili ekşili şeyler ve tavuktan tiksindim.etde yiyemeden 3 aydır. Yeni yeni kofte yiyebiliyorum .ve bu sol tarafta. Icime de hep kız doğuyor. Bakalım Allah hayırlısını versin inşallah

canım benim Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin..bana 12.haftada erkek dediler,sonra kız,sonra yine erkek sonrada göstermedi zaten..doğunca kız olduğunu öğrendim..kızda canım sadece portakal suyu ve meyve istiyordu..etten tiksindim..aşure canım çekti tatlı olarak...oğlumdada bunların tam tersi oldu..

Sağol canim Allah razı olsun. Ne zaman oldu bu olay.sozde şimdi cihazlar çok iyi hemen biliniyor diyorlar o yüzden soruyorum.

Aslında birebir ayniyiz. Bende tatliya cok duskundum. Bu hamileligimde surekli ekşi yiyiyorum. Oglum sagimdaydi. Bu solumda. Meyve harici oyle et falan yemek istemiyorum. Karpuz şeftali bol limonlu salata ile tum gunu bitirebilirim. Benimde hep.icimden gecen kız ama doktorlar oyle karışık konustu ki artık bisey diyemiyorum

Oglumda göğüslerim hemen kararmisti gobek çizgim belli olmustu. Bunda daha cizgi yok. Oyle kararmada çok yok. Oglum cok erken tekmelemisti. Bunda tekmelemeleri tam tekmede sayilmaz daha 2 gundur hissediyorum.

Oglumda göğüslerim hemen kararmisti gobek çizgim belli olmustu. Bunda daha cizgi yok. Oyle kararmada çok yok. Oglum cok erken tekmelemisti. Bunda tekmelemeleri tam tekmede sayilmaz daha 2 gundur hissediyorum.
Evet bende de aynen göbek çizgim yok gibi.ayy çok karmasigim hem kendimi umutlandirmak istemiyorum. Hemde içime hep kız doğuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…