- 3 Haziran 2015
- 739
- 876
- 23
- 41
- Konu Sahibi lavantakokusu07
-
Seninki pek bi Nazlı bebis olucak desenedevlet hastanesindeki kontrolümdü dünkü. yok ya benim ki merak ettiğimi biliyor ya her gittiğimde bana saklıyor kendisini. :) bi önceki kontrolüm özeldeydi oda emin olamamıştı. bacak arasını boş gördüm dedi. sonradan sanki burda pipi var dedi. şimdi ister istemez acaba oda mı kordonu gördü diyorum.
sorma oyun oynuyor benimle bacak kadar boyuylaSeninki pek bi Nazlı bebis olucak deseneşimdiden sana naz yapıyor.
Canım merhaba belli oldunu cinsiyetıniz?sorma oyun oynuyor benimle bacak kadar boyuyla
Bir daha ki kontrolün ne zaman? Bende çok merak ediyorum senin bebisin cinsiyetiniKizlar benim 11de erkek 15de kiz denildi ilk bebegm..belirtiler 13.haftamdan sonra kalcam cikti basenlerim ve karnim yayvanlasti basta bole degildi dikti..sonra mide bulantisi cok yasadim hep tuz istedim bole kilolarca yuzum guzellesmis ole diolar ama agzma yara cikiodu ama normaldede cikar vitaminsizim ben cunku beni goren yuzumdn dolayi erkek dedi cnku normalde sivilceliydm gitti bian ha bide tuylerim cok uzadi sonuc olarak yuzde 90 kiz yardimci olduysam sevinirim karnlarmizi koysak aslinda tahmin edeblrz
Daha degil tatlim bayramdan sonra sanırım carsamba gunu gidecegim insallahCanım merhaba belli oldunu cinsiyetıniz?
Sen ne yaptin gittin mi bir daha doktora?Bir daha ki kontrolün ne zaman? Bende çok merak ediyorum senin bebisin cinsiyetini
Gitmedim canım bende ayin 30 unda kontrolum. Bu arada başka doktora gitmemek için zor tutuyorum kendimiSen ne yaptin gittin mi bir daha doktora?
Bana kalsa bende coktan gitmistim ama inatla gitmicem deyip duruyorum. Bude carsamba gunu 4boyutlu ultrasonmudur nedir ona girecegim için bekleme karari aldimGitmedim canım bende ayin 30 unda kontrolum. Bu arada başka doktora gitmemek için zor tutuyorum kendimi
Aslına bakarsan farklı, oglanlarda tatlıya çok düşkündüm. Hergün mutlaka kabak tatlısı yerdim 1 porsiyonBu hamileligin dogerlerinden farkli mi
Sağol canim Allah razı olsun. Ne zaman oldu bu olay.sozde şimdi cihazlar çok iyi hemen biliniyor diyorlar o yüzden soruyorum.canım benim Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin..bana 12.haftada erkek dediler,sonra kız,sonra yine erkek sonrada göstermedi zaten..doğunca kız olduğunu öğrendim..kızda canım sadece portakal suyu ve meyve istiyordu..etten tiksindim..aşure canım çekti tatlı olarak...oğlumdada bunların tam tersi oldu..
Aslında birebir ayniyiz. Bende tatliya cok duskundum. Bu hamileligimde surekli ekşi yiyiyorum. Oglum sagimdaydi. Bu solumda. Meyve harici oyle et falan yemek istemiyorum. Karpuz şeftali bol limonlu salata ile tum gunu bitirebilirim. Benimde hep.icimden gecen kız ama doktorlar oyle karışık konustu ki artık bisey diyemiyorumAslına bakarsan farklı, oglanlarda tatlıya çok düşkündüm. Hergün mutlaka kabak tatlısı yerdim 1 porsiyonbunda tatlı istemiyorum.daha çok acili ekşili şeyler ve tavuktan tiksindim.etde yiyemeden 3 aydır. Yeni yeni kofte yiyebiliyorum .ve bu sol tarafta. Icime de hep kız doğuyor. Bakalım Allah hayırlısını versin inşallah
Evet bende de aynen göbek çizgim yok gibi.ayy çok karmasigim hem kendimi umutlandirmak istemiyorum. Hemde içime hep kız doğuyor.Oglumda göğüslerim hemen kararmisti gobek çizgim belli olmustu. Bunda daha cizgi yok. Oyle kararmada çok yok. Oglum cok erken tekmelemisti. Bunda tekmelemeleri tam tekmede sayilmaz daha 2 gundur hissediyorum.
Yani kendimi mi umutlandiriyorum bilmiyotum ama bende daha oglum diye sevemiyorum emin olamadim dahaEvet bende de aynen göbek çizgim yok gibi.ayy çok karmasigim hem kendimi umutlandirmak istemiyorum. Hemde içime hep kız doğuyor.
Bende öyleyim canım. Ama erkek olduğuna alıştırmalar kendimi.kiz derse sürpriz olsunYani kendimi mi umutlandiriyorum bilmiyotum ama bende daha oglum diye sevemiyorum emin olamadim daha
Canım ben gittim doktora kesin erkekBende öyleyim canım. Ama erkek olduğuna alıştırmalar kendimi.kiz derse sürpriz olsun
Hayırlı olsun canım . Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Bende yarın gidicem yazarım sonucu.Canım ben gittim doktora kesin erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?