3. revizyonum perşembe

tebessm79

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2010
188
19
643
İzmir
öncelikle herkese kucak dolusu merhaba, hepimiz ortak hayallerle burdayız ve görüyorum ki kimse manevi desteğini birbirinden esirgemiyor, böylesine güzel bilgi ve duygu paylaşımı başka yerde olmasa gerek. perşembe günü 3. revizyonumu cemil tugaya olucam, ona çok güveniyorum, gene onu bu site sayesinde tanıdım ayrıca onu tanımama vesile olan herkese (moper35, cekhu, aybendor, bade....) teşekkürler.

kızlar sizden ufak bi isteğim var :109: bu mesajı okuduğunuzda elinizi kalbinize koyup bana şans dilerseniz çok mutlu olurum, pozitif enerjinize gerçekten çok ihtiyacım var. artık hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum, resimlerime bakarsanız beni çok daha iyi anlarsınız.

umarım burda ki herkes hayallerinde ki buruna kavuşur sizi seviyorum

allah gönlüne göre versin canım insallh bu defa tam istediğin gibi olurrr.merak etme sen..

canım Allah yardımcın oldun dualarım seninle.. dilerimki gönlünden geçen neyse istediğin neyse o şekilde olsun.. sende dua et bol bol.. öpüyorum.. :)

umarm bu sefer hersey istedgn gibii olur cnm bende bir revzyon düşünyrm belkide ısık olursn bizede ... paylaşmlarını beklyrz ..

merhaba herkese, perşembe günü ameliyatımı oldum şu anda çok az morluğum var, ama şişlik fazla o da normal zaten, ağrım sızım hiç olmadı, tamponu ameliyatın ertesi sabahı çıkardı doktorum hiç hissetmedim bile. hastane inanılmaz rahattı ve herkes çok çok ilgiliydi kendimi prenses gibi hissettim. fakat burnumun şekliyle ilgili hiç bir fikrim yok. salı günü kontrole gidicem. atel daha bir hafta durur sanırım yani resim koymam için biraz daha bekliyceksiniz. şu an çok rahatım gelişmelerden haberdar edicem hepinizi öpüyorum

canım çok geçmiş olsun inşallah bu sefer istediğin gibi olmuştur . 3 revizyn geçirmişsin atelin alınınca burnunun ilk hali ameliyt snrası ve her revzyondn snraki resimleri bzimle paylaşrmısın çok merak ediyorm. :26:

çok geçmiş olsunnn..umarım herşey senin için yolunda gider ve istediğin burna kavuşmuş olursun..

canım cok cok gecmıs olsun ıns.hersey ıstedıgın gıbı gıderr,bende 3.revızyon amelıyat olacak bırı olarak senı takıp edıyorum bana umut olacaksın ,kendıne ıı bak

cnmmmmmmmmmmmmcok gecmisss olsun 4 gözle resimlerini bekliorum benm revzyonuma 24 gün kaldı banaaa seninde burnunu görücem snra karar vericem

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim gerçekten çok destek oldunuz. sargılarım çıkar çıkmaz burdan resimlerimi sizinle paylaşıcam

benimle aynı gün ameliyata girmişsin..üstelik bende üçüncüye girdim..27 ocak perşembe günü üçüncü revizyon ameliyatımı oldum..ege ünv.de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…