benimle aynı gün ameliyata girmişsin..üstelik bende üçüncüye girdim..27 ocak perşembe günü üçüncü revizyon ameliyatımı oldum..ege ünv.de.
kızlar bugün atelim çıktı dikişlerim alındı ve nihayi an aynaya baktım ve sevinçten gözlerim doldu. cemil tugaya ne kadar teşekkür etsem az gerçekten kızlar kimse abrtmıyor tek kelimeyle muhteşem bi doktor ve muhteşem bir insan... pazartesi bantımda çıktıktan sonra resimlerimi yüklüycem
öpücükler
kızlar bugün atelim çıktı dikişlerim alındı ve nihayi an aynaya baktım ve sevinçten gözlerim doldu. cemil tugaya ne kadar teşekkür etsem az gerçekten kızlar kimse abrtmıyor tek kelimeyle muhteşem bi doktor ve muhteşem bir insan... pazartesi bantımda çıktıktan sonra resimlerimi yüklüycem
öpücükler
öpücükler
öpücükler
evet güzel bayanlar nihayet ekledim, fotolara bakabilirsiniz :)
ben göremiyorum :s
evet güzel bayanlar nihayet ekledim, fotolara bakabilirsiniz :)
öncelikle herkese kucak dolusu merhaba, hepimiz ortak hayallerle burdayız ve görüyorum ki kimse manevi desteğini birbirinden esirgemiyor, böylesine güzel bilgi ve duygu paylaşımı başka yerde olmasa gerek. Perşembe günü 3. Revizyonumu cemil tugaya olucam, ona çok güveniyorum, gene onu bu site sayesinde tanıdım ayrıca onu tanımama vesile olan herkese (moper35, cekhu, aybendor, bade....) teşekkürler.
Kızlar sizden ufak bi isteğim var :109: Bu mesajı okuduğunuzda elinizi kalbinize koyup bana şans dilerseniz çok mutlu olurum, pozitif enerjinize gerçekten çok ihtiyacım var. Artık hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum, resimlerime bakarsanız beni çok daha iyi anlarsınız.
Umarım burda ki herkes hayallerinde ki buruna kavuşurSizi seviyorum
resimlerden cok hoş görünyo .. inş herşey cok daha güzel olur gün gectikcee ... gecmiş olsunn cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?