• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 saat sonra çıkan 2 ci çizgi

Ayten 1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
13
Puanlar
3
Öncelikle merhaba arkadaşlar. 5 yıldır evliyim
Adet öncesi pms yaşıyorum. El ayaq zonklaması göğüs dolgunluğu. Her zaman böyle olur ve adet olurum. İlk gebeliğimde olmamıştı. O gebeliğim düşükle sonuçlandı. Farklı drlara gittim sonra pkos deyildi.
Bu ay farklı birçey oldu adetin 14-16-18 ci günlerinde uzanan akıntım oldu. Adetin 12-16-19 cu günlerini değerlendirdik. Adetin 20-22 ci genleri uzanmayan akıntım oldu. 24 cü günü falandı galiba kahverengi leke geldi ve durdu. Dün adetin 27 ci günü sağ tarafda 5-7 saniyelik 2-3 kez batmalar oldu. Ve evde iş yaparken adet ağrılarım oldu. Dinlendiğim zaman geçti. Yine iç yaparken yine başladı. Ve durdu.
Bugün 28 ci günüm peçeteye pembe renk leke geldi sonra durdu daha gelmedi. Adet ağrılarım geldi gitti. Bu ay da PMS yaşıyorum. Bugün test yaptım ilk negativ çıktı. 20 dk sonra grileşti. 2 saat sonra pembemsi renk aldı. 3 saat sonra böyle oldu. Aslında bu testler bpyle yapıyor ama ilk kez bu kadar belirgin oldu. Bat
1000241294.webp
1000241295.webp
4-10 mart Rası

hassas gebelik testı alıp yapın kaset testlere hem güven olmuyor hemde kuruma çizgisi çıkarıyor

max 10 dk içinde çıkan sonuclar guvenli.
Kuruma cizgisi muhtemelen

elbette sabah dene aç karnına beta hcgnın en yogun olduğu saatler
Dayanamayıp eczaneden böyle test aldım. 4-5 ci idrarımdı galiba yaparken. İdrarımı çok tutamadım. Sahurda çok fazla çay su içmiştim. Yaptım olk 10 dk böyle çıktı

2. çizgiyi sen görebiliyormusun buradan anlaşılmıyor resimden

en sağlıklısı sahura kalktığınızda yapmanız uzun süre beklemiş idrarla mümkünse 2 farklı testle deneyin

2. çizgiyi sen görebiliyormusun buradan anlaşılmıyor resimden
Telefonun flaşiyle görüyorum evet. Aslında ilk 10 dk dahayalet birşey gördüm inanmadım. Biraz geçtikten sonra daha da belirginleşti

Back
X