3 saat sonra çıkan çift çizgi ne anlama geliyor? Böyle olup hamile olan var mı?

Eylullum1

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2019
899
975
23
Sabah yaptığım testrt 3 saat sonra 2. Çizgi belirdi bunu görünce emin olmak için test aldım fakat onda çıkmadı. Önceki testinde de pozitif çıkmıştı. Neden kan vermiyorsun derseniz adetimin geçmesini bekliyorum

Canım 3 saat sonra testin geçerliliği kalmıyor.Hele adet tarihin yakın değilse idrar testi de güvenilir değil.Guvenilir olan kan testi.Biraz sabretmen gerekecek
Bazı yorumlarda geç döllenme olabilir falan yazmışlardı önceki gün de test hemen 2. Çizgiyi verince kafam karıştı bu ay olmazsa bidaha almam zaten bu testlerden sürekli farklı sonuç çıkıyor

Cope attigi testte ertesi gun ikinci cizgi ciktigini gorup hamile olanlarida biliyorum.oyuzden imkansiz degil siz 2-3 gun sonra bir daha deneyin

Bazı yorumlarda geç döllenme olabilir falan yazmışlardı önceki gün de test hemen 2. Çizgiyi verince kafam karıştı bu ay olmazsa bidaha almam zaten bu testlerden sürekli farklı sonuç çıkıyor
Canım ilk hamileligimde son adet gördüğüm tarihte sağlık ocağına gitmiştim ....orda bile test yaparken birkaç gün daha beklememizin faydalı olacağını idrar testlerinin yanıltıcı olabildiğini söylemişlerdi.Azicik sabret derim ben

Benim ilk hamileliğimde öyle olmuştu. Test yapmıştım ikinci çizgi yoktu.3 saat sonra baktığımda hafif bir çizgi vardı. İnanamamıştım. Ertesi gün bir daha yaptım ikinci çizgiyi silik de olsa hemen görmüştüm. Hakkınızda hayırlısı olsun

Benim ertesi gün 2 çizgi çıkmıştı. Hamileydim...
Hadi ya Allah bağışlasın kucağına aldıysan hamileysende şuan sağlıkla kucağına alırsın inşallah ben ilk gebeliğim de düşük yaptım o yüzden biraz da tedirginlik var bir gün öncesinde yaptığmda ışık hızıyla ikinci çizgi belirdi ama sonrakinde çıkmadı. Sonra tekrar yap diyenler oldu yaptım oda akşama doğru pozitif oldu 4 gün var adetime erkenden kan vermek istemediğim için beklicem artık test yapmam daha

Cope attigi testte ertesi gun ikinci cizgi ciktigini gorup hamile olanlarida biliyorum.oyuzden imkansiz degil siz 2-3 gun sonra bir daha deneyin
Evet beklicem artık düşük yaptığımda doktor hamile kalınca düşük önleyici kullanacaksın demişti belritide hissedince erkenden test yapmanın bedeli sanırım bunlar

Prospektüste ne yazıyorsa o. 3 saat sonraki sonuç baz alınmaz.
Kan testinde adet gecikmeden önce de sonuç çıkabilir.

He gecikmeden teste para vermek istemiyorum derseniz bilemem..

Zaten sıkıntı şu ki ben ilk yaptığım testte hemen gördüm 2.çizgiyi emin olmak için tekrarlayalım dedim onda çıkmadı tabi akşam yapmıştım 2.testi. Kalan bir testim vardı ertesi sabah onla yaptım oda işte 3 saat sonra falan 2. Çizgi belirdi . Acaba akşam yapılanlarda mı çıkmıyor ki

Prospektüste ne yazıyorsa o. 3 saat sonraki sonuç baz alınmaz.
Kan testinde adet gecikmeden önce de sonuç çıkabilir.

He gecikmeden teste para vermek istemiyorum derseniz bilemem..
Test yaptım 35 TL de para verdim negatif çıktı fakat hemşire şuan erken kan testi için dedi. Şimdide o yüzden bekliyorum geçmesini.. Ertesi gün görüpte hamile olanlarda varmış yorumlarda arkadaslar yazmış tabi bu hamile olduğum anlamına gelmez her şeyin hayırlısı herkes için.. Yani 4 gün daha beklemek istiyorum testler canımı sıktı çünkü daha önce de bir düüşüğm olduğu heyecana kapıldım sanırım belirtilerim olunca

Bir gün önceki testte hemen çift çizgi çıktıysa hamilesinizdir bence.
Negatifse hata olur, pozitifse hata olmaz derler..
Ama adeti beklemek daha iyidir.

Ben 2 gün gecikince yapmıştım. Benim de ilki düşüktü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…