3 saat sonra çıkan çift çizgi ne anlama geliyor? Böyle olup hamile olan var mı?

Tesekkür ederim
Benim degerlerde güzel yükseliyodu ama olacagı varsa oluyo,kese küçük bebek büyükmüş:/
Allah sizindr gönlünüze göre versin
Bana açıklama bile yapmadı doktor ilk gebelerde olabilir dedi geçiştirdi hiçbir şeye bakmadı

Evet bi tanesinde direkt belirdi çizgi o akşam yaptım çıkmadı. Kafamız karıştı ertesi sabah yine yaptım o da 3 saat sonra baktım çift çizgi eşimle şaştık kaldık boşa sağlık ocağına gitmemek için emin olmak istedim akşamına yine yaptım yoktu ve artık moralim bozuldu iyice. akşam çıkmayabilir sabah idrarda daha cok beta olur dediler belkide öyledir. Evet kanda daha net kesin çıkıyor ama ben emin olayım diye düşünüyodum belki yarın giderim olmazsa

Ilk hamileligmde tam da boyl olmustu. Test yaptim bekledm bisy yok. Ortalam 3 saat sonra cope atmk icin elime aldm ki silik ikinci cizgi.
Ama ben emin olmak icin tekrar yaptim silik de olsa cikti. Sonra gun gectkce koyulasmsti

Ilk hamileligmde tam da boyl olmustu. Test yaptim bekledm bisy yok. Ortalam 3 saat sonra cope atmk icin elime aldm ki silik ikinci cizgi.
Ama ben emin olmak icin tekrar yaptim silik de olsa cikti. Sonra gun gectkce koyulasmsti

Sabah elimde ki son testi yapayım ben de o zaman ya adetede az kaldı hafta sonu girmeden sonucu alırım hep. Düşük yaptım o yüzden doktor hamile kalır kalmaz düşük önlryeci kullanacaksın demişti varsa da önlemini almış olurum inşallah

Aynen ben kana hic gitmedim. Gun gectkce yeniden test yaptim koyulasmisti. Belki sizinde oyle olur hakkinzda hayrlisi olsun. Hatta o gun misafr vardi testi onlar gidince yaptim. Sonra evi temzledim falan:))) ctesi gunuydu net hatrliyrm. Bi baktimm silik bi cizgi belirmis ordan

Bakalım ne olacak çok merak ediyorum olmass her testte silik çizgi çıkmazdı herhalde diyorum ama sonra da kendine umut aşılama diye yoktur belki diyorum ama yarın bi yapayım cıksrss hemen gidip kan veririm perşembe zaten yarın cuma çıkar sonuç

Darısı başımıza inşallah dualarında bize de yer ver canım. Yarın 4 gün olacak test yapsam mı acaba çıkarsa kan veririm gidip yine teste gidiyor aklım
Amin canim. Adet gunu de bile cikmadi.ertesi gun kan verdim hcg 362 ve idrar cikmadi. En guzel belirti adet gecikmesi

ay sormayin valla hatta birde test bozuksa diye gidip aile hekiminde her ay kan veriyorum diye en son firca yemistim dr dan
Bir daha tövbe uğraşmam. İdrar testine harcadığım onca paraya yanıyorum

Canım bekleyen idrarda daha iyi sonuç alınıyo yani net oluyo sonuç o yüzden sabah ilk idrarla derler ama akşam yapacaksan da 4ila 6 saat tutup yaparsan da olur belki ilki sabah olduğu için çiftdir çift çizgide hata payı yok diye biliyorum ama 3 saat sonra değişmesi de tuhaf daha geçen ay attım yaptığım testleri biri tam diğeri silik iki çizgi aynı duruyodu iki testte de

Gebelik var mıydı peki sabah bi yapıp çıkarsa kana gideyim diyorum çünkü bu şekilde hamile olduğunu öğrende çok olmuş

Ben adetten üç gün sonra yapmıştım böyle oldu. Siz daha olmamışsınız. Bence sürekli yapıp kendinizi stres yapmayın bekleyin adet gecikince saglik ocagına yada kadın Doğuma gidin.

Ben adetten üç gün sonra yapmıştım böyle oldu. Siz daha olmamışsınız. Bence sürekli yapıp kendinizi stres yapmayın bekleyin adet gecikince saglik ocagına yada kadın Doğuma gidin.

Evet şuan bekliyorum adetimi bakalım sonuç ne çıkacak

Bence daha once yaptigin testte direk pozitif ciktigi icin hamile olabilirsin .tabi yine de bekleyip goreceksin hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…