Bana açıklama bile yapmadı doktor ilk gebelerde olabilir dedi geçiştirdi hiçbir şeye bakmadıTesekkür ederim
Benim degerlerde güzel yükseliyodu ama olacagı varsa oluyo,kese küçük bebek büyükmüş:/
Allah sizindr gönlünüze göre versin
Regliniz henuz gecikmediyse hormonunuz yeterince yukselmemistir, o yuzden 3 saat sonra ikinci cizgi cikmis olabilir. Benim ertesi gun cikmisti ikinci cizgi, hamileydim. Bir tanesinde daha pozitif cikti demissiniz yanlis anlamadiysam, buyuk ihtimal hamilesiniz. Kan testi icin regli beklemeye gerek yok diye biliyorum, emin degilim ama, kanda epey hizli yukseliyor olmasi lazim beta hcg'nin
Ilk hamileligmde tam da boyl olmustu. Test yaptim bekledm bisy yok. Ortalam 3 saat sonra cope atmk icin elime aldm ki silik ikinci cizgi.Sabah yaptığım testrt 3 saat sonra 2. Çizgi belirdi bunu görünce emin olmak için test aldım fakat onda çıkmadı. Önceki testinde de pozitif çıkmıştı. Neden kan vermiyorsun derseniz adetimin geçmesini bekliyorum
Ilk hamileligmde tam da boyl olmustu. Test yaptim bekledm bisy yok. Ortalam 3 saat sonra cope atmk icin elime aldm ki silik ikinci cizgi.
Ama ben emin olmak icin tekrar yaptim silik de olsa cikti. Sonra gun gectkce koyulasmsti
Aynen ben kana hic gitmedim. Gun gectkce yeniden test yaptim koyulasmisti. Belki sizinde oyle olur hakkinzda hayrlisi olsun. Hatta o gun misafr vardi testi onlar gidince yaptim. Sonra evi temzledim falan:))) ctesi gunuydu net hatrliyrm. Bi baktimm silik bi cizgi belirmis ordanSabah elimde ki son testi yapayım ben de o zaman ya adetede az kaldı hafta sonu girmeden sonucu alırım hep. Düşük yaptım o yüzden doktor hamile kalır kalmaz düşük önlryeci kullanacaksın demişti varsa da önlemini almış olurum inşallah
Aynen ben kana hic gitmedim. Gun gectkce yeniden test yaptim koyulasmisti. Belki sizinde oyle olur hakkinzda hayrlisi olsun. Hatta o gun misafr vardi testi onlar gidince yaptim. Sonra evi temzledim falan:))) ctesi gunuydu net hatrliyrm. Bi baktimm silik bi cizgi belirmis ordan
Amin canim. Adet gunu de bile cikmadi.ertesi gun kan verdim hcg 362 ve idrar cikmadi. En guzel belirti adet gecikmesiDarısı başımıza inşallah dualarında bize de yer ver canım. Yarın 4 gün olacak test yapsam mı acaba çıkarsa kan veririm gidip yine teste gidiyor aklım
Bir daha tövbe uğraşmam. İdrar testine harcadığım onca paraya yanıyorumay sormayin valla hatta birde test bozuksa diye gidip aile hekiminde her ay kan veriyorum diye en son firca yemistim dr dan
Amin canim. Adet gunu de bile cikmadi.ertesi gun kan verdim hcg 362 ve idrar cikmadi. En guzel belirti adet gecikmesi
Canım bekleyen idrarda daha iyi sonuç alınıyo yani net oluyo sonuç o yüzden sabah ilk idrarla derler ama akşam yapacaksan da 4ila 6 saat tutup yaparsan da olur belki ilki sabah olduğu için çiftdir çift çizgide hata payı yok diye biliyorum ama 3 saat sonra değişmesi de tuhaf daha geçen ay attım yaptığım testleri biri tam diğeri silik iki çizgi aynı duruyodu iki testte de
valla bende hele birde eve netten bir karton ovulasyon testi almistim oda elimde patladi yaninda gebelik testi hediyeliydi odaBir daha tövbe uğraşmam. İdrar testine harcadığım onca paraya yanıyorum
Allah bağışlasın canım olabiliyor demek ki. Benim de ilk yaptıklarım silik çıktı hep sonra bi yaptım hemen belirdi ama ertesi gün kontrol için yaptığımda 3 saat sonra belirtmişti baya darlandım akşam yaptım bidaha ne bu yani diye onda hiç çıkmadı. Çelişkide kaldım bende sağlık ocağına gidip negatif sonuc almak istemiyorum ki daha adetime 4 gün var
Ben adetten üç gün sonra yapmıştım böyle oldu. Siz daha olmamışsınız. Bence sürekli yapıp kendinizi stres yapmayın bekleyin adet gecikince saglik ocagına yada kadın Doğuma gidin.
Sence var mıydı kız doğurcam az kaldı darısı isteyen herkezin ve senin başınaGebelik var mıydı peki sabah bi yapıp çıkarsa kana gideyim diyorum çünkü bu şekilde hamile olduğunu öğrende çok olmuş
Test yaptın mı pekiBenimde 3 gün gecikti lakin emziriyorum belki bi ihtimal diyorum
Sence var mıydı kız doğurcam az kaldı darısı isteyen herkezin ve senin başına
Bence daha once yaptigin testte direk pozitif ciktigi icin hamile olabilirsin .tabi yine de bekleyip goreceksin hayirlisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?