3 saat sonra çıkan çift çizgi ne anlama geliyor? Böyle olup hamile olan var mı?

4 gün var canım

Sakin ol birkaç gün daha disini sıkıp beklemen lazim. Bu raddede Ancak kan testinde cikar ama Doktora gitsen suan sana kan testi yapmaz, çünkü gebelik şüphesinin birinci şartı adet gecikmesi.

Idrar testlerin hassaslığı değişiyor markadan markaya. Ama çok pahalı testlere gerek yok, hemen hemen hepsi aynı. Bilgin olsun

ben varim sonra kanda ispatlandi hatira saklasaklayim diye tekar kaset test aldim ama ancak 15 gun sonra cift cizgi cikti tekrar
Biz de çok istiyoruz hatta eşim benden daha çok istiyor tam sevindik kursağımızda kaldı eğer o günde hemen çıksa gidip kan verecektim ama şimdi beklemek istiyoruz garanti olsun diyr kan vermek için ama böyle sizin gibileri gördükçe umudum artıyor

Geçmiş olsun öncelikle inşallah dediğiniz gibi olur ama kendimi umut vermek istemedim böyle olunca ikinci sabahkide çıksa gidip kan verecektim o yüzden şimdi bekliyoruz günü geçerse gidicem inşallah

Evet ilk gebeliğim de eşim bilmeden 25 30 liraya almıştı erken gebelik testi çıkmadı onda 1 hafta sonra 5 liralık testlerde çıkıştı silik çizgi ve hamileydim ama düşükle sonuçlandı maalesef..
Evet o yüzen bekliyorum şimdi az kaldı zaten belkide adet olurum bakalım

5 tllik testlerde buhar çizgisi çok silik pembe çıkıyor. Hatta çoğu arkadaş ben öyle öğrendim diyor ama geçen ben de yaptım hem predictor hem 5 tllik test ile 5 tllik test silik çizgi çıkardı. Ertesi sabah predictor ile denedim bir şey yok. Doğumdan sonra ilk reglimi olalı 51 gün geçince aklım çıktı. Düzensizlik mi gebelik mi diye kafayı yiyordum.

Canım doğumdan sonra belki beta düşmemiş olabilir mi ki. Ama dediğin gibi bu testler biraz sıkıntılı diyorum ya bana bi pozitif bi negatif bi silik çizgi aklımı aldı artık

Öyle yapıcam canım ama şu yaşadıklarımdan sonra bu idrar testlerine zerre güvenim kalmadı. Ama şuda olabilir belki akşam yapılanda çıkmıyordur.kimisi öyle diyor

Normalde bir doktor idrar testleri yanlislikla negatif gosterebilir ama pozitifi yanlislikla gostermez demisti ama seninki 3 saat sonra olmus yine de guven olmaz tabiki en iyisi sabredip 4 gun beklemek ve dedigim gibi sabah yapmak ben de regl bekledigim gun yapmistim ama benim reglden 3_4 gun onceden lekelenmeler olmustu regl olacagimi zannetmistim baslamayinca test yaptım.

ben 3 sene bu testleri her ay defalarca kullandim cunku pko idim adetmi gecikti duzensizlikmi oldu bilemiyodum olmadigi zamanlarda ustunden 3 saat deil 10 gunde gecse o cift cizgiyi goremedim hic insallah sizde hamilesinizdir

Canım doğumdan sonra belki beta düşmemiş olabilir mi ki. Ama dediğin gibi bu testler biraz sıkıntılı diyorum ya bana bi pozitif bi negatif bi silik çizgi aklımı aldı artık
Canım yok sağlık ocağında kan da verdim sonra. Değerim 0.100 çıktı. Özellikle miratech tavsiye etmem. Kuruduğu zaman pesbembe çıkıyor.

İkinci kızımda regl günümde erken dönem predictorde çıkmadı mesela 48 saat sonra 3.5 tllik testte çıktı ama kıpkırmızı bir çizgiydi. 4 gün sonra hcg değerim 209 çıkmıştı. Hcg hormonu ile alakalı yeni yeni yükseliyordu ki predictor o yüzden tespit edemedi.

Karşında bir idrarda gebelik testi uzmanı duruyor diyebilirim ikinci çocuğu yapana kadar bir sene boyunca o testlere deli paralar döktüm. Kaç kez silik dediğim çizgide kırmızı kart yedim.

Zaten beni çelişkiye düşüren ilk yaptığımda saniyeler içinde çıktı çift çizgi. Ertesi gün kesin olsun dedik çıkarsa kan vermeye gidecektim fakat sabah çıkmadı öğlen dışarı çıkıp geldim baktım çift çizgi karma karışık oldum. Akşam yine yaptım onda hiç çıkmadı eşimde boşver yapma artık dedi

ben 3 sene bu testleri her ay defalarca kullandim cunku pko idim adetmi gecikti duzensizlikmi oldu bilemiyodum olmadigi zamanlarda ustunden 3 saat deil 10 gunde gecse o cift cizgiyi goremedim hic insallah sizde hamilesinizdir
Bir de şey var değil mi, bir daha almayacağım test falan.

Ertesi gün... bir gebelik testi alabilir miyim? Hatta 2 olsun. ben bir sene boyunca böyleydim.

İnşallah canım ya oldumu peki sonra bebeğiniz ben de öyle biliyorum ama akşam yaptığım testte çıkmadı çizgi kimiside akşam çıkmayabilir idrarda dedi o yüzden adeti beklicem artık

Miratecht ben de sevmiyorum onu kullandm çok şimdi soranlara hiç tavsiye etmiyorum insanı deli eder gerçekten. Bakalım artık belki ben de değilimdir ama bu ay olmazsam da bidaha almam sanırım bu testlerden

Miratecht ben de sevmiyorum onu kullandm çok şimdi soranlara hiç tavsiye etmiyorum insanı deli eder gerçekten. Bakalım artık belki ben de değilimdir ama bu ay olmazsam da bidaha almam sanırım bu testlerden
İkincisinde geç döllenme olmuştu ama benim reglim son iki ayda 35 günde bir geliyordu. O yüzden iki gün sonra idrarda çıktı. Bence de alma. Hastalık gibi bir şey o. Erken öğrensen ne olacak ki zaten keseyi bile göremiyorsun. Ben mesela 3 defa kimyasal geçirdim. Her seferinde hüsran. En iyisi regl 10 gün gecikirse yapmak. Tabii ben de o irade yok o ayrı

Ben de dayanamayıp erkenden test yapardım . Sabah ilk idrar doğru çıkıyor . Sabah erken( 4, 5 gibi) yapar uyurdum . Sonra (9 10 gibi) kalkar bakardım . Silik çizgi çıkardı .
Hepsinde hamileydim.

Akşam dan test yapmıştım tek çizgi çıkınca köseye koymuştum sonra unuttum orada. Sabah aklima geldi çöpe atayım diye aldim elime bir baktım ikinci bir çizgi var çok hafif. Sağlik ocagına gittim kan tahlilinde çok düşük değer çıktı. Bana hamile olabilirsin de olmayabilir sinde dedi hemşire. Bazen döllenme oluyormuş ama adetle birlikte vücut onu atıyormuş. Bi kaç gün sonra birdaha yaptırdım değer fırlamıştı bu seferde acaba ikiz mi dedi hemşire dokuz ay sonra kizim doğdu olabiliyor yani

Benim gece yaptığım test sabah çift cizgi çıkmıştı. Hamileydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…