- 17 Aralık 2015
- 27.131
- 49.637
- 598
ay sormayin valla hatta birde test bozuksa diye gidip aile hekiminde her ay kan veriyorum diye en son firca yemistim dr danBir de şey var değil mi, bir daha almayacağım test falan.
Ertesi gün... bir gebelik testi alabilir miyim? Hatta 2 olsun.ben bir sene boyunca böyleydim.
evet 14 aylik suan bir kizim kizim var erken gebelik doneminde adetten once yaparsaniz sabahtan yapin cunku bbeta hormonu zaten az salgilanmis ooluyo oda aksamki idrarda cikmasi cok zorİnşallah canım ya oldumu peki sonra bebeğiniz ben de öyle biliyorum ama akşam yaptığım testte çıkmadı çizgi kimiside akşam çıkmayabilir idrarda dedi o yüzden adeti beklicem artık
Çok yeni bir gebelikSabah yaptığım testrt 3 saat sonra 2. Çizgi belirdi bunu görünce emin olmak için test aldım fakat onda çıkmadı. Önceki testinde de pozitif çıkmıştı. Neden kan vermiyorsun derseniz adetimin geçmesini bekliyorum
Şüpheli ilişkiden 15 gün sonra ancak beta hcg yükselmeye başlıyor.Supheniz warsa almayin şu testleri.
Kan tahlili yaptirin daha oncede birine soledim burdan.
Bir günlukse bile cikiyorrr :)))
Insallah rabbim gonlunuze gore versin
İkincisinde geç döllenme olmuştu ama benim reglim son iki ayda 35 günde bir geliyordu. O yüzden iki gün sonra idrarda çıktı. Bence de alma. Hastalık gibi bir şey o. Erken öğrensen ne olacak ki zaten keseyi bile göremiyorsun. Ben mesela 3 defa kimyasal geçirdim. Her seferinde hüsran. En iyisi regl 10 gün gecikirse yapmak. Tabii ben de o irade yok o ayrı
İkincisinde geç döllenme olmuştu ama benim reglim son iki ayda 35 günde bir geliyordu. O yüzden iki gün sonra idrarda çıktı. Bence de alma. Hastalık gibi bir şey o. Erken öğrensen ne olacak ki zaten keseyi bile göremiyorsun. Ben mesela 3 defa kimyasal geçirdim. Her seferinde hüsran. En iyisi regl 10 gün gecikirse yapmak. Tabii ben de o irade yok o ayrı
Ben de dayanamayıp erkenden test yapardım . Sabah ilk idrar doğru çıkıyor . Sabah erken( 4, 5 gibi) yapar uyurdum . Sonra (9 10 gibi) kalkar bakardım . Silik çizgi çıkardı .
Hepsinde hamileydim.
Akşam dan test yapmıştım tek çizgi çıkınca köseye koymuştum sonra unuttum orada. Sabah aklima geldi çöpe atayım diye aldim elime bir baktım ikinci bir çizgi var çok hafif. Sağlik ocagına gittim kan tahlilinde çok düşük değer çıktı. Bana hamile olabilirsin de olmayabilir sinde dedi hemşire. Bazen döllenme oluyormuş ama adetle birlikte vücut onu atıyormuş. Bi kaç gün sonra birdaha yaptırdım değer fırlamıştı bu seferde acaba ikiz mi dedi hemşiredokuz ay sonra kizim doğdu olabiliyor yani
Benimki öyle olmuştuSabah yaptığım testrt 3 saat sonra 2. Çizgi belirdi bunu görünce emin olmak için test aldım fakat onda çıkmadı. Önceki testinde de pozitif çıkmıştı. Neden kan vermiyorsun derseniz adetimin geçmesini bekliyorum
İçime umut doğmuyor değil ilklerim silik çıkmıştı çünkü beta olmasa ne yapsan çıkmaz çizgi öyle biliyorum. İnşallah darısı başıma diyimBenim gece yaptığım test sabah çift cizgi çıkmıştı. Hamileydim
Beni düşündüren ondan önceki sabah yaptığım saniyesinde belirtmişti aynı marka testteAyrıca konu sahibi
Senin yaşadığını 2 gün önce ben yaşadım,2 saat sonra dağılmış bir ikinci çizgi çıktı,hemen gidip kan verdim. Sonuç negatifti.
Canım çizgi belirdiyse vardır gebelik ama olmazsa çıkmaz çünküLaboquickin erken gebelik testini denedim.ikinci cizgi cok cok silikti.üç dort dakika sonra birazcik daha belirdi ama yine net digil.bende daha kan vermedim.9. Gun önce aşılamam oldu.insallah tutmuştur.yarin normal yani bi test yapsam cikarmi acaba varsa.asilamanin 10.gunu olcak
Benimki öyle olmuştu
Test yapıp bes dakika bekledim tek çizgiydi
Cöpe attım
Bi kaç saat sonra çöpe bişey atacaklen gözüme ilişti,çift cizgi olmuştu.ve gercekten hamileydim ama 6haftalıkken düşük yaptım
Darısı başımıza inşallah dualarında bize de yer ver canım. Yarın 4 gün olacak test yapsam mı acaba çıkarsa kan veririm gidip yine teste gidiyor aklımBen varım 2 saat sonra silik çizgi çıktı ve hamileyim az kaldı kavusmaya. Darisi isteyenlerin başına.hemde adetime 2 dün varken 2 saat sonra ancak silik cikti.
Tesekkür ederimÖncelikle çok geçmiş olsun.csnım.benim de ilk gebeliğim düşüktü. Ama Demek ki sonradan çıksa da gebelik olabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?