3 saat sonra çıkan çift çizgi ne anlama geliyor? Böyle olup hamile olan var mı?

Bir de şey var değil mi, bir daha almayacağım test falan.

Ertesi gün... bir gebelik testi alabilir miyim? Hatta 2 olsun. ben bir sene boyunca böyleydim.
ay sormayin valla hatta birde test bozuksa diye gidip aile hekiminde her ay kan veriyorum diye en son firca yemistim dr dan

İnşallah canım ya oldumu peki sonra bebeğiniz ben de öyle biliyorum ama akşam yaptığım testte çıkmadı çizgi kimiside akşam çıkmayabilir idrarda dedi o yüzden adeti beklicem artık
evet 14 aylik suan bir kizim kizim var erken gebelik doneminde adetten once yaparsaniz sabahtan yapin cunku bbeta hormonu zaten az salgilanmis ooluyo oda aksamki idrarda cikmasi cok zor

Hamile değilsiniz anlamına geliyor.
O testler 10 dakikadan sonra doğruluğunu yitiriyor.

Supheniz warsa almayin şu testleri.
Kan tahlili yaptirin daha oncede birine soledim burdan.
Bir günlukse bile cikiyorrr :)))
Insallah rabbim gonlunuze gore versin

Çok yeni bir gebelik

Supheniz warsa almayin şu testleri.
Kan tahlili yaptirin daha oncede birine soledim burdan.
Bir günlukse bile cikiyorrr :)))
Insallah rabbim gonlunuze gore versin
Şüpheli ilişkiden 15 gün sonra ancak beta hcg yükselmeye başlıyor.
1 günlük olsa çıkmaz ki

Ayrıca konu sahibi
Senin yaşadığını 2 gün önce ben yaşadım,2 saat sonra dağılmış bir ikinci çizgi çıktı,hemen gidip kan verdim. Sonuç negatifti.

Laboquickin erken gebelik testini denedim.ikinci cizgi cok cok silikti.üç dort dakika sonra birazcik daha belirdi ama yine net digil.bende daha kan vermedim.9. Gun önce aşılamam oldu.insallah tutmuştur.yarin normal yani bi test yapsam cikarmi acaba varsa.asilamanin 10.gunu olcak

Ben de düşük yaptığım için takıntı oldu sanırım. Diğeri çok erken çıkmıştı idrarda ama silik şekildeydi. Ama beklemek en mantıklısı hem maddi hem manevi

Ben de dayanamayıp erkenden test yapardım . Sabah ilk idrar doğru çıkıyor . Sabah erken( 4, 5 gibi) yapar uyurdum . Sonra (9 10 gibi) kalkar bakardım . Silik çizgi çıkardı .
Hepsinde hamileydim.

Beklemezmiydin peki 5-10 dakika ne çıkacak diye böyle saatler sonra çıkan çizgiyle hamile olduğunu öğrenen çok varmış belkide ben akşam yaptığım için diğerlerinde çıkmamış olabilir mi

Allah bağışlasın canım olabiliyor demek ki. Benim de ilk yaptıklarım silik çıktı hep sonra bi yaptım hemen belirdi ama ertesi gün kontrol için yaptığımda 3 saat sonra belirtmişti baya darlandım akşam yaptım bidaha ne bu yani diye onda hiç çıkmadı. Çelişkide kaldım bende sağlık ocağına gidip negatif sonuc almak istemiyorum ki daha adetime 4 gün var

Benimki öyle olmuştu
Test yapıp bes dakika bekledim tek çizgiydi
Cöpe attım
Bi kaç saat sonra çöpe bişey atacaklen gözüme ilişti,çift cizgi olmuştu.ve gercekten hamileydim ama 6haftalıkken düşük yaptım

Ben varım 2 saat sonra silik çizgi çıktı ve hamileyim az kaldı kavusmaya. Darisi isteyenlerin başına.hemde adetime 2 dün varken 2 saat sonra ancak silik cikti.

Canım çizgi belirdiyse vardır gebelik ama olmazsa çıkmaz çünkü

Öncelikle çok geçmiş olsun.csnım.benim de ilk gebeliğim düşüktü. Ama Demek ki sonradan çıksa da gebelik olabiliyor

Ben varım 2 saat sonra silik çizgi çıktı ve hamileyim az kaldı kavusmaya. Darisi isteyenlerin başına.hemde adetime 2 dün varken 2 saat sonra ancak silik cikti.
Darısı başımıza inşallah dualarında bize de yer ver canım. Yarın 4 gün olacak test yapsam mı acaba çıkarsa kan veririm gidip yine teste gidiyor aklım

Öncelikle çok geçmiş olsun.csnım.benim de ilk gebeliğim düşüktü. Ama Demek ki sonradan çıksa da gebelik olabiliyor
Tesekkür ederim
Benim degerlerde güzel yükseliyodu ama olacagı varsa oluyo,kese küçük bebek büyükmüş:/
Allah sizindr gönlünüze göre versin

Regliniz henuz gecikmediyse hormonunuz yeterince yukselmemistir, o yuzden 3 saat sonra ikinci cizgi cikmis olabilir. Benim ertesi gun cikmisti ikinci cizgi, hamileydim. Bir tanesinde daha pozitif cikti demissiniz yanlis anlamadiysam, buyuk ihtimal hamilesiniz. Kan testi icin regli beklemeye gerek yok diye biliyorum, emin degilim ama, kanda epey hizli yukseliyor olmasi lazim beta hcg'nin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…