3 saat yaa

pozitif enerji alamamış zaten,o kadar nefret doluyken insan olmaz ki...

kızlar boşverin siz onu bayram geliyor bayram...herkese şimdiden ii bayramlar.....güzel bi bayram geçirmek dileğiyle

Son düzenleme:
Evet herkese iyi bayramlar en az kalbinin iyiliği kadar

kızlar boşverin siz onu bayram geliyor bayram...herkese şimdiden ii bayramlar.....güzel bi bayram geçirmek dileğiyle

mickcim sana da iyi bayramlar..bebeğinle beraber güzel bir bayram geçirin inşallah:)
banlansak da bayram sonuna biter nasılsagörüşürüz..

mickcim sana da iyi bayramlar..bebeğinle beraber güzel bir bayram geçirin inşallah:)
banlansak da bayram sonuna biter nasılsagörüşürüz..

tşkler q inş..bebekle geçireceğim ilk bayram....aynı şeyi düşünüyordum perşemebeye kadar nasıl olsa biter diye

Biraz yürüdüm Sakinleştim ama bu vicdansiz cümleleri hiç unutmayacağım Allah şifa versin

Aa sölediğin iyi oldu canım biz senin çoçuk eşin BAŞKAsINA kayarken oldu sanıyoduk forumca :)))))))

Ben sana bi kayarım feleğin şaşar.
Merhametten bahseden imzan kapı süsü mü?
Sana sarfedeceğim kelimeleri daha hiç kimse duymamıştır şu forumda ağzımdan, sana nasip oldu güle güle giy şimdi bu lafları.

Elmayra seni muhatap bilip en özeliyle espri yapıyor, sen o lafı insafsızca kadının en mahrem yarasına dokunduruyorsun.
Noldu büyüdün mü? İçine mi dokunmuştu? Elmayranın sana batanı mı var, nedir bu çirkinleşmenin sebebi?
Bi de bütün forumca diye belirtmiş, tek hücreli beyninle kişisel hissettiğin şeyleri nasıl foruma lanse ettin diycem ama, dedim ya tek hücreli diye. Kapasite bu kadar.

Şimdi sayende kkdaki en huzurlu banımı yiyeceğim :) Fazla tütsü beyin sulandırıyor demekki, meraklılarına numunelik olsun bu arkadaş.

Gerizekalı.

Aa sölediğin iyi oldu canım biz senin çoçuk eşin BAŞKAsINA kayarken oldu sanıyoduk forumca :)))))))

24 yaşındasın ama ahlaklı olmanın erdemini bilememişsin..
Hamile bir kadına söylenmeyecek lafı söylemişsin,sen nasıl bir gençsin..
Bu mudur aile terbiyen senin..
Çocuğum yaşındasın,seni kınıyor ve ayıplıyorum.
Diline sahip ol,bir an önce..

bir iyi bi kotu haberim var
iyisi
kadinlarin %6si sex sirasinda fiziksel olarak bosalir(female ejaculation)
kotu haberse
kadinlarin %94 u sex sirasinda kuru kalir
ki bu 94 un icinde hayatinda orgazm olamayacaklar da var

İnsanı zayıf noktalarından yaralamak, acılarıyla dalga geçmek nasıl bir karaktersizliktir anlamıyorum.
Arkadaş şimdi laf soktuğunu sanıyor, halbuki ne kadar zalim ne kadar vicdansız olduğunu gösrmüş olduk haberi yok.
Bu kadar kötü olmayı nasıl başarıyorsunuz merak ediyorum.

konu sahibi arkadasim sana tavsanli titresimli halka oneririm. bi dene konsantre olmasan da zevk aliyorsun

24 yaşındamıymış, zeka yaşı parmakla sayılacak kadarken. İnsanın beyni vücuduna oranla daha geç gelişiyorsa ortaya bunun gibi örnekler çıkıyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…