Arkadaşlar şu ayda böyle bir soru sorduğum için bağışlayın ama cinsellik bölümüne konu açamıyorum.Dün gece ilişkiye girdik benim regl bitmişti.ilişki oldu ama ben hiçbişey hissetmediğim için eşim devam etti.sırf benim için 3 saat boyunca yapmaya çalıştık.istemiyorum dedim ama olmaz dedi.hayatımda bu kadar terlediğimi bilmiyorum.sinirlerim çok bozuldu.eşim uykusuz kaldı sahuru da yapıp 4 te yattı .4 saatlik uykuyla işe gitti.ben tatildeyim ve 11 e kadar yattım.kendimi suçlu hissediyorum.bunun için dr.a görünmem gerek diye düşünüyorum.ama hangi branş ?off beni aydınlatacak birileri varsa şimdiden sağolsun
hahahha 3 saat demek..abartsaydınız..
birincisi adam 3 saat erek. halinde kaldıysa sizin değil,kocanıızn doktora görünmesi lazım..
tam olarak 3 saat boyunca ilişkiye girmeyemi çalıştınız
yoksa girdiniz ancak sende mi sorun oldu
anlamadım ben
:26::26::26:
tam olarak 3 saat boyunca ilişkiye girmeyemi çalıştınız
yoksa girdiniz ancak sende mi sorun oldu
anlamadım ben
:26::26::26:
pozisyon değiştir
hahahha 3 saat demek..abartsaydınız..
birincisi adam 3 saat erek. halinde kaldıysa sizin değil,kocanıızn doktora görünmesi lazım..
Girdik ama ben odun gibiyim.odun bile hissederdi bişey ama ben de tık yokk
3 saat mi ?devam mı etti gerçekten 3 saat onu geçtim diyelim sizde acı olmadı mı o kadar zaman sürtünmeden dolayı
odun olsa çatlardı 3 saattte..
bi süre sonra zaten yalama olmuştur zaten..
Girdik ama ben odun gibiyim.odun bile hissederdi bişey ama ben de tık yokk
yok canım adam boşalmış ama kadın zevk almadığı için 3 saat !!!!!! boyunca devam etmişler...
kadın çok terlemiş,adam da uykusuz kalmış..kadın bende sorun mu var,adam da uykusuz işe gitti diyor..
3 saat dayanmıl adam helallll
Siz neden bişi hissetmediniz 3 saate rağmenn, ilk mi oluyo bu
alev almadınız mı?
alev almadınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?