3 saat yaa

Iste herseyini anlatmayacaksın burda, sonra bacak kadar bebelerin diline dusersin. Bu kadar bel altı vuran, zihni pislik bağlamış ikinci insansın forumda. Tansiyonum cikti yemin ederim.

Aynen. 2 gün sonra kimin nereden vuracağı belli olmuyor.
Kimse zayıf yönünü yazmasın buraya. İnsanlarda Allah korkusu kalmamış.

Iste herseyini anlatmayacaksın burda, sonra bacak kadar bebelerin diline dusersin. Bu kadar bel altı vuran, zihni pislik bağlamış ikinci insansın forumda. Tansiyonum cikti yemin ederim.

aman dur elyy....germe kendini boş boş konuşanlar için

Hiç mi Allah korkun yok ya hu? Yazıklar olsun.
yok tabii,,insnaların geçmiş dertlerinden mutluluk kanyağı yaratıyorlar kendilerine..baksana gülücükler bile kondurmuş..bir de forumca düşünmüşler...hangi forumsa artık..
içi çürümüş,hainler diye bir konu vardı da ben mi karçırdım acaba..

benim bile sinirden elim titredi..
sen sakin ol elmişim canımsın,onun diline düşsen ne ki...
içi kötülükten çürümüş insan onlar..
sen içinde büyüttüğün güzelliğe bak..

Burası bel altı bölümü olabilir ama insanları geçmiş dertleriyle bel altı vurmak çok daha acınası bir durum
Yazık, bu kadar kötü olmaktan Allah'a sığınırım.

allahım uzak etsin bizleri böyle pis fikirli kişilerden

Ben sizler kadar şaşırmadım
Burada 2 ayrı arkadaşa çocuğu olmuyo diye 'demek hak ediyosun' diyen bile oldu
O yüzden kimse kendini üzmesin
Bu onların kötülüğü sadece
Yoksa aklı fikri yerinde insanlar ve Allah'tan geldiğini bilen insanlar böyle bir kanıya varamaz

Valla ben cesaret edip tek konu açamıyorum buraya. gördüklerimizden sonra millet derdimizi bilmesin neme lazım.

bi kere denk geldim dua bölümnde de bi hatunun böyle üzerine gelmişti normal bi yorumdu halbuki.....imzasına baksanıza zaten karakterinide gösteriyor....merhametsiz

İnsanlarin canini yakmaktan zevk alanlari hic anlamadim, anlamayacagim da...
Cok uzuldum.
Konu nerelere geldi.

çok terbiyesizce ama......yazık vallahi yazık

Aynen, neyse mune konuyu kapatır heralde gelince.

Elmi sıkma canını lütfen. Yaşadıkların senin imtihanındı. Allah bebeğine de sana da huzurlu yaşam versin amin.

Benim kocamın baskasına kayması da benden başka herkesi geriyo enteresan valla.

aaa nolmuş burası böyle...
gerçekten çok abartı olmuş..yani insanın bu kadar mahremine dokunulma ki.

Benim kocamın baskasına kayması da benden başka herkesi geriyo enteresan valla.

tatlım o konular yaşandı bitti kapandı..bebeğin olacak,o adam da babası...yepyeni bir hayatın var artık..böyle pisliklerle kirletme boşver...
maksat da o zaten,yaranı deşmeye çalışmak,kabuk bağlamasına izin vermemek,acıtmak da acıtmak..
izin verme buna..
kendi hayatın dilediğin gibi yaşarsın..bizler bile o zaman sana ne akıllar verdik,kimseyi dinlemedin,bak iyi ki dinlememişsin,kızın oldu:):)

Vicdan! Vicdan! Vicdan!
Bu kadar mı içimiz çirkinleşti???
Sevmeyebilirsin ama bu kadar kötüleşmenin anlamı ne?
Bu bel altı vurmakta neyin nesi????

Demek ki fazla sirke, tütsü, lavanta da iyi değilmiş
Pozitif enerji dolsun evden 3 lüleri kaçırtayım derken insan keçileri de kaçırabiliyomuş, vah vah
Yine de kötü bişey demiyorum şifa için Ya Şafi çekiyorum ben Sevila için, belki bir umut içindeki karanlığa da iyi gelir..

Mune Hanım gereğini yapabilirsiniz

Son düzenleme:

hay ağzına sağlık....ne çektik demi biz o taşlardan tütsülerden ters etki yaptığı ortada .....yazık gencecik kız içini nasıl kin kaplamışsa....

hay ağzına sağlık....ne çektik demi biz o taşlardan tütsülerden ters etki yaptığı ortada .....yazık gencecik kız içini nasıl kin kaplamışsa....

O topikte de buraların ağası benim modunda dolanıyodu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…