genelde vücutçular falan kas gelişimi için ilaç da kullanıyorlar,o da erkeklik hormonlarını baskılıyor..bu sebeple öyle denir..
Hee kötü bişi ama bu, ben erkek olsam hormonlarım baskılansın istemem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
genelde vücutçular falan kas gelişimi için ilaç da kullanıyorlar,o da erkeklik hormonlarını baskılıyor..bu sebeple öyle denir..
aynen efor spora gittiğindenkonu sahibi arkadaşım sende mantıklı bişey söyle 3 saat dersen burdaki evli hatunlar tepki verir doğal olarak
kız bende evliyim ya 3 saat cıks olmaz
![]()
Yanı eşiniz görev gıbı görünce bişey hıssetmıyorsunuz
Bu normal bence
ilk gecemiymiş ?................
Hee kötü bişi ama bu, ben erkek olsam hormonlarım baskılansın istemem![]()
önce jinekoloğa gitmelisiniz,fiziksel bir sorun yoksa psikiyatriste yönlendirir zaten..
ilk gece korkusu,geçmiş yaşantıda tacize maruz kalma vs gibi şeyler yaşadınız mı? bu tür şeyler de cinsel hayatı etkiler..
Aynen anlattığınız gibi.3 saate takan arkadaşlar bunu bi okusun.benim 3 saat diye vurgulama sebebim o kadar zamanda bişey hissetmemem.yoksa 3 saat boyunca hangi insan evladı erekte halde kalır ?
İlk defa değil hep geç hissediyorum ama hiç bu kadar olmamıştı.oruçla alakası yok çünkü oruç tutmuyordum akşam gusül almıştım.Sorunumu bulayım da nasıl işte?dr jinekolog mu psikolog mu olmalı onu da bilmiyorum![]()
yok 10 aylık evliler de..öyle bişey yaşadıysa cindellikten soğumuş olabilir diye sordum..
Aynen anlattığınız gibi.3 saate takan arkadaşlar bunu bi okusun.benim 3 saat diye vurgulama sebebim o kadar zamanda bişey hissetmemem.yoksa 3 saat boyunca hangi insan evladı erekte halde kalır ?
İlk defa değil hep geç hissediyorum ama hiç bu kadar olmamıştı.oruçla alakası yok çünkü oruç tutmuyordum akşam gusül almıştım.Sorunumu bulayım da nasıl işte?dr jinekolog mu psikolog mu olmalı onu da bilmiyorum![]()
3 saat gelgit olmadiysa olabilir .
Ben 3 saat boyunca gelgit yapti sandim Yuh dedim
Oynamalar ellesmeler olabilir 3 saat .
Ama insanin nefesi kesilir be ya
1 saat olsa benim nefesin kesiliyor![]()
temel sebep bu kesinlikle
![]()
Yeterince ıslanmıyorsanız zeck alamazsınız, ön sevişmeyi uzun tutun. Sadece elleşme ile de sınırlamayın gerekirse eşinizden (zaten o da çabalamaya meraklk sanırım) size oral sex yapmasını isteyin. Farklı pozisyonlar deneyin, google da kama sutra diye aratıp yapmaya çalışın. Role play yapın, yani mesela siz parası olmadığı halde pizza söyleyen aptal sarışını oynayın, eşiniz pizzacı çocuğu. (En bariz örneği verdim fikir olsun.) Sex oyuncakları kullanın. Sexi iki tarafın da zorunluluk değil, zevkli hale gelmesi için çaba gösterin.
En önemlisi kendinizi keşfesin. Klitorisinize nasıl dokunulursa hoşunuza gider anlamak için kendinize dokunun, g noktanızı bulmaya çalışın ve eşinize bu yönde talimatlar verin.
3 saat normal ayrıca. Yani çok şaşılacak bir şey değil sanki, bence kararı 1.5 saat ama, 3 saat de olmayacak değil eğer içerisinde 15er dakkalık 1-2 mola varsa. Şaşıran bayanlara ben şaşırdım açıkçası...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eşim oral yapmıyor bi kere istemiştim.bi daha da isteyemem açıkcası :26: sexi zorunlu da görmüyoruz.ikimizde istekliyiz.Molaya gelince elbette arada 10 dk bişeyler içtik ,sonra dondurma falan yedik.3 saat fazla ama normalde de bi buçuk saatten az olmuyordu ki.şaşıranlar 20 dk ile sınırlı sanırım
Ben spor yapan insanların cinsel hayatlarının pek iyi olmadıgını duymuştum.