- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.015
- 178
Niye siz bosalmiyor musunuz? Bayan bosalmaz mi? Valla ben hem de titreyek bosaliyorum ve cok mutlu oluyorum o an. Anlamadim ki bayanlar bosalmaz mi? Bende mi bir sorun var?
"Kadın" orgazm olur,erkek boşalır...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye siz bosalmiyor musunuz? Bayan bosalmaz mi? Valla ben hem de titreyek bosaliyorum ve cok mutlu oluyorum o an. Anlamadim ki bayanlar bosalmaz mi? Bende mi bir sorun var?
Evet ben oyle oluyorum. Sanirim erkek hormonlarim yuksek benim hahahahah
canım ona boşalmak denmiyor ,orgazm olmak deniyor ,kadınlar boşalmaz yani ıslaklık dışında bir sıvı çıkışı olmadığı için adı orgazm .
normal hayyattada arkadaşlarınla yap bu muhabbeti aynı olacakki..çözümde gelecek işi gırgırada alacaksınız yani....sanalda oluncamı garipsiyorsunuz
Bende hormonlar herşey tamam ama adam yok![]()
Bende çıkıyor ama. Beyaz bir sivi çıkıyor töbe nelerden bahsediyorim. Neyse konu ben değilim. .![]()
"Kadın" orgazm olur,erkek boşalır...![]()
orgazm olmuş olmayasın
Sen böyle sürekli yazma nazara gelcenhem olan var olmayan var
![]()
Bende çıkıyor ama. Beyaz bir sivi çıkıyor töbe nelerden bahsediyorim. Neyse konu ben değilim. .![]()
Ben kimseye yaşadığım bir şeyi "bir derdim var" diyerek anlattığımda bunla makara yaptırmam kimsenin derdiyle de makara yapmam. Sanalda olunca da garipsiyorum reelde olunca da garipsiyorum yani.
Kız allah iyiliğini vermesinn
Bende sendenim![]()
nasıl beyaz bi sıvı ya :44::44::44:
bildiğin erkek gibi boşalıyormusunuz.....
dalga değil ki bu ülkenin kanayan yarası. kaç konu açıldı ya da açmaya utanan kaç kadın var şurada biliyor musun?"kocam isteksiz" vs diyen.
söylesin de insanlar faydalansın bari.
3 saat ciddi bir rakam
Ya oyle valla. Ben bildigin erkek gibi zevk aliyor ve erkek gibi bosaliyorum ve bu cok guzel bence masallah diyim. Sormak isteyen beni alintilamasin artik lutfen ozele atin. Uff nelerden bahsediyirum tovbe estagfurullah..
Arkadaslar konu ben degilim ama bende beyaz yogun bir sivi cikiyor orgazm oldugumda. Orgazm ve bosalmayi ayirt edebiliyorum. Ben bosaldigimi düşünüyorum. . Neyse ya bosverin siz beni![]()
Ya oyle valla. Ben bildigin erkek gibi zevk aliyor ve erkek gibi bosaliyorum ve bu cok guzel bence masallah diyim. Sormak isteyen beni alintilamasin artik lutfen ozele atin. Uff nelerden bahsediyirum tovbe estagfurullah..