3 saat yaa

Niye siz bosalmiyor musunuz? Bayan bosalmaz mi? Valla ben hem de titreyek bosaliyorum ve cok mutlu oluyorum o an. Anlamadim ki bayanlar bosalmaz mi? Bende mi bir sorun var?

Sen böyle sürekli yazma nazara gelcen :nazar: hem olan var olmayan var :27:

canım ona boşalmak denmiyor ,orgazm olmak deniyor ,kadınlar boşalmaz yani ıslaklık dışında bir sıvı çıkışı olmadığı için adı orgazm .

Bende çıkıyor ama. Beyaz bir sivi çıkıyor töbe nelerden bahsediyorim. Neyse konu ben değilim. . :-)

normal hayyattada arkadaşlarınla yap bu muhabbeti aynı olacakki..çözümde gelecek işi gırgırada alacaksınız yani....sanalda oluncamı garipsiyorsunuz

Ben kimseye yaşadığım bir şeyi "bir derdim var" diyerek anlattığımda bunla makara yaptırmam kimsenin derdiyle de makara yapmam. Sanalda olunca da garipsiyorum reelde olunca da garipsiyorum yani.

Ben kimseye yaşadığım bir şeyi "bir derdim var" diyerek anlattığımda bunla makara yaptırmam kimsenin derdiyle de makara yapmam. Sanalda olunca da garipsiyorum reelde olunca da garipsiyorum yani.

arkadaşlıklarınız farklı ozamn....ben normalde pek kimseyle bu tür paylaşmam..paylaşsamada bi arkadaş var onunla...kendimize dert etmektense girgr şamatayla işi çözeriz yani...ne dert kalır ne tasa....konu dalga alma konusu değil..dalgaya almayla şu yorumları bence ayırabilirsiniz

eşinizde de nasıl bi hırs varmış yaw inat etmiş resmen 3 saat nedir :27:

nasıl beyaz bi sıvı ya :44::44::44:

Ya oyle valla. Ben bildigin erkek gibi zevk aliyor ve erkek gibi bosaliyorum ve bu cok guzel bence masallah diyim. Sormak isteyen beni alintilamasin artik lutfen ozele atin. Uff nelerden bahsediyirum tovbe estagfurullah..

dalga değil ki bu ülkenin kanayan yarası. kaç konu açıldı ya da açmaya utanan kaç kadın var şurada biliyor musun?"kocam isteksiz" vs diyen.
söylesin de insanlar faydalansın bari.:32:
3 saat ciddi bir rakam

Yok güzelim,ben abuk subuk yorum yapanları kastediyorum.Yok yanmadın mı,alev almadın mı falan filan.Ne ayıp.Burası dert köşesi.İnsan konu açtıysa muzdariptir bir şeylerden,üzgündür.Bir de üstüne böyle yorumları okumak insanı daha da yıpratır yani.

Ya oyle valla. Ben bildigin erkek gibi zevk aliyor ve erkek gibi bosaliyorum ve bu cok guzel bence masallah diyim. Sormak isteyen beni alintilamasin artik lutfen ozele atin. Uff nelerden bahsediyirum tovbe estagfurullah..

Erkeklerin ne hissettigini bilemeyiz bence...
Enteresañ

şey bişey dicem eşiniz içinize boşalıyorya hani sizden beyaz akan şey eşinizin spermi olabilir mi acaba

bayanlar boşalmaz arkadaşlar...yani kullanılan kelime bu değil onu ifade edeyim...zevk suyu gelir...oda orgazm olduğunuzu gösterir....boşaldığınızı değil...sadece kullanılan kelime yanlış:34:

Son düzenleme:
Back
X