Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 saat boyunca nasıl başardınız bunu? yani insanda 3 saat boyunca ne motivasyon kalır, ne moral ne de performans. Sırrı ne?![]()
İlk değil.normalde de çok geç hissediyorum oda sürtünmeden kaynaklı hissediyorum içeriyle bi bağlantım yok gibi.sanki vajinamda hissizlik var.off bilmiyorum ki ya ne yapmalıyım
Arkadaşlar şu ayda böyle bir soru sorduğum için bağışlayın ama cinsellik bölümüne konu açamıyorum.Dün gece ilişkiye girdik benim regl bitmişti.ilişki oldu ama ben hiçbişey hissetmediğim için eşim devam etti.sırf benim için 3 saat boyunca yapmaya çalıştık.istemiyorum dedim ama olmaz dedi.hayatımda bu kadar terlediğimi bilmiyorum.sinirlerim çok bozuldu.eşim uykusuz kaldı sahuru da yapıp 4 te yattı .4 saatlik uykuyla işe gitti.ben tatildeyim ve 11 e kadar yattım.kendimi suçlu hissediyorum.bunun için dr.a görünmem gerek diye düşünüyorum.ama hangi branş ?off beni aydınlatacak birileri varsa şimdiden sağolsun![]()
3 saat boyunca nasıl başardınız bunu? yani insanda 3 saat boyunca ne motivasyon kalır, ne moral ne de performans. Sırrı ne?![]()
Giriş çıkışları hissediyorum ama verdiği bi duygu yok.sanki elini elime sürtüyor.zevk yok yani anlatabiliyor muyum bilmiyorum![]()
ilk 1- 1.5 yıl zevk alınmayabilir
kadın zamanla zevk almaya başlar
siz yinede doktora gidin
Koalina senin yorumlarin beni cok gulduruyor cok yasa emi. Bende hanfendinin konusunu esime anlatayim aksam. Feyz alsin dimi amaay ne bileyim şimdi gidip kocama bi daha tavır yapıcam, elalemin adamları 3 saat uğraşıyo sen totonu dönüp uyuyorsun diye![]()
Arkadaşlar ben gece uyuyana kadar gizlice ağladım.saat 6 da ancak uyuyabildim.sizin için dalga konusu olsun diye de konu açmadım.24 yaşındayım ve cahil de değilim.rica ediyorum yorum yazanlar ya ciddiye alsınlar yada yorum yapmasınlar.biraz anlayışşş.başkasının problemi sizin alay konunuz olmasın![]()
Arkadaşlar ben gece uyuyana kadar gizlice ağladım.saat 6 da ancak uyuyabildim.sizin için dalga konusu olsun diye de konu açmadım.24 yaşındayım ve cahil de değilim.rica ediyorum yorum yazanlar ya ciddiye alsınlar yada yorum yapmasınlar.biraz anlayışşş.başkasının problemi sizin alay konunuz olmasın![]()
adam 3 kere de erk. olmuş ipekcim..adama ne yedirip ne içiriyor acaba..enteresan bir çift...
adam 3 kere de erk. olmuş ipekcim..adama ne yedirip ne içiriyor acaba..enteresan bir çift...
Ciddi ciddi yazıyorum...
Her kadına göre değişir bu işler...
Bazıları her defasında zevk alır, bazısı 2-3 kere de bir..
Ki siz daha 6 aylık evlisiniz bence bu normal..
Ve 3 saat süren bir ilişkide zaten insan yorgunluktan bayılır birşey hissedemez...
bunu kim demiş? hangi bilimde yazıyor bu çok merak ettim. 1-1,5 yıl ne süresi alışma süresi mi?
1-1,5 yıl ısınma turu gibi koşması mı lazım yani?
ilk haftalar olabilir ama ondan sonra sorun olmaması lazım. 1,5 yıl çok uzun. yanlış yönlendirmeyin insanları.
Arkadaşım şu alayvari yorumlara bi rica etsem artık son verir misin? Gerçekten hiç mi hiç hoş değil
arka arkaya yani.
ne ki sırrı hakket merak ettim. bir çok kadına derman olabilir bu sır.
şurada kaç kadın var kocam isteksiz diye konu açıyor.
Koalina senin yorumlarin beni cok gulduruyor cok yasa emi. Bende hanfendinin konusunu esime anlatayim aksam. Feyz alsin dimi amaŞaka bi yana sizi de dusunmesi iyiymis ama 3 saat devam etmesi abarti olmus.
Ramazandan kaynaklı olabilir canım.Oruç tutuyorsan vücut bitkin düşmüş ve buna sebep olmuş olabilir.
Ayrıca böyle dalgavari yorum yapanlara da kıl oldum.Milletin sıkıntısıyla dalga geçmek çok ayıp.
alay değil ki,ciddi yazdım ben..sizin sorununuz kadar 3 saat olayı da ilginç gerçekten de o yüzden..bilmiyorsanız söyliyeyim de..3 saat çok abartıdır,adamın da 3 kere erk. olması anormladir..bu kadar ısrar hele hiç normal edğildir..sanırım eşiniz de pek tecrübeli değil,bu kadar ısrarcı olmuş,isterse 10 saat devam etseydi,sonuç daha fena olurdu..
önceki yorumumu da okumadınız heralde,doktor önerdim size..okuyun isterseniz..