• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 Saniyede Aşık Olmak

anabelmontero

idare edemem anne !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
2.284
1.248
163
Benim sorunum da bu. Birine hemen asik olabiliyorum ya da hoslaniyorum diyelim. Bana biraz ilgi gostersin tipi de orta derecede ya da iyi olsun hemen etkileniyorum keske benimle tanismak icin biseyler yapsa benm icin cabalasa beraber olsak diyorum... tabi hepte hayal kirikliklari yasiyorum moralim bozuluyo
Buarada suana kadar hic sevgilim olmadi yasim 18. Normalde birine sarılmayı opmeyi hic sevmem ama hoslandigim kisiye sarilmak dertlerimi anlatmak huzur bulmak istiyorum. Ha isin komik tarafi karsilik bulursam soğuyorum boyle abuk subuk bi durum yasiyorum

Biz bu yaşta bunlari düşünmezdik ders calisirdik diyenler olacak butun günümü bunlari düşünerek gecirmiyorum tabiki ben de ders calisiyorum

Son cümlene bayıldım:KK48: Yaşın gereği böylesin muhtemelen. Senin de yaşadıkça daha yerine oturmuş ilişkilerin olacak bunlar şuan tabi ki normal:KK66:

Gayet normal, ben de ortaokul zamanlarimda boyleydim. Lisede gecmisti. Seninki de biraz zaman gecince gecer.

Son cümlene bayıldım:KK48: Yaşın gereği böylesin muhtemelen. Senin de yaşadıkça daha yerine oturmuş ilişkilerin olacak bunlar şuan tabi ki normal:KK66:
Ama artik oturmali aaa hep su meshur lise asklarini hayal etmistim ama nasip olmadi bana :110: bütün arkadaslarim artik 17.sevgilileriyle gezip tozarken ben evde sims oynardim:KK12: ben de ordan sevgili yapiyodum kendime :KK53:

Yasim 18:KK52:[/Q
acele etme daha ergenliğin bitmedi belkide, beğenilme duygun, ilgi görme isteğin, bu yaşlar için normal. kendini geliştirecek uğraşılar bul bence donanımlı ol yani okulunu oku mesleğini eline al. ailenle aran hep iyi olsun. emin ol zamanı gelince onlar senin peşinden koşacak.. ah şu hormonlar:KK48:

Boşver hic kafana takma zamanla duzgun bi iliskin olduktan sonra kisiligin de oturur zaten boyle hissetmen bence simdiye kadar bi iliskin olmamasindan kaynaklaniyor.

Simdi okulu bitirip meslegimi elime aldiktan sonra ne bilim kendimi kocamis hissederim simdi hazir deli caglarimdayken birisi olsaydi keske:oops:

Benim sorunum da bu. Birine hemen asik olabiliyorum ya da hoslaniyorum diyelim. Bana biraz ilgi gostersin tipi de orta derecede ya da iyi olsun hemen etkileniyorum keske benimle tanismak icin biseyler yapsa benm icin cabalasa beraber olsak diyorum... tabi hepte hayal kirikliklari yasiyorum moralim bozuluyo
Buarada suana kadar hic sevgilim olmadi yasim 18. Normalde birine sarılmayı opmeyi hic sevmem ama hoslandigim kisiye sarilmak dertlerimi anlatmak huzur bulmak istiyorum. Ha isin komik tarafi karsilik bulursam soğuyorum boyle abuk subuk bi durum yasiyorum

Biz bu yaşta bunlari düşünmezdik ders calisirdik diyenler olacak butun günümü bunlari düşünerek gecirmiyorum tabiki ben de ders calisiyorum
Yaşından dolayı hemen etkilenmen normal.Ama inan bana hiç sevgilim olmadı diye acele etm.O kadar gençsin ki,neleeeeerrr neler çıkacak karşına.ve sen yaş alıp olgunlaştıkça,öyle şıp diye aşık olmayacak,başka meziyetlerede dikkat edeceksin.

Back
X