• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 Saniyede Aşık Olmak

Yaşından dolayı hemen etkilenmen normal.Ama inan bana hiç sevgilim olmadı diye acele etm.O kadar gençsin ki,neleeeeerrr neler çıkacak karşına.ve sen yaş alıp olgunlaştıkça,öyle şıp diye aşık olmayacak,başka meziyetlerede dikkat edeceksin.

Artik diyorum kendime basit bi iliski istiyorum ya basit dediğim oyle soyle olsun boyle olsun şusu busu olsun demiyorum sadece beraber huzur buldugum biri olsun baska bisey istemiyorum:KK22:. Ailemle arkadaslarimla pek biseyimi paylasmam guvendigim bi insan olsun paylaşiyim dertlesiyim istiyorum ahh ahh yasim cok genç ama zaten bu deli caglarda olmycakta ne zaman olacak:oops:

Keske bu genc deli caglarimda olsaydi diyorum :110:
Deli çağlarında ablalarının ne hatalar yaptığını okumuyorsun burada galiba :) Boşver 18 li yaşlar erkeklerinin kafaa ne alemde... muhtemelen sen de ben buna 2-3 yılımı verdim ama diye dövünürsun burada.
Kariyerine, kendi kişiliğine yatırım yap asıl.

Deli çağlarında ablalarının ne hatalar yaptığını okumuyorsun burada galiba :) Boşver 18 li yaşlar erkeklerinin kafaa ne alemde... muhtemelen sen de ben buna 2-3 yılımı verdim ama diye dövünürsun burada.
Kariyerine, kendi kişiliğine yatırım yap asıl.

Zaten kendimi gelistiriyim sukadar dil ogreniyim su kurslara gidiyim diye diye bunalima girdim ben oyuzden algilarim acik heryerden sevgili adaylari seciyorum:KK8: cok bunaldim:KK51:

Oyle degil de artik hersey daha resmilesiyor, ciddilesiyor gibi ne biliyim takim elbiseli beyler bayanlar görüyorum:KK53:
git kız:KK20: sen öyle san.. anlatsamda anlamayacaksın şimdi. yaşın 35 olurda burada olursak tekrar konuşalım hem ben senden hala baya büyük olucaam için bu sefer beni dinlersin belki:KK59:

yok yaw ne takım elbisesi, 30 yaşındayım benim patenlerim var :KK53: gitar falan çalıyorum bildiğin 20 li yaşlar :KK70:

Ozaman evli değilsiniz mi? Bence siz istisnasiniz ya, konserlere falan gidiyomusunuz ya da partilere ne biliyim genclerin yaptigi şeylere(ben biraz bu konuda kıt oldugum icin baska napiyolar bilmiyorum) :KK53:

Zaten kendimi gelistiriyim sukadar dil ogreniyim su kurslara gidiyim diye diye bunalima girdim ben oyuzden algilarim acik heryerden sevgili adaylari seciyorum:KK8: cok bunaldim:KK51:
Şimdi boyfriend zamanı diyorsun. Abla tavsiyesi sadece, hani hemen etkileniyorum diyorsun, erkek arkadaşın olsa da hayatının en merkezine oturtma bari.

Şimdi boyfriend zamanı diyorsun. Abla tavsiyesi sadece, hani hemen etkileniyorum diyorsun, erkek arkadaşın olsa da hayatının en merkezine oturtma bari.
Bundan cok korkuyorum iste. Bunca bekleyisten sonra heralde altin taslarla beslerim ayaklarini falan yikarim:KK48:

Ozaman evli değilsiniz mi? Bence siz istisnasiniz ya, konserlere falan gidiyomusunuz ya da partilere ne biliyim genclerin yaptigi şeylere(ben biraz bu konuda kıt oldugum icin baska napiyolar bilmiyorum) :KK53:

evliyim, 2 yavru kuşum var :KK48: yok öyle konser, parti zaten sevdiğim şeyler değil zaten.. ama evleneceğin kişi ile aynı kafadan olursan yaşadın. zaten yeni jenerasyon 45-50 li yaşlara kadar genç kalıyor artık. mesela benim kuzenim 40 yaşında ama bisiklet tepesinde hala :27:
o yüzden acele etme bir şeyleri yaşamak için.. her yaşın tadını çıkart yavaş yavaş :)

Benim sorunum da bu. Birine hemen asik olabiliyorum ya da hoslaniyorum diyelim. Bana biraz ilgi gostersin tipi de orta derecede ya da iyi olsun hemen etkileniyorum keske benimle tanismak icin biseyler yapsa benm icin cabalasa beraber olsak diyorum... tabi hepte hayal kirikliklari yasiyorum moralim bozuluyo
Buarada suana kadar hic sevgilim olmadi yasim 18. Normalde birine sarılmayı opmeyi hic sevmem ama hoslandigim kisiye sarilmak dertlerimi anlatmak huzur bulmak istiyorum. Ha isin komik tarafi karsilik bulursam soğuyorum boyle abuk subuk bi durum yasiyorum

Biz bu yaşta bunlari düşünmezdik ders calisirdik diyenler olacak butun günümü bunlari düşünerek gecirmiyorum tabiki ben de ders calisiyorum

klasik ergen durumları canım bende öyleydim gençken ilerde işlerini yoluna koy ,ayaklarını yere basacak sağlam bi iş bul Allahım kaderine yazı veriyor ,bende soğurum diyodum ama doğal kaynak gibi oluyor eşini bulunca,öyle enerji bitmiyor ha diyince:cool:

Back
X