allahım bu sefer yüzünü güldürür inşş cnm.bende 3 4 güne kadar başlıcam tedaviye ilk denemem olıcak ve çok heyecanlıyım,korkuyorum ya olmazsa naparım diye ? ist.da mı tedavi olıcaksın ben ankara mayada.özel değilse sizde sorun neydi ? bizim ikimizdede problem var doktorum yüzde70 şans verdi bize off kafam çok karışık.inşşşş hepimizin göbekleri bebeklerle dolar
merhaba canım benım 3 denemem basladım dun yumurtalarım toplandı 5 tane toplamıslar en kalıtelılerını almıslar sımdı onlardan haber beklıorum tarnsfer ıcın rabbım hepımızın yardımcııs olsun ınsallah bu son olur dedıgın gıbı hepımızmızın yuzu guler ınsallah
canım benim tedavin hayırlı olsun öncelikle inş son tedavin olur ve beşine kavuşursun canım...dualarımız seninle olcak. .. unutma biz hep yanında olucaz....:1hug:
slm kızlar ben de haziran ayında 3. denememe gidicem kısmet olursa ama çok korkuyorum umudum tükenirse ya olmazsa diye çünkü ilk ikisinde çok pozitiftim ama olmadı şimdi o kadar pozitif olamıyorum sanki. .. allah hepimizin gönlüne göre versiin
bende varım 3.denemem mayada başladım lucrin aşamasındayım inşallah hepimizin olur
hayirli olsun tedavileriniz..insallah bu son olur kavusursunuz bebislerinize...
bende 9 sene sonra 3.denememde hic olmaz gozuyle baktigim tek embriyom ile pozitif sonucu aldim..umudunuzu asla kaybetmeyin...bu yil bebis senesi inaniyorum sirayla bebis mujdeleri gelcek..
yumurta gelisimi doneminde arisutu+polen+bal karisimi kullandik esimle birlikte...
bagisiklik sistemimiz guclensin diye hemde kaliteli yumurta olusumu icin..transfer sonrasi 1-2 gun dikkat ettim sonra gunluk yasantima dondum..gunde 1-2 dilim ananas yedim (4 gun) bol su tukettim...en onemlisi psikoloji..stres yok...umut ve bol dua...hayirlisini sagliklisini dileyin...birde bende 41 gun meryem suresi okumustum...bizler elimizden geleni yapalim gerisi Allahima kalmis...insallah kizlar...guzel haberlerinizi bekliyorum...dualarim gonlum sizlerle...
slm kızlar ben de haziran ayında 3. denememe gidicem kısmet olursa ama çok korkuyorum umudum tükenirse ya olmazsa diye çünkü ilk ikisinde çok pozitiftim ama olmadı şimdi o kadar pozitif olamıyorum sanki. .. allah hepimizin gönlüne göre versiin
Rabbim kimseyi boş çevirmesin .
Allah herkesin gönlüne göre versin .
merhaba kızlar bende 3. denememe haftaya başlıycam inşallah bende hayırlısıyla bu son olsun diyorum hepimiz artık kavuşalım bebeklerimize herkese hayırlı olsun tedaviler bebekler gelsin inşallah
leydim aramızda 1 hafta kadar fark oluyor heralde bitkisel olarak eşime keçiboynuzu kürünü bugünden başlayıp içiricem aslında daha önce başlayacaktım ama çok yoğundum fırsat olmadı bir türlü bende adet olunca bal çörekotu tarçın karışımını yiyicem çok fazla yememek lazım ama 1 hafta günde 1 tatlı kaşığı yemeği düşünüyorum 2. denememde de yemiştim çok yumurtam döllenmedi ama 1 tane 1. kalite yumurta transferiyle hamile kaldım ama kaybettim sonra şimdi daha çok kaliteli olurlar belki de hiç kaybetmeyiz incir kürü nasıl oluyordu ben arada incir ve kaysıyı yiyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?