- 4 Aralık 2015
- 9.882
- 23.463
- 348
sebzeye degil yesil mercimeklere ses ettim ben ama yalan degil bu menuyu gorunce direkt aklima sen geldinAmaney bu nasıl diyet? İki dilim ekmek bir tabak makarna hemi de kremalı.Ekmeksiz ikiser tabak sebze yemeği yediğimde bana çok yedin diyenler aha böyle de diyetler varmış görün.
Kilo verebiliyorsan ben de yapayım bundan ya makarna ne zamandır yemedim.

Ama kapanış iyiydi ya.
  Ama kapanış iyiydi ya.

Takım kapanmadan önce ben de buradaydım.Tekrar açıldığını öğrendiğimde ise diyet ve zayıflamaya tekrar başlamaya cesaretim ,enerjim ve hevesim yoktu açıkcası.Şimdi ise verdiğim bütün kiloları geri aldığım için çok üzgünüm.Tekrar tekrar hergün diyete başlıyorum ama yarıda bırakıyorum.Beni motive edecek sorumluluk duyacağım bir gruba ihtiyacım var.Kısacası tekrar 3.takımda zayıflama yarışında yer alabilir miyim
 Takım kapanmadan önce ben de buradaydım.Tekrar açıldığını öğrendiğimde ise diyet ve zayıflamaya tekrar başlamaya cesaretim ,enerjim ve hevesim yoktu açıkcası.Şimdi ise verdiğim bütün kiloları geri aldığım için çok üzgünüm.Tekrar tekrar hergün diyete başlıyorum ama yarıda bırakıyorum.Beni motive edecek sorumluluk duyacağım bir gruba ihtiyacım var.Kısacası tekrar 3.takımda zayıflama yarışında yer alabilir miyim

onu satip eliptik alirim belki ben de
 onu satip eliptik alirim belki ben de