- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
sezen kola dediğin kafein+bol şeker.
şekeri de en fazdasızından, içi boş kalori.
kafein dediğin bi çeşit uyuşturucu, 50 sene önce kokain varmış onun yerinde. hepsi aynı aileden yani.
dr.luk değil ya ben de severim kolayı ama bağımlılıkmış sevmemizin nedeni.
söylemezsem içim rahat etmez
Aklın yolu bir.
Nerde zararlı madde var, onları Sezen hep stoklamış eve

Şaka maka ama daha öncede yazmıştım, bende eskiden normal selülit vardı yani abartılı değil.O dönem su yerine diet kola içerdim (3 yıl falan sürdü hem de )Sabahları kalkıp kola içen bir insandım, günde 2 litre garanti içerdim. Neyse genetik anlamda şanslıydım ki abartı derecede sıkıntım olmadı, sonra doğum kontrol hapları benim selülitlerimi diz kapağımın altına kadar indirdi.Ne yaptıysam olmadı.O ara bir de böyle şişko değildim, bol su içer, spor yapardım.Ama kola fixti tabii.
Neyse neredeyse 2 aydır kolayı çıkardım hayatımdan, kilo verdim ve sağlıklı demesek de farklı bir beslenmedeyim ve sadece çook net ışık altında bir iki fındık boyutunda selülitim kaldı.
Yani kızlar çikolatanın bile dibine vurun ama şu kolayı, asitli içecekleri içmeyin.
Her eliniz gittiğinde selülit gelsin aklınıza.
Millet ne kremler, ne tedavilerle bile yokedemiyor.
Bol su içiyoruz zaten, spor da yapıyoruz, kötü de beslenmiyoruz, bir de koladır kahvedir hayatımızdan çıkarırsak emin olun selülit denen şeyi unutacağız.