Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sezen kola dediğin kafein+bol şeker.
şekeri de en fazdasızından, içi boş kalori.
kafein dediğin bi çeşit uyuşturucu, 50 sene önce kokain varmış onun yerinde. hepsi aynı aileden yani.
dr.luk değil ya ben de severim kolayı ama bağımlılıkmış sevmemizin nedeni.
söylemezsem içim rahat etmez

Aklın yolu bir.
Nerde zararlı madde var, onları Sezen hep stoklamış eve :27:

Şaka maka ama daha öncede yazmıştım, bende eskiden normal selülit vardı yani abartılı değil.O dönem su yerine diet kola içerdim (3 yıl falan sürdü hem de )Sabahları kalkıp kola içen bir insandım, günde 2 litre garanti içerdim. Neyse genetik anlamda şanslıydım ki abartı derecede sıkıntım olmadı, sonra doğum kontrol hapları benim selülitlerimi diz kapağımın altına kadar indirdi.Ne yaptıysam olmadı.O ara bir de böyle şişko değildim, bol su içer, spor yapardım.Ama kola fixti tabii.
Neyse neredeyse 2 aydır kolayı çıkardım hayatımdan, kilo verdim ve sağlıklı demesek de farklı bir beslenmedeyim ve sadece çook net ışık altında bir iki fındık boyutunda selülitim kaldı.
Yani kızlar çikolatanın bile dibine vurun ama şu kolayı, asitli içecekleri içmeyin.
Her eliniz gittiğinde selülit gelsin aklınıza.
Millet ne kremler, ne tedavilerle bile yokedemiyor.
Bol su içiyoruz zaten, spor da yapıyoruz, kötü de beslenmiyoruz, bir de koladır kahvedir hayatımızdan çıkarırsak emin olun selülit denen şeyi unutacağız.

orti geldim geldim. yettim gari. aman sabah yırttık ama öğlene biraz fazla kaçtı. canım sıkıldı. onun üstüne birde ne göreyim . 48 ler saldırıya geçmiş. heyttt dedim. kaynanadan ,suhandan ,sezenden korkan onlardan daha şişko olsun .çikolata canavarları. bunların enerjileri hep çikolatadan . dopingliler sizi

kahvaltı:
2 yumurta
5 zeytin
1 avuçiçi peynir
3-4 ceviz

45 dk yürüyüşümü de yaptım.
bugün yeni bi başlangıç yapıyorum. bu hafta benden de korkun:27:

27 beden kotun üst bacaklarımdan çıkarken zorlanması öyle kötü bi görüntüydü ki.
hani bu halimden memnunum gibi hissediyodum ya, asla memnun değilim.
1 kilo alınca bile hemen değişiyo insan. 55 olucam :51:

winstonla yakara bak sen dinime söven müslüman olsa yediğimiz 2 kaşık çikolatalara saldırıyolar ama kendileri maşallah yılbaşında cozuttular :1: hala kendilerine gelemediler.
bakalım perşembe günü görecez kaç gram vermişiniz he he he ......
patatesmiş patatesle diyetmi olur be bol bol nişasta :50:

orti geldim geldim. yettim gari. aman sabah yırttık ama öğlene biraz fazla kaçtı. canım sıkıldı. onun üstüne birde ne göreyim . 48 ler saldırıya geçmiş. heyttt dedim. kaynanadan ,suhandan ,sezenden korkan onlardan daha şişko olsun .çikolata canavarları. bunların enerjileri hep çikolatadan . dopingliler sizi

Daha şişko mu dedin. Sen zaten bizden şişkosun dime bu arada. Hani durum tesbiti yapalım dedim. Yani bizden korkuyorsun.

Aklın yolu bir.
Nerde zararlı madde var, onları Sezen hep stoklamış eve :27:

Şaka maka ama daha öncede yazmıştım, bende eskiden normal selülit vardı yani abartılı değil.O dönem su yerine diet kola içerdim (3 yıl falan sürdü hem de )Sabahları kalkıp kola içen bir insandım, günde 2 litre garanti içerdim. Neyse genetik anlamda şanslıydım ki abartı derecede sıkıntım olmadı, sonra doğum kontrol hapları benim selülitlerimi diz kapağımın altına kadar indirdi.Ne yaptıysam olmadı.O ara bir de böyle şişko değildim, bol su içer, spor yapardım.Ama kola fixti tabii.
Neyse neredeyse 2 aydır kolayı çıkardım hayatımdan, kilo verdim ve sağlıklı demesek de farklı bir beslenmedeyim ve sadece çook net ışık altında bir iki fındık boyutunda selülitim kaldı.
Yani kızlar çikolatanın bile dibine vurun ama şu kolayı, asitli içecekleri içmeyin.
Her eliniz gittiğinde selülit gelsin aklınıza.
Millet ne kremler, ne tedavilerle bile yokedemiyor.
Bol su içiyoruz zaten, spor da yapıyoruz, kötü de beslenmiyoruz, bir de koladır kahvedir hayatımızdan çıkarırsak emin olun selülit denen şeyi unutacağız.

Şaka bir yana bende öyle fazla içmemeye çalışıyorum ki benim sülitlerim genetik faktörlerinde sayesinde ileri boyutta.
Sadece şu dukanın ilk günleri biraz o tavukları yememe yardımcı olsun diye içiyorum yoksa kendilerini yutamıyorum. Tavuk gösünden nefret ederimde. Yutmakta zorlamıyorum onları. Yoğurtla falan zor yiyorum ama yoğurtumda yok. O yüzden yani. Yoksa içmiycem.

kahvaltı:
2 yumurta
5 zeytin
1 avuçiçi peynir
3-4 ceviz

45 dk yürüyüşümü de yaptım.
bugün yeni bi başlangıç yapıyorum. bu hafta benden de korkun:27:

Bu ne yahu. Herkesden korkucaz. Korkunun ecele faydası yok. Tek tek gelin uelynnnnnn.
Görüşelim hepinizle perşembe sabahı.
Yanlız bu hafta bu kadar laf ettim benim 3 gün su ile durmam laım gibime geliyor.

bu ne ya herkesde bir diriliş bir uyanış. tamda benim kaynana gelecek zamanı buldu.of of. hepsi zayıflayacaklar ben şişko kalacam . ağlayacam valla perşembeyi sel aldı benim kilolar bende kaldı . az önce besteledim arkadaşlar. bu hafta benim hit parçam.

Bu ne yahu. Herkesden korkucaz. Korkunun ecele faydası yok. Tek tek gelin uelynnnnnn.
Görüşelim hepinizle perşembe sabahı.
Yanlız bu hafta bu kadar laf ettim benim 3 gün su ile durmam laım gibime geliyor.

napayım gaza ihtiyacım var, ah ah verdiğim kiloyu sonraki hafta geri almayacağımı bilsem, sağlıklı olacağını bilsem
şok diyet yapıcam ben de. öyle sıkıldım ki sabah iyi akşama bozuyorum.
mattika usülü şok diyet geliştireyim bari, sağlıklı şoklama olsun:9:

bu ne ya herkesde bir diriliş bir uyanış. tamda benim kaynana gelecek zamanı buldu.of of. hepsi zayıflayacaklar ben şişko kalacam . ağlayacam valla perşembeyi sel aldı benim kilolar bende kaldı . az önce besteledim arkadaşlar. bu hafta benim hit parçam.

benim kaynana da burda hala, hatta şu an mutfakta sarma içi hazırlıyo.
yapma etme demekle ya da of bunaldım yedim demekle olmuyo, göbek pörtledi resmen.
börek pasta yemekten sabah aç gibi hissettim kendimi, ekmeksiz kahvaltı ettim diye.
o kahvaltıyla 6 saat tok gezdiğimi biliyorum. yedikçe daha da açlaşıyo insan. yemicem işte o kaa:45:

neyse ben okula gideyim, bugün dersim geç başlıyo da okuldaki tıkınma saatini kaçırıyorum çok şükür:27:
herkese bol gaza gelmeli, bol kilo vermeli bi hafta diliyorum.
1. olalım bu hafta

benim kaynana da burda hala, hatta şu an mutfakta sarma içi hazırlıyo.
yapma etme demekle ya da of bunaldım yedim demekle olmuyo, göbek pörtledi resmen.
börek pasta yemekten sabah aç gibi hissettim kendimi, ekmeksiz kahvaltı ettim diye.
o kahvaltıyla 6 saat tok gezdiğimi biliyorum. yedikçe daha da açlaşıyo insan. yemicem işte o kaa:45:

aslında açık açık söylesek mi ben yemeyeceğim.

sezen nasıl gidiyo bacım?
bende şimdilik bi sorun yok sadece ağzımda kuruluk var sürekli su içiyorum ama tuvalete gitmekten de sıkıldım artık eve kadar içmiycem ya:(
bi açlık hissetmiyorum ama hafif bi halsizlik var uykum geldi

sezen nasıl gidiyo bacım?
bende şimdilik bi sorun yok sadece ağzımda kuruluk var sürekli su içiyorum ama tuvalete gitmekten de sıkıldım artık eve kadar içmiycem ya:(
bi açlık hissetmiyorum ama hafif bi halsizlik var uykum geldi

Ben gayet iyiyim. Hemde tokum. Bugün alışveriş yaparsam yarın daha iyi olucam inş. Ara falan yapmıyorum çünkü. Birde ben yoğrutu çok yerim. Bugün yiyemedim. Akşama alışverişe gidicem.

slm kızlar nasılsınız coşmuşsunuz maşallah duakncı arkadaşlara başarılar ben 7 gün anca uygulayabilmiştim 3.5 kg vermiştim ama dvmını getiremedim o zamanlar benle birlikte başlayanlar beni çoktan solladı geçti ben yerimde sayıyorum malesef
neyse bugünkü menümü veriyim
sabah
1küçük paket susaamlı çubuk, 1 yeşilçay
öğle
etli patates, az puding, 1kase çorba
akşam
1 küçük paket susamlı çubuk, 1 nescafe
su: 3 lt

aslında açık açık söylesek mi ben yemeyeceğim.
artık hiçbişey demiyorum, bildiğimi yapıyorum.
bikaç defa kendi evimdeyim canımın istediğini yerim dedim işe yaramadı, hı hı deyip yine yemiyorum

kızlar kaynanalarla başınız dertte sanırsam inşallah sizin kaynanalar size 3-4 kilo aldrır öle gider :51:
çekişme fln iyi de suhancım sen resmen beddua etmişsin.

birbirimize takılıyoruz eğlenceli oluyo ama, sen benden daha şişkosun fln dedi biri geçende. verilecek az kilo var diye öyle denmez bence.
o hafta kim ne verebilmiş yüzdeye göre hava atılabilir.
yoksa ben 80 kilo olan arkadaşa hava atsam bu muhabbet de olmaz eğlence de.

Sabah:
2 yumurta
5 zeytin
1 avuçiçi peynir
3-4 ceviz

Akşam:
1 kase tarhana
6-7 sarma (bulgurlu)
1 kase yoğurt
Havuç salatası

spor: 45 dk yürüyüş
su 2 lt

İyi akaşamlar arkadaşlar!
kahvaltı:2 yumurtalı omlet,peynir,bi küçük domates,1-2 zeytin,yeşil çay,roka
öğleden sonra aralrda:5-6 sarma,1 grissini,1kestane şekeri
bir bardak kahve
akşam:balık ve salata ,bir bardak hoşaf
akşam geç oldu maalesef .

50dk yürüyüş.2lt su

İyi akşaaamlar,

Bugünkü menü;
sabah; yeşil çay ve bir kase yoğurt
Öğlen; bir kase yoğurt
Akşam; 3 çarliston biber, bir kase yoğurt, 4 fincan şekersiz çay
Bol su
Sabah sporu ve bir miktar mekik.

Sizin kaynanaların sabotelerini okuyup gülüyordum, kardeşim geliyormuş sömestır tatiline.Ona pişir taşır derken işler zorlaşacak ama yemeyeceğim bu kesin.

Pantolon derken, ben 34/34 giyerkene, ne akla hizmetse 30/34 bir kot almışım.Kabine girip denememişim hadi onu anladım da be bunak baksana bedenine.Neyse efenim kendisini kimseye vermeden, tipik şişko mantığıyla "zayıflarım, giyerim" diye kenarda tutmuşum.2 aydır haftada bir içine sığmaya çalışıyorum.Kendileri ortalama 40 bedene tekabül ettiğinden, ben de diyete neredeyse 46 beden başladığımdan içine ne kadarımı sokabildiğimi tahmin edebilirsiniz :1: Biraz önce tekrar denedim, kassam kendimi düğmesini kapatabileceğim ama çok komik bir şey oldu, arkada böyle yamuk yumuk bir popo nerdeyse omzuma çıkacak :1: Yani göbek erimiş, bel incelmiş ama popo ya yerinde saymış, ya da erimiş olsa da henüz 40 beden formatını almamış :1: Neyse buna da şükür deyip, yerine astım.

Bu hafta yılbaşı azizliğinin verdiği 1 kiloyu geri versem, 1 kilo da spor ve diyetle gitse (grip oldum 2 gündür zaten yiyemiyorum) iyi bir sonuç bekliyorum aslında içten içe.

Bakalım 3 gün sonra ak kilolar, kara kilolar belli olacak.

Back
X