- 29 Temmuz 2010
- 11.665
- 2.953
- 248
kaçamaklar var ama menün güzel, sen iyi girdin kilo verme yoluna.İyi akaşamlar arkadaşlar!
kahvaltı:2 yumurtalı omlet,peynir,bi küçük domates,1-2 zeytin,yeşil çay,roka
öğleden sonra aralrda:5-6 sarma,1 grissini,1kestane şekeri
bir bardak kahve
akşam:balık ve salata ,bir bardak hoşaf
akşam geç oldu maalesef .
50dk yürüyüş.2lt su
62lere kadar takılmazsın bu hızla
İyi akşaaamlar,
Bugünkü menü;
sabah; yeşil çay ve bir kase yoğurt
Öğlen; bir kase yoğurt
Akşam; 3 çarliston biber, bir kase yoğurt, 4 fincan şekersiz çay
Bol su
Sabah sporu ve bir miktar mekik.
Sizin kaynanaların sabotelerini okuyup gülüyordum, kardeşim geliyormuş sömestır tatiline.Ona pişir taşır derken işler zorlaşacak ama yemeyeceğim bu kesin.
Pantolon derken, ben 34/34 giyerkene, ne akla hizmetse 30/34 bir kot almışım.Kabine girip denememişim hadi onu anladım da be bunak baksana bedenine.Neyse efenim kendisini kimseye vermeden, tipik şişko mantığıyla "zayıflarım, giyerim" diye kenarda tutmuşum.2 aydır haftada bir içine sığmaya çalışıyorum.Kendileri ortalama 40 bedene tekabül ettiğinden, ben de diyete neredeyse 46 beden başladığımdan içine ne kadarımı sokabildiğimi tahmin edebilirsinizBiraz önce tekrar denedim, kassam kendimi düğmesini kapatabileceğim ama çok komik bir şey oldu, arkada böyle yamuk yumuk bir popo nerdeyse omzuma çıkacak
Yani göbek erimiş, bel incelmiş ama popo ya yerinde saymış, ya da erimiş olsa da henüz 40 beden formatını almamış
Neyse buna da şükür deyip, yerine astım.
Bu hafta yılbaşı azizliğinin verdiği 1 kiloyu geri versem, 1 kilo da spor ve diyetle gitse (grip oldum 2 gündür zaten yiyemiyorum) iyi bir sonuç bekliyorum aslında içten içe.
Bakalım 3 gün sonra ak kilolar, kara kilolar belli olacak.
protein iyidir kilo verdirir, bi kaseden fazla ye bari. ev yoğurdu ise tabi.
peynirin tuzunu çıkar ye,
ben süt yumurta peyniri aynı sabahta yiyodum protein atağı gibi bişey oluyodu heralde gidiyodu kilolar.
kimse yorum yapmadı ama menüm iyiydi bugün.
alışmışım 2 haftadır tıkınmaya açım şimdi.hafif mideyle oturmayı özlemişim