Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

yediklerimi de yazayım
sabah:1 dilim kepekli ekmek
1 kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
domates,salatalık
ara öğün:1 bardak süt
öğle:1 parçaa tavuk
2 yk pilav
ara öğün:1 elma
akşam:domatesli kıymalı yumurta
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:1 porsiyon çilek

yedim, yedim, yedim gene yedim................:44:

Ne yedin demeye korkuyorum bacım :26:
Belki yükte ağır, kaloride hafif şeylerdir, öyle düşün belki rahatlatır bacım.

Tamamdır bacım o zaman.2 Haziran yeni buluşma tarihimiz.
Valla benim kıyafetler aklımda hazır; 29 beden kotun içine girebilmek(eğer elime ulaşırsa ), üzerine düdük gibi bir t-shirt çekmek öyle tuuik munik değil.
Ayağımda platform ayakkabılar, kolumda dikmeye başladığım kot çantam.Hayalimde son derece sportif ve ince bir şablon var ve inşallah gerçekleştireceğim.
Haziran ya artık haziran yani, kendimden utanıyorum.
Kasım sonunda buraya geldim haziran da 6 ay olmuş olacak.Her ay 5 kilo versem 6 ayda 30 kilo ederdi ki ben zaten 22 kilo hedeflemiştim yani, o bile fazla olurdu.Ama ben ne yaptım 3 verdim, 2 aldım, 2 verdim 3 aldım burada otura otura küflendim
Yeni arkadaşlar da hazır sıradai millet böyle bir gruba girip motive olmayı beklerken, ben babamın tarlası gibi yayıldıkça yayıldım.
Umarım bir ay sonra mezun olmuş olurum./hedefi yakın olan arkadaşlar da olmuş olur.

Şimdi winstoncum son durum nedir.
2 haziran da ben 48 kilo oluyorum
Sen kaç olmaya karar verdin.
Kızlar yer olarak ta aklıma bir de tuzla sahilinde çok hoş bir cafe var şelale diye orası geldi. Kahvaltısı falan herşeyi var, hemde saatlerce oturulabilecek bir yer. Şimdi gider bir yerde otururz gelip dik dik bakarlar ne zaman kalkacak bu bayanlar, zaten zayıflarda bir şeyde yemez şimdi bunlar diye bakarlar falan sinir oluruz. Zaten pendik ile arası 10 dakika oluyor, ulaşımı da hem ejje ye hem winstona daha basit. Pendikte sahil kısmına inme olayı biraz daha zor gibi. Tuzla da direk otobüs geliyor. Mekanda güzel. Böyle su sesleri falan.

Ben yarın evde yokum kızlar. Şile ye gidicez dolaşmaya. Haberiniz ola. Ay iş yerim gibi sürekli rapor veriyorum yahu. Gerçi onlara daha az rapor veriyorum.

Ben 68 olup hedefime ulaşacağım, sen de 48 olup hedefine ulaşacaksın.
68-48 olduk yani kabul edersen.
Ben de 68likleri kurayım bari
Hem adil olsun aramızda fark olsun dedim, hem de benim başım kel mi niye 69,5 ile hedefin gene altında olup kalan 1,5 kilo için 1,5 ay burada debeleneyim dedim. Yani hem seni hem kendimi düşündüm

Tuzla da olur bacım, ben oraya da hiç gelmedim.Benim aslında aklımda ne vardı biliyor musun? (Nereden bileceksin )
Hani şu günlük kampanya yapan siteler varya, x yerinde açık büfe kahvaltı 50 lira ama şimdi alırsan 20 lira tarzı şeyler.
Oradan bir kampanyadan bilet alalım, yayıla yayıla yiyelim içelim hem de herkes için ekonomik olur dedim.
He bir de şöyle yeşillikli ya da deniz manzaralı falan olursa şahane olur
Tabii herkes internetten onu alır mı, gidince bize biletli gelmiş fakirler gibi muamele ederler mi, ucuz etin yahnisi kötü mü olur gibi de sorularım vardı.
Anlattığın yer makul bacım, rahat rahat yayılabileceksek, güzel güzel şeyler yiyip içeceksek oh ne ala.
Bana uyar.

Son düzenleme:

hanımalarrr bende bi hedef koyayım ya her hafta 1 gitse çünkü artık zorlaştı vermem 77-4=71 benimde hedef 71 olsun beeeee gazlıyım kendimiii şimdi siz çıtır lunca bzi yanınzda çok şişko durmayalım malum 1,65 boyla :)

bugünkü menüm
sabah yoğurt
öğlen mantar sote
akşam salata peynir

kaçamağım çubuk kraker

bugün çok gergindim salona gidemedim 30 dkcık yürüyüş mekik twist
bol suu

Tamam bacım seni de 71 diye yazdım aklıma Ay düşünüyorum da, garson gelecek servis yaparken benle se_zen çantalardan baskülü çıkaracağız Herhalde garson bize uzaylı gibi bakar Hangi normal insan çantasında baskül taşır ki
Tabii biz o zamana kadar incecik olacağımız için garson belki de" bu zayf hatunlar demek hep çantada baskül taşıyıp her yerde her an tartılarak kilolarını koruyorlar" diyecek Ay ben zayıflayayım da isterse tüm dünya benle dalga geçsin, umrumda olmaz
Bacım senin hedef neydi bu arada?
Se_zen& suhan gibi 48lik misin
Ya da yakar gibi 58 lik misin

Len sizin 48, 58ler arasında benim hedefe bak 68 yuuuh demek istiyorum kendime
Ama ben 58i anca orta okulda falan görümüşümdür ya, benim kemiklerim iri banane banane

benim idealim sanırım 58 ama ben hayal bile edemiyorum ya çok var daha bideee çoookkk bende 68 lere düşeyim hedef yaklaşsın hele bi ozman düşünelim

benim idealim sanırım 58 ama ben hayal bile edemiyorum ya çok var daha bideee çoookkk bende 68 lere düşeyim hedef yaklaşsın hele bi ozman düşünelim

Evet canım buluşma tarihimiz 2 haziran. Sende gelicen sandıydım pek bi sevindiydim. neyse belki birilerinin yolu düşerde buralara gelir.

Günaydınlaaaar zayıflayan hatunlaaar,

Uykumu alarak zımba gibi kalktım, eşimin akşamdan verdiği yemek siparişleri için alışverişe gittim ona bilimum zararlı, yağlı şeyler aldım Hafif bir yürüyüş yapıp eve geldim.Kendime limonlu, havuçlu bir meyve suyu yaparken, herhalde ben yiyemiyorum o da yiyemesin diye eşime insanı kör edecek derecede tuzlu sucuklu yumurta yaptım Bilinçlice yapmadım ama neyse olan oldu , artık 40 sene kaynana gibi anlatır da anlatır.

Bugün herkes dinlenecek, gezecek sanırım.
Zavallı winston, siz gezerken işe gidecek ve akşam eve geç gelecek böhühühühü

Herkese mutlu, hafif ve güzel haberlerle dolu bir gün olur inşallah.
Gitsin kilolar, gelsin güzel günler

@Gölge bacı,
Olsun ne zaman yolun düşerse, ve de diğer kızların yolu düşerse buraya görüşürüz bacım.
Az yeme konusunda, diğer arkadaşlar ne der bilmem ama ben açım üleyyyn.
Dün ıspanak yedim (Bugün de 2 kilo ıspanak aldım, bu ara Temel Reis mi olurum, ıspanak yiye yiye safinaz mı olurum bilmiyorum ama Kabasakala benzemeyeyim yeter )Dün akşam 8de ıspanak yedim, 8i çeyrek geçe karnım gurulduyordu.Ispanak ne kadar tok tutarsa o kadar tuttu yani Ama ben ne zaman tok yatsam ertesi gün ya aynı kiloda oluyorum ya da artıya çıkıyorum ama şimdilerde her sabah ama az ama çok eksiyle uyanıyorum.Sırf bunun için bile az yemek beni motive ediyor.Yoksa bunlarla emin ol doyulmuyor ama doymak için yenilirse de ortaya mutlu edici bir sonuç çıkmıyor.

benim midem küçülmüşş genelde kaçamağım çubuk krker olur nedense bi mutlu oluyommm ama ben çayın yanında diye götürüken baya ağır geldi bana midem kötü diye diye yattım geç saatte yediğim için hazmademedim bi türlüü wc ye çıkarıcı çaylardan yaptımki acık rahatlıyım
bu sabahta domates salatalık peynir dilim ekmek yedim çok yedimm diye kzızıyorum kendime çünkü midemin çok doyduğunu hissediyrum
dedimya artık doyma hisini biliyorum ben bugün tatil evdeyim temizlik falan azcık spor olsun bana

Sürekli azalan kalori acıktırır

Son üç aydır diyet yapıyorum, ancak doymak ile ilgili problemlerim başladı. Daha çabuk acıkıyorum. Nedeni ne olabilir, nasıl önleyebilirim?

Uyguladığınız diyetin başlangıç kalorisi ile şu anda uygulanan diyetin kalorisini karşılaştırın. Üç aylık bu zaman içersinde karşılaşılan takılma kilolarınızda diyetinizin enerjisi zaman zaman diyetisyeniniz tarafından azaltılmıştır. Bu değişim takılma kilonuzun motivasyonunuzu daha fazla bozmaması için gereklidir. Ancak bu uygulamalarda günlük aldığınız kaloriden daha az bir kalori verilir. Ve bir iki gün içinde başlangıçta verilen kaloriye dönmeniz gerekmektedir. Bizim genelde gözlemlediğimiz kalorisi daha sınırlı bu uygulamadan normal kalori alımına geçildiğinde verilen tüm yiyecek gruplarının eksik alınmaya başladığıdır. Bu davranış değişikliği takıldığınız kiloya tekrar dönmemek için içgüdüsel olarak bazal metabolizma hızınızın altında kalori alımını devam ettirme yönündedir. Bu davranış bir haftayı geçen bir süre alışkanlık halinde ise "Yiyorum ama doymuyorum" demenize neden olur. İşte bu noktada bazal metabolizma hızınızın tekrar ölçülerek aldığınız kalorinin gözden geçirilmesini ve hangi grup yiyecekleri azaltma eğiliminde olduğunuzu tespit ettirmeniz yeterli olur.

DİYETİSYEN NİLÜFER BAYRAM'DAN ALINTIDIR

Tünaydınlar hatunlar,

Gizli gizli yemiyorsunuz inşallah, yarın burası itiraf.com'a ya da günah çıkarma yerine dönmesin aman ha
Ben sabahki meyve suyundan sonra henüz bir şey yemedim.
4 gibi çıkıp akşam 9buçuk gibi eve geleceğim, o yüzden tam çıkar ayak bir meyve suyu içeceğim ki, az biraz midemi tutsun.
Birazda yürüyüş yapmış olurum, akşam da gelince ıspanağımı suya sokar çıkarırım, üzerine de yoğurt döker ohh mis mis. (Temel reis bile bunca ıspanak yememiştir ha )
Yedikten sonra da normal çay, yeşil çay içer biraz keyif yapar sonra da sporumu yaparım.

Şimdiye kadar sırf sıkıntıdan 600 mekik çektim, gidip onu 1000e tamamlayayım.
Akşam da 1000 yapsam, 2000 ile günü kapatır, biraz bisiklet, biraz bel hareketi derken bence yeter.
Tescilli Rambo olacak halim yok ya

Bu arada bugün kitaptan yeme-içme ünitesini işleyeceğiz, bir kaç farklı tür yemek, pizza çeşiti falan vardı, öğrencilere ek bilgi olsun diye internetten araştırırken resmen ekranı yalayacaktım. Kapadım direkt ama fena oldum Ben pizzayı özledim üleeeeyn.
Bir de motive olayım, daha güzel menüler bulayım diye bir kaç grup gezdim, sabah sabah simit yiyenler, poğaça yiyenler, patates kızartanlar, kahvaltıda tatlı yiyenler ohoooo...Dedim winston çık buralardan, sözde diyet topiği ama kimsenin boğazı tutacağı, totoyu eriteceği yok.Hem ayrıca bir simit full hamur, yağ, tuz arkadaş ya, yanına 2 peynir yesen (zaten karbonu proyu çarpıyorsun kafa kafaya) yok domatesti, reçeldi bilmemneydi derken eder sana 500 kalori rahat.Eee öğlen akşam da böyle yesen, tabii kilo veremezsin.
Sonra da kilo veremiyorum.Veremezsin arkadaş, o kahvaltıyı eritmek için bile tam 2 saat arkandan köpek kovalıyor gibi koşmalısın.Üzerine 2 saat daha koşacaksın ki eski yağlar da erisin.E sen de 4 saatlik koşacak toto yoksa, bunca şeyi de yemeyeceksin, az boğazını tutacaksın yoksa bir ömür hep böyle şişman kalacaksın.

Ne doluymuşum arkadaş ya
Kilo veriyorum, acımdan da ölüyorum ya elimden gelse tüm dobişleri azarlayıp, onları da eriteceğim
(Bana ne oluyorsa )

Neyse ben yavaştan meyve suyu sıkımı ve de hazırlanmaya başlayayım.
Güzel bir gün olur inşalah hepimize.

bildiğim kadarıyla mecidiyeköyden tuzlaya direk otobüs vardı.bi arkadaşımın erkek arkadaşı orda oturuyodu ordan biliyorum.dolayısıyla o otobüs varsa benim için uygundur dediğiniz yer.

bildiğim kadarıyla mecidiyeköyden tuzlaya direk otobüs vardı.bi arkadaşımın erkek arkadaşı orda oturuyodu ordan biliyorum.dolayısıyla o otobüs varsa benim için uygundur dediğiniz yer.

bugün tatil olduğundan dedim gideyim şu spor salonuna sakin kafayla bi spor yapayım.tam 2,5 saat spor yaptım.çok iyi geldi.nerdeyse bi on gündür gidemiyodum araya tatil falan girmişti.1 mayıs yeni bir başlangıç gibi oldu benim için son zamanlarda salmıştım kendimi.şimdi eski halime dönüyorum.bakalım cuma günü ne çıkacak tartıda?

Winston valla aslını sorarsan benim aklımda da o vardı. Malum iş dünyasında indirimli yerlerden alınan şeylerin furya sı var bu aralar. Sürekli birisi şuradan kahvaltı, buradan kavitasyon, bilmem nereden kıyafet alıyor. Aslında ben daha önce güzelcehisara öyle indirimle aldığım bir kahvaltıya gitmiştim ve çok da beyenmiştim, ama daha sonra aldığım bir kaç otel motel fırsatı vardı onlar berbattı, yani ne denk gelirse oluyor biraz, sonra rezervasyon sorunu oluyor ve herkesinde alması gerekiyor falan. Bildiğim kadarı ile tuzla da da dediğim yerde açık büfe kahvaltı oluyor 25 tl falan gibi hatırlıyorum. Tabii istersek yakın zamanda ben yine gider bakarım zaten, neredeyse hergün tuzladayım ben. Oraya da taşınmak istediğimizden haftada 4 gün oralardayız biz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…