Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bacım ben diyet günlüğü açmıştım, orada da fotoğrafını koymuştum aletin.
Bendeki crunch aleti yani yarım mekik aleti.
Bir çember düşün ortasında kafa minderi olan, ona kafanı koyup çemberin kenarlarından tutup tutup çekiyorsun yani.
Mekik aletleri gibi boyun zedelemiyor, beli zorlamıyor.

Set halinde ya da komple kısmı değişiyor bacım, bazen akşama kadar çekmemiş oluyorum akşam altına geçip aletin yarım saatte 1000 mekik çekiyorum ve eşime "elimi tut kaldır beniii, mecaliim kalmadı üleeeyyn " diye yerde ters dönmüş kaplumbağa gibi yatıyorum
Bazen de 300-300 falan gün içinde çekip yazıyorum bir kenara, akşama da asıl finali yapıp yorgunluğumla da doğru orantılı 500-700 arası çekiyorum.Bir de etki meselesi bacım ya.Misal bisiklete de biniyorum ama inan hiç etki göremiyorum, belki bacak, basen, kalça ,inceliyordur (hiç ölçü almadım) ama mekikle birlikte 7 aylık hamile göbeğim eridi, bel oyuntularım ortaya çıktı, göbek sayesinde 46 beden giyerken sırf göbek eridi diye şimdi 40 beden giyiyorum.O yüzden 1000-2000 bana artık külfet gelmiyor, seve seve yorulup çekiyorum.

Ben çok memnunum yani.Bisikleti 50 liraya bulan alacak insana bile "değmez" derim ama bu aleti (zaten 40-50 arası bir şey) göbek, kalın bel sorunu olan herkese öneririm.Ay Halil pazarlama gibi oldum ha

işte o hasta edenlerden biri biziz ama günde kaç kere üstü değişir altı hep kuru kıyafetler temiz ama hava değişikliğinden oluyor işte bende öle derdim çocuk yokken bekarken o nanaklar azıcık eridi teyzesi ama anası gibi yuvarlak surat

kayınvalide geçen akşam genemi hasta ettiniz terlimi kaldı ulan anam bakıyor öle denirmi benim sinir telleri attı

"Evet oğlumu hasta etmek benim en büyük keyif kaynağım" deseydin, densiz ne olacak
Hangi anne böyle bir şeyi ister Allah Allah, laf olsun torba dolsun işte.
Ama bazen de işte aşırı sevgiden ağızlarından çıkanı duymuyorlar, bana da 6 yaşıma kadar anneannem baktı, şimdilerde bile hasta olsam arar "ben 6 yıl burnunu bile akıtmadım, 30 yaşına gelmişsin kendine benim sana baktığım gibi bakamıyorsun, gene hasta ettin kendini değil mi? " diye telefonda beni azarlar

Biraz önce mesaj geldi, şu trendboldan sipariş ettiğim pantolon kargoya verilmiş, yarın elimde olacakmış.
Çok hızlı oldu be yaa Eridim, bittim de o kadar da değil henüz
Neyse artık kutsal kitap gibi dolabın en üstüne bir yere saklar, haftada bir çıkarır çıkarır kendimi içine sokmayı denerim.
İnşallah şu demir gibi kalıpları olan kotlardan gelmez, yoksa öldür Allah içine giremem
Neyse en azından yeni bir hedefim olacak, o pantolona girene kadar mekik şampiyonu olurum kesin.

ay maşallah hanımlarr işte takım arkadaşı dediğin siizn gibi olur böle insanıı ulan bakk nası az yemiş nası hayır demiş nası dikkat etmiş nası zayıflamış doğumda aldığı kgyubile vermişş nası spor yapmış diye diye beni bölee imrendirip kıskandırdığıız için sizlere teşekkür ederim
geçicem lan sizi yokkk olmadıı yetişicem kızıııım sizee :) he bu daha olasılığı yüksek :)
maşallahhh ekrana azcık tükürdüm merak etmeyin

Son düzenleme:
ay maşallah hanımlarr işte takım arkadaşı dediğin siizn gibi olur böle insanıı ulan bakk nası az yemiş nası hayır demiş nası dikkat etmiş nası zayıflamış doğumda aldığı kgyubile vermişş nası spor yapmış diye diye beni bölee imrendirip kıskandırdığıız için sizlere teşekkür ederim
geçicem lan sizi yokkk olmadıı yetişicem kızıııım sizee :) he bu daha olasılığı yüksek :)
maşallahhh ekrana azcık tükürdüm merak etmeyin

şimdi öğle yemeğimi anlatıyorum o kadar çok yedimki hepside dukana uygun :)))

1-dukana uygun tavuk
2-krep
3-pizza
4-pancake
5-yoğurt
6-salata

evet o tavuklar salata ile birleşti krebin içine girdi hımmm harika idi 1 dilim pizza ben yapmıştım vede arkadaşım yapmıştı pancake müthişti karnım tıka basa dolu vallahi doydum yaşasın dukan

Ben de işte bunu istiyorum, takım o kadar motive o kadar iradeli o kadar su-spor aşkıyla dolu olsun ki, biz de gizli gizli ya da alenen hasetlenelim, kendimizi sorgulayalım, biz de örnek alalım.
Ben mesela bu mekik şampiyonluğuna yakar bacı sayesinde girdim, baktım sabahın 5lerinde kalkıp mekik çekiyor, dedim zamanım yok, yorgunum deme bak hatun 5te kalkıp mekik çekiyorsa, senin de tırmalaman lazım ve bu hırsı, hasetliği bana yakar bacı verdi
Se_zen bacının doğum yapmış bir anne olarak 50li kilolarda olması beni zaten başından beri hasetlendiren, kendimden utanmamı sağlayan bir şey, diğer şeylerine gerek yok, bu bile beni ölesiye kamçılıyor üleyyn
Keza aynı şekilde seninle ve hezayla başladığım 5 günde 5 kilo diyetinde "bu gacılar 3 patatesle duruyorsa, ben de dururum üleyyn " diye kendimi az yemeğe alıştırmam gene sizlerin sayesinde oldu.
Ejje'nin 150 dakikalık sporları, özgey'in eski sürekli özel spor hocasıyla yorgun argın iş sonrası bile çalışması, dukana aşkla bağlılığı ve istikrarla giden kiloları, suhan'ın spor aşkı ve düzenli beslenmesi, eskiden destinam'ın "sen benden şişkosun" diye beni gaza getirişleri, başkan bacının oyun konsoluyla eğlenceli bir şekilde spor yapışları, hatice'nin minik bebeğine rağmen istikrarla giden kiloları, mattika'nın eskiden her kola, kahve içtiğimde beni azarlayışları, gölge bacının istikrarlı eksilere düşüşleri işte hepsi, herkes beni motive etti. (Len zayıfladım gidiyorum, veda konuşması gibi oldu he )

Yani özetle biz birbirimizi motive eden şahane bir grup olduk.Hepimizin hepimiz üzerinde az çok emeği var diye düşünüyorum.O yüzden yola devam edelim, hep birlikte full gazla, iradeyle devam edip, el ele buralardan gidelim

alkış alkış ıslıkkkkkkkk dah daha daha iyi olmak için azim ve kendimize olan inancımızın artması dileğimle

alkış alkış ıslıkkkkkkkk dah daha daha iyi olmak için azim ve kendimize olan inancımızın artması dileğimle

kesinlikle alkış bencede eskiden spor hocamla yapardım şimdi her akşam eve 1 saat uzaklıkta inip yürüyorum bende şu düzenli mekik çekenlere hastayım valla bu akşamdan itibaren başlıyorum ulen uykusuzluktan ölsemde yapıcam mekik çekicem çekebildiğim kadar

Merhaba kızlar nasılsınız iyimisiniz inşallah

ben dün giremedim hiç iç açıcı bir gün değildi sürekli evde olmaktan bunalmış durumdayım. açıkçası dün akşam büyük bir hata yaptım diyetle ilgili..

şu an hem haşlanmış tavuk yiyorum hemde size yazıyorum bugün protein artı sebzedeyim..

umarım dün yaptığım hata bütün doğrularımı götürmez

biraz geçmişi okuyayım...

kesinlikle alkış bencede eskiden spor hocamla yapardım şimdi her akşam eve 1 saat uzaklıkta inip yürüyorum bende şu düzenli mekik çekenlere hastayım valla bu akşamdan itibaren başlıyorum ulen uykusuzluktan ölsemde yapıcam mekik çekicem çekebildiğim kadar

bu arada galiba bir kaçınız 2 haziranda buluşacak..

ben sizi ozamana kadar hep 500 gram verdi olarakmı yazacam?? bence bu süre çok uzun.. siz her hafta normal bildirim yapsanız daha iyi olur gibime geliyor..

bide rapor da vereyim

dün yediklerim.. hatamıda açıklayayım:

sabah: peynir yumurta süt
öğlen: kızgra balık
akşam: dünyada nekadar pizza varsa yedim işte

yarım saat bisiklet çevirdim 100 normal mekik 50şer tanede yan mekik çektim....... mekiklerimi aletsiz çekiyorum... 1-2 saate spor yaparım gene..

selam kızlar
sabah 179 kal
öğlen ise 418 kalorilik beslenip bu saate kadar 597 kalorilik hep protein ağırlıklı beslenip akşamada sadece yoğurt veya salata yemeği planlıyorum .günü 700-800 kaloriyle kapatsam oh keyfime deyenecek yok.
wvwt winston kardeş kendime geldim. mekik kardeşliğine geri dönüyorum. günü 1000 mekikten aşağı kapatmayacağım. kendime söz veriyorum. bakarmısın binbir emekle verdiğim kiloları tek tek geri almaya başladım. stop diyorum.
1 saat yürüyüş ve 1000 mekik hergün yapılacak ve 3lt su içilmeden yatılmayacak.
bakarmısın hatun 2000 mekikten bahsediyor .çatladım bacım hasetimden

Son düzenleme:
işte geldim burdayım. nasılsınız hatunlar. dinelnemiş vaziyette geldim pestilimde cıktı o ayrı. ve karsınızda yepyeni bir dukancıııııııııı. evet dukan. tatilde 43yasındaki bir bayanın 2 ayda 16kg verdiğini duyunca ulen dedim tü san a.ve dukana baslamaya karar verdim. bu hafta alışveriş yapılıp pazartesi dukancılar serüvenine yeni bir kahramam eklenecek. hepinizi seviyorum

özge bende başlıyorum hadi arakadaşım
arkadaşta winstonun dediği aletten var arkadaşımda hamile ödünç alıcam 9 ay :)

özgey aşkitom san geldim sana dukancı oldum. kızlar duymasın.winston affet beni hatun. kilo vermek için yapılan sahtekarlıklar günah değildir.şimcik bana marka verin cogu kişi light pek kulllanmıyor. yogurt aldım %2.3 salam aldım hindi %12 peynirde bimdeki aknazı tavsiye ediyorlar aknazzı. ymumurtam var. 10gün atak düşünüyorum. zamanında 7 günlük atakta 6 kg vermiştim. beşkim gene olur :)))))))))))))

hazarancım inşallah sende dukanla zayıflarsın 17-18 gündr yapıyorm çok memnunum..

--

kızlar mekik çekmekten yakında beliniz göbeğiniz incecik totonuz kocaman kalcak

oooo gırgırına hoş geldin canım. bendeniz hezaren özlem yane. 20aylık bir kızım var ankaradayım. ebe hemşireyim. iş güç kosusturma su 48likleri yenmeye calışıyoruz işte.105.5le diyete basladım. yarısı gitti yarısı kaldı. dukanla insallahhhhhhhhh oda g,idecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…