Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

inşallah canım en kısa sürede sende kurtulursun kilolardan.
eşime gelince o benden daha azimli 8 kilo verdi günde 10 km koşuyo o vermesinde vallaha kim versin adamda bi irade var vallaha şaştım kaldım 1 aydır ağzına ne tatlı girdi nede tuzlu durmadan haşlma yiyo tuzu tamamen kesti ben bakıp kalıyorum öle.o olmasa ben kilo veremezdim kesinlikle bana yaradı

Se_zen bacı olaya gel olaya.
Maşallah 8 kilo ha, kilosunu bilmiyorum tabii bir de erkek metabolizması falan derker ama günde 10 kmyi her halde kim koşarsa koşsun, böylesine iradeli diyetle zaten verir diyorum.
Çok imrendim valla
Bırak koşmayı her gün 10 km yürüsem bile işe yarar da nerde bende bu spor sevdası
Çok güzel bir şey başarmışsınız, ikinize de maşallah diyorum.

eşimin kilosu 87-88 di bu gün tartıldı 79.1 vallaha bende hayretler içinde izliyorum kendisini kesinlikle onunla idaya falan girmem bundan sonra adam ağzına 1 lokma koyarken 40 kere soruyo yağ varmı tuz var mı şekeri var mı gerisini sen düşün artık

Valla olur bacım ya. Bende az önce takvime bakıp 2 haziranı kesirmiştim gözüme. Ama şimdi kızlar bize bozulmasın, sanki kendi kafamıza göre buluşma ayarlıyormuşuz gibi olmasın. Onlarda fikirlerini söylesin, olmadı 19 mayısata buluşur sonra 2 haziran da tekrar biz buluşuruz gelmek iseyende gelir tabii. Allahım mutsuzken bile çok adilim yahu.

sıkmamak elde değilki be canım. Biliyorum hepsi benim için ama etrafımdaki insanlar bana bunu sürekli söyledikleri zaman sinir oluyorum. Eşimin suratında o ifadeyi görmekten bıktım usandım ya... öyle canımı sıkıyorki herşey oturup ağlayabilirim. annem bile bana sakın ben zayıflayamıyorum deme diyor.. istesen yaparsın.. eyavaş yavaş yani. ben hızlı kilo versem ne hale gelirim diyorum ama anlayan yok.. eşim 2 ayda 10 kilo verdi diye şişinip duruyor.. ama kimse takmıyor sa haftada 1 kilo vermeye başladı diye.. kendimi buna inandırmalıyım kendim için zayıflıyorum demeliyim..

amaaan ne üzülüyorsun be canım.. modumu sen düşürmedin o mutluyum laflarını inanki durumla dalga geçmek istediğim içindi... bende bu konuda aynı senin gibiyim. kilolarıma iyi niyetle yaklaşanıda istemiyorum. kendimle dalgada geçebiliyorum zaman zaman.. ama işte başkası demeyecek hiçbirşey.. yani anlayacağın seninle ilgili değil yani.. amcam sanki karşıma geçmiş çocukmuşum gibi sen zayıfla sana istediğni alayım diyor ya!! pahalı elbise alacakmış peeehh!! bende var pahalı elbise amcacım sanada giyidiremmi!!!

canım bende kendimi 2 haftadır aynı senin gibi hissediyorum motivasyon irade tavanda yani olumsuz olan 2-3 şeyi takmamaya çalışıyorum ama olacak. Dediğin gibi Allahın izniyle olacak bu iş. hepimiz zayıflarız inşAllah.. bende artık yemeklere kolayca hayır diyorum daha kolay doyuyorum..

günaydın kızlar hepinizden ayrı ayrı özürdiliyorum hiç giremedim bütün aksilikler üst üste geldi geçmişide okuyamadım beni takımdan atmamaışsınızdır umarım((

1 hafta iznliydim daha sonra eşimin burnu kırıldı izni 1 hafta daha uzatmak zorunda kaldım bu arada kendimde rahatsızlandım yani izinde bütün aksilikler beni buldu nasıl geçti 15 gün hç anlayamadım

Ne atması canım? olurmu hiç izinde olduğunu biliyorduk nasılsa. Çok geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda düzelir herşey canım sen sıkma canını kendine çok iyi bak.. daha fazla izin istersen sorun değil

Başkan bacı, genel paylaşım alanında püsküüt Gırgırına ile ilgili bir şeyler yazmış.
İstersen bir bakıver, kilosu falan farklı yazılmış 2 grupta.
Bir de komedi olmuş, hem 1. takım hem de biz onu sıralamaya dahil etmişiz
Demek ki kilo verişinden 2 grup da yararlanmak istemiş

Neyse açlık beynime beynime vuruyor
Azcık kıvrılayım, vakit geçsin, leptin çalışsın, bu arada da kilo vereyim

evet canım haklısın ben şöyle yapıyorum.benim işyerim 2 vesait 2. kez dolmuşa binmek yerine yürüyorum.yani sabah 3,5 km akşam 3,5 km ve tempolu
ama çok yoruluyorum

winston evet gördüm canım şimdi bende ona cevap yazacam.. aslında gayet net yazılmış 1. takım transfer olarak bildirmiş.. bizde yeni geldi diye ama bakalım.. sanırım 1. takım daha geçen hafta gırgırına nasıl bildirilmişse öyle yazmış son bildirimde..

BEN İKİ TAKIMADA BİLDİRDİM ESKİ TAKIMIMA KG YANLIŞ YAZMIŞTIM TEKRRA SÖLEDİM GERÇK KG DÜZELTİLSİN DİYE

istanbullu hatunlarr bence doğru karraı vermişsiniz adil olması bakımındanda çünkü kglar aynı değilll
bende bu konudan muzdarip olduğum içinn aklın yolu birdir diyorum buluşmanın ertelenmesindede sorun yok amaç kg verimini motiveyle desteklemek

canım yani ben seni cuma günü 77,7 olarak bildirmiştim.. doğru değilmi??

herkes yeni gelenlere kendini tanıtmış..
bende tanıtayım bari..

20 yaşındayım 6 aydır evliyim dolayısıyla çocuk mocuk yok... yurt dışında yaşıyorum bu ülkeyi sevmiyorum benim memleketim daha güzel.. eşim halen türkiyede ben şu an işsizim iş bulunca inşallah eşimede kavuşacam.. satış elemanı olarak staj yaptım meslek olarak aynı dalda iş arıyorum.. ilerde mutlaka kozmetikçi olup kendi işimin sahibi olmak istiyorum ben..

kilo durumu biografisi olarak şöyle açıklayayım

1,76 boyundayım 80 kilo (kocaman biriyim yani ) bugüne kadar en az 68 kilo oldum. en fazla 85 e çıktım. 2 haftadır dukan yapıyorum 2-3 kilo verdim..
spor yapmıyorum yani daha doğrusu spora bugün başladım...

kızlar şimdi buluşma gününü 2 haziranamı çektiniz bende ona göre yeni hedef belirlicem kendime ankaradayım görüşmeye gelemicem ama sizin buluşma tarihine göre bende kilo hedefi yapmıştım 19 mayısa kadar 65 küsürlere düşüyüm diyordum 2 hazirana kadar 64 küsürler hedefim artık...

selam kızlar,

sabah buyana çıldırdım sıkıldım bunaldım öfffffff yap yapa 74 lira zam yapmış şerefsiz işverenim çok canım sıkıldı hafta sonum baya verimlli geçti tartıda az gösterdim fakat oğlum hasta gene oğlumun hastalığı kocamın işsizliği aff diyorum afff aklıma mukayet olsun Allah nerelere gitcez ne yapcaz bilmem bunaldım vallahi 19 mayısda arkadaşın düğünü vardı 2 haziran olduysa güzel sevdim bu işi

Evet canım buluşma tarihimiz 2 haziran. Sende gelicen sandıydım pek bi sevindiydim. neyse belki birilerinin yolu düşerde buralara gelir.

Çok haklısın canım zamlar insanı sinir ediyor, Geçen hafta da ben öyleydim, çok sinirlenmiştim. ama zamanla geçiyor, en azından başka iş bakma şansın olmayınca duruma alışmış gibi yapıyorsun bir süre. Oğlunun yeniden hasta olması da çok kötü bayaa bir hastalık geçirdiniz siz bu ara. Allah şifa versin. Allahım sağlık versin herkeslere. Ve allahım sizlere de başka dert vermesin, bir an önce kocanda hayırlı bir iş bulacaktır inanki.

@Özgey bacım,
Geldi mi üst üste gelir derler ya aynen öyle olmuş, umarım güzel güzel haberleri en kısa sürede alırsın.
Ciddi sağlık sıkıntılarımız yok ya buna da şükür diyelim, inşallah kısa sürede feraha çıkarsınız.

@Gölge bacım,
Ben de gelebiliyorsun sandım tarihi falan sorunca
Meğer sen de Ankara'dan gizli gizli bizim yarışa katılmışsın desene bacım
İnşallah hep birlikte kapatırız şu fazla kilolar defterini.

Bir tek ejje söylemedi fikrini, ona da uyarsa 2 haziranı kesinleştirmiş olalım o zaman.
Hem bu zamana kadar belki gelecek kişiler de 3-5 kilo verir, onlar da motive olmuş olur inşallah.

Bugünkü menüm;
sabah; meyve suyu (içeriğini unuttum ama yazmıştım sanırım)
öğlen; yok
akşam; yağsız, tuzsuz, pirinçsiz ıspanak ve üzerine yoğurt.
Şimdi çay keyfi yapacağım, biraz sonra da mekik çekerim.
Yarın eşim 1 mayıs sebebiyle izinli ama benim akşam dersim var, o evde yatacak ben derse gidip eve 10da geleceğim
Şimdiden bana semizotu falan al pişir dedim ama o bugün kendine 6 lahmacun söyledi, yarısını yedi, yarına da yemeği hazırmış.
Bana da acıdı lahmacunun ucunu tuttu ısırayım diye, ben de ona doğru eğildim sadece kokladım ve geri çekildim
"İçerde ye " dedim yok paşam tv izleyerek salonda yiyecekmiş.Şimdi ev lhmacuncu gibi kokuyor ve ben en son ne zaman lahmacun yediğimi hatırlamıyorum, o kadar özledimmm Ama hain koca yanımda yedüüüüü

Bu arada eşimin iş yerinde patronun organize ettiği 20 mayıslı pikniği 19 mayısa almışlar, eşim de bizim buluşacağımızı bildiğinden "gelemeyiz" demiş, patron da "gelseydiniz iyi olurdu" diye surat yapmış. Her işte bir hayır vardır derler ya, bu iyi oldu işte.Hem şirket pikniğine 19 mayısta gider patronun keyfini yapmış olacağım , hem de sizlerle 2 haziranda buluşup, yüz yüze tanışmış olacağım.Bu arada hedef kiloma da ulaşırsam ohh değmeyin keyfime

Neyse çenem düştü gene.
Herkese kaçamaksız, hafif bir gece diliyorum.

Son düzenleme:
2 haziranda buluşma fikri benim için uygundur.cumartesi günü olduğundan problem olmaz benim için.belki ben de kendi kendime hedef belirlerim o tarihe ya da bi kıyafetimi düşünüp onu giyeceğim buluşmada diye de bi şey yapabilirim.bu sabah doktorumu izledim bi kadın çıktı 40 kilo vermiş ayça kayayla.düşündüm ben de kilo verme işim bitince bu programa çıkayım diye valla ciddi ciddi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…