Anladım bacım saolasın, ben spor yapan her insan kiloludur, bıngıl bıngıl yağları vardır diye tipik dobiş mantığıyla düşündüm ya ondan.Tabii hatun 50 kilo hangi yağdan gidecek değil mi?
İnşallah ben de bir gün, "ay verecek yağım kalmadı, hepsi kas ayol" diye söylene söylene sokaklarda gezerim
Sana galiba eşinle giriştiğin birlikte diyet ve spor işi yaradı.
Eşin de kilo vermiştir, sen de mezun olursun ohh ne güzel valla
Darısı başımıza.
inşallah canım en kısa sürede sende kurtulursun kilolardan.
eşime gelince o benden daha azimli 8 kilo verdi günde 10 km koşuyo o vermesinde vallaha kim versin adamda bi irade var vallaha şaştım kaldım 1 aydır ağzına ne tatlı girdi nede tuzlu durmadan haşlma yiyo tuzu tamamen kesti ben bakıp kalıyorum öle.o olmasa ben kilo veremezdim kesinlikle bana yaradı
Bacım ben hesapladım ettim 4 kilo vermiş olacağım, bu da 70 falan edecek ama doğum kontrol haplarını da hesapladım tam regl ortası, sonu gibi olacak, biz burada senle regl kardeşi de olduğumuzdan bu da kafadan bize 1 kilo ekleyecek, dediğin gibi kıyafeti püsürü derken 1 kilo da oradan derken biz sohbet için buluşmuş olacağız.Tamam tabii ki de senle ve hatta mümkün olsa tüm bacılarla görüşmeyi çok istiyorum ama buluşmanın çıkış noktası motivasyon sağlamasıydı ki sağladı diye de düşünüyorum ama bakıyorum da sanki sen de ben de ucundan bucağından kaçıracakmışız gibi geliyor ödülü.Ayrıca seni stresli gördüm, zaten yapı olarak da benden kesin kat be kat incesin daha da incelmen zor, ayrıca benle yarışacaksın diye hedefinin de altına geçmek durumundasın.
O yüzden hem adil olsun hem de depresif olmayalım diye sen 48 olunca kazan, ben 68 olunca kazanayım.Yani birimiz mezun olsun gitsin bu arada dedim.
Buluşma işi de illa 19 mayıs olacak diye şart yok ya, nasılsa hepimiz İstanbul'dayız.19 Mayıs değil de 2 haziran cumartesi yapalım.
O güne kadar da bir ay oluyor, bir ayda da kalan püsürü, bilmemneyi verelim, 2 haziranda da ikimiz ya da en azından birimiz mezun olup gitsin.
Yani kabul edersen; 2 haziranda buluşalım, sen 48 ol, ben 68.
Ha winston mızıkıyor dersen, 19 mayıs ve diğer kurallar sabit kalsın ama ben 4 kiloyu aşabileceğimi düşünmüyorum.Son kilolar zor gidiyor bacım. (ha senin gidişat iyiyse tabii ki ket vurmak istemem, sen bilirsin yani)
Başkan boşver ya sen insanları, sen başkası için değil kendin için zayıflıyorsun, böyle zayıflamamızı isteyen insanlar, zayıflamaya başladık mı bir telaş olur sonraan sana habire bir şeyler yedirmeye kalkar. Sen herkesleri boşver. Kendin için zayıflayacaksın sen. Sadece kendin için. O da belki kötü niyetinden söylememiştir. Aklınca sana yardımcı olsun diye söylemiştir. Sen canını sıkma dukan a devam.
Tünaydınlaaaar,
Sabah sabah eşimin aldığı 3 tane kaşarlı poğaçayı koklamaktan helak oldumİşin kötüsü benim herüf de beni poğaçaları sapık gibi koklarken gördü Ben de "koklamak da kilo yapmıyor ya" dedim. Kaç aydır poğaça yemedim, benim için resmen işkenceydi.Amaaaa yemedim.Zaten adam akıllandı, eskiden bana da alırdı, en son çok büyük kavga ettim hatta dedim sen benim iddaya girdiğim hatuna mı çalışıyorsun, ne yapıyorsun
Kahvaltım; yarım demet roka, 2 salatalık, 2 havuç, 1 limondan oluşan meyve suyu.
Şimdi çay keyfi yapıyorum, birazdan yeşil çay içeceğim o da aradan çıksın yoksa unutuyorum.
Sonra da sporsal ve ütüsel aktiviteler başlayacak.
Dünkü çiğköfteden sonra üzgündüm ama bu sabah kilo vermişim.Ha eskisi gibi atla deve değil 100 gram 200 gram falan işte ama olsun en küçük bir eksi bile beni sevindiriyor.Bu gazla spora daha da asılmam lazım.
Bu arada eskiden doğum kontrol hapının ve bilinçsizce tükettiğim günde 2 litreye yakın kolanın, asitli içeceklerin ve de kahvenin sayesinde diz altlarıma kadar olan selülitlerim zayıflama, düzenli 3 litre su içimi, kahve, kola, soda dahil tüm şişiren içecekleri bırakmam vs vs sonunda şu an bitti.Totom hala kocaman olsa da bakıp bakıp "selülitlerim gitmişşşş" dedim, eşim de "var mıydı ki?" dedi.Erkekler biz kafalarına bir şey sokmadığımız müdetçe şuursuzlar onu anladım Neyse buna da polyanna gibi sevindim.
Şimdi sırada yan simitleri ve koca totoyu eritmek sonra da en fuşyasından bikini giyip yazın tatilde 50 kiloluk Rusların yanında "hıh" diyerek salınmak var
@Başkan bacı, kendimi kötü hissettim valla.Dün sen "çok mutluyum" falan yazmışsın, ben de inadına işi olumsuzluğa vurdum, modunu belki de ben düşürdüm.Hay tutamadığım çenem ve parmaklarım diyorum.Ne bileyim ben kilo konusunda kendimle dalga geçmede sınırsızım ama bir başkası iyi niyetle yaklaşsa bile canımı sıkıyor, o yüzden kendimi senin yerine koyarak yazdım ama sanırım senin de canını sıktım, kusura bakmayasın bacım.Üzüldüm şimdi valla.
@Se_zen bacı, gecenin 11inde spor yapıyorsun demek hımmm bunu öğrendiğim iyi oldu
Maşallah azmine diyorum valla.Çok kıskandım ve hasetlendim.
Ben de gece 11e spor mu koysam ne? Hem yağlar hareketlenir, uyku öncesi bir fiştekleme olur, hımmm çok akıllıca.
Hepimize mutlu ve hafif bir gün olur inşallah bacılar.
vallada özledim billada özledim sizi niyemi buraya gelip yazacak yüüzm varr anlatamak paylaşmak isitiyorum beeeeeeennnn misafirlikteydim teyzemlerde ve benn hayır yemiyorum hayır hayır hayırr dmeyi başardım yaaaaaaaaaaa o enfes yemekereee hemide olucak bu iş Allahın izniyle
bide bişey fark ettim ben artık doymak hissi nedir öğreniyorumm ama nası mutlu oluyorum varya analatamam sizee ya
ve benn idealim olan 58 i bile bırak 65 altı hadi leeeeennnn hayal bile edemem derken en tavan hedefi 68 derim bugün sevgilime dedimki nası bi güven geldiyse bana benim hedefim artık 68 değill( sevgilim 70 ol yeter diyo ) 60 dedimm ya bana bi güven geldi ay maşallah diyim kendimee olucak olucak haftada 200 grm mı olsun abii yaaa yeterki hep veriş olsunn yeterki ben artık hayır demeyi çok kalorili bunu yersemm bu bana yağ olurrr mantığını bu beynim düşünmeye başlamış yaaaaa yuppiiiiiiiiiiiii
inanın şuanki mutluluğum kendime olan güvenimin artmasıı belki bu bazılarına aptalca yada basit gelebilir ama ben eminim beni analayanda benim hisstetiğim bu duyguyu yaşayanlarda vardır
günaydın kızlar hepinizden ayrı ayrı özürdiliyorum hiç giremedim bütün aksilikler üst üste geldi geçmişide okuyamadım beni takımdan atmamaışsınızdır umarım((
1 hafta iznliydim daha sonra eşimin burnu kırıldı izni 1 hafta daha uzatmak zorunda kaldım bu arada kendimde rahatsızlandım yani izinde bütün aksilikler beni buldu nasıl geçti 15 gün hç anlayamadım
evet canım haklısın ben şöyle yapıyorum.benim işyerim 2 vesait 2. kez dolmuşa binmek yerine yürüyorum.yani sabah 3,5 km akşam 3,5 km ve tempoluselam fıstık sakın yürüyüşün bildiğin hava almaya çıktığımız yürüyüşlerden olmasın inan 7 km yürüyüş 2 km tempolu soluksoluğa kaldığın yüryüşe bedel olur emek veriyosun okadar en iyisini ypmaya çalışş ben 2 hafta yürüyüşten sonra artık yetreli bulmamaya başaldım çünkü yorulmuyordum bile bacaklarımda alışmıştı sonra koşuya geçtim sende yolun uzunluğu kadar harcadığın eforun önemli olduğunu unutma tatlım
BEN İKİ TAKIMADA BİLDİRDİM ESKİ TAKIMIMA KG YANLIŞ YAZMIŞTIM TEKRRA SÖLEDİM GERÇK KG DÜZELTİLSİN DİYE
istanbullu hatunlarr bence doğru karraı vermişsiniz adil olması bakımındanda çünkü kglar aynı değilll
bende bu konudan muzdarip olduğum içinn aklın yolu birdir diyorum buluşmanın ertelenmesindede sorun yok amaç kg verimini motiveyle desteklemek
canım yani ben seni cuma günü 77,7 olarak bildirmiştim.. doğru değilmi??
evet doğru 77,700
ben 1 takıma ilk 78,700 yazdım sonra bi baktım yanlış hemen söledimm tekra 77,700 diye
kızlar şimdi buluşma gününü 2 haziranamı çektiniz bende ona göre yeni hedef belirlicem kendime ankaradayım görüşmeye gelemicem ama sizin buluşma tarihine göre bende kilo hedefi yapmıştım 19 mayısa kadar 65 küsürlere düşüyüm diyordum 2 hazirana kadar 64 küsürler hedefim artık...
selam kızlar,
sabah buyana çıldırdım sıkıldım bunaldım öfffffff yap yapa 74 lira zam yapmış şerefsiz işverenim çok canım sıkıldı hafta sonum baya verimlli geçti tartıda az gösterdim fakat oğlum hasta gene oğlumun hastalığı kocamın işsizliği aff diyorum afff aklıma mukayet olsun Allah nerelere gitcez ne yapcaz bilmem bunaldım vallahi 19 mayısda arkadaşın düğünü vardı 2 haziran olduysa güzel sevdim bu işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?