bugünü gayet az yiyerek ve bol sporla kapattım.inşallaah düzene oturacak yemem yine.bugün yediklerim:
sabah:1 bardak süt
öğle:1 dilim kepekli ekmek
1 kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
domates
ara öğün:10 badem
akşam:4 yk light yoğurt
1 adet közlenmiş biber
ara öğün:1 porsiyon çilek
spor:150 dk spor salonu
günaydın kızlar,
sabah sabah pazartesi sendromu yaşadım tatilde biz hastalıkla uğraştık ateş düştü çok şükür ama burnu akıyor sümüklü oğlumun havalardanmış ve ağzıyla nefes aldığından boğazı enfeksiyon kapmış
geçen cuma izinli olmama rağmen kilom cidden 73,5 di ama bu gün tartıya çıktığımda çok sevindim ve kaçamaklarımı kaldırdım ortadan yaşasın ya ilerlemelerim tekrar devam ediyor beylikdüzünden dayım gelmiş dayımın ve yengemin tepkileri aynen şu özgeeeeeeeeeee ne kadar zayıflamışsın biz senden bu kadarını ummuyorduk hele eşimin teyzesi kızım nasıl zayıfladın çok iyi olmuşsun bende hava binbeşyüz kızlar onlar gaz verdikçe elbise dolabımın en nadide köşesinde salındıkça gazımda devam edecek iyiki almışım bu gün iştyerine dukan usulü pizza yapıp getirdim bakalım arkadaşlarım beğenecekmi
o yarışmayı bende izliyorum yeni bir hayat gerçekten ilk çıktıklarında hallerini görünce ağlamıştım yazık yahu cidden yazık ama çok iyi verenler var içinde tebrik etmeliyim vallahi hedefime yaklaşıyorum bende yavaş yavaş süperrrr
aynen özge programın ilk bölümünü izlediğimde boğazım düğüm düğüm hep ağlamaklı izledim kendimi gördüm resmen insan kendine bunu yaparmı dedim ya bebek gibi kzılar daha gencecikler ama biyolojik yaşalrı 25 olan 48 falandı yaaa
özge ben bi kendimi sanırdım ne hale geldiğimi anlayamayan bende 88,5 tavan yaptım ve başakalrında bu kg yu duyduğumda çüşşşş derkenn kendimi sadec balık etli olarak kabul ediyormuşum meğer
bende internetten tekrarlarıını izliyorum beni motive ediyor
Günaydınlar bacılaaaar,
Dün ile bugün arasında güzeeeel bir gram farkı görünce ağzım kulaklarımda güne başladım.
Yaşasın aç yatmak, yaşasın mekik, yaşasın incelmek diyorum
Ben takı takamam genelde, o 3 gram bile bana ağırlık yapar, az çok rahatsız bir insan olduğumu zaten anlamışsınızdır
Alyansı da bir gün takarım, 3 gün takmam, dün alyansı bir taktım taktığım gibi parmağımdan düştü
İnsanın parmakları bile erir mi yaBen de orta parmağıma taktım Onda bile bol oldu, demek benim parmaklarım da kalın kalın dolma gibiymiş Bir hafta sonra baş parmağına alyans takan tek insan olacağım kesin
Kuşlar böcükler, bahar havası, zayıflayan winston daha ne olsun değil mi? Kafama huni takıp, sokaklarda koşup "ben zayıflıyorum üleeeyn" diye her gördüğümü öpmek istiyorum
Hepimize hafif, mutlu, güzel haberlerle dolu bir gün olur inşallah.
Az bakayım geçmişte neler kaynatmışsınız.
biraz kıskandımmmı neeeay maşallah insanın emeklrinin boşa gitmemesinin her şeye değdi bee demenin keyfini sür be arkadaşım havalnn uççç çatlat bizidee darısı başımıza inşaalah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?