Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bugün gezdim, dolaştım kızlar, çok iyi geldi bana. Şileye gittik, bir güzel gezdik, yedik, içtik. Yarın yeni ve güzel bir gün olur inşallah hepimiz için. (bugün geçti benden)

bugünü gayet az yiyerek ve bol sporla kapattım.inşallaah düzene oturacak yemem yine.bugün yediklerim:
sabah:1 bardak süt
öğle:1 dilim kepekli ekmek
1 kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
domates
ara öğün:10 badem
akşam:4 yk light yoğurt
1 adet közlenmiş biber
ara öğün:1 porsiyon çilek

spor:150 dk spor salonu

İyi akşamlar,

Sinirimden kendimi yeme noktasına geldim Geçen hafta öğrencilere haftaya 1 mayıs, ders yapacak mısınız diye 50 kez sordum, "tabii, bize tatil yok" dediler, bugün akşam gittim baktım ki kapı duvar Unutmuşlar bana haber vermeyi, öff ki ne öfff.
Geri eve döndüm 2 saat kös kös.

Eşim lahmacun yerken ben gene ıspanak+yoğurt ikilisine talim ettim, şimdi çay keyfi yapıp birazdan mekik çekeceğim.
Akşam yoğurt almak için aç karnına markette gezerken ne gördüysem iç geçirip "zayıflayınca yiyeceğim heeepsinden" dedim
Hatta bir ara pizza söyleyeyim, olmadı lahmacun, yok yok makarna hatta bildiğin ekmek bile olur derken buldum kendimi.
Hemen se_zen'i düşündüm, o incecik olmuş benden çeki alıyor, ben dobiş dobiş elimde ekmekle geziyorum (Hüsmen ağa gibi )
Vazgeçtim.

İtiraf ediyorum; ne sigarayı 3 ay içmediğim zaman ne koladan vazgeçtiğimde ne nescafe ve benzeri içecekleri hayatımdan çıkardığımda hatta tüm kızartma ve fastfoodlar dahil yemediğimde ben bu kadar acı çekmedim arkadaş.Bildiğin karbonhidrat için, yarım dilim ekmek için aşeriyorum şu an.Ve bilinçsizce bunları eskiden yediğim için de kendime bir o kadar kızıyorum.

Neyse bugünü de hafif geçirdim.
Darısı diğer günlerin başına.

slm kızlar bugün annemlere gittim ama ilk kez orda kendimi frenledim çok mutluyumm..
bugünkü yediklerim
sabah (evde yaptım kahvaltımı)
az menemen, 2 dilim kepek ekmek, 4 yeşil zeytin, az lor peynir
ara
1 avuç leblebi
öğle(annemlerdeydim)
yumurta salatası, söğüş (kardeşim kızartma yapalım dedi ama yok dedim), 3 dilim ekmek
akşam
1 tabak kuru fasulye
ara
8-10 çilek, 1 dilim ananas...
spor yok ama çarşıda 3 saate yakın gezindik(kendime bişiler alıyım dedim ama daha erken olduğunu anladım üstüme göre bişi bulamadım bulduğummuda almaya kıyamadım zayıflıcam öle alırım dedim)...
su 3 lt civarı...

Eşim "19 mayısa kadar bilemedin 2 hazirana kadar ses etmem sonra bir ağzımı açacağım tahmin bile edemezsin" diyor.Az yiyormuşum, sağlıksızmış bidi bidi falan.Ben de senin akşam menünü okudum bacım, "bak sen benim yarım kilo ıspanakla yoğurda az diyorsun, bacım bir biber ve yoğurt yemiş" dedim.

150 dakika harika bacım, yediklerin de çooook az.Bu gidişle hedefine ilk ulaşıp, 2 haziranda manken olarak yanımıza gelen sen olacaksın galiba 150 dakika nedir ya? Biri bana ölümsüzlüğün sırrını anlatsa 150 dakika onu bile dinlemem yani, sen bir de spor yapmışsın...Vay.. vay..vay diyorum.

Çook hasetlendim.

hanımlar yeni bir hayatı izleyen varmı bilemem ama ben hiç kaçırmadan takip ediyorum ve az yiyenler kg veremiyoo
bende artıkk birazdaha fazla yiyerek metabolizmayı hep canlı tutacağım
sabah domates slata peynir 1 dilim ekmek
ara öğün 1 nescafe
öğlen 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek
akşam çubuk kraker
gece 1 kase marulll salatası
bol suuu
1 saat kickboks anrtemanı

iyi gecelerr

günaydın kızlar nasılsınız?
dün yine tatildik offf ne güzel oldu böyle ya sık sık tatil yaptık ama sonunda rüya bitti bundan sonrada zor gibi görünüyo(
dün pikniğe gittik günlr sonra gönlümce yedim içtim ama sonunda 1.5 saat yürüdüm umarım aldıklarımı harcıyabilmişimdir
bu sabahki mneümü yazayım
1 dilim kızarmış ekmek
domates,salatalık,biraz peynir
öğlen ve akşamı hafif geçirmeyi planlıyorum (sebzeyle)
akşamda yürüyüşüm var 1 saat

Günaydın hanımlar cumaya kaldı 3 gün spora ağırlık vermek gerek
bende yeşil çayımı içmeye başlayayımm
bol iradeli günlerr

günaydın kızlar,

sabah sabah pazartesi sendromu yaşadım tatilde biz hastalıkla uğraştık ateş düştü çok şükür ama burnu akıyor sümüklü oğlumun havalardanmış ve ağzıyla nefes aldığından boğazı enfeksiyon kapmış

geçen cuma izinli olmama rağmen kilom cidden 73,5 di ama bu gün tartıya çıktığımda çok sevindim ve kaçamaklarımı kaldırdım ortadan yaşasın ya ilerlemelerim tekrar devam ediyor beylikdüzünden dayım gelmiş dayımın ve yengemin tepkileri aynen şu özgeeeeeeeeeee ne kadar zayıflamışsın biz senden bu kadarını ummuyorduk hele eşimin teyzesi kızım nasıl zayıfladın çok iyi olmuşsun bende hava binbeşyüz kızlar onlar gaz verdikçe elbise dolabımın en nadide köşesinde salındıkça gazımda devam edecek iyiki almışım bu gün iştyerine dukan usulü pizza yapıp getirdim bakalım arkadaşlarım beğenecekmi

o yarışmayı bende izliyorum yeni bir hayat gerçekten ilk çıktıklarında hallerini görünce ağlamıştım yazık yahu cidden yazık ama çok iyi verenler var içinde tebrik etmeliyim vallahi hedefime yaklaşıyorum bende yavaş yavaş süperrrr

günaydın kızlar
sabah sabah boğaz ağrısı ve burun akıntısıyla uyandım. ölüyorum sanırım. 55 kilo olmadan ölsem gözüm açık gider.
neyse kızlar sabah yediklerim
1 dilim ekmek 6-7 yeşil zeytin azıcık peynir .
varya winston sabah sabah yanağıma tokat yemiş gibi oldum .yazdığını okudum şu topik topik gezerken reçel kızartma yiyenleri görünce yazdıklarını.
bacım ben saldım kendimi 2 gündür salına salına yok şu diyetimi yapsam aman dur bu diyeti yapayım. ne mekiği bütün gün temizlik yaptım. bundan ala spormu olur derken .şırak senin yazıyı okudum.aynen öyle kardeş bende o bağızını tutamayanlardanım .
çok ezildim çok utandaım.ezdin beni be winston.

aynen özge programın ilk bölümünü izlediğimde boğazım düğüm düğüm hep ağlamaklı izledim kendimi gördüm resmen insan kendine bunu yaparmı dedim ya bebek gibi kzılar daha gencecikler ama biyolojik yaşalrı 25 olan 48 falandı yaaa

aynen bende kendimi gördüm bu olabilirdim dedim yani iiki kendime geldim ve ben 95 kiloya çıktığımda kendimi aynada hiç kilolu görmüyordum iyiki yapmışım diyet 95 lerden nerelere geldim gören şaşırıp klaıyor hedef 60

ayy o yarışmayı bende başından beri takip ediyorum saatini değiştirdikleri için artık sade hafta finaline bakıyorum geçen hafta sinir oldum hakanı elemelerine adam süper zayıflıyordu ve çok uyumlu biriydi sırf ödülde rakip olmasın die elediler...

özge ben bi kendimi sanırdım ne hale geldiğimi anlayamayan bende 88,5 tavan yaptım ve başakalrında bu kg yu duyduğumda çüşşşş derkenn kendimi sadec balık etli olarak kabul ediyormuşum meğer
bende internetten tekrarlarıını izliyorum beni motive ediyor

yanlız değilsin merak etme ben doğumdan sonra cozutanlardanım halbuki doğum yapmışsın 75 kilo olmuşsun ne diye habire yersin :) yedim yedim şiştim fakat farkedemedim taki ibre 95 i gösterene kadar bır hışımla başladım ama bu seferde kaçamaklar yaptım

taki dukana başlayana kadar dukan yaptım rahatladım deli gibi tokum şuan

Günaydınlar bacılaaaar,

Dün ile bugün arasında güzeeeel bir gram farkı görünce ağzım kulaklarımda güne başladım.
Yaşasın aç yatmak, yaşasın mekik, yaşasın incelmek diyorum

Ben takı takamam genelde, o 3 gram bile bana ağırlık yapar, az çok rahatsız bir insan olduğumu zaten anlamışsınızdır
Alyansı da bir gün takarım, 3 gün takmam, dün alyansı bir taktım taktığım gibi parmağımdan düştü
İnsanın parmakları bile erir mi ya Ben de orta parmağıma taktım Onda bile bol oldu, demek benim parmaklarım da kalın kalın dolma gibiymiş Bir hafta sonra baş parmağına alyans takan tek insan olacağım kesin

Kuşlar böcükler, bahar havası, zayıflayan winston daha ne olsun değil mi? Kafama huni takıp, sokaklarda koşup "ben zayıflıyorum üleeeyn" diye her gördüğümü öpmek istiyorum

Hepimize hafif, mutlu, güzel haberlerle dolu bir gün olur inşallah.
Az bakayım geçmişte neler kaynatmışsınız.

biraz kıskandımmmı neee ay maşallah insanın emeklrinin boşa gitmemesinin her şeye değdi bee demenin keyfini sür be arkadaşım havalnn uççç çatlat bizidee darısı başımıza inşaalah

winston sen 100 mekik falan yazmışsın aletinmi var sehpanmı var direk minderin üsütünde çekmen imkansız 1000 tane boyun fıtığın olurr nası dayanıyosunn biraz anlatırmsın setler halindemi yapıyorsun

@Yakar bacım, valla eskiden "olsun, sonra verirsin, boşver bacım" larla birbirimizi oyalıyorduk, varsın ben kötü winston olayım ama dediklerim doğruydu.Hoş sen benim mekik kankamsın, sana yazmadım ama hafif alındıysan ne mutlu bana.Bizim eritmemiz gereken bol bol yağlarımız varken, şuursuzca bir de "ideal kilomuzdaymış gibi" yeme içme gafletini ben artık anlamıyorum.Hem yersek, hem spora mızmızlanırsak eski yağlar nasıl eriyecek? Biz de el verilmiş yüce insanlardan tövbe haşaa değiliz ya, bildiğin normal insanız.O yüzden gerçeklerle yüzleşip işi sıkıdan almalıyız.Hem baharı geç yaz geldi artık, bu yazda sıcaklarda tuniklerle, siyah siyah kalın şeylerle mi gezeceğiz? (Benim meşhur fitilli kadife pantolonum gibi ) En basitinden sağlık yani, daha kalbimize, ayaklarımıza, belimize ne kadar yük bindireceğiz? Biz bu kadar boğazımızı tutamayan iradesiz insanlar mıyız? Yemek için ideallerinden, hedefinden, sağlığından olacak kadar gözü kapalı insanlar mıyız? Ne sana ne bana ne bize yakışır bu tutum.Kimse 1 ay reçel yemedi, tuz kullanmadı, hamur işi yemedi diye ölmez, ama bunları ha babam yiyen insanın ölme riski fazladır.Biz de bunu başarabiliriz bacım.Bizim ne eksiğimiz var başaranlardan değil mi?

@Özgey bacım, geçmiş olsun senin paşana ya.O tombiş surat şimdi eridi mi yani? Maşallah diyeyim çok tatlı bir bebek, umarım hastalığı, sıkıntısı bununla kalır, bundan sonra top gibi sağlıklı bir şekilde büyür.Ben anne değilim ama sokaktaki çocuklar bu ara hep hır hır hırlıyor, burunları akıyor, hasta.Eşim de tipik erkek beyniyle "yaz günü bunların ailesi bu çocukları hasta etmeyi nasıl beceriyor?" diye sözde onları kınıyor ama bilmiyor ki çocuklar için mevsim geçişleri çok riskli ve tam hastalık zamanı.İnşallah kısa sürede atlatırsınız bacım.

@Gırgırına bacım, ben bir iki defa baktım o yarışmaya.Çok üzüldüm ya.Kurbanlık koyunlar gibi öyle özellikle erkekleri t-shitsüz çıkarıyorlar ya basküle, çok üzüldüm ya.Ben baktıkça "beterin beteri var, çok şükür" dedim ama onlara çok üzüldüm ya.
Hepsinin dramı, hayatı, yapamadıkları falan filan beni depresif etti, artık izlemiyorum.

Kilolu olunca şuurun kapanma noktası için kendimce bir tezim var.Freud der ki, beyinde çalışan bazı savunma mekanizmaları vardır. (Yansıtma, yer-yön değiştirme, bahane bulma,polyannacılık...vs.) Bunlar her insanda orta ölçekte çalışmak zorundaymış.Eğer çok çalışırsa şuursuz, şizofren, kendi hayal dünyasında yaşayan biri olurmuşsun, eğer hiç çalışmazsa da kendinden nefret eden intihar meyillisi depresyon içinde biri olurmuşsun.
Kilo işine bunları yerleştirirsek; misal bahane bulma;-ya annem hep yağlı yemek yapıyor ondan şişmanlıyorum, benim metabolizmam yavaş, masa başı çalışıyorum ondan şişmanım, bu markanın 44 bedeni dar yani kalıpları dar ondan giremiyorum, bu elbisede büyük desenler var ondan göbeğim çıktı,benim kemiklerim kalın, siyah giyince 34 beden gibi oluyorum-siyah beni zayıf gösteriyor,benim boyum kiloyu kaldırıyor zaten, ben doğum yaptım doğum kiloları zaten gitmez ki, ... vs vs..
Yani biz mutsuz olmayalım, depresyona girmeyelim diye beyin bunları fazla fazla çalıştırıyor, ee haliyle ne oluyor? Biz bunlara inanıyoruz, bahanelerimiz var ve hayatımıza bir şekilde mutlu mesut, dobiş dobiş şuursuzca kendi hayal dünyamızda devam ediyoruz.
Taa ki, artık bu masalları kendimiz bile yemeyecek hale gelinceye kadar.
Peki sonra ne oluyor? Bu savunma mekanizmalarını direkt kapatıyoruz ve gerçeklerle yüzleşiyoruz.
Bu sefer ne başlıyor? Bunlar kapanınca "Allahım ben bu kiloları nasıl aldım? Ne kadar çirkinim, yağlıyım, kahretsin, zayıflamam lazım, bunu kendime nasıl yaptım? " faslı başlıyor ve savunma mekanizmaları kapandığı için beyin direkt depresyon yolunu açıyor ve biz farketsek de farketmesek de depresyona girmiş, kendini suçlayan, kendinden ve kilolarından nefret eden bir yola giriyoruz.Buna da zayıflama süreci deniliyor işte.O yüzden dışardan bir sıska "yuuh 90 kilo olana kadar hiç mi aynaya bakmamış bu fil?" derken biz o sırada çoğu kez aynaya bakıyor ama bin türlü bahaneyle kendimizi kandırıyor ve gerçeği farketmiyor oluyoruz.

Neyse kızlar ya Freud Mreud sabah sabah sıktıysa kusura bakmayın.
Uzun zamandır kilo konularında beyin analizi çalışmaları yapıyordum alttan alta, en son Freud ve savunma mekanizmaları bana makul geldi.Tamamen benim fikrim yani.Belki de saçmalamışımdır, kusura bakmayın

biraz kıskandımmmı neee ay maşallah insanın emeklrinin boşa gitmemesinin her şeye değdi bee demenin keyfini sür be arkadaşım havalnn uççç çatlat bizidee darısı başımıza inşaalah

ahh o yüzükler ahhhh ben geçen zayıfladığımda alyans parmağımdan düştü ve kayboldu şimdide tektaşım öle girmiyordu şimdi fır dönüyor yaşasın zayıflık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…