- 24 Nisan 2010
- 363
- 75
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kızlar,
Bende şimdi temizliğe başlıycam. Önce bir sonuç listelerine bakayım dedim. Gırgırına bacım 2. olmuşsun bireysellerde.![]()
Günaydın kızlar,
Nasıl geçti bakalım bayramlar.
Benim yoğun ve yorucu idi. Kızımda bende hastayız. Kuzucumun ağzı hep yara. Bayramın 2. gününden beri ağzına hiç bir şey koymadı. Açlıktan hali kalmadı yavrumun. Çok üzülüyorum onu öyle evde bırakıp işe geldiğim için. doktorlarda antibiyotik vermiyor hiç. Ağız spreyi verip gönderdiler nasıl geçecek bilmiyorum. Adamlar bir de " olur, daha kötü olabilir, iyice kötüleşebilir, bütün ağzını kaplayabilir, hastaneye yatabilir" diyorlar. Birde yani gittiğimiz yer istanbulun neredeyse en lüks hastanesi. Devlet hastanesi götürmüyoruz ilgilenmiyorlar diye.
Günaydın kızlar,
Nasıl geçti bakalım bayramlar.
Benim yoğun ve yorucu idi. Kızımda bende hastayız. Kuzucumun ağzı hep yara. Bayramın 2. gününden beri ağzına hiç bir şey koymadı. Açlıktan hali kalmadı yavrumun. Çok üzülüyorum onu öyle evde bırakıp işe geldiğim için. doktorlarda antibiyotik vermiyor hiç. Ağız spreyi verip gönderdiler nasıl geçecek bilmiyorum. Adamlar bir de " olur, daha kötü olabilir, iyice kötüleşebilir, bütün ağzını kaplayabilir, hastaneye yatabilir" diyorlar. Birde yani gittiğimiz yer istanbulun neredeyse en lüks hastanesi. Devlet hastanesi götürmüyoruz ilgilenmiyorlar diye.
Tünaydınlaaar,
5 günde 5 killo verilmez ama 3 günde 3 kilo alınır diye kitap yazasım var üleeyn
Aslında sadece bayramın ilk günü anne tarafına kahvaltıya gittik, sonrası evdeydik ama sürekli cipsler, dondurmalar, bolçeşit ve karbonhidratlı yemekler ve hareketsizlik derken dombili oldum.İşin kötü tarafı ayı gibi yemek yiyen eşim sürekli 96 kiloda sabit, bense kendimi sabitleyemiyorum üleeeyn.Dün fazla çıkınca, eşimi de basküle zorla bindirdim, adam gene 96 ya
Neyse bende bu sabaha bir bardak sütle başladım.
Diğer bayrama kadar da kasıp tırmalayacağım.
Bitsin artık bu keder ya.
Ye ye koyver al sonra aç kal tırmala ver sonra ye ye geri al sonra tırmala ver..Ohoo böyle olursa ben sittin sene buradan
ayrılamam
(Bu arada aktara akıl verilmez ama dut pekmezi iyi gelirmiş aftlara eğer aftsa dediklerin se_zen bacım.Bana da sigaradan sonra diş doktoru söylemişti, bende sürekli aft çıkıyor sigarayı bıraktım bırakalı, o da sigarayı bıraktıktan sonra bir süre vücut ağız dahil kendini temizleyecek rahat ol, dut pekmezi ile ağzını çalkala demişti-he bu arada bilmem bahsettim mi ama benim 15 günlük kalan ilaçlarımı (sigara şeysi) babam istemişti.15 günlük hapla sigarayı bırakmış bacım, bir haftadır içmiyormuş 40 yıllık içici babam, bir sevindim bir sevindim babam olmasa "aferim ufaklık" deyip kurdele takasım geldi, eğer bırakmadıysan ve bırakmaya gönlün varsa gaz vereyim dedim
Halil Pazarlama olarak sıra eşimde; 15 gün sonra yıllık izne çıkıyor, izin öncesi hapa başlatıp, izinde de sigarayı bıraktıracağım.Allahım bu hap firması bu kadar harıl harıl çalıştığımı göreydi, şirketten hisse verirdi kesin
)
Herkese güzel, hafif ve motive dolu bir gün diliyorum.