Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlar hollywood dıyetı cok pıs aklıma takıldı yarındna ıtıbaren ona baslamayı dusnuyorum hıc yaptınızmı yapanların yorumlaırnı okudum baya kılo vermısler:) ılk ıkı gun sadece meyve suyu ıcıosn vucudu arındrmak ıcın ıns aclıktan ölmem:D:D

günaydın hanımlarrrrrrr evet bayram biti biizim için yeni dönem başlıyor bence :) kurban bayramına vakit varrr bu bayramda bizi motive etmeye yeter diye düşünüyorum

Günaydın kızlar,
Nasıl geçti bakalım bayramlar.
Benim yoğun ve yorucu idi. Kızımda bende hastayız. Kuzucumun ağzı hep yara. Bayramın 2. gününden beri ağzına hiç bir şey koymadı. Açlıktan hali kalmadı yavrumun. Çok üzülüyorum onu öyle evde bırakıp işe geldiğim için. doktorlarda antibiyotik vermiyor hiç. Ağız spreyi verip gönderdiler nasıl geçecek bilmiyorum. Adamlar bir de " olur, daha kötü olabilir, iyice kötüleşebilir, bütün ağzını kaplayabilir, hastaneye yatabilir" diyorlar. Birde yani gittiğimiz yer istanbulun neredeyse en lüks hastanesi. Devlet hastanesi götürmüyoruz ilgilenmiyorlar diye.

günaydın kızlar geçmiş bayramınız kutlu olsun bayramınız umarım ii geçmiştir benim çok güzel geçti çok eğlenceli geçti ama tatil çok az geldi yorgunluğu atamadan işe başlamak kötü oldu şu 3 günü izin alsaydım fena olmayacakmış hatta süper olcakmış...

herkese günaydın marmaristen selamlar :1: siz orda çalışırken işte ben de denizdir güneştir takılıyorum :52: dün baktım sayfaya son yazdığım mesajdan sonra hiç ilerleme olmamış nerdeyse.tabii bayram tatil kimse girip yazamadı.naptınız bakalım yiyip içtiniz mi yoksa?valla ben dikkat etmeye çalışıyorum ama çok zorlanıyorum ama bugün kuzenlerim dönüyo bi tek halamlar ve biz kalıcaz burda o zaman yemek konusunda sıkıntı olmuycak bir sebze yemeği bi salata tamam :52: gelmeden palet almıştım süper bişey ya bu zamana kadar niye almadım ona yanıyorum.çok iyi çalıştırıyo bacakları hem de hızlı yüzmüş olduğum için mutlu oluyorum.bu arada geçen sene burda çekildiğim resimlere bakıyorum da o kadar değişmişim ki.bu sene biraz daha normal görünüyorum seneye de direk istediğim görüntüye kavuşmuş olucam inşallah.

Günaydın kızlar,
Benim yoğun ve yorucu idi. Kızımda bende hastayız. Kuzucumun ağzı hep yara. Bayramın 2. gününden beri ağzına hiç bir şey koymadı. Açlıktan hali kalmadı yavrumun. Çok üzülüyorum onu öyle evde bırakıp işe geldiğim için. doktorlarda antibiyotik vermiyor hiç. Ağız spreyi verip gönderdiler nasıl geçecek bilmiyorum. Adamlar bir de " olur, daha kötü olabilir, iyice kötüleşebilir, bütün ağzını kaplayabilir, hastaneye yatabilir" diyorlar. Birde yani gittiğimiz yer istanbulun neredeyse en lüks hastanesi. Devlet hastanesi götürmüyoruz ilgilenmiyorlar diye.

sezencim kızına geçmiş olsun bir an önce atlatır inşallah.

Günaydın kızlar,

doktorlar artık bir tuhaf oldu hıc ılgılenmıyorlar yaa cok gecmıs olsun cnm

çok geçmiş olsun sezencim keşke çocuklarımız hiç hasta olmasada biz onların yerine hasta olsak:( inşallah en kısa sürede geçer cenım.

bayram nasıl geçti hiç bişey anlamadım arefe günü evtemizliği ve yerleştirmesiyle geçti bayramın 1.günüde gene temizlik yaptık öğlene kadar öğleden sonrada bebişlerimizin yanına gittik ama fazla kalamadık 2 gün kalıp geri ankaraya döndük çok kötü oldumya çok özledim artık çocukları okulların açılmasını iple çeker oldum:((
arkamızdan bakıp kaldık yavrularım çok moralim bozuk kızlarya çekip gidesim geliyo bazen bu gerizekalı yerden:(( sıkıntıdan bütün vücudumda kaşıntı başladı minik minik kızarıklar çıktı 2 gündür kaşınıp duruyorum uyuz gibi oldumya:(( neyse işte böyle bir bayram geçirdim ben yollarda helak oldum.siz neler yaptınız?

Tünaydınlaaar,

5 günde 5 killo verilmez ama 3 günde 3 kilo alınır diye kitap yazasım var üleeyn :1:
Aslında sadece bayramın ilk günü anne tarafına kahvaltıya gittik, sonrası evdeydik ama sürekli cipsler, dondurmalar, bolçeşit ve karbonhidratlı yemekler ve hareketsizlik derken dombili oldum.İşin kötü tarafı ayı gibi yemek yiyen eşim sürekli 96 kiloda sabit, bense kendimi sabitleyemiyorum üleeeyn.Dün fazla çıkınca, eşimi de basküle zorla bindirdim, adam gene 96 ya :47:

Neyse bende bu sabaha bir bardak sütle başladım.
Diğer bayrama kadar da kasıp tırmalayacağım.
Bitsin artık bu keder ya.
Ye ye koyver al sonra aç kal tırmala ver sonra ye ye geri al sonra tırmala ver..Ohoo böyle olursa ben sittin sene buradan
ayrılamam:27:

(Bu arada aktara akıl verilmez ama dut pekmezi iyi gelirmiş aftlara eğer aftsa dediklerin se_zen bacım.Bana da sigaradan sonra diş doktoru söylemişti, bende sürekli aft çıkıyor sigarayı bıraktım bırakalı, o da sigarayı bıraktıktan sonra bir süre vücut ağız dahil kendini temizleyecek rahat ol, dut pekmezi ile ağzını çalkala demişti-he bu arada bilmem bahsettim mi ama benim 15 günlük kalan ilaçlarımı (sigara şeysi) babam istemişti.15 günlük hapla sigarayı bırakmış bacım, bir haftadır içmiyormuş 40 yıllık içici babam, bir sevindim bir sevindim babam olmasa "aferim ufaklık" deyip kurdele takasım geldi :1: , eğer bırakmadıysan ve bırakmaya gönlün varsa gaz vereyim dedim :1: Halil Pazarlama olarak sıra eşimde; 15 gün sonra yıllık izne çıkıyor, izin öncesi hapa başlatıp, izinde de sigarayı bıraktıracağım.Allahım bu hap firması bu kadar harıl harıl çalıştığımı göreydi, şirketten hisse verirdi kesin :1: )

Herkese güzel, hafif ve motive dolu bir gün diliyorum.

dut pekmezini bilmiyordum bacım sağolasın ben zaten başkası olsa şimdiye elli çeşit şey bulduydum ama kendi çocuğum ya elim varmıyor resmen ya. Vallahi aklıma geldikçe gözüm doluyor kızlar. Babaannesi de yok şimdi kuzucum babası ile beraber mal teslimi falan yapıyor arabanın içinde koca gün. Bir iki kere eşimi aradım ordan mızık mızık sesi geliyor yavrumun annemin yanına gidelim diye. Allahım ne kadar kötü bir şey yavrumun orda canı acıyor annesine ihtiyacı var ama ben burdayım. Dut pekmezini söyleyeyim de eşim alsın hemen. AFT gibi değil ama belki iyi gelir. Her şeyi denemek lazım.

Zyban konusunda da bacım aynı ilaç ikinci kez pek etki etmiyormuş yani bir kez deneme şansın varmış. ama ben 2 gün önce gece yarısı kızımı acile götürdükten sonra ilaç almaya gittiğimiz eczane de zyban ve champix yan yana duruyordu. Ordaki çocuğa sordum çocuk ben zyban ile bıraktım ama şimdi champix için daha olumlu dönüşler var falan dedi 189 TL verip champix aldım bu sabah unuttum ve yarın sabah ona başlayacağım artıkın.
Ve kızlar artık Eylül sonuna kadar şu zayıflama işini de bitiricem artık. Ayrılsam falan dedim ama yok öyle yapamadı gitti olsun istemiyorum. Eylül sonuna kadar 48 kilo olup anlı şanlı mezun olasım var artık. Haftaya dediğim gibi evdeyim ve pazartesi itibari ile eski beslenmeme dönüp 1-2 hafta içinde bütün kilomu vereceğim artık. şimdi pazar günü piknige falan gidicez bozulur falan en iyisi pazartesi başlamak.

bu arada ben bayramın 1. günü kızımı aldım 2 arkadaş çıktık komşu gezmeye. 10 yıldır evliyim ve daha önce hiç yapmamıştım öyle bir şey. Eski mahallemde hep gezerdik bayramlarda komşuları ama burada hiç yapmadım zaten kimsenin yaptığını da görmemiştim. Neyse bir çoğu memlekette falan dı ama 3 tane ev gezdik. Beni görenler bir kapıda aaaaaaaaaaaa diye şaşkın şaşkın bağırmasının dışında çok eğlenceliydi. kızımın eline de poşet verdim. çok hoşuma gider bayramlarda poşetlerle gezen çocuklar. Şeker topladık. Benimkide şeker toplamaya gidiyoruz ya çikolataları almıyor şeker toplamaya geldik diye. Herkesten şeker istiyor özellikle . O da bayaa eğlendi. İnsanlarında çok hoşuna gitti. Bundan sonra inşallah yapmayı düşünüyorum.

Sonra bu bayram bizim araba ile kayın validemler memlekete gitti diye evden çıkamadık ama ablamlar, abimler falan bize geldi. 1 gece kaldılar hep beraber kahvaltı falan yaptık ben çok yoruldum ama çok da hoşuma gitti bayram bir arada eğlenceli oluyor.

sezen seni kutluyorum arkadaşım her bayram ayn şeyi diyorum yapıcam kapı kapı gezicem hatta laf sokup eski bayramalrı isityosanız eski insanlar gibi davarnın dicem ama hep düzene uyupp aman diyip vaz geçiyom ya :(

Tünaydınlaaar,

5 günde 5 killo verilmez ama 3 günde 3 kilo alınır diye kitap yazasım var üleeyn :1:
Aslında sadece bayramın ilk günü anne tarafına kahvaltıya gittik, sonrası evdeydik ama sürekli cipsler, dondurmalar, bolçeşit ve karbonhidratlı yemekler ve hareketsizlik derken dombili oldum.İşin kötü tarafı ayı gibi yemek yiyen eşim sürekli 96 kiloda sabit, bense kendimi sabitleyemiyorum üleeeyn.Dün fazla çıkınca, eşimi de basküle zorla bindirdim, adam gene 96 ya :47:

Neyse bende bu sabaha bir bardak sütle başladım.
Diğer bayrama kadar da kasıp tırmalayacağım.
Bitsin artık bu keder ya.
Ye ye koyver al sonra aç kal tırmala ver sonra ye ye geri al sonra tırmala ver..Ohoo böyle olursa ben sittin sene buradan
ayrılamam:27:

(Bu arada aktara akıl verilmez ama dut pekmezi iyi gelirmiş aftlara eğer aftsa dediklerin se_zen bacım.Bana da sigaradan sonra diş doktoru söylemişti, bende sürekli aft çıkıyor sigarayı bıraktım bırakalı, o da sigarayı bıraktıktan sonra bir süre vücut ağız dahil kendini temizleyecek rahat ol, dut pekmezi ile ağzını çalkala demişti-he bu arada bilmem bahsettim mi ama benim 15 günlük kalan ilaçlarımı (sigara şeysi) babam istemişti.15 günlük hapla sigarayı bırakmış bacım, bir haftadır içmiyormuş 40 yıllık içici babam, bir sevindim bir sevindim babam olmasa "aferim ufaklık" deyip kurdele takasım geldi :1: , eğer bırakmadıysan ve bırakmaya gönlün varsa gaz vereyim dedim :1: Halil Pazarlama olarak sıra eşimde; 15 gün sonra yıllık izne çıkıyor, izin öncesi hapa başlatıp, izinde de sigarayı bıraktıracağım.Allahım bu hap firması bu kadar harıl harıl çalıştığımı göreydi, şirketten hisse verirdi kesin :1: )

Herkese güzel, hafif ve motive dolu bir gün diliyorum.

winston peki 5 günde 5 kiloda eski si gibi en azından bi 3 vermedimi vücudun demmki yağ kalmamış kız sendeee

@Se_zen bacı;
Bence zyban da yarayacaktı bacım sana, tek yapmadığın şey kendine gün belirleyip o gün sigara içmemekti.Bence sen bir aydınlanma, bir ani değişim, "lanet olasıca pis zenci sigara, dostum senin derdin ne benimle, artık koca p.ponu da al ve git hayatımdan" falan demeyi bekledin.Ne bileyim ondan nefret etmek falan filan.Olmayınca da devam ettin.Keşke bir gün içmemeyi deneseydin, belki de işe yarayacaktı.Bu konuda kendime kızıyorum biraz, çünkü son günlerde ben sigarayı azaltmıştım pek içemiyordum sanırım seni de böyle şartladım.Bir de şu yan etkilerle belki de şartladım.Ama babam da hiç yan etki olmamış, sen gibi normal normal kullanmış, bırakacağı gün bırakmış kolaylıkla ve canı hiç istemiyormuş artık.
Neyse umarım champix iyi gelir bacım, hoş sendeki bu azim ve hırsla olmaması imkansız.
Hem düşün winston bile bıraktı :27: (eşime dün 55 yaşımdaki babam bile sigarayı bıraktı diyorum adam dönüyor dolaşıyor "sen bile bıraktın ya ben de bırakırım" diyor :1: Tamam ben de içiciydim de ben 10 yıl içtim babam 40 yıllık tiryaki ve adam yaşlı ve 50 tane ilaç kullanırken bunu başardı ama benim koca gene bana dönüp benle uğraşıyor :1: )
Bayramda komşu ziyareti de güzel olmuş.Ben de 10 gündür desp. housewives izliyorum ilk sezondan başlayıp.O komşuluk, arkadaşlık, dayanışma, ve 50lerinde olan kadınların 34 beden oluşları vs vs :1:
Geçen marketten çıktım, kel bir adam beni takip etmeye başladı.Bizim sokağa döndük arkamda hala nefesi, aynı apartmana da birlikte girince normalde asansörle inip çıkan ben korkudan merdivenlere koşup atlet elvan bacıyı geçen bir hızla eve varıp, kapıyı yumruklarken, 2 kat yukardan sanırım "hoşgeldin babaaaa" çığlığı duydum.:51:
Yani bizim burada komşuluk apartmandakileri bile tanımamakmış. (Yukardaki Japon kadın hikayesini hatırlarsınız, bizim apartman da pek normal değil zaten :1: )
Biraz da şeyle alakalı; mesela anneannemler zamanında kooparatife yazılmış, evleri hazır olmuş aynı apartmana hatta siteye genç yaşlarında taşınmışlar ve doğal olarak komşuları da öyleymiş.Sonra birlikte çocukları olmuş, birlikte büyütmüş, birlikte yaşlanmışlar.
Şimdi o sitedeki en genç ev sahibi 60 yaşında mesela :27: Ve doğal olarak bir uyum olmuş.
Şimdi kendi oturduğum apartmana bakıyorum da; alt katımda 60lık bir teyze, üst katımda japon bakıcılı 3 çocuklu 45li yaşlarda bir çift, karşı komşum tek yaşayan 50 yaş civarında ve ben kapıda sarı civcivli pijamam ve elimde yoğurtla çaresizce kaldığımda pijamalarıma bakıp "çilingir arayın" diye akıl veren menapoz teyze, alt karşı komşum 2 çocuklu çocukları ortaokul yaşında olan abla.
Ne bileyim belki de ön yargılıyım ama onlara gideyim, onlar bana gelsin, akşam yemek davetleri yapalım, eşlerimiz tanışsın, onların çocukları benim kedimi kovalasın falan istemiyorum çünkü farklıyız, ortak yaş dilimi ya da ne bileyim ortak paydalarımız yok buluşacağımız.Böyle olunca da "nerede kaldı eski komşuluklar" oluyor ama bazen de pek elden bir şey gelmiyor. (Yuhh ne dertliymişim hee :1: )

@Gırgırına;
Bacım 5 günde 5 kilo rejiminin yeminle 3 günü patates yemekle geçti çünkü pişirdiğim 3 patatese 3 gün bakıp bakıp gene buzdolabına iteledim :1: Yoğurt falan da yedim ve evet 3 kilo kadar verdim denilebilir.Ama güzel haber; bayramda hepsini aldım ve döndüm başa :27:
Benim bu işten öğrendiğim şey; ne diyeti yaparsan yap bıçak gibi kesme, yavaş yavaş normal düzene geç felsefesi oldu.
Mutlu olduğum şeyse; biraz boğazı tuttuğumda o son aldığım kiloları hemen atabiliyorum yani yerleşmiş, kalıplaşmış değil.
Tabii daha fazla sevinmeye devam edersem en kısa sürede onlar da yerleşirler :1:
O yüzden zaman çalışmak zamanı, yemek zamanı değil :1:

Ramazan bittiğine göre, 40 derece sıcaklar bittiğine göre, tatil bittiğine göre, yağmur, çamur başlamadığına göre, spora gitmeye ve ya evde 10 dakika spor yapmaya olan tüm bahaneler bittiğine göre artık bence tekrar diyet ve spor işine dönebiliriz hep birlikte :4:

günaydın kızlarr...ayın 1inde spora başlıcam inş.o kadar kilo verdim ama göbek duruyo hala sinirimi bozuyo...bayram boyunca yemediğim şekeri çikolatayı 2 gündür yiyorum aferin bana dimi...
Sezenim kızın inş çabuk toparlar düzelir geçmiş olsun...

Back
X