Tünaydınlar,
Eşimin tabiriyle arka ayaklarımı inceltmişim

(Türkçe meali basen

)
3 gündür sabah 1 saat, akşam 1 saat kulağımda ipod, ayağımdaki terlik terden beni kaydırana dek hareket ediyorum, dans ediyorum, hopluyorum , zıplıyorum.Vee sayesinde bugün giydiğim kotun kenarları böyle kırış kırış bol boldu.
@Gölge bacım;mezuniyetine şimdiden çok sevindim.1,5 kilon kalmış

Haftaya bile mezun olabilirsin yani.Senin adına çok sevindim.Darısı başımıza diyorum

(Amma çok sevindim demişim ha

)
@Gırgırına; ben baktım ona bacım.Eskilerin kullandığı bir şey.Ama cildi yakıyormuş, tahriş çokmuş, kokusu berbatmış ve malesef tüyler geri çıkıyormuş.Şey gibi düşün; şu iğrenç tüy dökücü kremler var ya; onun işte bitkisel olanı gibi.Gene iğrenç koku oluyor, gene tüyler geri çıkıyor ha tabii yakıcı da bir madde olduğundan bu, eğer cildini yakmadan belki de kılı köküne kadar yakarsan (balkondan kollara bim poşeti takıp atlayıp ve bunlarla uçmak kadar fantastik bir şey yani) o zaman seyrelme görülebilir.Ben zamanında çok araştırmıştım, kafama yatmadı bacım, sen bilirsin gene de.
*Asıl adı zırnık bacım.Öyle de aratabilirsin.İçinde kimyasal var.Kezzap gibi düşün.Kezzabı bacağına sürsen ne olur, büyük olasılıkla tüyün yanar, erir di mi, ama bacağında ya da alttaki deride tahriş olur.
@S_A; inşallah bozmadan devam edersin bacım.