Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Hazal Kaya 1 haftada 5 kilo vermiş kızlar. Sebze ağırlıklı beslenmişmiş bi de destekleyici ürünler ile imiş. Kesin hapları felan dayadılar ya da bir şeyler yaptırdı ondan sonra da sebze ağırlıklı beslnedim lif li beslendim diye çıkıyorlar. Ulen winston burda sebzenin suyunu içti 1 ayda 1 ayda 5 kilo gitmedi siz kimi kandırıyorsunuz ya.

Cedriccim

Dukanda
Protein günlerinden sonra hemen birakmiyorsunki evre evre degisiyor.. Dukanindogru yaparsak birakinda kilo almiyoruz bence intenette bir sûrû örnek var :(((((

Evet bacım bana da dukanın en sıkıcı gelen kısmı bu neredeyse 1 sene sürüyor bunun neredeyse 6 ayında meyve yok ve en çok bırakmama sebep olan şeyde haftada 1 protein gününü ömür boyu yapmak valla ben ömür boyu evime yağsız peynir yağsız süt alamam. Çok da sağlıklı olduklarına inanmıyorum ama yapabilenleri de ayakta alkışlıyorum. Umarım sen başarırsın gerçekten iradeli olabilenler için harika bir diyet ama bana göre değil denedim ve gördüm. :1:

Hazal Kaya 1 haftada 5 kilo vermiş kızlar. Sebze ağırlıklı beslenmişmiş bi de destekleyici ürünler ile imiş. Kesin hapları felan dayadılar ya da bir şeyler yaptırdı ondan sonra da sebze ağırlıklı beslnedim lif li beslendim diye çıkıyorlar. Ulen winston burda sebzenin suyunu içti 1 ayda 1 ayda 5 kilo gitmedi siz kimi kandırıyorsunuz ya.

Şimdi sezon başlıyor ya; 100 kilo olan Hürrem bile 50 kilo döner geriye.Sibel Can misali işte.Ben diyetlere falan da inanmıyorum kestirip biçtiriyorlar işte, sonra da zart yedim bir ayda 35 kilo verdim, gel de külahıma anlat peeh:51:

Sebze suyu dedin de, şimdi ona kabahat bulmayayım ben pek istikrar sağlamadım onda.Afedersin bir bardak ıspanak suyunu içiyorsun 10 dakika sonra uzaylı gibi yeşil işeyip gene acıkıyorsun, ya da hatta hiç doymuyorsun desem daha iyi olur.Bunu böyle 90 gün falan yapınca 30 kilo veriliyormuş.Ama aslında sabahları çay ya da kahve içmek yerine güzel yeşil bir sebze suyu daha sağlıklı ve faydalı olabilir.Hımm bu aklıma yattı.

Diğer mesajındaki dukan olayına da tamamen katılıyorum.Dukan kesinlikle çok disiplinli, kendine bir hayat boyu beslenme tarzı arayan ve de çok kilolu olmayan ve de iştahlı olmayan kişiler için geçerli.Bir ömür meyvedeki şeker yüzünden bile belirli günler meyve yemek, yok tatlı yemek için bilmemne gününü beklemek, yok tatlı diye sakarini boca edip 3 gram alacağım diye sağlığımı tehlikeye atmak bunlar bana uymaz keza denedim uymadı da.Bu gerçekten de yapı gereği zayıf olan, tatlıdan, aburcuburdan uzak olan , damak tadı bizlerden tamamen aykırı olan Fransız kadınları için uygun.Ordaki kadın yumurtalı ekmeği ne bilsin, bolca mayonez sıkılmış patates cipsinin haince bolca yağda kızartılışını, bizdeki tatlıları, pastaları, çörekleri,kekleri, börekleri, mantıyı ya da tulumba tatlısını nasıl bilsin..İşte bilmediği için o şişkonun olayı kolay, bilmediğin, yemediğin şeyleri özlemezsin, istemezsin ama malesef bizde tam tersi oluyor.
Ya da şu nesfit bıdıbıdıları.Arkadaş bizim bir kahvaltı olayımız var.Kızartılmış ekmekler, olmadı tost, olmadı poğaça, olmadı börek, olmadı omletler, menemenler olmadı sıcacık ekmeğe sürülmüş tereyağ yanında peynir..Şimdi sen at bunları.. neymiş, 2 kaşık mısır gevreği üstüne süt hem de 2 öğün yapıyormuşsun.Bunu şimdi elin Amerikalısı yapar, anasından doğdu doğalı gevrek yiyordur kahvaltıda ama gel de bunu bir Türk'e alıştır, uyarlat.her sabah kahvaltıda sütlü gevrek yesin ve geri kalan tüüüm kahvaltı kültürü ve malzemelerini unutuversin.Ki bu küliyen yalan zaten.
O yüzden dukan da, gevrekli diyetler de bence külliyen hikaye.Evet sıkı bir asker iradesiyle ikisinde de başarılı sonuç alınabilir ama bana kimse ben 5 senedir her sabah kahvaltıda gevrek yiyorum, sıcacık ekmek üzerine bal asla yemem ve 50 kiloyum ya da Dukan'ın zart evresini 8 yıl geçmesine rağmen hala uyguluyorum ve hala 55 kiloyum demediği müddetçe bence bunlar hikaye.

He bu arada tüm gümlerim senin fikirlerine katılmakla geçiyor.Aşığın gibi mesaj mesaj seni kovalıyorum:27:

Kız çok güldüm gene son cümleye. Bu aralar benimde dikkatimi çekti. Sürekli sen bir şey söylüyorsun ben evet evet haklı diyorum ben bir şey söylüyorum sen haklı haklı diyorsun. Sanırım bu diyet bıdı bıdı (bak bu da senin lafın ağzıma dolaştı) ları ile çok uğraştığımızdan ikimizde doğru yolu bulduk bacım. Sen her ne kadar benim 50 kiloluk bir sıska işte buralarda eğleniyor falan da desen ben yıllarımı verdim bu diyet işlerine. Karbonhidrat diyeti daha meşhur olmadan önce ben ünite ünite elimde karbonhidrat listemle gezdim. İnsanlara yeşil çay içiyorum dediğimde bundan 15 sene önce bana uzaydan geliyor kokoş diyorlardı. Şimdi yeşilçayın girmediği ev yok. Daha hatırlıyorum üç beş sene önce evde çim tohumundan buğday çimi yetiştiriyordum millete şöyle yararlı böyle yararlı diyordum insanlar inek mi buya derdi arkamdan şimdi bakıyorum millet nerdeyse sokaktan normal ot topluyor. yani benimkisi öyle 1 yıllık falan bir şey değil. E sende mübarek araştırmacı yazar gibisin. Yabancı siteler, son trendler falan hepsinden haberdarsın. Özün sözü aklın yoru birdir bacım. Bu aralar gerçi birazda az sohbet dönüyor ya topikte anca birbirimize mesaj yazıyoruz işte.

bayramdan sonra canlancaktı güya sayfa:(:(

Bu haftayı da bayrama bağlayanlar vardır bacım.Bir de şimdi bayramda yenildi, içildi onların verdiği pişmanlık var, dur yarın başlarım öbür gün başlarım bıdıbıdısı var, havalar ne sıcak ne soğuk dur sonbahar gelsin diye bekleyenler vardır, çocukların okuluydu, tatil dönüşü işti derken yoğun olanlar olabilir.Yeni diyet arayanlar, psikolojisini hazırlayanlar, dur şu dolaptaki tatlı bitsin diye bekleyenler, yazmaya yüzüm yok diyenler ...Len bizim grup bu kadar kalabalık mı bunca bahane saydım :1:

Gerçi ben listeden koptum ama kimler izinli, kimler aktif, kimler ne diyetinde, kimler ne sporunu kovalıyor bilsek güzel olurdu.
Ben yarından itibaren yediğimi, içtiğimi yazacağım.Artık ramazan da bitti, can çeker olayı da kalmamıştır sanırım.Rahat rahat sporumuzu, içtiğimiz suyu, yaptığımız extra şeyleri yazıp birbirimizi gaza getirebiliriz.

2 kilosu kalan sen ve doğuştan sıska olan Se_zen hariç tabii :1:

günaydın hergün yediklerimiizi burda paylaşmak benide motive ediyorduu bende başlamalıyım winstonun saydığı bahanelerin çoğunu tükettim zaten
sıkıştım kaçacak yerim kalmadıı
hadi bakalım güzel niyetlerle başlayalım iradeli ve sabırı bol haftalar dilerim bize

Bu haftayı da bayrama bağlayanlar vardır bacım.Bir de şimdi bayramda yenildi, içildi onların verdiği pişmanlık var, dur yarın başlarım öbür gün başlarım bıdıbıdısı var, havalar ne sıcak ne soğuk dur sonbahar gelsin diye bekleyenler vardır, çocukların okuluydu, tatil dönüşü işti derken yoğun olanlar olabilir.Yeni diyet arayanlar, psikolojisini hazırlayanlar, dur şu dolaptaki tatlı bitsin diye bekleyenler, yazmaya yüzüm yok diyenler ...Len bizim grup bu kadar kalabalık mı bunca bahane saydım :1:

Gerçi ben listeden koptum ama kimler izinli, kimler aktif, kimler ne diyetinde, kimler ne sporunu kovalıyor bilsek güzel olurdu.
Ben yarından itibaren yediğimi, içtiğimi yazacağım.Artık ramazan da bitti, can çeker olayı da kalmamıştır sanırım.Rahat rahat sporumuzu, içtiğimiz suyu, yaptığımız extra şeyleri yazıp birbirimizi gaza getirebiliriz.

2 kilosu kalan sen ve doğuştan sıska olan Se_zen hariç tabii :1:
dogru dıyosun wınston bacı herkesın bi suru bahanesı war:D:D ben mezun olmak ıstemıyorum o yuzden hedefımı 52 ye fılan cekicem daha uzunca burdayım:D:52::52::52:

dogru dıyosun wınston bacı herkesın bi suru bahanesı war:D:D ben mezun olmak ıstemıyorum o yuzden hedefımı 52 ye fılan cekicem daha uzunca burdayım:D:52::52::52:

Se_zen , Suhan derken sen de gizli bir 48lik üyesi çıktın demek he :27:
Biz burada kilosu 48-52 olanları sevmeyiz dostum :27:
(Gerçi 48 kiloyu bize tartıda çekilmiş fotoyla daha kanıtlayan biri çıkmadı burada ama neyse :27: )

hızlı sonuc istedıkce yerımızde sayıyorum cumlesıne acayıp katılıyorum yaa zaten hemen kılo wermek ısteyıp ac kaldıgımızdan sonra gozumuz donup yedıgımızden boyle degılmıyızz:2::2: 3.takıma grmeden 1 ay once bnde boyle dunsuyodum 1 ay oyle hızlı kılo werdrcek sacma sapan seyler denedım sonra bı baktım aynı kılodayım bır ayımda bosu bosuna gtmıs:5::5: sonra ayda 3 kg ı kendıme hedef koydum 5 temmuzda takıma grdıgımde 68 kg ıdım 25 agustos 60.8 ım 2 aya yakın oldu 7 kg gttı bence ayda 3 -4 kg hedef konmalı hıc zorlanmadan bıraz yuruyusle gdıyo zaten:52::52:

yani bence de bu kadar gözde büyütülesi bir olay değil diyet yapmak ve kilo vermek.üzerine bu kadar listeler metodlar yapmak falan gereksiz eğer bi sağlık sorununuz insülinle ya da tiroidle ilgili bi probleminiz yoksa bütün besin öğelerinden dengeli yiyerek zaten yavaş yavaş ve SAĞLIKLI bir şekilde veriliyo kilolar.şimdi kusura bakmayın ama ben bi kaç kere daha yazmıştım işte dengeli beslenin sağlıklı diyetler yapın falan diye ama bana hep dediniz ki işte ben artık sıkıldım diyet işini bitirmek istiyorum bir an önce.o yüzden işte bilmemne diyetini yapıcam diye.ama görüyosununz ki vermeniz gereken az kilolar kalmasına rağmen kimse mezun olmadı.belki o diyetlerle güzel kilolar verdiniz ama sonra geri aldınız.neyse şu anda bir aydınlanma içinde gördüm sizi :52: inşallah bu sefer az ama öz kilolar vermeye başlar bir verdiğinizi bi daha geri almazsınız.

yani bence de bu kadar gözde büyütülesi bir olay değil diyet yapmak ve kilo vermek.üzerine bu kadar listeler metodlar yapmak falan gereksiz eğer bi sağlık sorununuz insülinle ya da tiroidle ilgili bi probleminiz yoksa bütün besin öğelerinden dengeli yiyerek zaten yavaş yavaş ve SAĞLIKLI bir şekilde veriliyo kilolar.şimdi kusura bakmayın ama ben bi kaç kere daha yazmıştım işte dengeli beslenin sağlıklı diyetler yapın falan diye ama bana hep dediniz ki işte ben artık sıkıldım diyet işini bitirmek istiyorum bir an önce.o yüzden işte bilmemne diyetini yapıcam diye.ama görüyosununz ki vermeniz gereken az kilolar kalmasına rağmen kimse mezun olmadı.belki o diyetlerle güzel kilolar verdiniz ama sonra geri aldınız.neyse şu anda bir aydınlanma içinde gördüm sizi :52: inşallah bu sefer az ama öz kilolar vermeye başlar bir verdiğinizi bi daha geri almazsınız.

Arkadaşlar adına güzel temennilerin için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Kizlar nasilsiniz bakalim

Ben burdaki sohbetten sonra bir süre düsündüm dukana devam edip etmemeyi kitaptaki bazi bölümleri okudum.

Ve ertrsi sabah tartidako sonucu görüncr vazgemedim.

Böyle devam edersem 19. Ekim cuma gününe baya kilo vermis olurum. Tabii en güzeli 70 olmak ama daha 11,3kilo var :((

Bugün kilom 81,3 cikti bayram tatlilarini üzerimden attim
Diyebilirim. Cumada 83,5 tim.

Atak evresinde bugün 4. Günüm carsamba günü 2 evreye gececem. O günkü kiloma göre her kilo 1 hafta olmak üzere 2. Evrede kalacam ve ozaman dahada kolaylasir benim iicin.

Insallah bu sefer basaririrm kendime güveniyorum

günaydın kızlar...kötü bi haftasonu oldu benim için 2 gün boyunca patates kızartması yermi bi insan hemde akşamın 9unda ben yedim...ctesi diyetisyen görüşmem vardı tam hazırlandım çıkıcam telefon geldi elektrik gitti saati değişelim die tmm dedim zaten arkadaşla buluşcaktık gittim arkadaşımla buluştum bu sefer oda tutturdu kokoreç yiyeyim die yok dedim diyetisyene gidicem üstüne telefon geld ee sizin randevuyu 2 saat daha sonraya atalım elektirk gelmedi hala tmm dedim yarına kalsın o zaman gittik biz kokorecide yedim işkembe çorbasınıda içtim bayıla bayıla üstüne evde tatlıda yedim çikolatada yedim daha saymadığım varmı hatırlamıyorum şuursuzca yedim çünkü pazarda diyetisyene gitmedim artık gitmicemde çünkü doğru düzgün uymuyorum haftaya spora başlıcam bakalım inş bi aksilik olmazsa...
bugün 3 kayısı 2 bardak ılık su 1 simit 1 kupa bitki çayıyla güne başladım bakalım...

Tünaydınlar,

Eşimin tabiriyle arka ayaklarımı inceltmişim :27: (Türkçe meali basen :27: )
3 gündür sabah 1 saat, akşam 1 saat kulağımda ipod, ayağımdaki terlik terden beni kaydırana dek hareket ediyorum, dans ediyorum, hopluyorum , zıplıyorum.Vee sayesinde bugün giydiğim kotun kenarları böyle kırış kırış bol boldu. :8:

@Gölge bacım;mezuniyetine şimdiden çok sevindim.1,5 kilon kalmış :nazar:Haftaya bile mezun olabilirsin yani.Senin adına çok sevindim.Darısı başımıza diyorum :21: (Amma çok sevindim demişim ha :1: )

@Gırgırına; ben baktım ona bacım.Eskilerin kullandığı bir şey.Ama cildi yakıyormuş, tahriş çokmuş, kokusu berbatmış ve malesef tüyler geri çıkıyormuş.Şey gibi düşün; şu iğrenç tüy dökücü kremler var ya; onun işte bitkisel olanı gibi.Gene iğrenç koku oluyor, gene tüyler geri çıkıyor ha tabii yakıcı da bir madde olduğundan bu, eğer cildini yakmadan belki de kılı köküne kadar yakarsan (balkondan kollara bim poşeti takıp atlayıp ve bunlarla uçmak kadar fantastik bir şey yani) o zaman seyrelme görülebilir.Ben zamanında çok araştırmıştım, kafama yatmadı bacım, sen bilirsin gene de.
*Asıl adı zırnık bacım.Öyle de aratabilirsin.İçinde kimyasal var.Kezzap gibi düşün.Kezzabı bacağına sürsen ne olur, büyük olasılıkla tüyün yanar, erir di mi, ama bacağında ya da alttaki deride tahriş olur.
@S_A; inşallah bozmadan devam edersin bacım.:nazar:

Son düzenleme:

canım çok pis bi kokusu var ayrıca onun bekleme süresine dikkat etmek gerekiyo yoksa yakıyo yara yapıyo yağını bilmem ama otunu kardeşim kullanmıştı toz halinde harç gibi karıyosun suyla sürüyosun sonra temizliyosun öle bi azalma olmamıştı kardeşimde zaten o kokuya dayanmak çok zor tavsiye etmem....

Tünaydınlar,

Eşimin tabiriyle arka ayaklarımı inceltmişim :27: (Türkçe meali basen :27: )
3 gündür sabah 1 saat, akşam 1 saat kulağımda ipod, ayağımdaki terlik terden beni kaydırana dek hareket ediyorum, dans ediyorum, hopluyorum , zıplıyorum.Vee sayesinde bugün giydiğim kotun kenarları böyle kırış kırış bol boldu. :8:

@Gölge bacım;mezuniyetine şimdiden çok sevindim.1,5 kilon kalmış :nazar:Haftaya bile mezun olabilirsin yani.Senin adına çok sevindim.Darısı başımıza diyorum :21: (Amma çok sevindim demişim ha :1: )

@Gırgırına; ben baktım ona bacım.Eskilerin kullandığı bir şey.Ama cildi yakıyormuş, tahriş çokmuş, kokusu berbatmış ve malesef tüyler geri çıkıyormuş.Şey gibi düşün; şu iğrenç tüy dökücü kremler var ya; onun işte bitkisel olanı gibi.Gene iğrenç koku oluyor, gene tüyler geri çıkıyor ha tabii yakıcı da bir madde olduğundan bu, eğer cildini yakmadan belki de kılı köküne kadar yakarsan (balkondan kollara bim poşeti takıp atlayıp ve bunlarla uçmak kadar fantastik bir şey yani) o zaman seyrelme görülebilir.Ben zamanında çok araştırmıştım, kafama yatmadı bacım, sen bilirsin gene de.
*Asıl adı zırnık bacım.Öyle de aratabilirsin.İçinde kimyasal var.Kezzap gibi düşün.Kezzabı bacağına sürsen ne olur, büyük olasılıkla tüyün yanar, erir di mi, ama bacağında ya da alttaki deride tahriş olur.
@S_A; inşallah bozmadan devam edersin bacım.:nazar:

ayy valla winstonum başta 7 eylül dedim ama malum bende insülin direnci var o yüzden 14 eylüle 60 oluyum razıyım...

ayy valla winstonum başta 7 eylül dedim ama malum bende insülin direnci var o yüzden 14 eylüle 60 oluyum razıyım...

Hadi bakalım inşallah.Ölmeden şu ahir hayatımda gruptan mezun olanı da bu gözler görecek ya daha ne isterim :1:
14 eylüle 15 gün var bacım, bekleriz yeter ki sen hedefine ulaş ve mezun ol.
Hatta en azından benim bu grupta gördüğüm ilk mezun sen olacaksın, bir şeyler yapmalıyız.
Sanal parti gibi :1: Se_zen online olaydı fikir verirdi bize malum organizatör ruhu onda var ama bu ara yakar bacı da yok se_zen bacı da kayıp, suhan bacı da kayıp.
Neyse onlar da gelsinler sana güzel bir güle güle partisi yapalım.
Millet sanki gruptaki herkes mezun olmuş sansın, öyle anlı şanlı, asker uğurlaması gibi bir şeyler yapalım :27:
Dile kolay 3. grup mezun verecek :21: :21: :21:

Hadi bakalım inşallah.Ölmeden şu ahir hayatımda gruptan mezun olanı da bu gözler görecek ya daha ne isterim :1:
14 eylüle 15 gün var bacım, bekleriz yeter ki sen hedefine ulaş ve mezun ol.
Hatta en azından benim bu grupta gördüğüm ilk mezun sen olacaksın, bir şeyler yapmalıyız.
Sanal parti gibi :1: Se_zen online olaydı fikir verirdi bize malum organizatör ruhu onda var ama bu ara yakar bacı da yok se_zen bacı da kayıp, suhan bacı da kayıp.
Neyse onlar da gelsinler sana güzel bir güle güle partisi yapalım.
Millet sanki gruptaki herkes mezun olmuş sansın, öyle anlı şanlı, asker uğurlaması gibi bir şeyler yapalım :27:
Dile kolay 3. grup mezun verecek :21: :21: :21:

:1::1:ayy inş valla...

Back
X