Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın hanımlar sigara içmiyorum ama şu zybanı sevgilim ve annem için isityorum ama şu bi gerçek ben isityorum sadec yoksa onların istediği inandığı yok bırakabilcekelrine ee alsam param gitcek boşuna almasam belki bi şansım var onuda kaybedicemm nebilim yaa
ama gerçekten winston sen iradeli hatun oldun çıktın yaaa

Selam
Kizlarr nasilsiniz bakalim. Ben bilgisayardan girmeyince buraya rahat yazamizorum ya hele su sayfanin ortasinda kocaman reklam
Cikiyor ya deli oluyorum ya telefonun ekraninda kocaman yer kapliyor ya

Dün yediklerim

Sabah: 2 haslanmis yumurta
Arada: 180 gram light yogurt
Öglen: 200 gram domatesli makarna
Arada: şefim dondurma hediye etti bende yedim malesefff
Aksam: haslanmis tavuk göğsü

Bugyn yediklerim

Sabah: süt
Öglen: salata

Ya dukan yapmak istiyorum ama su ögle yemeginde disarda sirf protein nasil yicem diyorum kendime yaaa bugün evden hazirlayacam
İse ne getireceksem öglen protein yemegi hazirlayip getircemm

V az önce burger kingin önünden gectim ates beni cagiriyooooo duu ama ben girmedim
Kizlarr zor oldu ama icrri girip whoper yemedimm

İnsallah 1 haftanaonrasina su 80 barajini kracam kizlar en kisa zamanda 70 kilo olmaliyim

günaydın hanımlar sigara içmiyorum ama şu zybanı sevgilim ve annem için isityorum ama şu bi gerçek ben isityorum sadec yoksa onların istediği inandığı yok bırakabilcekelrine ee alsam param gitcek boşuna almasam belki bi şansım var onuda kaybedicemm nebilim yaa
ama gerçekten winston sen iradeli hatun oldun çıktın yaaa

Bacım az biraz istek lazım.Benim odun koca ne diyete, ne spora, ne sigara bırakmaya hiç yanaşmadı, istemedi bense çocuk kandıran anne baba misali ne oyunlar, ne ödüller, ne yarışmalar teklif ettim.İşte bir taraf istemeyince ne yaparsan yap, ne dersen de boşa.
O yüzden bırak kendileri istesinler.Bir de diyet olayından düşün.Biz şişmandık di mi, belki de yıllardır, ne zaman diyete falan başlayıp kastık, çabaladık atıyorum 6 ay önce.Peki 8 ay önce niye başlamadık ya da 1 sene önce? Çünkü hazır değildik, beyin hazır değildi, istemiyorduk.Bize o zaman etraftan söylenen "az ye, spora başla, diyete başla, yeter yeme" laflarına ne diyorduk? Daha da sinirlenip, daha da fazla yiyorduk.(En azından ben böyle yaptım) Ama bir gün geldi ve ben istediğim için bu işe başladım.
Neyse özetle bacım; herkesin bir eşiği var.Bırak o eşiğe gelsinler, kendileri istesinler.Benim babam günde 2 paket içen 40 yıllık içiciydi, o kadar sever ve çok içerdi ki herkes bırakır babam bırakamaz diyordum ve işin kötü kısmı babam sigarayı bırakmak istemiyordu bile.Tatilde adam resmen elime ayağıma sarıldı, medet umdu benden, nasıl bıraktığımı defalarca anlattırdı.He belki gelmiş 60 yaşına sigarayı bıraksa ne olur diyorsun ama işte ona da istek, motivasyon anca şimdi gelmiş bacım.Umarım seninkiler ve isteyen herkes en kısa sürede bu isteği en derinlerde bir yerde hisseder ve bıçak gibi kesip atar sigarayı.

Öğleden sonra alkolün zararları adlı mesajımla görüşmek üzere :27:

Ben ve yeni diyetimlen merhaba,
Se_zen'in yeni diyeti bölüm 250 ::1:
Kalöri sayımı bugün bir anda kafama yattı. Yengemi gördüm bayramda hatun 2 ayda 10 kilo vermiş. Üstelik öyle çok iradeli falan değildir. Ne yaptın dedim sadece günlük kalori ihtiyacımı 500-600 azalttım dedi haftada 1 kilo yarım kilo falan verdim dedi.
Yani bu durumda bende de kaldı verilecek 5 kilo. E bir ay uğraşsam diyorum bir ayda versemde gitsem olmaz mı kızlar. Hem hiç bir şeyden mahrum da kalmıyorlar yapanlar. Bende diyorum günlük 1000-1100 kalori ile yapayım. Benim günlük kalori tüketimim 1550 çıktı. Ne kadar az ya millet 2200 lerde ben 1550. Neyse hergün 500 kalori az tüketsem kendimi de zorlasam günde 100-200 kalori falanda öyle yaksam daha iyi olur gerçi. Neyse ben bu konuda çalışmalarıma devam edeyim. Valla bizim topiklerde kalori yöntemi ile zayıflayanlar her şeyleri de yemişler ama hatunlar her hafta 1 kilo yarım kilo falan vermişler. Ne olacak ki ayda yapar 4 kilo. E ben buraya başladığımda yapsaydım en fazla 3 ayda mezu olur size de nanik yapar giderdim. :1: Neyse zararın neresinden dönersen kardır. bari şimdi yapayım da bir an önce zayıflayıp gideyim buralardan. :52:

Kızlar günaydin

Haftaya cuma günü izinliyim bu nedenle kilomuzu haftaya cuma bildirebiliriz sonra gene persembeye devam

Ben bayramda nerdeyse iki kilo almisimmm

Bugün tartildim 83,5

Ve hemen atak evreme basladim bu sefer bozmam protein alacam diye dünya para verdim
Aldiklarima

Sabahki kahvaltim;

1 kk light peynir, 1 dilim
Dukan ekmegi ve 1 bardak süt

Sabah erkenden klktimm tavuk eti hasladim cantama ara ögünde yiyecegim yogurtlari attimmm bu hafta atak evresinde en az 3 kilo gidecekk

Kızlar günaydin

Haftaya cuma günü izinliyim bu nedenle kilomuzu haftaya cuma bildirebiliriz sonra gene persembeye devam

Ben bayramda nerdeyse iki kilo almisimmm

Bugün tartildim 83,5

Ve hemen atak evreme basladim bu sefer bozmam protein alacam diye dünya para verdim
Aldiklarima

Sabahki kahvaltim;

1 kk light peynir, 1 dilim
Dukan ekmegi ve 1 bardak süt

Sabah erkenden klktimm tavuk eti hasladim cantama ara ögünde yiyecegim yogurtlari attimmm bu hafta atak evresinde en az 3 kilo gidecekk

S.A bacım eğer yanlış anlamazsan bir şey söylemek istiyorum. Bence sen artık dukanı bırakmalısın. Bir kere dukan gerçekten zor ve böyle 2 gün yapıp 1 gün bozunca ya da bir öğün bozunca hiç bir işe yaramıyor. Ve sende son 3 aydır çok azimle başlayıp 3 gün sonra bir şey yiyerek bozuyorsun. Ve kilon hiç değişmiyor. Evet hepimiz hızlı sonuç istiyoruz ama farkındaysan hızlı sonuç istedikçede yerimizde sayıyoruz. Aslında bu sözlerim sadece sana değil hepimize kendime de dahil. Ayy hafta da yarım kilo 1 kilo uğraşamamm haftada 3 kilo haftada 5 kilo, günde 20 kilo derken 6 aydır aynı kilodayım. Evet kendimi sıkıp gerçekten 1 haftada 2 kilo 3 kilo veriyorum ama üzerinden 2 gün geçmeden alıyorum. Oysa sadece ayda 3 kilo verseydim ki herşeyi yiyerek 3 ayda 9 kilo verirdim 6 aydır hiç kilo verememektense. Evet hep söylediğim gibi ejje hafta da 1 kilo bazen 600 gram veriyor ama bak toplama baktığında bu takımda bile değil bütün takımlar içinde kız en çok kilo veren. Ki sen 80 kilosun 65 kilo için 15 kilo vermen lazım ve kendini hiç kasmadan ayda 4 kilo versen 4 ayda mezun olur giderdin buralardan. Üstelik gözün hiç bir şey de kalmazdı. dukan insanın nefsini aç bırakıyor. İnsan normal zamanda yemediği herşeyi aş eriyor. 2 dilim domateste nasıl aklım kalırdı Protein günlerinde sanki hergün domates yer gibi. Ama mesela sen 1400 kalorilik bir diyet yapsan hergün kendine özel yemek yapmak zorunda bile kalmazsın gerekirse öğlen 1 simit 1 ayran içersin 300 kalori yaparki geriye kalan 1100 kalori ile dünyayı yersin. dün ben bayaa baktım ve evet uzun vadede insanı sıkmayacak bir beslenme şekli. Neredeyse her şeyden yiyorsun ama sadece bazı şeyleri daha az yiyorusn.
Ya da ne bileyim başka bir yol düşünebilirsin.
Neyse umarım alınmazsın benimki nacizane tavsiye tabii diyebilirsin kelin merhemi olsa diye haklısında ama ben anca yaşadım o aydınlanmayı:1:

Tünaydınlar;

@SeZen Bacı; kalori sayım yöntemi için bir şey demiyorum da diğer dediklerine katılıyorum.Ben diyete ilk başladığımda "ayda 3-4 kilo" verdiren diyetlere peh demiştim.Şimdi sen gibi bakıyorum da her ay 4 kilo verseymişim neredeyse 9 ay olacak 36 kilo vermiş olurmuşum düşünsene.Ama ben ilk ay 8 kilo verdim sonraki ay 2 kilo verdim sonra 3 aldım sonra hiç vermedim sonra bilmemne yani bir istikrar, bir zamana yayma bir disiplin olmadı.Ee mehter takımı gibi 3ileri 2 geri derken süre uzadı, sinirler bozuldu, sıkılmalar başladı ve sonuç çok da parlak olmadı.Bu yüzden son derece haklısın.
Kalori sayım yöntemi bence makul ama bilinçli yapıldığında.Yani herkese uymaz bence.Dün mesela limonlu soda verirken eşime, bir tane de ben içeyim diye düşünüyordum.Sodanın arkasında 36 mı ne yazıyordu kalorisi, sonra baktım 100ml içinmiş, ama soda toplamda 250ml yani 100 kalori gibi bu da iki dilim ekmek desek, gece vakti hiç gerek yok 2 dilim ekmeğe dedim içmedim.
Tam kalorilerine bakmak lazım, komple hesaplamak lazım ve hatta bence karbonhidrat ve yağ değerlerine falan da bakmak lazım.Bir çok light ürün ciddi anlamda kalorisi az tutularak piyasaya sunuluyor ama bu onların çok sağlıklı şey olduğu anlamına gelmiyor, kalorisi az ya da yağı az ama karbonhidratı tavan yapıyor mesela.Yani bunca araştırma, dengeleme, sebze, meyve kalorileri vsleri bence bizim halkımıza uymaz.Herkes bir tabak makarna 200 kalori falan diyor halbuki sadece bir nescafe bardağı makarna rahat 200 kalori.Yani 2 internet sitesine bakmakla, paketin 100 gramındaki kaloriyi okumakla bence daha da yanlış sonuçlar alınır.Ama araştıran, bunu yaşam biçimi haline getirecek bilinçli kişiler için de şahane bir yöntem olur.
Bana uymaz çünkü kafamda hala cıslar, ön yargılar ya da gerçekler var.Düşünsene mesela 1500 kalorilik yapıyorum ben, 1000 yemişim gün içinde, gecenin 11i olmuş 500 kalori hala açık ve ben dondurma yiyebilirim, cips, fıstık, fındık...Bir yandan 500 kalori hakkım var derim ama bir yandan da gecenin 11inde 10 kalori bile yesem totoma yapışaka yargısını düşünürüm, açıkçası rahat edemem.(Rahatsız bir tip olduğumdan tabii :1: )
Ama genel olarak uzun zamandır kalori değerlerini okuyup, bir şey almadan ya da yemeden önce arkasını okumayı alışkanlık haline getirdim ki bu bile bence makul bir bilinçlenme başlangıcı oldu.
Neyse özetle; sen aslansın kaplansın, bu işi de yaparsın bacım. (Örnek menü ve kalori hesaplamalarını görmek isterim )

Evet bacım bence haklısın. Tek başına kalori olmaz zaten. Kalori ile beraber karbonhidratı da azaltmalı ve yağı da. Aslında bir birine yakın şeyler. Yağlı şeylerin genel olarak kalorisi yüksek. Karbonhidratlar da genel olarak nişastalı besinlerde var. Hepsi beraber yapılınca bence iyi sonuç alınabiliri. Kalori hesabında da mesela denge ekmeğin kalorisi 60 falan. ee 10 dilim ekmek yiyim 600 kalori olmaz. Onun karbonhidratı da işte 12 bu sefer de 120 karbonhidrat alıyorsun. ama günde 40 birim karbonhirat kadar tüketmelisin. ama aynı zamanda kaşar peynirirnin karbınhidratı 1 birim falan eee oturayım bütün gün kaşar yiyeyim yanına da karbonhidratsız salam yiyeyim olmuyor bu sefere yağdan yana batıyorsun. EEe liflere de ihtiyaç var falan gibi. Onun yerine bol sebze, protein olarak yumurta beyazı ne bileyim tavuk eti sabahları 1 dilim ekmek falan yersem bence olur bu iş. Ben öyle kalan kalori haklarımı doldurmaya çalışmam da onun yerine onları biriktirir toplu harcarım. Ne bileyim hafta da 5 gün 200 kalori kalsa hakkımda hafta sonu whoper junior yerim 1 seferde tamam olur. :1:
Yani dediğin gibi her şeyi iyi ayarlamak lazım aslında. bunun içinde benim kolay yolum var. Sebze çorbam. sebze çorbamı yaparım. Öğünlerde daha çok çorba içer geri kalanlardan da az yerim böylece hem iyi beslenmiş olur hem karbonhidratı dengelerim diye düşünüyorum.

Evet bacım bence haklısın. Tek başına kalori olmaz zaten. Kalori ile beraber karbonhidratı da azaltmalı ve yağı da. Aslında bir birine yakın şeyler. Yağlı şeylerin genel olarak kalorisi yüksek. Karbonhidratlar da genel olarak nişastalı besinlerde var. Hepsi beraber yapılınca bence iyi sonuç alınabiliri. Kalori hesabında da mesela denge ekmeğin kalorisi 60 falan. ee 10 dilim ekmek yiyim 600 kalori olmaz. Onun karbonhidratı da işte 12 bu sefer de 120 karbonhidrat alıyorsun. ama günde 40 birim karbonhirat kadar tüketmelisin. ama aynı zamanda kaşar peynirirnin karbınhidratı 1 birim falan eee oturayım bütün gün kaşar yiyeyim yanına da karbonhidratsız salam yiyeyim olmuyor bu sefere yağdan yana batıyorsun. EEe liflere de ihtiyaç var falan gibi. Onun yerine bol sebze, protein olarak yumurta beyazı ne bileyim tavuk eti sabahları 1 dilim ekmek falan yersem bence olur bu iş. Ben öyle kalan kalori haklarımı doldurmaya çalışmam da onun yerine onları biriktirir toplu harcarım. Ne bileyim hafta da 5 gün 200 kalori kalsa hakkımda hafta sonu whoper junior yerim 1 seferde tamam olur. :1:
Yani dediğin gibi her şeyi iyi ayarlamak lazım aslında. bunun içinde benim kolay yolum var. Sebze çorbam. sebze çorbamı yaparım. Öğünlerde daha çok çorba içer geri kalanlardan da az yerim böylece hem iyi beslenmiş olur hem karbonhidratı dengelerim diye düşünüyorum.

Hah ağzına sağlık, anlatmak istediğim buydu.Kalorisi 3-5 diye diyet bisküvilerini falan kemirenler var ya, tamam kalorisi az da karbonhidratı deli onların.3 paket diyet bisküvisi yedin de eriyeceğini mi sandın, hayır aksine totona karbonu yapıştırdın.
Olay senin yazdığın gibi lif değerinden, sodyum ihtiyacına, ondan kalori ihtiyacından günlük karbonhidratına vs vs uzanan bir şey ve bu güzelce ayarlanırsa bence şahane olur.

Bu arada her gün -700 kalori yapsan 10 günde 7000 yapar, 7700 kalori bir kilo demekmiş.O yüzden bence biriktirdiklerini whoopera değil de her 7700de -1 kiloya biriktirip çevirsen bence daha güzel olur :40:

Kolay gelsin bacım.

Hah ağzına sağlık, anlatmak istediğim buydu.Kalorisi 3-5 diye diyet bisküvilerini falan kemirenler var ya, tamam kalorisi az da karbonhidratı deli onların.3 paket diyet bisküvisi yedin de eriyeceğini mi sandın, hayır aksine totona karbonu yapıştırdın.
Olay senin yazdığın gibi lif değerinden, sodyum ihtiyacına, ondan kalori ihtiyacından günlük karbonhidratına vs vs uzanan bir şey ve bu güzelce ayarlanırsa bence şahane olur.

Bu arada her gün -700 kalori yapsan 10 günde 7000 yapar, 7700 kalori bir kilo demekmiş.O yüzden bence biriktirdiklerini whoopera değil de her 7700de -1 kiloya biriktirip çevirsen bence daha güzel olur :40:

Kolay gelsin bacım.

Tabii cnm ben işin şakasındayım zaten. ama ya bu konuda dertliyim. Ulen zaten günlük 1500 kalori bana yetermiş. 2200 kalori olan hatunlar var ne güzel. 700 azalt 1500 ile istediğini ye. Üstünü de biriktir hatta vadeli mevuat falan yap ne bileyim. ben 700 azaltsam 800 kalori kalıyor. O da işte isveç e denk bir şey oluyor. Sabahları kahve öğle ot akşam biftek tarzı bir şeye dönüşüyor. Ötekinler ekmek yerken benim kalorim az küçüğüm ya boy da yok zaten ben kahve içeyim derim artık. Benim vucut az yakıyor. Hadi arabanın doğalgazın, elektriğin falan az yakanı makbulde. Bünyenin az yakanı makbul değil bence. Napak idare etcez gari.

Tabii cnm ben işin şakasındayım zaten. ama ya bu konuda dertliyim. Ulen zaten günlük 1500 kalori bana yetermiş. 2200 kalori olan hatunlar var ne güzel. 700 azalt 1500 ile istediğini ye. Üstünü de biriktir hatta vadeli mevuat falan yap ne bileyim. ben 700 azaltsam 800 kalori kalıyor. O da işte isveç e denk bir şey oluyor. Sabahları kahve öğle ot akşam biftek tarzı bir şeye dönüşüyor. Ötekinler ekmek yerken benim kalorim az küçüğüm ya boy da yok zaten ben kahve içeyim derim artık. Benim vucut az yakıyor. Hadi arabanın doğalgazın, elektriğin falan az yakanı makbulde. Bünyenin az yakanı makbul değil bence. Napak idare etcez gari.

Valla bana da tam tersi gibi gelirdi hep.Hani o size kaç kalori lazım testleri var ya, tamam ben şişman ve iri biriyim ama genelde orada sorular "spor yapar mısınız?", "yoğun çalışma temponuz var mı?" falan filan diyedir ya ben hepsine "hayır" demiş halimle bile bana o 2200 falan civarı sonuç çıkmıştı.Heralde testi yapan "sen bu saatten sonra insana benzeyemezsin, boşver, ye , iç yat" dedi
galiba :1: Evdeyim, sürekli yatıyorum, spor yapmıyorum, çalışmıyorum ve bana günlük 2000 civarı lazımmış.Demek az spor yapıp biraz hareket etsem bana günlük 5000 lazım olacakmış :1: Allahım ya içimde motor var sürekli yağ yakıyorum ama günlük 10k kalori alıyorum ya da testler bile benden umutsuz :1:

Bu arada başkan hariç herkes nerede yahu? İlk defa burası haftaiçi olmasına rağmen bu kadar sessiz.

Sezencim haklisin ben cok baslayip yarida birakyim. Ama cok arastirdim diyetleri beni tok
Tutan bir diyet bulamadim
Ya :((

Protein en azindan tok tutuyor. Ve tatliya sekere olan düskünlügümü bana fazla hissetormiyormus gibime geliyor.

Yavas kilo verme konusunda
Cok haklisin ama ben cok biktim
Artik kendi iradesizligimden :(( bakalim
İnsallah bu sefer pis bogazima yenik düsmem ya...

Bende zayif olmak istiyorum artik tartida 70 i bi görsem dünyalar benim olacak :((.

böyle kalorı sayıp diyet yapıncada işin ucu biraz kacıyo sezen yaw.hazır dıyet uygulamak daha kolay degılmı cnku yedıgın her seyın yagına kabonhıdratına lıflımı degılmı orasına bakmak zor bıraz:52:

böyle kalorı sayıp diyet yapıncada işin ucu biraz kacıyo sezen yaw.hazır dıyet uygulamak daha kolay degılmı cnku yedıgın her seyın yagına kabonhıdratına lıflımı degılmı orasına bakmak zor bıraz:52:

Valla neredeyse bugüne kadar tek yapmadığım bu kaldı bacım o yüzden denemeden bilemeyeceğim. Birde ben zaten biraz biraz bilirim karbonu, yağı, kalorisi gibi şeyleri.Sayma kısmı çok dert değil yani aşşağı yukarı biliyorum. Zaten sitelerde var bu işi yapan.

Sezencim haklisin ben cok baslayip yarida birakyim. Ama cok arastirdim diyetleri beni tok
Tutan bir diyet bulamadim
Ya :((

Protein en azindan tok tutuyor. Ve tatliya sekere olan düskünlügümü bana fazla hissetormiyormus gibime geliyor.

Yavas kilo verme konusunda
Cok haklisin ama ben cok biktim
Artik kendi iradesizligimden :(( bakalim
İnsallah bu sefer pis bogazima yenik düsmem ya...

Bende zayif olmak istiyorum artik tartida 70 i bi görsem dünyalar benim olacak :((.
BAşkan bence çok sağlıksız bır dıyet yapıyosun sadece proteınle beslenılırmı ya bıraktıgın gbı dıyetı hemen gerı alıyosun verdıgını ordan anlamalısın saglıksz oldugunu yarın bır gun zayıflasanda bırakınca hepsını yıne gerı alırsnkı aynı isvec dıyetıne benzettım yaptıgını sırfproteın oda daha once cok denedım ısvecı 1 hafta ac kalıp geberıp 3 kg werıodum ertesı gun hepsını gerı alıodum:D:D

S.A bacım eğer yanlış anlamazsan bir şey söylemek istiyorum. Bence sen artık dukanı bırakmalısın. Bir kere dukan gerçekten zor ve böyle 2 gün yapıp 1 gün bozunca ya da bir öğün bozunca hiç bir işe yaramıyor. Ve sende son 3 aydır çok azimle başlayıp 3 gün sonra bir şey yiyerek bozuyorsun. Ve kilon hiç değişmiyor. Evet hepimiz hızlı sonuç istiyoruz ama farkındaysan hızlı sonuç istedikçede yerimizde sayıyoruz. Aslında bu sözlerim sadece sana değil hepimize kendime de dahil. Ayy hafta da yarım kilo 1 kilo uğraşamamm haftada 3 kilo haftada 5 kilo, günde 20 kilo derken 6 aydır aynı kilodayım. Evet kendimi sıkıp gerçekten 1 haftada 2 kilo 3 kilo veriyorum ama üzerinden 2 gün geçmeden alıyorum. Oysa sadece ayda 3 kilo verseydim ki herşeyi yiyerek 3 ayda 9 kilo verirdim 6 aydır hiç kilo verememektense. Evet hep söylediğim gibi ejje hafta da 1 kilo bazen 600 gram veriyor ama bak toplama baktığında bu takımda bile değil bütün takımlar içinde kız en çok kilo veren. Ki sen 80 kilosun 65 kilo için 15 kilo vermen lazım ve kendini hiç kasmadan ayda 4 kilo versen 4 ayda mezun olur giderdin buralardan. Üstelik gözün hiç bir şey de kalmazdı. dukan insanın nefsini aç bırakıyor. İnsan normal zamanda yemediği herşeyi aş eriyor. 2 dilim domateste nasıl aklım kalırdı Protein günlerinde sanki hergün domates yer gibi. Ama mesela sen 1400 kalorilik bir diyet yapsan hergün kendine özel yemek yapmak zorunda bile kalmazsın gerekirse öğlen 1 simit 1 ayran içersin 300 kalori yaparki geriye kalan 1100 kalori ile dünyayı yersin. dün ben bayaa baktım ve evet uzun vadede insanı sıkmayacak bir beslenme şekli. Neredeyse her şeyden yiyorsun ama sadece bazı şeyleri daha az yiyorusn.
Ya da ne bileyim başka bir yol düşünebilirsin.
Neyse umarım alınmazsın benimki nacizane tavsiye tabii diyebilirsin kelin merhemi olsa diye haklısında ama ben anca yaşadım o aydınlanmayı:1:

hızlı sonuc istedıkce yerımızde sayıyorum cumlesıne acayıp katılıyorum yaa zaten hemen kılo wermek ısteyıp ac kaldıgımızdan sonra gozumuz donup yedıgımızden boyle degılmıyızz:2::2: 3.takıma grmeden 1 ay once bnde boyle dunsuyodum 1 ay oyle hızlı kılo werdrcek sacma sapan seyler denedım sonra bı baktım aynı kılodayım bır ayımda bosu bosuna gtmıs:5::5: sonra ayda 3 kg ı kendıme hedef koydum 5 temmuzda takıma grdıgımde 68 kg ıdım 25 agustos 60.8 ım 2 aya yakın oldu 7 kg gttı bence ayda 3 -4 kg hedef konmalı hıc zorlanmadan bıraz yuruyusle gdıyo zaten:52::52:

Cedriccim

Dukanda
Protein günlerinden sonra hemen birakmiyorsunki evre evre degisiyor.. Dukanindogru yaparsak birakinda kilo almiyoruz bence intenette bir sûrû örnek var :(((((

Geçmişi okudum az ama öz sohbetler olmuş yahu aslında hepimiz herşeyi bilir olmuşuz beee sezen kesinlikle şu 3 ileri 2 geri mantığımız değiştirmek konusunda haklsısın al ver al verdense düzenli rutin 1 er kg vermemiz çok daha güzel olur hele benim vücudum bana kesin hesap soracak öbür dünyada komşular bile ya diyo seni bi görüyoz aaa nası zayıflamış bu kızz daha geçen görmüştüm seni diyip 2 hafta sonrasına gene şişmişsin diyerek artık kg verdiğimi görenelerin direk verdikleri tepki nezamana alırsın geri kiloyu oluyor
bencede şu kalori sayımı kesinlikle yasak kelimesi olmadığından çok daha cazip uzun süreli oluyor ama aynen winstonun dediği gibide oranlama olmazsaaa bütün gün dayan ekmeğe al sana 1000 calori olmaz ki olsa kesin ben yapardım bi oturmaya en az çiftli bi ekmek yiyien ben içinde çok güzel olurdu
bu arada son olarak şu son dönemlerde fazla paylaşımda bulunmayışım tamamen bahanesiz rejim yapmıyor olmamdan bakalımm bundan sonrası için hedefim 1 kg olacak
bide bunu deneyim bee

Back
X