- 5 Ekim 2010
- 3.240
- 273
- 363
- 33
Selam kizlar.. :) nasilsiniz bakalim
Ben suan is yerinde ögle yemegindeydim yani yemegimi yedimm diyetimede geri döndümm!! Ggene eskisi gibii hayatimda ekmek ve sekerli icecege tatlilara yer yok.
Hergün 1 ara ögünüm meyve 1 ara ögünümde yogurt olacak :)
Ve günlük su ihtiyacimada dikkat ediyorum ne guzel ttilden once gunse uc litre iciyordum tatilde turkiyede nedense cok az su ictimm
Buraya dondugumden beri normal is yerinde ictigim suyun tadi acaip geliyor ya bi turlu alisamadim onceleri hic almazdim o tadi ya
acaba ben turkiyedeki suyami alismisim? Ama burda evdeki cesme suyundanda icemiyoruumm tek bir markanin tadi tuaf.. Oburunu alsam o daha pahali ya ucuzu varken niye pahali alayiim:))
Ulan ne cok sudan konustum bee cisiniz gelcek
Ben suan is yerinde ögle yemegindeydim yani yemegimi yedimm diyetimede geri döndümm!! Ggene eskisi gibii hayatimda ekmek ve sekerli icecege tatlilara yer yok.
Hergün 1 ara ögünüm meyve 1 ara ögünümde yogurt olacak :)
Ve günlük su ihtiyacimada dikkat ediyorum ne guzel ttilden once gunse uc litre iciyordum tatilde turkiyede nedense cok az su ictimm
Buraya dondugumden beri normal is yerinde ictigim suyun tadi acaip geliyor ya bi turlu alisamadim onceleri hic almazdim o tadi ya
Ulan ne cok sudan konustum bee cisiniz gelcek