Evet diyet güzel aslında acıktırmaz ama ben hiç yemek hazırlayamadım ve artık bir gün daha ertelemek istemedim.Yoksa çeşit çeşit yemek çıkabilir. Ve biliyomusun sanki bir günde bile hafifledim. Yarın akşamda mis gibi 1 saat yüzerim ohhh. 3-4 kilo hatta 5 kilo vermek hayalim şu 10 günde. Sonra bir kaç gün ara sonra biraz daha gider.Yanlız yemeğe çok alışmışım bu menü ile bile koca gün karnım guruldadı durdu. Hele geçen gün bir müşteriye gitmişiz tam öğle saati allahım benim mideden ne sesler geliyor kıpkırmızı oldum ve tam midem ses gelirken bir şey bulucam da konuşucam diye kırk dereden su getirdim resmen. Neyse bir iki günden alışırım herhalde. Zaten ben varya süt ürünlerinden kilo alıyorum çünkü çooookkkk tüketiyorum hani resmen ver bana 1 paket kaşarı oturur yarısını yerim. Sabah sözde 1 dilim kaşarla tost yapıyorum ama yaparken 4 dilim falan ağzıma atıryorum tadına bakmak için.

Hiç tadını bilmediğim şey ya sanki. Biraz kesmek bana iyi gelecektir.
Yahu bu arada kuran olayım ver şu dia daki peynirin adını peynir aramaktan helak oldum. Neyse ki marketin adını ağzından kaçırmışsın en azından onu öğrendim. Ben meğer yanlış 3 hafrlide arıyormuşum aylardır peyniri. Gidip ne kadar varsa alıcam onu. Birde 7 otlu çaydan alıcam onu da yazdım bir kenara.. Ama etimek işi bana eziyet geliyor. Onun yerine onunla aynı kaloride uno nun ekmeği var. bir dilimi 27 kalori falan yanlış hatırlamıyorsam. Etimek bana hiç ekmekmiş gibi falan gelmiyor. Tıpkı şu wasa mıdır nedir onun gibi tatsız tutsuz bir şey.

Sen yeter ki Dia peyniri iste, kutusuynan aliim yavriiiim

Bacım kaloriye ilk taktığımda bimde arandım epey, hatta lor aldım.
hesap makinesi hesabıma göre bir yemek kaşığı 200 kaloriye falan geliyordu nerdeyse kaşarla yarışıyor ama adı lor

Bu diadakini resmen tüm marketleri gezegeze arkalarını okuya okuya buldum ama markasını sor bilmiyorum.
lor çabuk bozulan peynir ya, bir tane vakumlu tasım var ona bir demet dereotu, bir demet maydanoz, bir demet de kereviz yeşil sapını kıyıyorum, yarım avuç pul biber, yarım avuç kekik atıyorum, içine de loru (500 gramlık) koyup karıştırıp hoop dolaba.Yani benim haftada 1-2 yediğim lorun yarısı aslında ot ama neyse şükür buna da
Bu paket, vakumlanmış 500 gramlık.Markası dia değil.Ön yüzünde kalori cetveli var ve orada 100 gramında 50 kalori vardır mı ne yazıyor göreceksin, zaten sevineceksin, hemen alacaksın.3 lira civarı parası var.Her sefer gidip 2-3 loru elleyip kalorisine bakıp ahanda benimki bu " diye sevinip çıkıyorum ama minik beynim hala markasını tutamamış aklımsa.
Ha tatsız, tuzsuz, yağsız yani lorlar hep lezzetsizdir de bu iyice tatsız.Sonra winston dediydi aldım, tövbe valla yenmiyor bu nimet deyip kulaklarımı çınlatma he
Şu 27 kalorilik ekmek beni şu an çok mutlu etti.
Ama haftada bir gün yiyorum.İçinde vardır onun 20dilim yani bana 5 ay gider, akar kokar, küflenir.
Eşim de ekmek yemiyor.
Yoksa etimeğin hastası değilim, kırt kırt fare gibi kemirmekten imanım gevredi ama misal 3 ay önce etimek aldım 2 paket, hala 2. paket açık ve duruyor.bayatı da tazesi de mukavva gibi olduğundan aktı, koktu derdi yok bacım yoksa 27 kalorilik ekmek şahaneymiş.
Yüzmeyi unutmuştum ben.Bu ara hiç yazmıyorsun yüzme anılarını.
Onu da hesaba katarsak ohoo şahane olur tabii.
Gerçi biz grupça regl oluyoruz ve ben cuma-cumartesi regl olacağım yani siz de

Bu hafta vücutlar biraz şiş çıkabülü, hedefleri çok abartmamak lazım.
Cuma regl dedim de ayın 21i cuma ve eşimin doğumgünü

Dünya sonu falan diyorlar ya ben de hediye almadım, boşa masraf olmasın öleceksek diye.
Adama da dedim bunu.
Diyor dünyanın sonu diye hediye almıyorsun ama dolapta 8 tane kereviz var

O ayrı dedim

Bozuldu sanki, hediye almak şart oldu

Kerevizi sevse birini paketler ya da süsler çim adam yapardım ya pehh anlar..