Barfiks aleti galiba?
Bizim koridorun ortasında şaka gibi bundan var.
Hangi manyak insan evladı koridorun ortasına barfiks sopası koyar ki..Dingil ev sahibi bir de çimentoyla mı kapatmış ne öldür Allah çıkmıyor...Koridorun ortasında gelen giden eş dost, misafir hep barfiks çeker zaten Türk toplumunda tövbe yarabbim ya...
Her odada 17 çivi nedir arkadaşım ya, ev ev değil mübarek sanat galerisi olsa bunca çivi çakılmaz..Bir de ortasına tüy dikip barfiks sopası çakmak ohh şahane...
Bu aleti görünce cinnetim geldi bacım ya, ve de bu eve habire zam yapılması, eşimin de kuzu kuzu ödeyip gitmek istememesi. Offf..
Vallaha ekmek almaya diye çıkıp seneye elimde ekmekle geleceğim 
Bizim babamın dayısı, aynen böyle "hanım ben ekmek almaya gidiyorum" demiş çımış, 6 ay sonra elinde ekmekle bir sabah gelmiş 

Karısı da kah kah güle güle anlatıyor, dedim "sen de bekledin 6 ay he? sonra dayıya kapıyı açtın?".."yok beklemedim, ben o ara hamileydim, doğum yaptım, bebeği biraz büyüttüm" falan diyor saf 

benim evdeki saf ne yapar acaba, o da kediyi büyütüp beni bekler mi...
Bugünkü Menüm;
sabah; yeşil çay
öğlen; form çayı
akşam; patlamış mısır, çikolatalı gofret, şekersiz çay.
Ben ve koca regl göbeğim depresif depresif oturuyoruz.
Öğlen yazdım gofret yiyeceğim diye, baktım kimse ses etmemiş, ben de fırsat bu fırsat diye alıp yedim. (Aferim bana)
Ekinooooo, benim favori tatlımdır sütlü Nuriye...Yemeyeli yıl oldu desem abartmam, aklıma geleydi gofret yerine ondan bulmaya çalışırdım.Neyse darısı bir sonraki ayın başına 

Sana da afiyet olsun, löp löp yağ olmasın.