Ahanda şimdi Tünaydın zamanı
@İginnur, bu oynadığım karakter özellikli sims3, yani her karakterin hepsi birbirinden cins

Benim koca ya da elin kocası ama oğlumun babası diyem, bunda uygunsuzluk özelliği varmış, sonradan gördüm.Herüfü daha lk kez eve çağırdım, dondan çıkan tavşan gibi çıkıp koştu mutfağa sankim kendi evi gibi pişirip yiyor, sonra küveti doldurdu girdi yıkandı sonra girip yatağıma osura osura uyudu ya adam

Neyse bu adamdan oğum oldu, adını da "hayırsız" koydum

Bundan olana Brad mi diyeydim, Mahmut mu diyeydim ne diyeydim, kısaca "hay" yazdım.Adamı da zaten sevmiyorum, oğan biraz büyüsün, baba oğul havuza sokup sonra havuz merdivenini satacam

Hilenin dibindeyim tabii bacımm, öyle 3 kuruşa eşek gibi çalış, sosyalleşeme, hep fakir kal, hep ev işi yap gerçek hayatta kalsın bir zahmet, bari simste kaderim gülsün diye oynuyorum da orda da bahtım pek bir açık sorma
Ben tüm paketleri oynadım bayağı bir 10 senelik geçmişim var, oynayıp oynayıp siliyorum.Ee bir süre sonra her şeyi yapmış oluyor,insan sıkııyor ama bir zaman aklına gelip sevine sevine tekrar kuruyor.Bu sefer hilesiz olsun diyor, bu sefer rahaibe gibi yaşayacam diyor, bu sefer şu bu derken eğeniveriyoz işte bacım
@Ekino; Ben Kadıköy'deyim bacım ama eşimle oraya gitsek, seninkinden beter geçerken bağırmayı bırak, adamların çerik çürük sebzelerini aır "buna mı bu para" diye heriflerle laf dalaşına girer

Valla tamam eskiden böyle hormonlu şeyler yoktu , daha güzeldi dünya diye bir olay var tamam ama bence son yılarda da çok b.ku çıktı her şeyin.Biri der kepek ekmek ye , öbürü der yeme, şu koca ağızı Amerikalı kalp doktoru unuttum şimdi erkekler yılda 700 kez sevişsin demiş, öbürü ne ettin ölürüz az sevişin der, öbürü çimen ye suyunu da iç der, öbürü yeme bağırsakarın kurtlanır der, öbürü der ki kurt iyidir içten seni yer zayıflatır, öbürü der dukanın dibine vur protein yüke, öbürü der sebze,meyve ye, karatay der meyve yeme cilde en zararlı şeker meyvede, öbürü der mağara adamı gibi beslen sade et, ot ye, öbürü der mağara adamı bir haybanı sapanla anca 3 ayda yakalardı öyle ete abanma...
Son 2 yıdır trend de organik yiyecek.Valla ben de eşin gibi düşünüyorum, resmen adam düdüküyorlar hem de ayakta hem de pazarda.O ürüne hangi kimyasallar bulaşmış, nasıl gübrelenmiş nasıl yetiştirimiş biiyor musun, (çok özel oanlar hariç), ağzı burnu kaymış, kıçı başı patlamış kabakar 8 lira, markette de 4 lira.Pazarda markette düzgününü seçecem diye elleye elleye hal oluruz, bu organik pazarlarda en yamuğu en makbulü, he bir de en pahalısı.
Ben gereksiz buluyorum.Ha hileli simsler gibi zenginliğin dibine vursam da gene de almam.Kendim yetiştirir öyle yerim.Hem trilyoner olmuşum anasını satayım pazar pazar pazar arabasıya mı gezecem çamurda yahu

He bir de biz çocukken, kum yerdik çamur yalardık, tozun pisliğin için de aynı şekeri 3 çocuk yeri gelir yalardık, ne bulsak yerdik, o bakkalardaki 10 kuruşluk pis pis şeyler dahil..ee ne odu maşallah tororman gibi oldum, ne hastalandım, ne dertlendim.Şimdi aman aptamil mama bağışıklığı bilmemne kaç arttırıyor koşun alın, aman çocuğu kuma bırakma mikrop kapar aman başkasının oyuncağını ağzına soktu virüs kaptı, hazır bilmemne yedi aman bağırsakları şişti, şeker yedi insülin bilmemnesi oynadı, çikolata yedi vaaay şeker hastası odu falan filan hepsi -bana göre-hikaye.
İçinde biriktirmiş olan winston dünyaları söyledi ve gitti

Mutu günler, hafif saatler