yakar çok değilmi ayça kayanınkiya tostlarr havad uçuyo yaa nebilim sanki kaloriis çok yüksek kilo verme gibi geliyo ban ya o diyetlee
günaydınnn kızlarrrmenülerimizde bir şekilde kaçamaklarımız olmuş ...ama kesinlikle can sıkmak moral bozmak yok....çünkü moral bozulunca gerçekten dibe vuruyor insan....önümüzdeki haftaya bomba gibi gireceğiz veeeee birinci olacağız diyorum ben
geçen hafta:66.4 kg
bu hafta:65.4 kg
giden: 1 kg
haydi kızlar verelim şu kiloları ben sıkıldım artık...yaz yaklaşıyor....göbişleri örten kabanları atmaya ne kaldı şurda
tost yemezsin veya sabah yersin o diyette ara öğün sen ana öğün yaparsın. sabah 2 dilim ekmek az peynir bol yeşillik
öğle az et veya 1 yumurta 1 bardak ayran ve salata akşama sebze yemeği yoğurt akşam oturunca meyve ayça kayanın diyet özeti. yapılabilinen bir diyet bir bak derim. sen aç kalıp hem nefsii hemde bedenini aç bırakıyorsun. gardının en düşük olduğu zamanda maalesef kendini bırakıyorsun. bende öyleyim. 2 gün deli gibi yiyorum 5 gün anca aldığımı veriyorum. şimdi her hafta veriyorum azda olsa buda beni mutlu ve motive ediyor
S_A(77,0/75,2/1,8/2,34%)
Yakar76 (62,8/62,400/0,4/0,63%)
Gırgırına ( 88,3 /89,5/-1,2/-1,35%)
nidah ( 59.3 / 59,9 /-0,2/-0,33 ) 294. Etapta izine ayrilmisti, geri döndü kilosu 3 e bölündü
Ilginnur( 78.1 /78,1/ 0,00% ) izinli
mattika ( 69,5 /69,5/0,0/0,00%) izinli
hilal6030 ( 68,0/ 68 / 0,00 / 0,00% )
ekino ( 76,0 /76,0/0,0/0,00%)
mihracee ( 64,5/64,5/0,0/0,00%)
LİSTENİN SON HALİ BU KIZLAR LÜTFEN BURDAN ALINTILAYARAK DEVAM EDELİM.
Nidah senin kilonu hesapladım
valla bravo şekerim, bende senin kilolarına gelmek için sabırsızlanıyorum.
yakarcım sende yazın ortalığı yakıcan gibi görünüyor.
Haydi kızlar yazın mezuniyet balomuzu yapalım
Ne giysem acaba
Kızlar,
bende çok beğendim ayça Kaya'nın listesi gayet makul. Çok az da değil, böylelikle çabuk pes ettirmez. Düzene oturtunca kesin güze sonuç verecektir.
bende yapabildiğim sürece öğlen protein akşam sebze yediğimde kilo kaybı çok rahat oluyor.
Aynı miktarda kaloriyi akşam protein alınca o kadar etkili olmuyor bende
tabi her metabolizma farklıdır
sportie kendini gözlemleyip bunu fark etmen ne güzel yaaa
yakar dediklerin mantıklı
blue kız sen sinsi sinsi götürücen işi galiba sinsi sinsi derken altan alttan yani :) iyi niyetli söledim
aşk olsun bacım ya güceniyorum amakız ben bu kg leri gr gr vermek için neler çekiyorum bir bilsen....ne yaş pastalardan ne eklerlerden ne çikolardan ne gofretlerden ne kebaplardan vaz geçiyorum bir bilsen...10 yıllık geçmişe tamamen bir sünger çektim kısacası...her özdileğe gidişimizde (yani hemen memen hergün )o pastaların o çiko reyonlarının ordan geçerken neler yaşıyorum bir bilsen :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?