Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

dediğin gibi hakikaten zor bi kere iradesiz olmuyor sabırda yanında olacak tabii neyse bu haftadanda bi ders lamam lazımdemkki öle 5 gün 2 gün tokla olmuyor bu iş yaptımıı düzgün yapmam lazım ödülü hak etmem için hatrı sayılır bi kg vermem gerek ben en iyisi bu gün patronda yok şöle bi site site geziyim diyet listelerine bakıyım

selam kızlar
gırgırına şu ayça kayanın listeleri baya makul mantıklı herşeyden var ekmek var yoğurt ne bileyim az yiyip nefsini körelteceğin herşey var istersen onlardan birine bak . bende yarım yamalakda olsa onlardan birini uyguluyorum.

gelelim zurnanın zırt dediği yere kilo bildirimine
3. Takım 297. Etap

S_A(77,0/75,2/1,8/2,34%)
Yakar76 (62,8/62,400/0,4/0,63%)
se_zen ( 56,0/56,0/0,0/0,00%) Kendi istegi ile Takimdan ayrildi
Gırgırına ( 88,3 /0,0/0,0/0,00%)
nidah ( 59.3 / 59,3 /0,00/0,00% ) 294. Etapta izine ayrilmisti, geri döndü kilosu 3 e bölündü
Ilginnur( 78.1 /78,1/ 0,00% ) izinli
mattika ( 69,5 /69,5/0,0/0,00%) izinli
hilal6030 ( 68,0/ 68 / 0,00 / 0,00% )
ekino ( 76,0 /76,0/0,0/0,00%)
mihracee ( 64,5/64,5/0,0/0,00%)

3. Takım ortalaması: 0,00%)
daha fazla bekliyordum ama kızlar acayip şiş heryerim. yüzük parmağıma gömülmüş resmen. birde bağırsak problemim var inatla bitki çayı içmiyorum ki bağırsak floramı bozmayayım diye .bol yoğurda ağırlık vereceğim bu hafta. neyse bu kadar bahane yeter. kilo veren herkesi tebrik ediyorum.

yakar çok değilmi ayça kayanınkiya tostlarr havad uçuyo yaa nebilim sanki kaloriis çok yüksek kilo verme gibi geliyo ban ya o diyetlee

günaydınnn kızlarrrmenülerimizde bir şekilde kaçamaklarımız olmuş ...ama kesinlikle can sıkmak moral bozmak yok....çünkü moral bozulunca gerçekten dibe vuruyor insan....önümüzdeki haftaya bomba gibi gireceğiz veeeee birinci olacağız diyorum ben

geçen hafta:66.4 kg
bu hafta:65.4 kg
giden: 1 kg
haydi kızlar verelim şu kiloları ben sıkıldım artık...yaz yaklaşıyor....göbişleri örten kabanları atmaya ne kaldı şurda

yakar çok değilmi ayça kayanınkiya tostlarr havad uçuyo yaa nebilim sanki kaloriis çok yüksek kilo verme gibi geliyo ban ya o diyetlee

tost yemezsin veya sabah yersin o diyette ara öğün sen ana öğün yaparsın. sabah 2 dilim ekmek az peynir bol yeşillik
öğle az et veya 1 yumurta 1 bardak ayran ve salata akşama sebze yemeği yoğurt akşam oturunca meyve ayça kayanın diyet özeti. yapılabilinen bir diyet bir bak derim. sen aç kalıp hem nefsii hemde bedenini aç bırakıyorsun. gardının en düşük olduğu zamanda maalesef kendini bırakıyorsun. bende öyleyim. 2 gün deli gibi yiyorum 5 gün anca aldığımı veriyorum. şimdi her hafta veriyorum azda olsa buda beni mutlu ve motive ediyor

Kızlar,

bende çok beğendim ayça Kaya'nın listesi gayet makul. Çok az da değil, böylelikle çabuk pes ettirmez. Düzene oturtunca kesin güze sonuç verecektir.

bende yapabildiğim sürece öğlen protein akşam sebze yediğimde kilo kaybı çok rahat oluyor.

Aynı miktarda kaloriyi akşam protein alınca o kadar etkili olmuyor bende

tabi her metabolizma farklıdır

valla bravo şekerim, bende senin kilolarına gelmek için sabırsızlanıyorum.

yakarcım sende yazın ortalığı yakıcan gibi görünüyor.

Haydi kızlar yazın mezuniyet balomuzu yapalım

Ne giysem acaba

Gırgırına, canım şok diyetlerin geri aldırdığını en iyi sen biliyorsun. Bunu daha önce denedin. Bak ben şok diyet yapmadım ve 83,5 ten 73,8 e düşmüştüm. 77 kiloya kadar dukan diyetini birebir uygulayarak indim. 77 den sonrasını sadece protein yiyerek deli gibi atak evresini uygulayarak yani şok diyet yaparak indim. Ve şimdi farkediyorumda nekadar yersem yeyim tartı ennn fazla 77 gösterdi. Yani ben tam 6,5 kiloyu kalıcı olarak vücudumdan atmışım. Buda yavaş zayıflamanın bence kanıtlayabildiğim etkisi. Seninde benimde yapımız kilo almaya çok müsait. Ve o dediğin 5 gün diyet 2 gün serbest olmuyor canım o öyle olmaz. Haftada bir defa sadece 1 öğünü serbest yapmalısın. Örneğin hafta sonu bir akşam yemeği olabilir..

Bundan sonra bende öyle yapacağım. Her hafta 1 öğünüm serbest olacak.

Sportie, senin dediğin öğlen protein akşam sebze olayıda çok güzelmiş onuda uygulamaya çalışayım. Tabii iş yerinde nasıl olacaksa artık.

şimdi bu yağmur çamurda çık git taa karşıya geç
off of müşteri ziyareti
bir de dert dinlerim artık

kızlar görüşmek üzere

S_A(77,0/75,2/1,8/2,34%)
Gırgırına ( 88,3 /89,5/-1,2/-1,35%)
nidah ( 59.3 / 59,9 /-0,2/-0,33 ) 294. Etapta izine ayrilmisti, geri döndü kilosu 3 e bölündü
ekino ( 76,0 /76,0/0,0/0,00%)

LİSTENİN SON HALİ BU KIZLAR LÜTFEN BURDAN ALINTILAYARAK DEVAM EDELİM.

Nidah senin kilonu hesapladım

sa ve kızlar dün giremedim...bizim internet faturası otomatik ödeme talimeatıyla ödeniyor malesef banka ödedim diyor alıcı kişi ödenmedi diyor sabahtan beri bankayla dalaşıyorum çok şükür anlaşmazlık giderildi int.açıldı veeeeeeeeeee ben 14 ay sonra ilk kez regl oldum dün....suratımda kocaman bir sivilce var ve ben bu gün yarım kg fazla çıktım....

SA veya başka biri yardım ederse sevinirim kilo alınca nasıl hesaplanıyor izah ederek anlatırsanız sevinirim....

geçen hafta 76 buhafta 76.5 hayde burdan yak...çok rahattı reglsiz hayat beeeee

valla öyle bir niyetim var.

sportie kendini gözlemleyip bunu fark etmen ne güzel yaaa

yakar dediklerin mantıklı

blue kız sen sinsi sinsi götürücen işi galiba sinsi sinsi derken altan alttan yani :) iyi niyetli söledim

bugünkü muhtemel menüm
sabah
1 yumurtaile az peynirle omlet
1 lokma helva:18:
öğle
çorba salata
akşam
1 tabak kurufasulye ekmek veya pilav yemeği düşünmüyorum.
doymasam 1 kepçe daha yerim. bol faydalı protein.
şimdilik bu kadar

sportie kendini gözlemleyip bunu fark etmen ne güzel yaaa

yakar dediklerin mantıklı

blue kız sen sinsi sinsi götürücen işi galiba sinsi sinsi derken altan alttan yani :) iyi niyetli söledim

aşk olsun bacım ya güceniyorum amakız ben bu kg leri gr gr vermek için neler çekiyorum bir bilsen....ne yaş pastalardan ne eklerlerden ne çikolardan ne gofretlerden ne kebaplardan vaz geçiyorum bir bilsen...10 yıllık geçmişe tamamen bir sünger çektim kısacası...her özdileğe gidişimizde (yani hemen memen hergün )o pastaların o çiko reyonlarının ordan geçerken neler yaşıyorum bir bilsen:18:

Gırgırına ( 88,3 /89,5/-1,2/-1,35%)
nidah ( 59.3 / 59,9 /-0,2/-0,33 ) 294. Etapta izine ayrilmisti, geri döndü kilosu 3 e bölündü
ekino ( 76,0 /76,5/ -0.5/ -.65)

heralde böyledir sa kontrol edersen sevinirim

a

insan gher dakka sınavda gibi hissediyo kendini offff şu nefsimizzzz hep bize çelme takmaya çalışıyoooo

haydi kızlar bir silkinelim şöyle ....gidecek bu kilo kilo yağlar...yerken güzelll...hiç fark etmeden geliyor kilolar hemde kilo kilo....o yüzden yememeninde güzel taraflarını düşünerek...kilo kilo gelen yağların gr gr gittiğini düşünerek vereceğiz bu kiloları...ben artık size göre bedenimiz yok muhabbetini duymak istemiyorum...bu kıyafetin (m) yada (s) varmı demek istiyorum...bu arada 5 yıl önce karaciğer yağlanması teşhisi koydu doktor bana....bi daha kontrole gitmedim ama her şey bir yana en başta sağlık kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…