Hilal hani hani nerede ilginnur? Sen kilo alınca kendi kendie konuşmayamı başladın yavyum
Günaydıııın, dün yediklerimxen ötürü tartıua çıkmaya korkuyorumama genede çıkmak zorundayım bugün dünü telafi edecegim.
Pazar günü arkadaslarım evi hayırlamaya gelecekler eh malum onlarada pişirecem pastaları börekleri
Iste benim bugünkü kiloom alttakide ben oluyorum bu arada yukari dogru bakmisim haha
Eki Görüntüle 639281
buda 19. subattaki kilommm aradaki fark 3 günde yarim kilo
Eki Görüntüle 639282
OOOOOOOOH Hilal hanim nasilim ama tam 1,8 kilo verdim
insan gher dakka sınavda gibi hissediyo kendini offff şu nefsimizzzz hep bize çelme takmaya çalışıyoooo
yakar çok değilmi ayça kayanınkiya tostlarr havad uçuyo yaa nebilim sanki kaloriis çok yüksek kilo verme gibi geliyo ban ya o diyetlee
aşk olsun bacım ya güceniyorum amakız ben bu kg leri gr gr vermek için neler çekiyorum bir bilsen....ne yaş pastalardan ne eklerlerden ne çikolardan ne gofretlerden ne kebaplardan vaz geçiyorum bir bilsen...10 yıllık geçmişe tamamen bir sünger çektim kısacası...her özdileğe gidişimizde (yani hemen memen hergün )o pastaların o çiko reyonlarının ordan geçerken neler yaşıyorum bir bilsen :18:
yeni çizelgeme bakın yeni çizelgeme bakınnnnnn daha yarışmaya girmeden 700 gr. verdim tebrik bekliyorum, öpücük bekliyorum, çiçek bekliyorumm
Kızlar,
bende çok beğendim ayça Kaya'nın listesi gayet makul. Çok az da değil, böylelikle çabuk pes ettirmez. Düzene oturtunca kesin güze sonuç verecektir.
bende yapabildiğim sürece öğlen protein akşam sebze yediğimde kilo kaybı çok rahat oluyor.
Aynı miktarda kaloriyi akşam protein alınca o kadar etkili olmuyor bende
tabi her metabolizma farklıdır
Hilal ben telefondan giriyorum ve senin eklediğin foto görünmüyor. Ne ettiiiin kaç kilosuuun
kızlar kilosu 76 olan boyu 165 ve üstü olan arkadaşlar varsa ve kapışmak isteyen varsa kapışabilirim mattikayla kapışıyoduk iyi oluyodu....iyi rakibeyimdir ona göre....
ay şu hanımlara bak hele nası havalılarr maşallah pcnin başında çatlayarak kıskanarak hepiniz tebrik ederim maşallah daim olmasını dilerim
Kizlaaaar :92: slm ben 9.takimdan Emine bugun takim arkadasimiz Buse yok dolayisiyla cuma listesinin yuzdesini hesaplayamiyoruz bu konuda yardima ihtiyacimiz var dersem :26: ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?