Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

altta vardı gördüm sen ben ilginnur sayfadaydık ama cvp vermemiş bence sen hiç çıkma o tartıya bacım bak hazırmısın baskülümün resmini koyacam

hmmmmmmmmmmmmmmmmmm idare eder kız ben 5 gün önce bi tartıldım tam 70.3 geldim warya ağlıcaktım nerdeyse tartının başında ve daha sonra tartıyı kaldırdım ve cumaya kadar hiiç tartılmıcam dedim ve tarılımca sonuç aşagıda resim koyuyorum

insan gher dakka sınavda gibi hissediyo kendini offff şu nefsimizzzz hep bize çelme takmaya çalışıyoooo

kesinlikle bacım... bir kaç ay önce onu oku bunu oku...ne kaç kalori...ne yaparsam yağ yakarım...kafayı yemiştim....ben şu an burasını bir kurs gibi görüyorum....ve hepimiz öğrenciyiz...tembel öğrenci yoktur...derslerini çalışmayan ödevlerini aksatan yapmayan öğrenci vardır...ben canı gönülden inanıyorumKİ hepimiz burdan çok güzel sonuçlarla
mezun olacağız bacım

veee işteee bu haftaki kilommmmm tatatataaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmm

Eklentiler

• $563376_430361423704641_1738017523_n.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 34
Kızlar ben mesaj sayılarını karıştırmışım Ama sonuç olarak ben mesajı geçiyor....
Bugün sabah;1 bardak su
kahvaltı:1.5 dilim kepekli ekmek+1domates+2küçük közlenmiş çarli biber+1yeşil+1siyah zeytin+1 fincan çay+1 yudum reçel bandım...
Ben şimdilik kaçtım kendinize iyi bakın....

Hilal ben telefondan giriyorum ve senin eklediğin foto görünmüyor. Ne ettiiiin kaç kilosuuun

ay şu ayça kayaya bi de ben bakem....

bu sabah

1 bard ılık su

1 dilim k.ekmek
1kk peynir
1 çay k. reçel
1 bardak ılık su

ara
sütlü nescafe

öğle
yemek yok
o yüzden 1 haşlanmış yumurta yerim
1 kase yoğurt
2 küçük boy kerevizden salata diye düşünüyorum

blue işte bunu diyorumya belli zaten senin ödevini tam yaptığın ama sesin azçıkıyoo sahalar bekliyorum seni anlat çatlat kıskandır bizi
verdiğin kglarla belliiii maşallahhh burda bi eje vardı 30 kg civarı verdiydi oda öle sesi pek çıkmazdı ama düzenli her hafta aylarca 1 er kg lar verdi biz bi ver bi all sende öle sesin azçıkıyoo ama maşalahın var ipi sen göğüslüycen sanki

yeni çizelgeme bakın yeni çizelgeme bakınnnnnn daha yarışmaya girmeden 700 gr. verdim tebrik bekliyorum, öpücük bekliyorum, çiçek bekliyorumm

:81: sportie canım tebiklerrrrr

artık kendi bedenimizi tanıyoruz gırgırına bacımın dediği gibi her şişko bi diyetisyendir aynen katılıyorum

Hilal ben telefondan giriyorum ve senin eklediğin foto görünmüyor. Ne ettiiiin kaç kilosuuun

şekerim 67,200

3 yıl aradan sonra 67 yi görmek nasıl bi duygudur anlatılamaz hele tok karnına 68 cıkmak o duyguyu hiç anlatamam bu hafta kesinlikle ama kesinlikle kaçamak YOOOKKKK diyeti bozmak YOOOOKK

yeni arkadaşlar geldiğiniz için cooooooooooookkk teşekkür ederim gercekten cok motive ettiniz beni

yeni bi hafta başlıyor ve bu hafta BİZZ BİRİNCİ OLACAĞIIZZZZZZZZZZZZZZZZ

herkese güzel ve sağlıklı bir gün diliyorum

Şimdi hilalcim sen geçen hafta listede 68 olarak göründüğün için şekerim bu hafta sadece 800 gram vermiş bulunmaktasın şekerim bu durumda ben tam 1 kilo daha fazla verip seni geçmiş oluyorum

Öğleden sonra listeyi yayınlarım kızlar

hilal ve s a, tebrikler kızlarrr

hadi bakalım haftaya benim de hedefim 900gr vermek

aslında kilosu bana yakın birileri va r mı kapışsak

kızlar kilosu 76 olan boyu 165 ve üstü olan arkadaşlar varsa ve kapışmak isteyen varsa kapışabilirim mattikayla kapışıyoduk iyi oluyodu....iyi rakibeyimdir ona göre....

kızlar kilosu 76 olan boyu 165 ve üstü olan arkadaşlar varsa ve kapışmak isteyen varsa kapışabilirim mattikayla kapışıyoduk iyi oluyodu....iyi rakibeyimdir ona göre....

hemen yokluğuma alıştın yeni rakipler aramaya mı çıktın
yok öyle mattikadan kurtulmak sahalara dönüyorum evelallah

perşembe bildirimine göre izin almıştım ben, dün itibariyle iznim bitti.
bakalım ne olcak bu hafta

ay şu hanımlara bak hele nası havalılarr maşallah pcnin başında çatlayarak kıskanarak hepiniz tebrik ederim maşallah daim olmasını dilerim

yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.
gelenler de hep benim gibi daha önce bu işi başarmış insanlar. yalnız ben 2 senede bir diyette olma fikrinden çok soğudum önceden vermiştim yine veririm diyorum ama ilk coşkum yok gibi.
neyse yeni arkadaşlar için kendimi tanıtayım. 29 yaşında matematik öğretmeniyim, 5 aylık oğlum var, bu sene doğum iznindeyim.
hamile kalmadan önce yine bu takımda baya güzel kilo vermiştim, doğumdan sonra 2-3 aydır burdayım ama çok verimli geçmedi bu zaman.
çok çabuk sıkılıyorum psikolojim dayanmıyo, sanırım sürekli evde olduğumdan. bahar gelseydi hayırlısıyla.
herkese başarılar.

Kizlaaaar :92: slm ben 9.takimdan Emine bugun takim arkadasimiz Buse yok dolayisiyla cuma listesinin yuzdesini hesaplayamiyoruz bu konuda yardima ihtiyacimiz var dersem :26: ne dersiniz

ay şu hanımlara bak hele nası havalılarr maşallah pcnin başında çatlayarak kıskanarak hepiniz tebrik ederim maşallah daim olmasını dilerim

bacım aman şok diyetlerden uzak dur. sen o şok diyetleri yaparken bu takımdaydın yazdın da kimse dur demedi mi. bunu kural olarak yazmaya gerek yok ama sağlıksız kilo vermeler kabulümüz değildi önceden. yani hamile kalmadan önce kilo verdiğimde ara öğününü atlayana laf söylenirdi. belki saçma gibi ara öğün yapılmayan diyetler var ama şok diyetlere müsade yoktu. neyse yine müsade yok. direnç oluşmuştur senin vücudunda al ver olduğundan. sabırlı ol haftada 500 gr versen yeter fazlasını hedefleme. bence bi süre diyet yapmaya çalışma sadece aşırı yemelerden uzak dur, kilo verirsin zaten. sonra yavaş yavaş temposunu artırırsın diyetin

Kizlaaaar :92: slm ben 9.takimdan Emine bugun takim arkadasimiz Buse yok dolayisiyla cuma listesinin yuzdesini hesaplayamiyoruz bu konuda yardima ihtiyacimiz var dersem :26: ne dersiniz

liste yüzdesini ben de bilmiyorum, kaptanımız gelirse ilgilenir:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…