Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Siz teselli verin birbirinize heheheeh

Çok gıcıksn ama doğrulari söyleyen gıcıksn
olsuuun bu hafta bomba gibi dönceeemmm amaa siz görürsünüzz

HAAAAAAAAAAAA HILALIN CIZGELGESINE BAKIN HAAAAAAAAAAAA

tabi CINIIIM TABII CINIIIM MUTLAKAAAA BOMBA GIBI DONECEKSIN

SEN BALON GIBI DÖN BURAYA

BENDE GIRGIRINAYLA SENIN DIYET BALONDU SÖNDÜ DIYE SARKI SÖYLERIZ SANA

HAAAAAAAAAAAA HILALIN CIZGELGESINE BAKIN HAAAAAAAAAAAA

tabi CINIIIM TABII CINIIIM MUTLAKAAAA BOMBA GIBI DONECEKSIN

SEN BALON GIBI DÖN BURAYA

BENDE GIRGIRINAYLA SENIN DIYET BALONDU SÖNDÜ DIYE SARKI SÖYLERIZ SANA

Haftaya 67 olduğumu görünce havan fıııssss söner o zamanda ben sana şarkı söylerim görürsün

Hilal hani hani nerede ilginnur? Sen kilo alınca kendi kendie konuşmayamı başladın yavyum

Günaydıııın, dün yediklerimxen ötürü tartıua çıkmaya korkuyorum ama genede çıkmak zorundayım bugün dünü telafi edecegim.

Pazar günü arkadaslarım evi hayırlamaya gelecekler eh malum onlarada pişirecem pastaları börekleri

Iste benim bugünkü kiloom alttakide ben oluyorum bu arada yukari dogru bakmisim haha

buda 19. subattaki kilommm aradaki fark 3 günde yarim kilo

OOOOOOOOH Hilal hanim nasilim ama tam 1,8 kilo verdim

Eklentiler

• $IMG_3635.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 41
3. Takım 297. Etap

S_A(77,0/75,2/1,8/2,34%)
Yakar76 (62,8/0,0/0,0/0,00%)
se_zen ( 56,0/56,0/0,0/0,00%) Kendi istegi ile Takimdan ayrildi
Gırgırına ( 88,3 /0,0/0,0/0,00%)
nidah ( 59.3 / 59,3 /0,00/0,00% ) 294. Etapta izine ayrilmisti, geri döndü kilosu 3 e bölündü
Ilginnur( 78.1 /78,1/ 0,00% ) izinli
mattika ( 69,5 /69,5/0,0/0,00%) izinli
hilal6030 ( 68,0/ 68 / 0,00 / 0,00% )
ekino ( 76,0 /76,0/0,0/0,00%)
mihracee ( 64,5/64,5/0,0/0,00%)

3. Takım ortalaması: 0,00%)

KIZLAR BUGÜN BENIM OGLE ARASI TR SAATI ILE SAAT 12-13 ARAS.. BEN SAAT 16,30 GIBI GELIP LISTEYI PAYLASACAGIM LÜTFEN HERKES O SAATE KADAR BILDIRMIS OLSUNLAR

Bilgilendirme

Kilo bildirimi ve hesaplama. Bu Hafta listemizde gecen haftakine göre bir degisiklik yok. Haftaya 6 yeni üye eklenecek ve kilonun nasil hesaplandigini burada aciklayacagim..

Aaaa sımdı farkettımkı benım tartının saatı yanlıs saat sabah 6,32 de tartıldım.

günaydıın kızlaaar:)

çok heyecanlı bir gün bakalım takımımız kaçıncı olucak:) bu hafta listede olmadığım halde ben de kilo mu ölçtüm ve 61 kiloyum hala umarım haftaya vermiş olurum.

hemen kahvaltımı yazayım:

kepekli ekmek ve light kaşarla yapılmış tost ve light süt

bu gün size günaydın çünkü bana gün hiç aydın değil
eski kilom 88,300
yeni kilom 89,500

fark -1,200

-1,200/88,300=-0,0135
0,0135*100=-1,35

S_A(77,0/75,2/1,8/2,34%)
Yakar76 (62,8/0,0/0,0/0,00%)
Gırgırına ( 88,3 /89,5/-1,2/-1,35%)
nidah ( 59.3 / 59,3 /0,00/0,00% ) 294. Etapta izine ayrilmisti, geri döndü kilosu 3 e bölündü
Ilginnur( 78.1 /78,1/ 0,00% ) izinli
mattika ( 69,5 /69,5/0,0/0,00%) izinli
hilal6030 ( 68,0/ 68 / 0,00 / 0,00% )
ekino ( 76,0 /76,0/0,0/0,00%)
mihracee ( 64,5/64,5/0,0/0,00%)

Fatoş tşk ederim canım
Gırgırınaaa neden aydın değil bacım sen toparlican ben inanuyorum sanaaa

üçe bölme olayını ayarlarsın canım

gırgırına önümüzdeki maçlara bakıcaz koyvermek yok.haftaya gümbür gümbür gelelimmm

herkese hayırlı cumalar

Günaydın Kızlar !

Şöyle bir okudum geçmişi, bir de kilo bildirimlerine baktım ne olur kusura bakmayın ama hiç olmamış

Kimse kilo vermemiş

İnşallah önümüzdeki hafta b değişir. Biz yeni üyeler keşke önümüzdeki hafta yarışmada olsaydık yaa :84:

gırgırına canım,

hiç üzülme olmuş artık, annen de sana destek olsa alsa önündeki tabağı ekmeği belki faydası olur, belki de korkuyordur senden kadıncağız. Yakıp yıkıyorsan ortalığı aman ye kızım diyordur belki de

diğer üyeler de hep diğer takımlara çalışmış görünüyor valla şaşırdım kaldım :44:

Dün yediklerimi tekrar bir yazıyım ;

Sabah
2 dilim tam tahıllı kızarmış ekmek
1 dilim beyaz 1 dilim kaşar peynir
2 bardak tek şekerli çay
domates, salatalık, nane, dereotu, maydonoz

Öğle
yarım kase çorba
tavuklu sezar salata
yarım dilim ekmek

Akşam
1 tabak kabak yemeği 2 kaşık yoğurt
yeşil salata

Yatmadan 1 greyfurt

toplam 2,5 lt su

bende tartıldım bugün kilo çizelgemi güncelleyeceğim

nebilimya ben bi şok diyetletrle kilo veriyorum galiba ya bu hafta hep dikkat ettim 5 gün aç 2 gün tok sonuç almışım 1,200 üm bari aynı olaydı kg sanırım yaptığım sporda yetrli gelmiyor bilmiyom bi sarsıldım pufluyorum sabahtan beri
şok diyet yapamyın diyolar geri alırsınız e bölede olmuyoo işte orta dercede diyetlerle puffffff

sportie yok yok ne korkması kaba olucak ama şöle diyim annem beni hiç sallamaz ben evde fazla cıvık umursmaz gırgırcıyımdır isyanlarımıda komik yaprım evet bağırı çığırırım ama annemi azarlr gibi değil aman yanlış anlaşılmasın en sinirlendiğim şeydir anne babasına çocuğuymuş gibi azarlayan insanlar
ama şunu diyebilirmki annem kesinlikel kesinlikle ban destek olmuyor bu konuda hata tesdüfmüdür ne sanki ban kastı var gibi ben diyete giridğimde evde börekler kzıartmalar sofralr muazzamdır annemin savunması şöle kendi aklın iraden var sen diyetsin biz değil boğazına sahip çık yeme bu kadar basit annem için

Son düzenleme:

valla bu diyet işi zor iş hep söylerim, oruç falan hikayedir diyetin yanında, bir kere uzun bir süreç, iradenin tam olması lazım bu arada destek te şart. Biz niye buradayız motivasyon için. Bazen kızıyoruz birbirimize, bazen olur böyle kaçamaklar diyip alttan alıp bir şekilde gaza getirip motive etmeye çalışıyoruz birbirimizi, kendimizi. Hal böyleyken insanın en yakın destekçisi hane halkı olması lazım değil mi? burada annene kızdım

Ama sen ona da inat at şu üzerindeki kiloları, en sevdiğin gelinlik modelini al sürekli göz önünde olsun bir de ondan medet um bakalım

yeni çizelgeme bakın yeni çizelgeme bakınnnnnn daha yarışmaya girmeden 700 gr. verdim tebrik bekliyorum, öpücük bekliyorum, çiçek bekliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…