Oh be nihayet söyle ayaklarimi uzatipta su bilgisayara girip bilgisayarima takimla ilgili gerekli seyleri kayid ettim yazdim cizdim izinde olanlarin ne zaman ayrildiklarini hesapladim cart ettim curt ettim yaptim ettim öööf öööf
Bugün yediklerim...
sabah: 1 haslanmis yumurta, domates salatalik, 1 dilim kepek ekmek
arada kuru yemis
öglen: salata, ve peynir
arada: sandwic, elmali turta, sekersiz enerji icecegi
aksam: sucuklu yumurta, ekmek, kola
ve ayirca bide bi kacamak daha
of ya oysa öglene kadar mükemmeldi
irade of irade nerdesin sen..
Girgirina, seninde benimde yemekten vazgecip mutlaka zayiflamamiz gerekiyor bacim. cikari yok ya!
Çok gıcıksn ama doğrulari söyleyen gıcıksn
olsuuun bu hafta bomba gibi dönceeemmm amaa siz görürsünüzz
HAAAAAAAAAAAA HILALIN CIZGELGESINE BAKIN HAAAAAAAAAAAA
tabi CINIIIM TABII CINIIIM MUTLAKAAAA BOMBA GIBI DONECEKSIN
SEN BALON GIBI DÖN BURAYA
BENDE GIRGIRINAYLA SENIN DIYET BALONDU SÖNDÜ DIYE SARKI SÖYLERIZ SANA
Haftaya 67 olduğumu görünce havan fıııssss söner o zamanda ben sana şarkı söylerim görürsün
Iste benim bugünkü kiloom alttakide ben oluyorum bu arada yukari dogru bakmisim haha
Eki Görüntüle 639281
buda 19. subattaki kilommm aradaki fark 3 günde yarim kilo
Eki Görüntüle 639282
OOOOOOOOH Hilal hanim nasilim ama tam 1,8 kilo verdim
bu gün size günaydın çünkü bana gün hiç aydın değil
eski kilom 88,300
yeni kilom 89,500
fark -1,200
-1,200/88,300=-0,0135
0,0135*100=-1,35
S_A(77,0/75,2/1,8/2,34%)
Yakar76 (62,8/0,0/0,0/0,00%)
Gırgırına ( 88,3 /89,5/-1,2/-1,35%)
nidah ( 59.3 / 59,9 /-0,6/0,00% ) 294. Etapta izine ayrilmisti, geri döndü kilosu 3 e bölündü
Ilginnur( 78.1 /78,1/ 0,00% ) izinli
mattika ( 69,5 /69,5/0,0/0,00%) izinli
hilal6030 ( 68,0/ 68 / 0,00 / 0,00% )
ekino ( 76,0 /76,0/0,0/0,00%)
mihracee ( 64,5/64,5/0,0/0,00%)
nebilimya ben bi şok diyetletrle kilo veriyorum galiba ya bu hafta hep dikkat ettim 5 gün aç 2 gün tok sonuç almışım 1,200 üm bari aynı olaydı kg sanırım yaptığım sporda yetrli gelmiyor bilmiyom bi sarsıldım pufluyorum sabahtan beri
şok diyet yapamyın diyolar geri alırsınız e bölede olmuyoo işte orta dercede diyetlerle puffffff
sportie yok yok ne korkması kaba olucak ama şöle diyim annem beni hiç sallamaz ben evde fazla cıvık umursmaz gırgırcıyımdır isyanlarımıda komik yaprım evet bağırı çığırırım ama annemi azarlr gibi değil aman yanlış anlaşılmasın en sinirlendiğim şeydir anne babasına çocuğuymuş gibi azarlayan insanlar
ama şunu diyebilirmki annem kesinlikel kesinlikle ban destek olmuyor bu konuda hata tesdüfmüdür ne sanki ban kastı var gibi ben diyete giridğimde evde börekler kzıartmalar sofralr muazzamdır annemin savunması şöle kendi aklın iraden var sen diyetsin biz değil boğazına sahip çık yeme bu kadar basit annem için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?