Sabah
.......
öğle
3 karnıyarık
madımak yemeği:)
2 dilim ekmek
akşam
4 kasık makarna soslu
2 adet pogaca
tamda yarın bildirim günü
gece ceza olarak 2000 tane hulahop çevircmmm :18:
aman bacım tut kendini...ipin cu kaçmasınbugün doymak bilmiyorum açım regl olacağım sanırım ondan olsa gerek akşam yemeği içinde kendimi tutmalıyııııııııımmmmmmmmmm ama doyana kadar yemek yemek istiyorumm
çayımın yanına 2 küçük naneli çilolata yedim şimdi
öğle yemeğinde yarım kase çorba, küçük bir parça tavuk ve salata yedim.
resmen acımdan ölüyordum ki bir kupa musli ile nesfit karıştırıp normal sütle yidim. tokum ve çok mutluyum.
Günaydın kızlar aynen benimde üzerimde öyle yorgunluk var ki daha yeni uyandım yataktan çıkamıyorum
kalkayim da 2tane kuru kayısımi yiyeyim üzerine de 1litre su içeyim
kızlar dun 6litreden fazla su içmişim biraz abartmışım sankimama canım istediği için içtim zorla değil yani
haha çok hoş olmuşş
makarna + poğaça hemde tartı günü öncesi...aferin sanahadi
hiç sorma kaçtı bacım
ya madımak yemeğini hiç yapmadım...bir kaç kez alayım pişireyim dedim kaldı...tadı nasıl güzelmi...
çok güzel ve çok sağlıklı bacım annem sürekli yapıyor
aman bacım tut kendini...ipin cu kaçmasın
çok hoş olmuş
ben yaptım ve oldu
ohhh afiyet bal şeker olsun...
afiyet olsun ortican...yarın bakalım baskül ne gösterecek bize...
biraz fazla abartmışsın bacım ya...kaş yapayım derken göz çıkartma aman...böbreklerine zarar verirsin...3 lt kafi bence....
günaydın hanımlar
bi soru sorayımda size sohbet olsun diye düşündüm
ideal kilonuza geldiğinizde yapmak istediğiniz kendinizi hayal ettiğiniz zihninizdeki resmi anlatırmısınız
Herkese gunaydinlar
Bugünde tembelliğim üstümde neden böyleyim anlamıyorum diyetten dolayımi acaba diye düşünüyorum beni ne yorduysa bu kadar sabah kalktım 4 bardak suyumu içtim 1 dilim ekmek 1 yk çökelek 2 zeytin azıcık reçel yedim ve gözlerim kapanıyor uyumamaliyımmmm
günaydııın,
dün bir iki çataldan da fazla yaş pasta ve neredeyse yarım poğaça yiyince akşam hiç bir şey yemedim. Açıkmadım da.
Sabah tbekmeği üzeri kaşar fırında (ki büyük bir dilimdi) 1 yumurta,
öğlen spagetti varmış ama yememk lasım demi? zaten acıkacağımı da pek sanmıyorum ama, azcık yisem akşam yimesem olabilitesi varmı kızlar,
yoksa salata ızgara tavuk mu yiyiym?
yardım edin şu kocaman göbekliye
6 litre cok be bacim wc den cikabildinmi sen..Günaydın kızlar aynen benimde üzerimde öyle yorgunluk var ki daha yeni uyandım yataktan çıkamıyorum
kalkayim da 2tane kuru kayısımi yiyeyim üzerine de 1litre su içeyim
kızlar dun 6litreden fazla su içmişim biraz abartmışım sankimama canım istediği için içtim zorla değil yani
çayımın yanına 2 küçük naneli çilolata yedim şimdi
S a , Allah kolaylik versin canim yogun bi calisma hayatin olacak anlasilan. Esinin is durumu noldu tek basina yuklenmen cok zor evin yukunu.
S_a bacım Allah kolaylik versin işin çok zor
bacım bence sen bu diyeti pek kafayı takma ye gitsin o kadar yoruluyorsn diyetle neyim uğraşma
günaydın kızllarrrrr
az kalorili keyifli bir gün diliyorum hepimize
gittimi kilocuklar bakimmmmm
hemen kilo bildirimimi yapıp kaçıyorum ben
başlangıç:75 kg
geçen hafta:65.4 kg
bu hafta:64.6 kg
giden:800 gr
toplam giden:10.4 kg
S-A'cım ben takıma hedef 55 diye başlamıştım canım ...ama startı bu hafta verdiğimiz için ;
HEDEF: 50 KG OLUR DİMİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?