Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Selam kizlar bugün buraya giremedim çook yoğundum.

Sabahtan kalktım birde baktımkii uyuya kalmışım sabahın 6 bucugunda işe gidecektim saat 6 da uyandım evden nasıl çıktım hatırlamıyorum. Öğlende eşimin buraya gelişiyle ilgili bir görüşmemiz vardı ona gittik ordan sonra eşimle abimşe yemek yedik ordan annemin evine geldim annemle telefonda 1 saat cene caldım kendisi türkiyede pazar günü gelecek..

Sonra markete gittim evin ihtiyacını aldım eve koştum yemek pişirdim onu yap et derken şimdi haala annem gildeyim mutfağı temizleyip çıkacam.

Benim iş durumunu da size anlatayım.

Şimdi bacılar burda isviçrede çalışma oranları var yüzde yüz çalışma oranı haftanın 5 günğ çalışmak yani 2 gün izin 2 gün çalışma oluyor buda normal yani full time çalışılıyor. Ben yüzde 80 çalışıyordum bu kıyafet mağazasında yani haftanın 4 günü çalış 3 gün izinli oluyordum. Fakat buda maaşa yansıyor tabii. Ve evde çok zor geçinir olduk. Burda çok maaş verselerde hayat pahalı kıt kanaat geçiniyoruz..

Şefimle bir kaç kere görüştüm çalışma oranımı yükseltemeyeceğini söyleyince el olarak pazar günü çalışmak için istasyonda bir markete başvurdum. Kısmetse 2-3 haftaya orda düzenli olarak pazarları çalışacam. Şimdide izin günlerinde gidip o markette 2-3 işi öğreniyorum dolayısı ile izin günlerim azaldı şu aralar baya yoruldum.

Bu markette istasyonda diye açılış kapanış saatleri biraz değişik..

İşte böyle bacılar eve gider gitmez geçmişi okurum.

iyi geceler kızlar bu günkü yeme faslı bitmiştir sizlerle menümü paylaşayım
sabah
1 yk çökelek 2 zeytin bir dilim ekmek
ara
1 elma yeşil çay
öğle
4 küçük köfte az patates 2 dilim ekmek salata
ara
yeşil çay 1 yk kuru üzüm az yer fıstığı
akşam
6 yk kuru fasülye 4 yk pilav 1 dilim ekmek salata
ara
yeşil çay 1 yk kuru üzüm 4-5 tane yer fıstığı
18 bardak su içtim yatana kadar 25 olur yatmadan kiraz çöpümü içeceğim
bu gün şeytanın bacağını kırdım 3 mil yürüdüm (kayın validem aklıma gelince hırs yapttım )
yarın sabah hemen tartılıp sizlerle paylaşacağım

bugün canım hep çikolata tatlı istedi yer ffıstıklı çikolatayı çok severim bende çikolata yemektense yer fıstığı ve kuru üzüm yedim çikolata isteğim geçti herkeze tavsiye ederim bende çikolaa krizi yaşayanlardanım
birde bugün yağsız pilav yaptım fırında güzel oldu en azından nefsim körlendi:)

selamlar kızlar
bugün baya yoğundum ....anca fırsat buldum....menümü paylaşayım hemen....
kahvaltıdan sonrası;
ara:1 muz
öğlen:1 kase yoğurt+1 dilim kepek ekmeği
ara:dışardaydım o yüzden kaldı
akşam:1 kase yoğurt+1dilim kepek ekmeği
bugün böyle geçti...bugün market alış verişi+fatura+kuaför derken ev de de işlerim vardı biraz..... neyse ki bu saat oldu ....geldim pc başına...acayip yorgunum

Sabah
.......

öğle
3 karnıyarık
madımak yemeği:)
2 dilim ekmek

akşam
4 kasık makarna soslu
2 adet pogaca

tamda yarın bildirim günü
gece ceza olarak 2000 tane hulahop çevircmmm :18:

makarna + poğaça hemde tartı günü öncesi...aferin sanahadi
ya madımak yemeğini hiç yapmadım...bir kaç kez alayım pişireyim dedim kaldı...tadı nasıl güzelmi...

bugün doymak bilmiyorum açım regl olacağım sanırım ondan olsa gerek akşam yemeği içinde kendimi tutmalıyııııııııımmmmmmmmmm ama doyana kadar yemek yemek istiyorumm
aman bacım tut kendini...ipin cu kaçmasın

kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrr bakın nasıl olmuşşşşşşş

Süper Sevgilim

çok hoş olmuş

çayımın yanına 2 küçük naneli çilolata yedim şimdi

ohhh afiyet bal şeker olsun...

öğle yemeğinde yarım kase çorba, küçük bir parça tavuk ve salata yedim.

resmen acımdan ölüyordum ki bir kupa musli ile nesfit karıştırıp normal sütle yidim. tokum ve çok mutluyum.

afiyet olsun ortican...yarın bakalım baskül ne gösterecek bize...

biraz fazla abartmışsın bacım ya...kaş yapayım derken göz çıkartma aman...böbreklerine zarar verirsin...3 lt kafi bence....

S a , Allah kolaylik versin canim yogun bi calisma hayatin olacak anlasilan. Esinin is durumu noldu tek basina yuklenmen cok zor evin yukunu.

kızlar öğle yemeğinden sonra yediklerimi yazayım

ara: light süt + şekersiz çikolata

akşam : light peynirli mantarlı omlet + 1 dilim tam buğday ekmeği

birazdan da yeşil çayımı içicem. su da daha 1 lt oldu onu da 2ye tamamlarım

kızlar bi de biz yeniler yarın tartılcaz ve o bizim başlangıç kilomuz olacak değil mi ? geçen haftaya göre yüzde hesabı yapacak mıyız yoksa? ben yarın uyanınca hemen buraya girip yazıcam kilomu sonra dersim var 3e kadar gelemem buraya eğer yüzde hesabı yapıcaksak nasıl olduğunu bilmiyorum:/

kızlaaar tam 2100 tane hulahop çevirdim 100tane mekik çektim bir sürü bacak kalça kol hareketi yaptım 32dakkadir spor yapıyorum ter içinde kaldım oyyyy:)

acaba yediklerimi eritebilmiş midirim sizce :26:

S_a bacım Allah kolaylik versin işin çok zor

bacım bence sen bu diyeti pek kafayı takma ye gitsin o kadar yoruluyorsn diyetle neyim uğraşma

haha çok hoş olmuşş

dimi canım ay 20 defa izledim nerdeyse askitom ayni öyle valla çantami hep o taşıyo

bugün dikkat ettim bacım 3litreye yakın su ictim dun Wcden cikamadim bi türlü ya
a bugün rahattım

kızlar yarın için çok heyecanlıyim inşallah hepimiz eksilerde cikariz veeee 1. oluruuz

herkese iyi geceler

günaydın hanımlar
bi soru sorayımda size sohbet olsun diye düşündüm
ideal kilonuza geldiğinizde yapmak istediğiniz kendinizi hayal ettiğiniz zihninizdeki resmi anlatırmısınız

Yazin kaynimin dügününe gidersek kendimi kirmizi cok güzel bir abiyenin icinde hayal ediyorum ve ayrica alisveris yapmayi kücük beden almayi türkiyeye gidince ve tabiiki burdaki arkadaslarimin cok zayiflamissin demesini

hii birde diyeti bidaha düsünmemeyi!!! ve esimin bana yeniden asik olmasini

ya aynen ya.. bendede bir yorgunlukki sorma diyettenmi bilmiyorum ama zaten cok yogunum bu aralar

ah spagettiye bende hic yok diyemiyorum ama sen de bacim salata izgara tavuk cok güzel bir menü ( ben bunlari yazarken sen kimbilir kac porsizon spagetti yedin )

6 litre cok be bacim wc den cikabildinmi sen.. bide tartilsaydin cisli kilo cissiz kilo

çayımın yanına 2 küçük naneli çilolata yedim şimdi

kücük demen o cikolatanin kalorisini azaltmiyor canim... Birde senin buraya benim gibi gündüz girecek vaktin hicmi yok?

benimde vaktim olmuyor ama günde 5 mesajimi genede gündüz mesaj yazarak yazilanlara cevap vererek sohbet etmeye calisiyorum... Yani böyle olmuyor bacim geliyorsun 3er dakika arayla 5 mesaj yaziyorsun gidiyorsun...

S a , Allah kolaylik versin canim yogun bi calisma hayatin olacak anlasilan. Esinin is durumu noldu tek basina yuklenmen cok zor evin yukunu.

esimin is durumu belli bacim daha is yok ama Allah razi olsun kendisinden bana coook yardim ediyor. ya annesinin evinde daha hic biseyi topladigini görmedim ya anneside cok sikayet ederdi. ama burda bambaska bana yardim ediyor hergün yapiyor yani yükümü hafifletiyor

S_a bacım Allah kolaylik versin işin çok zor

bacım bence sen bu diyeti pek kafayı takma ye gitsin o kadar yoruluyorsn diyetle neyim uğraşma

hadi leen
----------------------------------------

Son düzenleme:
Yarin öglene kadar kilolarimizi bildirelim.

Yeni yarismacilar sormus evet yarin bildirdiginiz kilo baslangic olarak sayilacak LÜTFEN YENI YARISMACILARIMIZ KILOLARININ YANINA HEDEF KILOLARINIDA BELIRTSINLER -> DIKKAT HEDEF BELIRTIRKEN HEDEFIN DAHA SONRA ÖRNEGIN 10 KILODAN 5 KILOYA DEGISTIRILEMEYECEGINIDE GÖY ÖNÜNDE BULUNDURALIM YANI BILDIRDIGINIZ HEDEF YARISMA BILGISIDIR VE KÜCÜLTÜLEMEZ!

Yeni yarismacilarimiz kilo hesaplamayida bilmiyor sanirim. Onu haftasonu anlatirim.

Kilonuzu bildirmeniz yeterli olacak

ÖGLEDEN SONRA LISTEYI HAZIRLARIM IYI GECELER

günaydın kızllarrrrr
az kalorili keyifli bir gün diliyorum hepimize
gittimi kilocuklar bakimmmmm
hemen kilo bildirimimi yapıp kaçıyorum ben

başlangıç:75 kg
geçen hafta:65.4 kg
bu hafta:64.6 kg
giden:800 gr
toplam giden:10.4 kg

S-A'cım ben takıma hedef 55 diye başlamıştım canım ...ama startı bu hafta verdiğimiz için ;
HEDEF: 50 KG OLUR DİMİ

herkese günaydın umarım hepimiz hafiflemişizdir:)
ben 76 ile başladım ama geçen hafta istanbulda 77 oldum az önce tarıldım 75.3 olmuşum hangi kilo başlangıç olacak bilmiyorum ama hangisi olursa olsun hafiflemişim yaşasın hedef kilo 63 (manken olma niyetim yok yağcıklarım olmasın yeterli)
kahvaltımıda yaptım 3 bardak suyumu içtim 1.5 çökelekli tost 2 zeytin yeşil çay içtim şimdi oğlan uyanana kadar spor yapacağım:)

Günaydin canim.. Canim 64,6 senin baslangic kilon hedefini simdiden 50 kilo koyarsan 14,6 kilo vermen gerekiyor... Sonradan bikipta bu hedefi azaltmak istersen olmuyor... gel biz senin hedefi daha yukarda yazalim istedigin zaman hedefi assaya cekebilirsin zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…