Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ortii spor yordu galba

valaaa ne diim sanaaaa hay binn maşallah

bugün ne yapsam ne etsem de seni geçsemmm ,sen dinlen biraz ,çocuğa kocaya tatlı falan yap bugün akşam mısır patlatınnn beslenin biraz ayol

ortii spor yordu galba

valaaa ne diim sanaaaa hay binn maşallah

bugün ne yapsam ne etsem de seni geçsemmm ,sen dinlen biraz ,çocuğa kocaya tatlı falan yap bugün akşam mısır patlatınnn beslenin biraz ayol

orticim yoruldum ama yılmadım,

düşün bakalım beni nasıl geçiceğini ya da yorma kendini bu hafta artık oldu böyle

nidah varya konuştun konuştun karnım acıktı
etiform yiyorum
öğlen yemekte çok kaçırmıyım diye

bunlardan sunta yaaa

tuzla bostancı vergi dairelerini gezip durdum bacağım ağrıdı baya yeni geldim işe 2 den sonra tekrar gidicem bu milletin okadar okuyup üni bitirdikten sonra bile harıl harıl kps diye diye tutturup çalışmalarına şimdi hak verdim o ne rahatlıkdır ya vergi dairelrini görmeniz lazım bikere herkesin masasında en az 10 dosya ama kimse masasında değil zaten yaş ortalaması 28-48 arası sohbet muhabbet ellrinde kupalar çaylar gelsin kahveler kahkağalar tabiki çalıştıkları zmanlarda vardır illaki ama banamı denk gelmiyo anlamadım ya

bir ara bende çok yoğun giderdim vergi dairelerine ve bende harıl harıl çalışılan zamana hiiiiiiç denk gelmedim. Sanrım yanlış zamalarda gidiyoruz

selam kızlar
iyi dilekleriniz için teşekkürler kızlar. allah herkesin evladına sağlık sıhhat nasip etsin. zaman ne çabuka akıyor kızlar. daha dün gibi. benim minik dana 9 u bitirdi 10 yaşına girdi. of of . şimdi zaman hooop diye akar. bakmışım anne bu benim kız arkadaşım biz evlenmeyi istiyoruz diyecek. gitti benim minik oğlum cadı bir kıza(hemen kaynana moduna girdim)
ay içim daraldı kızlarrrrrr hem yaşlı hem şişkoyum.

bugünkü menümü yazayım
uyanınca
1 bardak su
1 portakal

sabah
1,5 dilim ekmek
12 tane zaytin 2 çatal peynir
1 tk tahin pekmez.
öğle
2 haşlanmış yumurta
1 minik kase yoğurt
akşama
3 nagıt bol salata
hiçç spor yapasım yok ama hiç olmazsa 250 mekik çekerim diyorum.
su daha yeni bir kupa

günaydın hanımlar
bi soru sorayımda size sohbet olsun diye düşündüm
ideal kilonuza geldiğinizde yapmak istediğiniz kendinizi hayal ettiğiniz zihninizdeki resmi anlatırmısınız

zihnimdeki resim şu kilo werdikten sonra heryerim sarkmış çatlaklarım bini aşmış onlarla uğraşıyorum hep bundan korkuyorum

bi kerede içtim ve şiştim bacım simiti muzu görünce dayanamadım ve o saatte yiyiverdim

6 lt su çok fazla canım, zaralı o kadarı, hatta bazı uzmanlar 3 lt nin bile fazla olduğunu söylüyorlar. aman diyim içme o kadar

zararlı olduğunu biliyorum bacım böbrekleri bozuyomuş galiba ama farketmeden içtim azaltayım bare biraz

tünaydın hatunlar..
bu oğlan sütle doymuyo artık heralde on kere kalkıyo sersem gibiyim. sabah da oyun oynamaca her yere işemece derken şimdi oturdum. büyüdükçe tüm vaktimi alcak anlaşılan.

neyse bugün normal bi kahvaltı yaptım.
1 dilim buğday ekmeği, 1 yumurta, biraz çökelek, yoğurt.

akşama yürüyüş de yapabilirsem süper olcak.

sportie sporuna hayranım, 2 aya mezun olursun bu gidişle.

gırgırına ideal kiloma gelince eski kotlarıma rahatca sığmak istiyorum, sonra da kilo konusunu düşünmeden yaşamak istiyorum bıktım artık ya

Tamam kızlar azıcık daha izinli olayım ben :44:

şağol canım

ben kafayı fena taktım bu konuya zaten bilinçaltımzayıflamak iştemiyorum diyor şürekli ondanoluyor bunlar birde bunu deneşemne çıkar kitabı okuyunca neler değişmişti hayatında canım

hayatımda neler değişti, olaya farklı bakmaya başlamıştım, kendimi şartlandırmaktan vazgeçmiştim ve sürekli kendimi olmak istediğim kiloda düşünüyordum. mesela aklımda kalan bir şey, bir şeyi yemeyi halay etmeyin yiyin diyodu. hayal etmek yemekle eş değer oluyormuş. eğer kararında yerseniz o size hiç bir zarar vermez filan diyordu.

ama hayatımda çooooook bir şey değişse kilo vermek için şuan tırmalamazdım sanki

selam kızlar işleri anca yoluna koyabildim gibi

bugünkü menüm
sabah 2 dilim cavdar domates zzeytin kaşar peyniri çökelek güzel bi kahvaltı

ara türk kahvesi
öğle 1 küçük ıspanak mantarlı tavuk sarma giib bişi 3kaşık bugur pilavı kereviz salatası

arada mor meyve çayı
az önce türk kahvesi

en önemlisi su içmeyi unutmuşum yazıları okuyup biyandan içiyorum

selam arkadaşlar

biraz işler yığıldı onları hallettim şimdi yazıyım yediklerimi

ÖĞLEDEN önce 5 adet etiform suntası yemiştim

2 Tabak sebzeli çorba
1 adet kadın budu köfte

şimdi de tek şekerli sade nescafe mi içiyorum

1 tabak çorba içtim baktım hala açım tek başına köfte de bişey yapmayacak 1 tabak daha çorba içtim ohh iyi geldi.

şimdi gayet iyi hissediyorum kendimi

bir de müşterinin biri kurabiye getirmiş tabi ki ben yemedim

öğle yemeğinde yarım kase çorba, küçük bir parça tavuk ve salata yedim.

resmen acımdan ölüyordum ki bir kupa musli ile nesfit karıştırıp normal sütle yidim. tokum ve çok mutluyum.

öğle yemeğinde yarım kase çorba, küçük bir parça tavuk ve salata yedim.

resmen acımdan ölüyordum ki bir kupa musli ile nesfit karıştırıp normal sütle yidim. tokum ve çok mutluyum.

afiyet olsun canım, bende şimdi biraz armut yemeyi düşünüyorum, aslında meyveyle pek aram yok ama yemek lazım, sindirimi hızlandırıyor, meyve metabolizmayı hızlandırıyor
hız kazanıyım hem de ağzım boş durmaz

kızlar regl oldum bugün cumadan hemen önce olması pek hoş olmadı yarın çok fazla fark gözükmez kilomda:/

kahvaltıdan sonra yeşil çay ve 5 badem + 2 kuru kayısı yedim

öğlen de çavdarlı sandviç ekmeğine light ton balığı ve light krem peynirle sandviç yaptım yanında da light ayran

daha yarım litre bile su içmedim şu son 2 gündür pek su içesim yok nedense bir an önce kendime gelmeliyim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…