ortii spor yordu galba
valaaa ne diim sanaaaa hay binn maşallah
bugün ne yapsam ne etsem de seni geçsemmm ,sen dinlen biraz ,çocuğa kocaya tatlı falan yap bugün akşam mısır patlatınnn beslenin biraz ayol
orticim yoruldum ama yılmadım,
düşün bakalım beni nasıl geçiceğini ya da yorma kendini bu hafta artık oldu böyle
tuzla bostancı vergi dairelerini gezip durdum bacağım ağrıdı baya yeni geldim işe 2 den sonra tekrar gidicem bu milletin okadar okuyup üni bitirdikten sonra bile harıl harıl kps diye diye tutturup çalışmalarına şimdi hak verdim o ne rahatlıkdır ya vergi dairelrini görmeniz lazım bikere herkesin masasında en az 10 dosya ama kimse masasında değil zaten yaş ortalaması 28-48 arası sohbet muhabbet ellrinde kupalar çaylar gelsin kahveler kahkağalar tabiki çalıştıkları zmanlarda vardır illaki ama banamı denk gelmiyo anlamadım ya
günaydın hanımlar
bi soru sorayımda size sohbet olsun diye düşündüm
ideal kilonuza geldiğinizde yapmak istediğiniz kendinizi hayal ettiğiniz zihninizdeki resmi anlatırmısınız
kızzz naptın sen ...bu gidişle iğne ipliğe dönücenafferin sana
heee tabi hiç sorma bacım iğne iplik oldum
boğazı napcaz boğazı
oğluşuna feda olsun canım ...afiyet olsun...bir ömür sağlık ve mutlulukla nice doğum günleriniz olsun
1.750 lt suyu bi keredemi içtin....helal vallahi....simitle muz sabahtan mı olsaydı acaba
6 lt su çok fazla canım, zaralı o kadarı, hatta bazı uzmanlar 3 lt nin bile fazla olduğunu söylüyorlar. aman diyim içme o kadar
şağol canımcanım sen bizi bırakıp nereye gidiosn gruba neşe veriodun bende senin gibi kilo almıştım bi ara izne ayrılmıştim o zaman aynı senin gibi şeyler düşündüm ama yanlış düşünüyorsn bence bian önce dön aramiza ve eski ilginnur ol bu ne böyle için geçmiş gibi konuşuyosn bu sen olamazsiiiinn
baktım ben, bilinç altı ile ilgili söyledikleri mantıklı, diyet listelerine göz atmadım ama test yapayım dedim bilgilerimi istedi. Ben 3 yıl önce 9 kilo verdiğimde yasemin soysalın tek şişman beyniniz diye bir kitabını okumuştum. Ama tamamen aklımdan çıkmış. Bu akşam tekrar okumaya başlıyorum. Bilinçaltı ile ilgili süper şeyler yazıyor.
Tamam kızlar azıcık daha izinli olayım ben :44:
şağol canım
ben kafayı fena taktım bu konuya zaten bilinçaltımzayıflamak iştemiyorum diyor şürekli ondanoluyor bunlar birde bunu deneşemne çıkar kitabı okuyunca neler değişmişti hayatında canım
sportie sporuna hayranım, 2 aya mezun olursun bu gidişle.
gırgırına ideal kiloma gelince eski kotlarıma rahatca sığmak istiyorum, sonra da kilo konusunu düşünmeden yaşamak istiyorum bıktım artık ya
öğle yemeğinde yarım kase çorba, küçük bir parça tavuk ve salata yedim.
resmen acımdan ölüyordum ki bir kupa musli ile nesfit karıştırıp normal sütle yidim. tokum ve çok mutluyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?