Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın hanımlar
bi soru sorayımda size sohbet olsun diye düşündüm
ideal kilonuza geldiğinizde yapmak istediğiniz kendinizi hayal ettiğiniz zihninizdeki resmi anlatırmısınız

benim en büyük hayalim kendimi 36 beden kıyafetlerin içinde görmek ve çılgınlar gibi alışveriş yapmak ve deniz kenarında güneşlenirken hiç bir fazlalığımın olmaması! oof keşke hemen yaz gelse ve biz de fazla kilolarımızdan kurtulmuş olsak

hayali bile bu soğukta içimi ısıttı38 bedende olsak olurrr yaa

Girgirina sana hak veriyorum, cogu memur rahat rehavet icinde, hatta ben de gozumu diktim , ozelde calismis biri olarak , devleti istiyorum artik. :) nasipse yazin tercih yapicam . Hayirlisi bakalim

Menumu yazayim
Sabah omlet- tahin pekmez- 3dilim ekmek
Ogle az corba, az kisir, 1dilim tatli
Aksam sadece yogurt ya da corba
Ara: belki meyve

30dk yuruyus

Son düzenleme:

phatosh çum eveet yaz gelsin yaz gelsin şurda 2 ay var kiloların gitmesine birde sıkılaştık mı
ahh şöyle denizin kıyıya vuran dalga seslerini bile duyuyorum, zaten yaz tatili için erken rezervasyon yaptırdık, iple çekiyorum Ağustosu
fethiye bekle biziii

bayanlar yarınkaça kadar bildirim yapmak zorundayız. ben sabahtan Çınar ı doktora götüreceğim. gelmem 12 yi bulur. birde bildirimi özelden msj mı atıyoruz yoksa buraya yazmak yeterli mi

herkese iyi akşamlar

birazdan çıkıcam,

akşam
salata ve kapuska yiyeceğim

yarın kilo bildirim günü çok merak ediyorum sonuçları :18::18::18:

Sabah
.......

öğle
3 karnıyarık
madımak yemeği:)
2 dilim ekmek

akşam
4 kasık makarna soslu
2 adet pogaca

tamda yarın bildirim günü
gece ceza olarak 2000 tane hulahop çevircmmm :18:

iyi akşamlar kızlar temizlik yaptım oğlanı yıkadım uyuttum ancak fırsat bulabildim zayıflayınca hayalim kayınvalidemşn çenesini kapamak olacak istanbulda herkeze benim doğumdan sonraki kilolarımı çekiştirip durdu sanki duymamışım gibi parçalamak istiyorum onu: (

bugün doymak bilmiyorum açım regl olacağım sanırım ondan olsa gerek akşam yemeği içinde kendimi tutmalıyııııııııımmmmmmmmmm ama doyana kadar yemek yemek istiyorumm

bugün doymak bilmiyorum açım regl olacağım sanırım ondan olsa gerek akşam yemeği içinde kendimi tutmalıyııııııııımmmmmmmmmm ama doyana kadar yemek yemek istiyorumm
Aman dikkat bacim yarin bildirim var:)
nidahçım akşama da şöyle güzeeel bir masa yap ye doyum döküm ye çekinme

Yaaaa orti zaten oglen kacirdik. Hem seninbyuzunden :)

menüm:

sabah:
1 yum, 1 yk çökelek, 1 zeytin
1 dilim tam bığday ekmeği
yoğurt

ara:
1 elma, 1 yerli muz

akşam:
kuru bamya yemeği
1 tabak bulgur pilavı
salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…