Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydın kızlaaar herkese güzel bir hafta diliyorum dün piknikteydik ama ben hiç kaçırmadım iki gündür şükür hiç kaçırmıyorum inşallah cumaya kadar daha fazla veririm birazdan tartılıp bildircmmm

günaydın kızlar
geçmiş olsun dileklerimizi için çok teşekkürler
evde yatıyorum hareket olayı yok şimdilik ama bugün itibariyle yeme içme olayını kontrollü yapıyorum
ara ara uğrarım herkese kolay gelsin

olsun en önemlisi sağlık ama dikkat edersen yinede kilo verirsin bizim bir komşunun ayağı kırılmıştı diyetisyene gidiyordu ama yinede verdi bayağı inşallah seninde öyle olur

günaydın kızlaarr

güzel bir hafta olmasını diliyorum.

Yakarcım çok geçmiş olsun, biran önce iyileşip ayağa kalkarsın inşallah. Dün kayınvaldemlere geldik, yarın akşam eve dönücez. Tartı da olmadığı için tartılamadım, ufak tefek bir rahatlama var, çok ciddi bir kaçamak yok, canım tatlı istesede hala tatlı bir şey atmadım ağzıma.
Ama artık dondurmalar rüyalarıma giriyor resmen napıcaz bakalım.

günaydın bayanlar,

h.sonu annemin yanında gittik, dikkat etsemde birazcık kaçırdım ama bol bol yürüyüş yaptım, elbette bebek arabası itererk, hepte yokuş çıktım, hiç ekmek yemedim, çok az bir sütleç yedim (gündüz)

veeeeeeee +1 kilodayım. Oraya gidince de gözümü kapatıp 66 rakamını görmeye başladım. Sanırım bende saplantı oldu, ne yapacağımı şaşırdım, 66 dan inemiyorum. Hep 65 olayım gerisi kolay diye msj yolluyordum sanırım bilinç altına. Napsam biraz ara mı versem.

bazen banada hiç 50 li rakamları göremeyecekmişim gibi geliyor
ahh ahh kımetini bilemedik yiyip şiştim

selam kızlar....dün benimde full yaptığım kahvaltı ve de 2 top yediğim dondurma dışında kaçamağım olmadı....dün regl oldum. bu arada halsizliğimin sebebi buymuş....bu ay tansiyonumu bile etkiledi....ama şimdi iyiyim şükürler olsun....
bugünkü kiloma gelince 61.3 kg....cuma günü hepimizin çok çok çok çokkkkk iyi sonuçlar alması dileğiyle....

Kızlar cuma kilom 66.500 tü
bugün 65.100 :)

hilalcim süpersin, hadi bu cuma 64'lü rakamlarda görelim seni tamammı

canım boşalt şu bilinçaltını üstünü, iyice bir rahatlat kendini, bir iki gün bol sıvılı geçir, daha çok sıvı besinler almaya çalış, çorbalar, bol sulu sebzeler sık sık az az yersen bak nasıl da çözülecek kilolar, patır patır gider valla hiç moral bozmak yok

bazen banada hiç 50 li rakamları göremeyecekmişim gibi geliyor
ahh ahh kımetini bilemedik yiyip şiştim

yelizcim artık geçmişe bakmak yok, olan oldu bundan sonrasını toparlayacağız artık. Bende hep diyordum keşke 55 kiloyken hamile kalsaydım da 10-12 kilo alarak doğuma gitseydim falan falan ama hepsi geride kaldı

canım süpersin hem kilo vermiştin, hem verdiğin kilonun üzerine bir 100 gr. daha vermişsin hemde regl olarak bravo sana canım, bu cuma da eksilerde olucan inşallah

bende dün kuaföre gittim, saç boya kesim falan derken, eski kıyafetlerime de giriyorum ya kendime gelmeye başlıyorum yavaş yavaş.

ne kadar önemliymiş insanın kendi kalkıp bir bardak suyu kendi içme si ne büyük nimet sağlıkmış
inanın bunları yaşamak bana büyük bir ders oldu önce gerçekten sağlık
bunun için hayırlısıyla ayağa kalkmak sonra da bu yukler kurtulmam gerek

merhaba kızlar yorucu günlerin ardından tekrar döndüm....

hemen bu günkü menüm
sabah
2 ceviz
1 kk peynir
5-6 ceviz
1 yum

ara
1 avuç fındık

öğle
7 kaşık taze fasulye
1 kk peynir

geçmiş olsun yakarcım gerçekten sağlık çok önemli...umarım bir an önce iyileşirsin....

bu arada geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler arekadaşlar.....

canım benim çok teşekkür ederim...böyle moral veren mesajlarla dahada motive oluyor insanpazartesi günü yürüyüş+spor çok güzel vede enerjik bir gündü,ancak salıdan itibaren bir türlü toparlayamamıştım kendimi....sebebide belli oldu şimdi rahatladım....bu regl öncesi gerginlik+şişkinlik+birde bu ay hafif bir tansiyon düşmesi çok yorgun düşürdü beni....neyseki atlattım....evet pazar sonrası -100 gr görmek birde dediğin gibi bu durumda görmek çok güzel....cumaya inşallah çoookkkkk güzel sonuçlar alalım hepbirlikte....
oh ne güzel güle güle kullan yeni saçlarını...acayip iyi hisstemişsindir kendini....daha dur eski kıyafetler üzerimize olacak bol geldiği günleride göreceğiz

selam kızlar
dün ameliyat oldum bugün eve çıktık
şimdi karpuz gibi yatıyorum
ne yapmış bizim kızlar bakayım dedim
kilo verenleri tebrik ederim kızlar
herkese iyi hafta sonları diliyorum

canım benim, çok çok geçmiş olsun, sen bir ayaklan gider kilolarda hiç merak etme

kuzum ben geçen hafta akşamları yemek bile yemedim, bir iki kaşık çorba veya yoğrut sonuç ortada, olmuyor artık malesef olmuyor

mutlu akşamlar kızlartakım sanki çokmu boş kaldı:26:cuma günü yine stemli bir gün olmasın diyorum ben....bana göre burdan uzaklaşınca kg alımıda çoğalıyor sanki....

bu günkü menüm;
sabah:1 lt su
kahvaltı:1 dilim tam buğday ekmeği+25 gr çeçil peyniri+1 domates+1 salatalık+1yeşil,1 siyah zeytin+2 şekersiz çay+1 yudum reçel
ara:1 stick bitter çiko(46 cl) bu çikoyu hiç beğenmedim....%80 kakaolu bitter ülker şahane
1 kupa karanfil+tarçın çay
öğlen: 1 tabak sütlü tarhana çorbası+2 kivi
ara:1 kupa sütlü şekersiz nescafe+5 yulaflı bisküvi
akşam:çorba+bakla+yoğurt+az makarna
ara:2 şekersiz çay+6 fındık+6badem+2ceviz
2 lt suyumu içtim....1 lt daha içerim.....
evetttt bugünlükte yeme faslı böylece biter.....

kalan menümü de yazayım arkadaşlar

arada 1 sbardağı sütlü kahve

akşama da çorba yoğurt salata diye düşünüyorum.....

moral bozmak yok devam zamanı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…