günaydın kızlar
geçmiş olsun dileklerimizi için çok teşekkürler
evde yatıyorum hareket olayı yok şimdilik ama bugün itibariyle yeme içme olayını kontrollü yapıyorum
ara ara uğrarım herkese kolay gelsin
Kızlar cuma kilom 66.500 tü
bugün 65.100 :)
günaydın bayanlar,
h.sonu annemin yanında gittik, dikkat etsemde birazcık kaçırdım ama bol bol yürüyüş yaptım, elbette bebek arabası itererk, hepte yokuş çıktım, hiç ekmek yemedim, çok az bir sütleç yedim (gündüz)
veeeeeeee +1 kilodayım. Oraya gidince de gözümü kapatıp 66 rakamını görmeye başladım. Sanırım bende saplantı oldu, ne yapacağımı şaşırdım, 66 dan inemiyorum. Hep 65 olayım gerisi kolay diye msj yolluyordum sanırım bilinç altına. Napsam biraz ara mı versem.
bazen banada hiç 50 li rakamları göremeyecekmişim gibi geliyor
ahh ahh kımetini bilemedik yiyip şiştim
selam kızlar....dün benimde full yaptığım kahvaltı ve de 2 top yediğim dondurma dışında kaçamağım olmadı....dün regl oldum. bu arada halsizliğimin sebebi buymuş....bu ay tansiyonumu bile etkiledi....ama şimdi iyiyim şükürler olsun....
bugünkü kiloma gelince 61.3 kg....cuma günü hepimizin çok çok çok çokkkkk iyi sonuçlar alması dileğiyle....
ne kadar önemliymiş insanın kendi kalkıp bir bardak suyu kendi içme si ne büyük nimet sağlıkmış
inanın bunları yaşamak bana büyük bir ders oldu önce gerçekten sağlık
bunun için hayırlısıyla ayağa kalkmak sonra da bu yukler kurtulmam gerek
hilalcim süpersin, hadi bu cuma 64'lü rakamlarda görelim seni tamammı
canım boşalt şu bilinçaltını üstünü, iyice bir rahatlat kendini, bir iki gün bol sıvılı geçir, daha çok sıvı besinler almaya çalış, çorbalar, bol sulu sebzeler sık sık az az yersen bak nasıl da çözülecek kilolar, patır patır gider valla hiç moral bozmak yok
yelizcim artık geçmişe bakmak yok, olan oldu bundan sonrasını toparlayacağız artık. Bende hep diyordum keşke 55 kiloyken hamile kalsaydım da 10-12 kilo alarak doğuma gitseydim falan falan ama hepsi geride kaldı
canım süpersin hem kilo vermiştin, hem verdiğin kilonun üzerine bir 100 gr. daha vermişsin hemde regl olarakbravo sana canım, bu cuma da eksilerde olucan inşallah
bende dün kuaföre gittim, saç boya kesim falan derken, eski kıyafetlerime de giriyorum ya kendime gelmeye başlıyorum yavaş yavaş.
selam kızlar
dün ameliyat oldum bugün eve çıktık
şimdi karpuz gibi yatıyorum
ne yapmış bizim kızlar bakayım dedim
kilo verenleri tebrik ederim kızlar
herkese iyi hafta sonları diliyorum
ne kadar önemliymiş insanın kendi kalkıp bir bardak suyu kendi içme si ne büyük nimet sağlıkmış
inanın bunları yaşamak bana büyük bir ders oldu önce gerçekten sağlık
bunun için hayırlısıyla ayağa kalkmak sonra da bu yukler kurtulmam gerek
canım boşalt şu bilinçaltını üstünü, iyice bir rahatlat kendini, bir iki gün bol sıvılı geçir, daha çok sıvı besinler almaya çalış, çorbalar, bol sulu sebzeler sık sık az az yersen bak nasıl da çözülecek kilolar, patır patır gider valla hiç moral bozmak yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?