Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sa cım evin aşındı temizlik yapmaktan dinlen canım birazzzz......

08/04/2013 pazartesi mesaj sayıları

----> BLUEDENIZ**** 4
----> CINARINANNESI*** 3
----> hilal60300** 2
----> mattika**2
----> nidah*1
----> phatos07***3
----> S_A** 2
----> Sportie** 2
---->Yeliz209**** 4
--->Yagmur199*** 3
----> yakar76
** 2

pazartesi 4 mesajım var acaba atıldım mı takımdan haberim yok ayrıca sa cım bende msj sayayım beni takımda göstermemişsinnn sadece unutmadır heralde sebebi:44::44:

bu sabahki menüm

2 yum sarısı
1 kk peynir
3 ceviz
5-6 marul yaprağı
5 zeytin
1 domatesten oluşan salata

ara
sütlü nescafe

Inşallah sportie ablacmmm
bu hafta 64ü görmek istiyorum en son ilkokulda görmüştüm heralde hatirlamiyorum bile 8. sınıfa giderken bile 68 kiloydum

merhaba kızlar
bende artık ufak ufak adapte olmaya başlasam iyi olacak iyileşmenin lazım ye dedikce ben vurdum öldürdüm gün itibariyle takıma ve diyete geri donuyorum kızlar spor yok ama bari boğazdan kısarak birşeyler yapayim
hedefimi de 59.900 olarak belirledim 55 fikri çok uzak gelmeye başladı böyle olunca motivasyonum düşüyor
neyse kızlar ben azicik kaçar

Selam kızlaar bugünki menümü yazıyım dedim. akşam için değişik öneriler kabul edilir

Sabah 1 kase mercimek çorba + 1 dilim kepek ekmeği pul biber

ara 3 adet ceviz 3 adet etiform kepekli bisküvi

öğlen 2 kaşık makarna + 1 tabak patates yemeği kıymalı + yoğurt + 1dilim kepek ekmek + acı biber. ama makarna patates ve ekmek çok olucak diye makarnadan 2 çatal aldm tadına baktım kalanı bıraktım

ara 2 3 ceviz olur heralde

akşam bol yeşillikli salata ton balıklı yada peynirli

şimdilik bu kadar şuana kadar 1 lt su içtim

s-a evet canım listeyi hergün güncelleyelim lütfennnnn.....

Evet ya çok haklısın

İnanılmaz yaaa bu neeee ?? Yanlış saymışssındır sen

Ah bacım ah şu temizlik yokmu her izin günümde yapmaya çalışıyorum hergün bişeyler yapıyorum.

Haftanın 5 günü çlışıyorum. 4 günü bir mağazada 1 günü istasyonda minicik bir shop ta.

Vaktim olmuyorki. Dün çocuk odası olarak adlandırılanfakat benim ne bulduysam tıktığım kiler olarak adlandırdığım o odayı çok güzel topladım ayy anneciiim o neydi öyle ya heryeden bişey çıkıyor e bende el işine meraklıyım herşeyleri o odada

Ama bugün rahatım hiç iş yok yayılıp oturcam akşamada anneme gideciim

gülmekten geberiyorum kızlar

ay birimiz 5 mesajı tutturabilseydik bari, ne kısır bi günmüş yahu, bludenizcim sen bile 5 i bulamamışsın

takımın haline bak amaaan aman

yakarcım hemen pes etme, sen bendeki hedefi görmüyormusun kim geldi 52'ye

Hiç hedefini falan değiştirme. İnelim inebildiğimiz kadar

vazgeçmek yok, motivasyonun da düşmesin öyle

selam kızlar dün yazamadım elektrik yoktu burda şimdi işten yazıyorum inşallah bu akşam gelecekmiş

verebildiğimiz kadar verelim arkadaşlar hangi doktora gidersek gidelim ilk önce sigara içiyoısan onuı bırak yoksa kilo ver diyor allahııııııııııııııııııım her şekilde boğazla alakalı sağlıkkkk.....

bu arada parmaklarım öyle şişki ödemden bir harf yerine 3 harfe basabiliyorum bazen bozuk yazılar çıkabiliyor kusura bakmayın, parmaklarım bolulu hasan ustanın parmaklarından nakil edilmiş gibi....

canım akşama salata fikri güzel, başka yerlere sapma aman

alışmışım ya buraya akşam özledim valla
ben dün dikkat ettim inşallah cuma iyi olcak hepimiz için
ama misafir varken zor oluyor valla

artık maşallah diyeyim canım eskisi gibi gofret istemiyor
yanımda kuru incir ve kayısı taşıyorum
bir de akide şekeri aldım dün 1 tane yiyene kadar tatlı isteğim geçti

bende tekrar çörek otu çiğnemeye başladım dünden beri. bakalım faydasını görecekmiyim. Cumaya belli olacak, ak koyun koyun. 60 ı görmem lasım mayıs a kadar.

inşallah hareket yok ama motivasyonumuzun düşmemesi lazım
hadi kızlar ne kadar hareket etsek kardır

kızlar ben de dün pilates dvd'mi aldım bugün de minderini alıcam artık spora başlamam gerek! cumaya da 57'li bir sayı görmem lazım tartıda artık

Oooo bayanlar hepinizi çoşmuş görüyorum masallah masallah

hadi bakalım bu hafta birinci oluyomuyuz :))

hoşgeldiniz kızlar
3 gündür neydi takımın hali içler acısımotivasyon tavan yapmış aferin bize aynen devamcumaya kaldı iki gün hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…