- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
@gırgırına
bacım hosgeldn öncelikle seni tebrik ediyorum 7 kilo baya vermişsn sevgilinin tepkisi de çok hoş bak ne güzel eskisi gibi söylenmesine fırsat vermedin yaaaaaa iste böyle yaparlar
gelelim banaaaa kızzz ben buraya resimlerimi attım sen görmedin heralde yeni halimdeki fark görülmeyecek gibi değil valla yalan neyim soylemiyomhatta mattika bacım dediki yanlış hatırlamiyosam, eski halin iki çocuk annesi gibi buraya geldiğinde bi bak istersen resimlere
böyle devam et inşallah hedefine ulasirsn bacım seninde haziranda resimlerini görcez öyle ben anlamam gruptan ayrıldım falan filan
@yağmur
şekerim bu patron niye sana hep çuku veriyoama sen onları ye bacım ye cuma görüşeceeeez
Saat 10da kendimi kaybettim buz gibi iki bardak kola ictim6-7 tane de yaprak sarma yedim çok güzel olmuştu yaa bugün bu yaprak sarma beni mahvetti bende mi acaba yarın pirinç lapasna baslasam çok severim zaten pirinçi :26:
dünü 1000 mekik çekerek kapattım fazla bir etkisi olmamış galiba karnım hiç ağrımı yor
birazdan gene başlayacağım
sabah ki menüm
bir dilim ekmek
5 tane zeytin
2 çatal yumurta
yarım kk peynir
şimdilik bu kadar
ben normal mekik çekemiyorum dizilerimden dolayı mekik aletiyle cekiyorum normal de 1000 mekik çekince ertesi gün yururken bile karnım ağrır dı ben 100-150 tane çekip yatıncagünaydın kızlar
yarın için bugün son hazırlıkları yapalım, benden pek ümit yok 200-300 gram vermiş olucam sanırım. Ama olsun, dün sporuma gittim çok mutluyum 2 derse girdim harikaydı.
Yağmurcum bende o dediğin krakerlerden aldım hatta bu sabah kahvaltım oydu, fesleğenliden 2 paket yuvarladım çok lezzetli kesinlikle. Hiç suntalar gibi değil, bende tavsiye ederim
Yakarcım mekiklere devam et çok güzel 1000 mekik çekip hiç ağrın olmaması biraz enteresan geldi bana, bişeyleri yanlış yapıyor olabilirmisin acaba, naçizane önerim olucak sana, en güzel basit ve etkili mekik hareketi
*Sırt üstü yerde rahat bir şekilde yerde yat, gözler tavanda eller başın arkasında dirsekler yere tam paralel yattığında yere değer vaziyette
* Ayaklar kırık ve omuz hizası açıklığında tabanlar yere tam basıyor
* Omuzlar kulaklardan en aşağıda yere tam basıyor
*Kalça kemikleri yere tam basıyor
*Bel çukuru çok az boşluk var, ve karın sıkılı, nefes alsan da versende hep karın kasılı dursun
*Bu vaziyete yerdeyken hiçbir hareket daha yapmadan karnın sıkılı ve onu hisset, tamamen karna odaklan gözler tavanda sabit, dirsekler yere tam paralel burundan derin nefes al, yavaş yavaş ağızdan vererek, omuzlarından yarım olarak kalk ve karnını sıkmaya devam et, gözler sabit, çeneyle boyun arasında portakal varmş gibi açıyı kaybetme, bunu çok hızlı değil sakin ve hissederek yap, yukarı kalktığında nefesini tamamen boşaltmış ol, yavaşça burundan nefes alarak eski haline dön ve hareketi tekrarla. Bu şekilde 20-25 kadar tekrar yapabilirsin. Son tekrarında ise yukarda kal ve orada kısa kısa karnını sıkıştır, nefeslerde kısa kısa olsun hep kalkarken nefes ver, konsatrasyonunu bozma
* Bir sonraki kademe bacaklarını kalça hizasında kaldırıp dizden kırık masa şeklinde tam 90 derecede tutarak devam edebilirsin, bir sonraki kademe ise iki bacağınıda tam dik olarak kalçadan yukarıya kaldırarak yapabilirsin.
Püf noktaları;
*karın her daim sıkı olacak
*Omuzlardan kalkılacak ve dirsekler içe bükülmeyecek hep yere paralel kalacak
*Boyun baş arası sabit olacak
*Beyin tamamen karnında olup hareketi hissedecek
*Nefes düzeni de çok çok önemli
Eğer karnın yanmıyorsa ben bu işi hiç bilmiyorumdur.
hadi kolay gelsin canım
vaaoov süperr1 hafta bu tempoda gidersen ozaman görürsün etkisini maşallah canımm
ben normal mekik çekemiyorum dizilerimden dolayı mekik aletiyle cekiyorum normal de 1000 mekik çekince ertesi gün yururken bile karnım ağrır dı ben 100-150 tane çekip yatınca
kaslar çalışmadı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?