Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bende dikkat ettim bugün
aslında bazende değişik şeyler yemek lazım her zaman salata falan bayıyo biraz beni..

selam kızlar....bugün herkes çok iyi gördüğüm kadarıylaburdan da bana göre çıkan sonuç cumaya çok güzel sonuçlar alınacak inşallah....

bugün gezmeye gittim ben....sağ olsun arkadaş döktürmüşte döktürmüş....tombiş hatunlar yedikçe yediler bugün:125::118:ama ben yemedim ....yani çok az yedim....her zamanki gibi kendi tabağımı kendim hazırladım....artık herkez de buna alıştı şükürler olsun....çünkü daha öncesinde bir dönem gezmeye gitmek eziyete dönmüştü benim işin

bugünkü yediklerim;
sabah:0.75 lt su
kahvaltı:1 dilim t.b. ekmeği+1domates+1salatalık+1yeşil,1siyah zeytin+1 kk peynir+1 yudum reçel+3şekersiz çay
ara:-----
öğlen:100 gr yoğurt+1 dilim t.b. ekmeği
ara:3 çeşit börek+poğaça vardı,1 er yudum yedim+erişte makarna salatası1/4 kase+1 patates püreli salata tarzı bir şey+1/4 ağlayan pasta
1 şekerli türk kahvesi+2 küçük lokum
akşam:100gr çilek
biraz garip bir menü oldu bugün ama güzeldi:26:

Menum
Sabah yumurtali salata, 1dil rkmek, helva
Ogle salata yourt
Ara yrm dilim pasta, findik
Aksam salata ,az bulgur pilav

40dk spor salonu,20dk yuruyus

merhaba kızlar bu aralar bi bana geliyor misafirler bir ben gidiyorum acaip yorucu oluyor bu gezme misafir işleri dolayısıyla çok uğrayamadım...bugün arkadaştaydım allahtan onda da çocuk var çok uğraşamamış pasta börek yoktu....kahve ve ıvır zıvırla geçiştirdik....baya muhabbet dönmüş herkes gaza basmış gidiyor bi benim benzin bitikkkk....

@gırgırına
bacım hosgeldn öncelikle seni tebrik ediyorum 7 kilo baya vermişsn sevgilinin tepkisi de çok hoş bak ne güzel eskisi gibi söylenmesine fırsat vermedin yaaaaaa iste böyle yaparlar
gelelim banaaaa kızzz ben buraya resimlerimi attım sen görmedin heralde yeni halimdeki fark görülmeyecek gibi değil valla yalan neyim soylemiyom hatta mattika bacım dediki yanlış hatırlamiyosam, eski halin iki çocuk annesi gibi buraya geldiğinde bi bak istersen resimlere

böyle devam et inşallah hedefine ulasirsn bacım seninde haziranda resimlerini görcez öyle ben anlamam gruptan ayrıldım falan filan

@yağmur
şekerim bu patron niye sana hep çuku veriyo ama sen onları ye bacım ye cuma görüşeceeeez

Saat 10da kendimi kaybettim buz gibi iki bardak kola ictim 6-7 tane de yaprak sarma yedim çok güzel olmuştu yaa bugün bu yaprak sarma beni mahvetti bende mi acaba yarın pirinç lapasna baslasam çok severim zaten pirinçi :26:

yavrum bu patronun çocuuuu müdür gibi bişi zaten epi topu 4 5 bayanız burada. markete gittiklerinde kendisine aldıklarında bizede dağıtıyolar sağolsunlar. ben o çukuyu hemen başkasına verdiiiiiimmmm yemedim yemediim :118: kendimi tuttum kııızz gece rüyamda elbise giydiğimi gördüm uzun bi elbise. çokta güzel olmuştum ama eteği makasla kesilmişti rüyam bile diyo bu bacaklarla elbise giyemezsin diyee. vay ben nerelere gideeem

Saat 10da kendimi kaybettim buz gibi iki bardak kola ictim 6-7 tane de yaprak sarma yedim çok güzel olmuştu yaa bugün bu yaprak sarma beni mahvetti bende mi acaba yarın pirinç lapasna baslasam çok severim zaten pirinçi :26:

ooh afiyet olsun bacıııım ye sen yeeeee bide bana diyo deliii .. ooh bide üstüne 2 bardak kolaa hemde saat 10 oh maşallaahhh.. okadar gün sık dişini ama cumaya az kala cozutt.

günaydınnnn hanımlaraz kalorili bol keyifli bir gün diliyorum
soğuk ve de yağmurlu bir hafta olmasına rağmen bu haftada çarçabucak geçti....buda demek oluyorki bahar geldi ve bizim biraz daha dikkat edip bir an önce yaza hazırlanmamız gerekiyor....
bu hafta varmı bomba patlatacak acabayarın büyük günen iyi sonuçları alırız inşallah kızlar

dünü 1000 mekik çekerek kapattım fazla bir etkisi olmamış galiba karnım hiç ağrımı yor
birazdan gene başlayacağım
sabah ki menüm
bir dilim ekmek
5 tane zeytin
2 çatal yumurta
yarım kk peynir
şimdilik bu kadar

vaaoov süperr 1 hafta bu tempoda gidersen ozaman görürsün etkisini maşallah canımm

günaydın kızlar

yarın için bugün son hazırlıkları yapalım, benden pek ümit yok 200-300 gram vermiş olucam sanırım. Ama olsun, dün sporuma gittim çok mutluyum 2 derse girdim harikaydı.

Yağmurcum bende o dediğin krakerlerden aldım hatta bu sabah kahvaltım oydu, fesleğenliden 2 paket yuvarladım çok lezzetli kesinlikle. Hiç suntalar gibi değil, bende tavsiye ederim

Yakarcım mekiklere devam et çok güzel 1000 mekik çekip hiç ağrın olmaması biraz enteresan geldi bana, bişeyleri yanlış yapıyor olabilirmisin acaba, naçizane önerim olucak sana, en güzel basit ve etkili mekik hareketi

*Sırt üstü yerde rahat bir şekilde yerde yat, gözler tavanda eller başın arkasında dirsekler yere tam paralel yattığında yere değer vaziyette
* Ayaklar kırık ve omuz hizası açıklığında tabanlar yere tam basıyor
* Omuzlar kulaklardan en aşağıda yere tam basıyor
*Kalça kemikleri yere tam basıyor
*Bel çukuru çok az boşluk var, ve karın sıkılı, nefes alsan da versende hep karın kasılı dursun
*Bu vaziyete yerdeyken hiçbir hareket daha yapmadan karnın sıkılı ve onu hisset, tamamen karna odaklan gözler tavanda sabit, dirsekler yere tam paralel burundan derin nefes al, yavaş yavaş ağızdan vererek, omuzlarından yarım olarak kalk ve karnını sıkmaya devam et, gözler sabit, çeneyle boyun arasında portakal varmş gibi açıyı kaybetme, bunu çok hızlı değil sakin ve hissederek yap, yukarı kalktığında nefesini tamamen boşaltmış ol, yavaşça burundan nefes alarak eski haline dön ve hareketi tekrarla. Bu şekilde 20-25 kadar tekrar yapabilirsin. Son tekrarında ise yukarda kal ve orada kısa kısa karnını sıkıştır, nefeslerde kısa kısa olsun hep kalkarken nefes ver, konsatrasyonunu bozma

* Bir sonraki kademe bacaklarını kalça hizasında kaldırıp dizden kırık masa şeklinde tam 90 derecede tutarak devam edebilirsin, bir sonraki kademe ise iki bacağınıda tam dik olarak kalçadan yukarıya kaldırarak yapabilirsin.

Püf noktaları;

*karın her daim sıkı olacak
*Omuzlardan kalkılacak ve dirsekler içe bükülmeyecek hep yere paralel kalacak
*Boyun baş arası sabit olacak
*Beyin tamamen karnında olup hareketi hissedecek
*Nefes düzeni de çok çok önemli

Eğer karnın yanmıyorsa ben bu işi hiç bilmiyorumdur.

hadi kolay gelsin canım

ben normal mekik çekemiyorum dizilerimden dolayı mekik aletiyle cekiyorum normal de 1000 mekik çekince ertesi gün yururken bile karnım ağrır dı ben 100-150 tane çekip yatınca
kaslar çalışmadı sanırım

ben normal mekik çekemiyorum dizilerimden dolayı mekik aletiyle cekiyorum normal de 1000 mekik çekince ertesi gün yururken bile karnım ağrır dı ben 100-150 tane çekip yatınca
kaslar çalışmadı sanırım

yakarcım, merak etme kasların çalışır hiç merak etme, benim yazdığım stilde kesinlikle dize en ufak bir baskı yok, yarım mekik zaten bu, aletle de mekik yapsan hep karnını sıkılı tut bak faydasını görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…