Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

E geliyomuş işte ne aptal bir telefonum var

Nasılsınıııız bakalımmm cumaya cok az kaldıı

Bugünkü menüm

Sabah: 1 bardak yağsız süt domates salatalık
Arada: meyveli müsli
Öğlen: karışık salata yiyorum şuaaann
Arada: meyveli yoğurt veya elma olabiler
Akşam: henüz bilmiyorum ama salata olmasını istiyorum

Bugün mutlaka 3 litre su içerim :)

Spor olarak toplamda 45 dk yürümüş olacam.

Havalar ısınınca canım hiç sıcak yemek istemedi ya.

şimdiye kadar yediklerim sabah 1 lt su pirinç lapası öğle pirinç lapası 3 bardak su aralarda 5i biyerde çayı 1lt demledim onu içiyorum

öğle yediklerim

bir domates bir havuç la yaptığım salata
iki dilim ekmek bir yumurta
şimdiye kadar 450 mekik

selam hatunlar kaç günüdür giriyorum geçmişi oku oku tam mesaj yazıcam patron geliyo işim çıkıyo yazcağımı unutyom konu dağılıyo vel hasıll gelelim konuya birisi hilale söleniyodu nası verdin bu 1 kg yu falan filan diyee
o birisine diyorumkii bacım bizde daha çözemedik o işi ben bildim bilelii hilalin menüler kızartmalı olur ama hatun herhafat kgda verirr
ya bu kız ölçü işini iyi ayarlıyoo yada bu kız biizi kekliyoo MAŞALLAH diyyeim hilal darılmaca yok akılımdan geçeni yazdım hazirana resmini koyacaksın ya o zman inşallah benii çatlatırsın diyorum şimdi verdiğin kg larla çatlattığın gibi

gelelim bana sevgilim geldii iş yerime geldii o gün beni gördü hayatım zayıflamışsın dedii ben sırıtıımm tabiii 10 dk sonra ayağa kalktığımda hayatım sen bu sporu nereye yapıyon yaaa dedi gülrek espiri yaptıı benimkii kendi tarzında neyse ben de yarı espiri yarı öfkelii bi karra ver dalgamı geçiyon dedim sonra elimi tuttu önce öptü sonra elime şaplattıı ben seni bak böle seviyom işte dedii yina kendi tarzında :) hay allahım :) neyse konuyu kapadıkk
ertesi gün kızkardeşindeyiz tartıldı kendi verdiği 15 kgyu geri almış bend epeşi sıra tartıldım içimden inşallah 88 olsun çıkarım ya diyorum ççünkü 2 ay önce 93 düm o tartıda bide ne görüm 86 çıkmazmıyım :) 7 kg vermişim hanımlar bu arada ben az yemeye devam ediyorum kasmadan savaşmadan istesem yerim ama yemiyorumlşaral baya günleri geçiri oldum çok şükür
sevgilimle konuşmada yaptık tabi bu konu üzre kendimi anlattım kim görse beni dikkat et bak bu çocuk seni bırakır bu gidişle 100 kg olcan dmelriniii falan oda tabii her erkkek gibi ben seni sevdiğimde zaten zayıf biri değildin benim için sorun olsa ozmna olurdu gibiisne cümleler kurdu benim için zayıf olman şişko olman değil çanb önemli ben dikkat etiğini biliyim ayda 500 gram ver yeter dedii

neyse moralim keyfim yerinde şişko olarakta seviyorum kendimi bu arada gündüzleri elma akşamlrı yoğurt gece çayın yanınada ceviz yiyorum kız bu ceviz nası tok tutuyoo şok oldumm tavsiye ederimm

Hilale kesin sitem eden benimdir vaay süpersiin demek birazda psikolojk bizim kilo vermemiz. kendimizi kasınca veremiyoruuz senin adına çoook sevindiim

Ya kızlar sabah elektrik şefi napoliten çuku verdi 1 tane yemedim hemen verdim başkasına, şimdide müdür getirmiş nestle bitter çikolu gofret. vay anam ben bunu kimlere sataamm bayılıcam birazdann çöpede atmaya kıyamıyorum oof anam ooof

valla bravo gırgırına çok sevindim senin adına
demek ki psikoloji iyi oldu mu yapilmayacak şey yok
helal sana

canım 1 çay bardağı pirinci 3 çay bardağı suda çok azıcık tuzla haşladım suyunu çekene kadar biraz ılıdıktan sonra üzerine sumak k.biber ekleyerek yedim çokta güzel oldu beğenerek yedimm

hımm bide üzerine limon sıkıp yedim zaten normaldede pirinç pilavına limon sıkıp yerimm

valla bravo gırgırına çok sevindim senin adına
demek ki psikoloji iyi oldu mu yapilmayacak şey yok
helal sana

yakar senin maşallahı görünce aha dedim yedin ..kuu kız denkmi gelir ne bilmem hemn cozutuyodum senin maşalahlardan sonra
şimdi diyorumkiii yakarr bacımmm bu sefer totomu kaldırmıcam daha hala normal insan haline gelemedim acelemiz yokk daha çok yazlar da gelecek kışlardaa :) savaşmaya gerek yok tatlı dille yola getirecem bu iradeyi :) tabi yerse

öyle mi yaptın kız sen bana bakma o zaman tabi ne gerek var kasmaya takıntı yapmaya

canım 1 çay bardağı pirinci 3 çay bardağı suda çok azıcık tuzla haşladım suyunu çekene kadar biraz ılıdıktan sonra üzerine sumak k.biber ekleyerek yedim çokta güzel oldu beğenerek yedimm

hımm bide üzerine limon sıkıp yedim zaten normaldede pirinç pilavına limon sıkıp yerimm

soğuduğunda yiyebildinmi yada hiç yedinmi sen onu de bana

evet öğlen yaptığımın hepsini yiyemedim birazını 1 2 saat sonra yedim soğuk çok bi farkı yoktu sıcaktan

heeeeh istediğim cevap bu yarın bende başlıyorum lapa diyetine.. sabahtan yaparım öğlen işte yerim artık napalım. olmadı biraz ısıttırmaya çalışırım yemekhanedekilere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…