Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bu günkü menüüümm;

sabah yarım lt su

yarım kepekli kaşarlı tost,
türk kahvesi
ızgara köfte, salata, bir iki lokma pide, 3 yudum zero cola (zorla içirdiler ama içemedim)
türk kahvesi
1 elma,
2,5 ceviz,

şimdilik bu kadar, akşama belki biraz kabak yemeği yerim,

ama yemem bu yağmur geçer sonra beni, yemicem yemicem

kızlar iki gündür menü yazmadım size

DÜN
Sabah
çeyrek dilim ekmek
yarım kk b.peynir
çay

ÖĞLEN
Yarım kase mercimek çorba
çeyrek tabak yoğurtlu ıspanak

ARA
3 kepekli bisküvi

AKŞAM
Fırında patates 3-4 dilim
çeyrek tabak makarna (z.yağlı-sarımsaklı)

BUGÜN
SABAH
4 ad küçük pastane pizzası

ÖĞLE
2 yk sebze çorba (çok kötüydü)
1 küçük parça tavuk ızgara derisiz
1 bardak ayran

ARA
3 kepekli bisküvi

Akşam spora gidicem kimse durduramyacak beni

walla herzaman ki gibi çok iddalısın tebrik ederim canım yine bi bomba gelecek cumaya inşallah

bende şu tuvalet sorunu var, bu işi halletmem lazım, yoksa cuma günü yine doğru dürüst bir şey olmayacak.
Bu cuma kesin 63'lerde olmam lazım.
sonra 62 hatta 61 sonra 60 ve 10 mayısta 59

bomba içimde patlamasın da, elimden geleni yapıyorum işte, wc için özel bir şey yapıyormusun? çay, bitkisel şeyler filan

bitki çayı falan sevmiyorum düzenli de içemiyorum, en iyi sonuç bitkisel macunlar var, onda aldım, sinameki, biberiye, funda, papatya, ısırgan otunu nar ekşisiyle karıştırıp macun hale getirmişler, günden 3 tatlı kaşığı almak gerekiyor. Düzenli alırsam faydasını görüyorum, hafta sonu yiyemedim doğru dürüst, hemen vücut kitlendi. Aslında nar ekşisi tatlı krizine de iyi geliyor.
Tavsiye ederim. Aktarlarda oluyor, kendileri bile hazırlıyor zaten.

Her yemekten yarım saat önce 1 tatlı kaşığı öneriliyor.

gırgırınacım çok sevindim, inşallah biran önce 80'lerin altına da ineceksin. Spora devam sakın bırakma. Rahatlamış olman çok güzel.

pembemavi tekrar hoş geldin aramıza, hiç doğru dürüst bir şey yazamadım sana, bende kendimi tanıtayım, 39,5 yaşındayım 9 aylık bir oğlum var, çalışıyorum, kumaş satış pazarlama firmasında satış temsilcisiyim, işten kaçamak yaptıkça burada yazmaya çalışıyorum.
Doğumdan kalma kilolarımdan veda etmek için burdayım.

selam kızlar bende eve geldim

bugün dikkat ettim bayağı
ah birde akşam kendime hakim olabilsem:)
spor olmadığı için az veriyorum ben havalarda yağmurlu burda dışarı çıkılacak gibi değil
hadi bakalım bu hafta neler olacak cumaya az kaldı

peki kilonda bi değişiklik oldu mu bugün

canım yarın sabah aç karnına tartılınca anlarım bugün kg verip vermediğimi çünkü habire su, çay içiyorum tartıda 1 kg fazla çıkarım şimdi tartılsam

hoşbulduk canım bende 26 yaşında 2 çocuk annesiyim oğlum beş yaşında kızım 7 aylık bende doğumdan sonra aldığım kg ları vermekle meşgulümm çalışmıyorum ev hanımıyım

akşam ki menü
bir kepçe tarhana çorbası
1.5dilim ekmek
3yk b.pilavı
bir parça tavuk
az dinlenip mekik başına 59 beni bekler

kızlar geçmişi okuyamadım henüz, yine baya kaynatmissiniz akşam yediklerimi yazaim

öğleden kalan yediğim 1 dilim kepek ekmeğin yarısını yedim
sayısını bilmedigim kadar yaprak sarması yedim :18::18:

bugün 3 lt su içtim 4 bardak 5 biyerde çay içtim yatana kadarda 2 bardak yeşil çay içicem yaa kızlar eğer cumaya kadar 66 ları görmezsem moralman yıkılırımm :18: :18: :18:

Selam kızlaaarr.. dediğim gibi akşam salata + yarım dilim çavdar ekmeği yedim.. kendimi iyi hissediyorum..

Bugün markete gittim yeşil elma almak için, arkamı bi döndüm bi baktım special K krakerler çıkmış hemde çok çok ucuzz.. ara yapmak için 1er porsiyon olarak ayarlamışlar ve 66 kalori. hemen aldım 1er paket, domates ve nanelisi süper bişey bu 66 kalori, fesleğenli var oda 62 kalori ama daha onu denemedim.. domateslinin yarısını yuttum bu arada 10 dk kadar spor yaptım internet gitti sinirim bozuldu bıraktım..

Bu arada 6 badem yedim. artık hergün 10 taneye kadar badem yicem sindirimi hızlandırıyomuşş.

1tanede ufak yeşil elma yerim birazdan acıkmaya başlarsam ve bugün yeme faslı biteerr..

Su 3 lt Yağmurdan bu günlük bu kadar

Selamlar şimdi işten çıktım tren bekliyorum havanın 3 gündür çookgüzel olması beni çok güçlendirdi diyet konusunda. Hele şu şekerli içecekler yokmu!! Günde yarım litre içiyordum galiba o değilse bile enerji içeceği

Neyseki Allah bozmasın hiç canım şeker istemedi bugün. Bugün hiiç ekmek yemedim. Annem gile gidiyork haşlanmış brokoli varmışş :))) ama makqrnada varmış.

Beynim ısrarla makarna ye bişeycik olmaz diyor ama bu duyguya nasıl engel olacam bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…