Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kefir
yarım dilim kepek ekmek
domates
yumurta
peynir

türk kahvesi
yarım paket fındıklı çikolata

haşlanmış bir tavuk göğüs

sütten nescafe
3 tane erik
3 tane ceviz

akşam yine tavuk göğüs ve salata
yine bişey yememeye çalışıcam gece

3 lt su
spor çok az

bir kare yiyip bırakacaktım kahvenın yanında ama yarım paketi yedim
tatlı isteğim nasıl gececek??

Bence perşembe günü bu çok kötü olmuş, ne yapacaksın öyle veya böyle yemeyeceğim deyip kendini tutacaksın.
Ben dün resmen bulduğum her şeye saldırmak istiyordum. Tuttum kendimi yemedim yememem gerekiyor dediğim hiç bir şeyi yemedim, bugün çok iyi uyandım gitmiş o istek ..

Selam bayanlar :)

Ben Mercani. Pazar gününe kadar banlı olduğum için yeni üyelik alıp kilo bildirimini yapayım dedim. Aslında yarın yapacaktım ama yarın internete girme fırsatım olmayabilir. Bu sabah 56.2 kiloydum :) Bu mesajım arada kaynar belki siz listeyi yapacak kişiye benim kilomu da söylersiniz.

Ramazan bayramının sonuna kadar şehir dışında olacağım için izin istiyorum, yani uzun zaman sizlerle olamıcam kendinize iyi bakın bol bol kilo verin :) Bana da dua edin de verdiğim kiloları almıyım

Belki takım kaptanı görmez bu mesajımı siz ona söylersiniz Mercani izin aldı diye takımdan diskalifiye edilmiyim durduk yere :) Kendinize iyi bakın görüşmek üzere :80:

Menümü yazayım ..

Sabah :

- 1 nescafe
- 3 kare çikolata

Kahvaltı :

- Yarım gözleme

Akşam :

- 4 tane nugget
- 1 bardak light kola

Toplam: 468 kalori

3 litre su + 1 biberiye + 1 yeşil çay

Yarın hastane işi kaldı, listeyi hallederim ben ..

3. Takim 313. Etap

S_A( 73,5///%) Geri dönmek üzere ayrıldı.
mattika ( 65,7///%) Geri dönmek üzere ayrıldı.
Yagmur199 (58///%)
Yeliz209(58,9// /%)
hm22(67,8//)
Mercani(57,2/56,2/1/1,75%) Geri dönmek üzere ayrıldı.
Kyumi (72,1///)
Rainbow03(64///%)
thebeauty(64,9/ 60,4 /2,25 /3,47% ) Yeni üye kilosu 2 ye bölündü hedef kilo : 57

Son düzenleme:
Bu arada serates başlangıç ve hedef kilonu yazarsan, bulamadığımdan ekleyemedim listeye yarın ekleriz ..

şimdi vakit bulabildim menümü yazmaya
sabaheynir,çay
öğle:yayla çorbası,salata
akşam:gofret,kiraz:18::18::18:

3. Takim 313. Etap

S_A( 73,5///%) İzine ayrıldı
mattika ( 65,7///%) İzine ayrıldı.
Yagmur199 (58///%)
Yeliz209(58,9// /%)
hm22(67,8//)
Kyumi (72,1///)
Rainbow03(64///%)
thebeauty(64,9/ 60,4 /2,25 /3,47% ) Yeni üye kilosu 2 ye bölündü hedef kilo : 57

Hm çok teşekkür ederim şu bıraya girdiğim saate bak. Sabahın köründe yola cıkacam şindi iki saat cik uyuyayım.

selam kızlar, kilom sabit, zaten vermiş olmayıda beklemiyodum, bu haftada ablam bende o her geldiğinde ben kilo alırım bakalım ne olacak, daha sonraki 2 haftada kalan 3 kiloyu vericem inşallah..

3. Takim 313. Etap

S_A( 73,5///%) İzine ayrıldı
mattika ( 65,7///%) İzine ayrıldı.
Yagmur199 (58/0/0/0,00%) kilosu sabit
Yeliz209(58,9// /%)
hm22(67,8//)
Kyumi (72,1///)
Rainbow03(64///%)

sabah ayağımın tozuyla tartıldım 60.2 kiloyum ama şişlik midir kilo mudur bilmiyorum

valla tatilde kilo alınıyor ..gezeyim edeyim derken dikkat edilmiyor..şununda tadına bakayım derken kilo alınıyor allahtan asıl tatil için 1 ayım var

Geçen haftanın duraklaması olarka bence korumayı öğrenmiş oldun ve çok sağlıklı oldu ..
gece geldik 2 gibi..bayağı yorulduk ..ama güzeldi..denize girdik 3 günlüğüne..

Hoşgeldin yeliz nasıldı tatil iyi miydi ?
1 hafta için çok fazla olmuş kilo alımın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…