resmen kokusunu duydum desem inanır misin akşam ama yemedim
sultani öğle yemeğinin yerine geçmiş zatenHerkese günaydııııınnn
Netim hala problemliŞimdi de komşudan giriyorum.
Dünkü listem:
Sabah:
Çay - Bir dilim ekmek - salatalık - 5/6 zeytin - domates
Ara:
eti sultani yarım paket - çay
Öğle: Yok
Akşam:
Mantı(2 kaşık) - Çorba
Ara: Çay
Mümkün değil ki 2-3 kaşık yiyip bırakmam, yersem kocaman bir tabak yerim o zaman şöyle yapayım 65 kg olduğumda 1 tabak makarna yiyeyim doya doyaçok istiyorsa canın hala, öğle yemeğinde 2-3 kaşık yiyebilirsin canım, ayarlarsın işte kendine göre
sultani öğle yemeğinin yerine geçmiş zatençok severim ama kalorili işte... akşam gene karbonhidrat olmuş canım ya,gerçi mantı 2 kaşık, iradelisin valla, ben 2 kaşıkla kalmazdım
menüm:
sabah: her sabah klasiklerimden olan light sütlü şekersiz nescafe
öğle: ekmek arası köfte ( pikniğe gideceğim birazdan o yüzden böyle oldu)
ara: special k kraker
akşam: ton balıklı salata
bugün spor yapamadım, piknikte hoplar zıplarım ama gelince gene 1.5 saat cardio pilates yapıcam
dünden bugüne -100 gr gitmiş, nedense akşam protein olunca daha az veriyorum ben, sanırım dukan yaptığımdan dolayı vücudum tepki koyuyor...
S_A bu hafta için kesin bir şey söyleyemiyorum, eşim ufak bir operasyon geçirdi, ağrısı nasıl olur, hastaneye kontrole perşembe mi gideriz cuma mı belli olmadığından bilemiyorum.
ben de aynı umut ile baktim bugün ama olmayınca Yedim gitticanım çok fena dondurma istiyor. buraya girdim bi engelleyen çkar mı diye kimsecikler yok napalım benden günah gitti
bir süre ara yapmayınca insanın canı pek Istemiyor ama bugün ben de çok aç hissediyorum kendimiçok acıkıyorum bir ara kesmiyor beni iki ara yapıyorum ama dayanamıyorum altıbuçuğa kadarbakıyorum da sizler o arayı bazen atlıyorsunuz yada çok küçük bişey yiyorsunuz.
Öylemi çok geçmiş olsun canımben bildirim için kardeş takımada sorarım
inşallah olursunnsanki biraz zayıfladım tartılmıyorum bakalım ne olacak merak ediyorum umarım kırılır ve bu hafta sonu yetmişli kilolarda olurum
üç litre içmek daha mı iyi olur
selam kızlar bugnki menüm
sabah: arpa şehriyeli bi çorba tadı güzeldi ekmek yemedm şehriye var dye. 1 kase
ara yok
öğlen: işaret parmağm kalınlğnnda ufak 3 köfte + 2 dilm patates + 1 ykaşığı pilav + yağsız bol sirkeli salata
ara yok
akşam: 1 çiğköfte dürüm + ayran + 2 dilim kavun
spor ; biraz yürüdm 15 dk kadar
su tamamlamaya çalşçam 3 lt ye
inşallah olursunnben bu hafta saldım kendmi, rejm yapasım yok ..
zaten 57ye yaklaştığım için umursamamaya başladımGeçen hafta çok güzel verdin diye hatırlıyorum o yüzden bu hafta çok vermemen daha sağlıklı olur zaten, kilonu buraya sabitleyip haftaya yine güzel verebilirsin bence.
Mümkün değil ki 2-3 kaşık yiyip bırakmam, yersem kocaman bir tabak yerim o zaman şöyle yapayım 65 kg olduğumda 1 tabak makarna yiyeyim doya doya
Ne kadar ekmek arası köfte, yarım falan değilse gayet güzel olmuş.
Menümü yazayım ..
Sabah :
- 1 muz
- 1 ceviz
Öğle :
- 2 dilim kepekli ekmekten kaşarlı tost
Ara :
- Maraş dondurma
Akşam :
- Şimdilik yemeyecek gibiyim, canım sürekli bir şeyler istiyor ama yemek değil, abur cubur o yüzden artık böyle geçirmeyi düşünüyorum.
selam kızlar bugnki menüm
sabah: arpa şehriyeli bi çorba tadı güzeldi ekmek yemedm şehriye var dye. 1 kase
ara yok
öğlen: işaret parmağm kalınlğnnda ufak 3 köfte + 2 dilm patates + 1 ykaşığı pilav + yağsız bol sirkeli salata
ara yok
akşam: 1 çiğköfte dürüm + ayran + 2 dilim kavun
spor ; biraz yürüdm 15 dk kadar
su tamamlamaya çalşçam 3 lt ye
ilk hedefim 60 tı sonra 57 yaptım, 57ye yaklaştım ve 55 yaptım.. son 2 kilo kaldı sayılırvalla yarımdı ama büyük ekmeklerin yarımı değildio kadar çok çerez, bisküvi falan vardı ama hepsine hayır dedim, zor oldu... yanıma kendi light bisküvimi götürmeyi de unutmuşum, bol bol su içtim, 1 parça karpuz ve 2 tane kiraz yedim işte
akşam yemeğime gelince karnım tok, yapmadım salata o yüzden ama ben vücudu aç bırakma taraftarı değilim...şimdi yarım bardak light ayran içmeyi düşünüyorum, içinede bol maydonoz atacam...
hm22 geçmiş olsun canım
umarım vakit ilerledikçe doğru acıkmazsın
menü güzel bence, sen hedef kilona ulaşmış ve hedefini aşağı çekmiştin, dimi yağmurcum:44:
piknikten yorgun argın gelsemde 1.5 saat cardio pilatesimi yaptım, callanetics bacak ve kalça hareketlerini yaptım ek olarak, akşam yemeği yemedim, şimdi işte light ayran içeceğim....
kızlar yarın sabah bildirim yaparım ama ben yarın şehir dışına çıkıyorum, nikahım var cuma günümuhtemelen salı geleceğim....takımda olmadığım için izin istemem gerekir mi bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?