Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

resmen kokusunu duydum desem inanır misin akşam ama yemedim

çok istiyorsa canın hala, öğle yemeğinde 2-3 kaşık yiyebilirsin canım, ayarlarsın işte kendine göre
sultani öğle yemeğinin yerine geçmiş zaten çok severim ama kalorili işte... akşam gene karbonhidrat olmuş canım ya,gerçi mantı 2 kaşık, iradelisin valla, ben 2 kaşıkla kalmazdım

menüm:
sabah: her sabah klasiklerimden olan light sütlü şekersiz nescafe
öğle: ekmek arası köfte ( pikniğe gideceğim birazdan o yüzden böyle oldu)
ara: special k kraker
akşam: ton balıklı salata

bugün spor yapamadım, piknikte hoplar zıplarım ama gelince gene 1.5 saat cardio pilates yapıcam

dünden bugüne -100 gr gitmiş, nedense akşam protein olunca daha az veriyorum ben, sanırım dukan yaptığımdan dolayı vücudum tepki koyuyor...

Mümkün değil ki 2-3 kaşık yiyip bırakmam, yersem kocaman bir tabak yerim o zaman şöyle yapayım 65 kg olduğumda 1 tabak makarna yiyeyim doya doya

Ne kadar ekmek arası köfte, yarım falan değilse gayet güzel olmuş.

canım çok fena dondurma istiyor. buraya girdim bi engelleyen çkar mı diye kimsecikler yok napalım benden günah gitti

çok acıkıyorum bir ara kesmiyor beni iki ara yapıyorum ama dayanamıyorum altıbuçuğa kadar bakıyorum da sizler o arayı bazen atlıyorsunuz yada çok küçük bişey yiyorsunuz.

S_A bu hafta için kesin bir şey söyleyemiyorum, eşim ufak bir operasyon geçirdi, ağrısı nasıl olur, hastaneye kontrole perşembe mi gideriz cuma mı belli olmadığından bilemiyorum.

Öylemi çok geçmiş olsun canım ben bildirim için kardeş takımada sorarım

çok acıkıyorum bir ara kesmiyor beni iki ara yapıyorum ama dayanamıyorum altıbuçuğa kadar bakıyorum da sizler o arayı bazen atlıyorsunuz yada çok küçük bişey yiyorsunuz.
bir süre ara yapmayınca insanın canı pek Istemiyor ama bugün ben de çok aç hissediyorum kendimi
Öylemi çok geçmiş olsun canım ben bildirim için kardeş takımada sorarım

teşekkür ederim yine eğer bir problem çıkmazsa hallederim ama elimizde Başka alternatif bulunsun diye kesin burad olurum demek istemedim

Menümü yazayım ..

Sabah :

- 1 muz
- 1 ceviz

Öğle :

- 2 dilim kepekli ekmekten kaşarlı tost

Ara :

- Maraş dondurma

Akşam :

- Şimdilik yemeyecek gibiyim, canım sürekli bir şeyler istiyor ama yemek değil, abur cubur o yüzden artık böyle geçirmeyi düşünüyorum.

1 bardak kefir
yarım dilim kek(kendim yaptım az şekerli az yağlı kepekli undan)
yeşil çay

salata içinde 5 tane kuşbaşı tavuk

5 tane erik
sütten nescafe

salata yine içinde 6 -7 adet kuşbaşı tavuk
bir dilim kepek ekmek

türk kahvesi bir kare çikolata

su 2 litre
spor henüz yapmadım

Akşam yemeği yememeyi düşündüm, eşim yerken hadi yiyeyim biraz dedim, bamya yemeği yedim, yanında da yarım dilim ekmek.
Suyum 3 litreyi de geçti ..

selam kızlar bugnki menüm

sabah: arpa şehriyeli bi çorba tadı güzeldi ekmek yemedm şehriye var dye. 1 kase

ara yok

öğlen: işaret parmağm kalınlğnnda ufak 3 köfte + 2 dilm patates + 1 ykaşığı pilav + yağsız bol sirkeli salata

ara yok

akşam: 1 çiğköfte dürüm + ayran + 2 dilim kavun

spor ; biraz yürüdm 15 dk kadar

su tamamlamaya çalşçam 3 lt ye

üç litre içmek daha mı iyi olur

Tabi olmaz olur mu hiç ..
Ben su içmeyince ya da az içince genelde artı veya çok az eksi çıkıyorum tartıda ama suyu bol içince mutlu olaak sonuçlar alıyorum.

Afiyet olsun, bugün geçmişti aklımdan çiğköfte, çok kalorili bir şey de değil ama ben bu hafta hiç haketmedim, afiyet olsun.

inşallah olursunn ben bu hafta saldım kendmi, rejm yapasım yok ..

Geçen hafta çok güzel verdin diye hatırlıyorum o yüzden bu hafta çok vermemen daha sağlıklı olur zaten, kilonu buraya sabitleyip haftaya yine güzel verebilirsin bence.

selam kızlar ben bugün de gelemedim. 2 hafta izin istiyorum. temmuz başında dönerim heralde. bi ihtimal 3 haftaya uzayabilir izin durumu. burda olmak hadi kızlar nerdesiniz diye motive olup kilo vermek istiyorum ama malum yaz, tatil gezme vs.
telefondan girmeye bile vakit yoktu bikaç gündür, fırsat oldukça gelirim.

valla yarımdı ama büyük ekmeklerin yarımı değildi o kadar çok çerez, bisküvi falan vardı ama hepsine hayır dedim, zor oldu... yanıma kendi light bisküvimi götürmeyi de unutmuşum, bol bol su içtim, 1 parça karpuz ve 2 tane kiraz yedim işte
akşam yemeğime gelince karnım tok, yapmadım salata o yüzden ama ben vücudu aç bırakma taraftarı değilim...şimdi yarım bardak light ayran içmeyi düşünüyorum, içinede bol maydonoz atacam...

hm22 geçmiş olsun canım

umarım vakit ilerledikçe doğru acıkmazsın

menü güzel bence, sen hedef kilona ulaşmış ve hedefini aşağı çekmiştin, dimi yağmurcum:44:

piknikten yorgun argın gelsemde 1.5 saat cardio pilatesimi yaptım, callanetics bacak ve kalça hareketlerini yaptım ek olarak, akşam yemeği yemedim, şimdi işte light ayran içeceğim....

kızlar yarın sabah bildirim yaparım ama ben yarın şehir dışına çıkıyorum, nikahım var cuma günü muhtemelen salı geleceğim....takımda olmadığım için izin istemem gerekir mi bilemiyorum

ilk hedefim 60 tı sonra 57 yaptım, 57ye yaklaştım ve 55 yaptım.. son 2 kilo kaldı sayılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…