Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

zaten 57ye yaklaştığım için umursamamaya başladım

Bence de artık yavaş yavaş verirsin istediğin yerde durursun, korursun ..
50leri gördükten sonrası kolaydır heralde.

Umarım kilo almadan dönersin buralara ..

Akşamı çok güzel atlatmış, sporunu da yapmışsın.
Şimdiden hayırlı olsun, bir ömür çok mutlu olursunuz ve hep aynı aşkla kalırsınız umarım
İzine de gerek yoktur bence geleceksin nasıl olsa cumaya ..

thebeauty hayırlı olsun bu arada canım inşallah bi ömür mutlu olursunuz.

teşekkür ediyorum kızlar, düğünüm eylülün sonunda, inşallah o zamana kadar sizlerin desteğiyle fit bir gelin olacağım

Günaydın...

Bu hafta takım kaptanı olarak sorumluluklarımı yerine getiremedim. Bunun için özür dilerim. Ama 6 gün üst üste çalışmak beni çok yordu. 6 güb çalışma bir yana evdede akşam dinlemedim. Hep iş yaptım tatil hazırlığı yaptım. İnanıb iş yerindeki 1 saatlik molamda bile hiç durmadım ve hep bişeyleri halletmeye çalıştım...

Madem mattikada yarın izine ayrılacak o halde benim türkiyedeyken buraya girmem şart oldu.

Yarınki bildirim için kardeş takıma sorayım ben.

Buraya sık sık girmeye çalışacam.

Günaydın kızlaarr. .

günaydın yağmurcum, sen de benim gibi erkencisin bugün

kızlar kilo bildirimimi yapıyorum;

başlangıç kilo:64.9
hedef kilo: 57
geçen haftaki kilo:61.9
bu haftaki kilo:60.4
fark:1.5
1.5/64.9*100=2.31

bugünkü menümde: sabah:light sütle yapılmış nescafe
öğle: ton balıklı salata
ara: special k kraker

akşamı bilmiyorum valla, kardeşim ne pişirmişse ondan yiyeceğim burayı okuyorsa sebze yemeği yapar herhalde bana, böyle az yağlı
kızlar ben spora gidiyorum sonra yola çıkarız, öpüyorum herkesi

bol bol köfte afiyet olsun. acaba senin menüleri not alıp bende mi uygulasam süper kilo veriyorsun
sanki biraz zayıfladım tartılmıyorum bakalım ne olacak merak ediyorum umarım kırılır ve bu hafta sonu yetmişli kilolarda olurum
inşallah hadi bakalım yarn görecez ben bu hafta çok veremedim

sende güzel kilo veriyorsun spordan m acaba bu hafta hiç yapmadm ve şöyle işime yarar bi kilo veremedim. bu arada hayırlı uğurlu olsun

dün menümü yazamamıştım
sabah: 2haşlanmış yumurta,peynir,zeytin,2 kaşk fındık ezmesi
öğle: haşlanmış tavuk, salata
akşam:1 cornet, 1 dilim kek
spor yok, su yok

dün menümü yazamamıştım
spor yok, su yok
canım senin hatan su içmiyo oluşun, bu hafta bende içmedm adam gibi kilo veremedim, su içmen lazım suuuu

teşekkür ediyorum kızlar, düğünüm eylülün sonunda, inşallah o zamana kadar sizlerin desteğiyle fit bir gelin olacağım

Olmaz mısın hiç ne kadar zaman var eylüle ooo ..
Tayin nikah olunca direk olacak mı ?
İnşallah istediğin gibi olur her şey.

Tabiki kolay değil çalışma şartların falan ama takım kaptanı da takımın diğer üyelerini çok fazla etkiliyor, günde 2-3 sayfayı geçmiyor yazılanlar ..

Sen hedef kilona varmışsın bile, şimdi nikahta falan da heyecandan 1 kilo gider kalanını da haftaya verir mezun olursun
ŞAka bir yana o kadar sporun karşılığını alıyorsun, menün de gayet güzel afiyet olsun .

dün menümü yazamamıştım
spor yok, su yok

OKumayacağım ben artık menüleri ya
Ne okusam canım ondan istiyor.

Geçen hafta 70.7den 67ye inmeyi hedeflemiştim 67.8de durmuştu tartı.
Bu hafta 67.8 de 66.5u hedefledim yine ucu ucuna hedefimi göremeyecek gibiyim ama şunu düşündüm bu haftadan sonra, geçen hafta hedefim 3.7 kgdı bu hafta 1.3 ve hedefim ne kadar yüksek olursa ona o kadar yaklaştığımı, ona göre beslendiğimi düşünüyorum.
Haftaya hedefimi 1.5 kgdan fazla koyacağım.

gece resmen açlıktan uyuyamadım... çok uzun zamandır geceleri çitos patos kuruyemiş meyve mutlaka böyle şeyler yiyordum bu hafta sadece bir meyve yedim en çok dün akşamda hiç yemedim ...
bu cuma 79 olmak istiyorummmm....

Aaa ben de yazmayı unutmuşum, akşam eşim meyve yerken yarım elma yedim, iyi hissettirdi beni, ben akşamları küçük miktarda bir şeyler yemeye karar verdim, yarım elma, 1 bardak süt gibi ..
BU arada eşimin dikişleri çabuk iyileşsin diye elimde sürekli yiyecek bir şeyler var, tabi sıkıldı artık yemekten ben de, bunları yersen pasta yaptım diye kandırıyorum ama hiç niyetlenmedim daha yemeye

8.TAKIM 314. ETAP***

kadis ( 71,1 / // %)
umutlayasasen ( 68,5 / // %)
newlife35 ( 58,7/// %)
turuncu ( 70,8 / // % )
yağmur3872 ( 65,0 /// % )
hrnsnr (60,6///%)
tipitak (68,8///%)
ata29 ( 56,4 ///%)kilosu ikiye bölünecek

8. TAKIM ORTALAMASI:%

canım bu şekilde kendi listeni hazırlayıp paylaşırsan ben kilo bildirimlerini ekler paylşırım cuam günü
gözün arkada kalmasın

ama arkadaşlardan tek ricam
sabah bildirim yapmaları
öğle arası liste hazırlayıp paylaşırım ben

iyi tatiller sana

[h=2]Kafein Kilo Kontrolünde Yardımcı![/h]
Vücudumuzda birden fazla etkiye sahip kafein kilo vermede destek olabilmektedir...

1- Kafeinin en iyi bilinen özelliklerinden biri uyarıcı etkisidir. Gün içinde yoğun iş temposunda performansımızı yükselttiği için kilo verimini kolaylaştırıyor. Ayrıca işimize daha konsantre olmamızı sağlayabilmektedir. Tabi miktar olarak abartmamak şartıyla.

2- Kafeinli bir içecek aldıktan30 ila 60 dakika sonra kana karışır ve 4 – 6 saatte temizlenir. Tüketilen kafein miktarı ve tüketen kişinin kafein toleransına bağlı olarak vücutta solunum ve kalp atım sayısında artış, fiziksel performansta artış ve kan basıncında yükselme olmaktadır. Böylece performans ve uyanıklık artmış olur.

3- Kafein idrar miktarında artış sağlayarak vücuttan su kaybını arttırır. Bu durum da dehidrasyona sebep olarak metabolizmamızı yavaşlatır. Buna meydan vermek için en az içtiğimiz kafeinli içecek miktarı kadar ilave su içmeliyiz.

4- Kafeinin uyanıklığı ve performansı arttırıcı etkisi olumlu olarak kabul edilebilir. Yapılan birçok araştırma kafein içeren içeceklerin dikkati ve konsantrasyonu arttırdığını göstermektedir.

Etkileri kana ilk karıştığı anda daha fazlayken, kandaki miktarı azaldıkça etkiler de ortadan kalkar. Bunu göze alarak uykusuzluk çekmemek adına tüketim saatlerinde dikkatli olmalıyız.

Kafein in günlük hayatımızda bir çok artısı varken fazla ve kontrolsüz kullanımı da bir çok yan etki gösterebilmektedir.

1- Kalp ve solunum sayısında Kalp atım hızını arttırdığından kalp hastalarının,

2- tansiyonda Tansiyonu yükselttiğinden yüksek tansiyon hastalarının

3- mide asidinde sağladığı artış ise olumsuz etkilerindendir.ve mide asit salgısını arttırdığından dolayı gastrit, ülser ve reflü hastalarının kafeini sınırlı tüketmeleri gerekir.

4- Kafeinin bir olumsuz etkisi de diüretik yani idrar miktarını arttırıcı olmasıdır. Vücuttan su atımını arttığı için dehidratasyon riskini arttırabilir. Aşırı miktarda kafein tüketiminden sakınmanın bir gereği de budur.

5- Kafein fazla miktarda tüketildiğinde vücuttan kalsiyum gibi bazı minerallerin atımını arttırır. Bu nedenle uzun zaman fazla miktarda kafein tüketen bireylerde osteoporoz riski artabilir.

6- Sürekli kafein alan kişilerde zamanla uykuya dalma ile ilişkin sorunlar gözlenebilir. Uykuyla ilgili sorunların devamı uykusuzluk hastalığını ortaya çıkarabilir. Fakat kafein kullanımı bu durumu maskeler. Gün boyunca uykusuzluk yüzünden kendini halsiz hisseden kişi, kafeinli içeceklere yönelir. Tüketilen fazla kafein gece uykunun gelmesine engel olduğu gibi aynı zamanda uyku süresini de kısaltır. Kısa bir zaman sonra bu bir kısır döngü halini alır ve sürekli tekrarlar. Bu döngüyü kırabilmenin tek yolu kafein alımını azaltmaktır. Uykusuzluk problemi olan kişilerin uyku vaktinden 8 saat önce kafeinli içecek tüketimi sonlandırılması gerekir.

Selamun alykum ... Bugun telefondan giriyorum ve gercekten cok uzgunum. Simdi Burdur' da arkadasimin evindeyim o guzel yemeklere dayanmak ne kadsr zor da olsa irademe sahip cikiyorum:) evvvet gelelim dunku menume....

Sabah: patates haslamasi - cay

ara: otobuste meyve suyu ictim :) bir de durmadan su :)

Ogle: yok

aksam: kofte dort tane- corba

tartilinca da eksi 500 gram olduuu

Çok iyi olmuş menü, tam kilo vermelik menüler de inşallah yemeklerimiz biraz artınca kilo almayız, ondan korkuyorum.

nazr değmesin ne kadar zamanda verdin kiloları.... nasıl bir duygu insanın hedefine bu kadar yaklaşması???
31martta başladım tam olarak diyete, o zamandan bu zamana bazen bocalasamda bırakmadım diyeti taa ki bu haftaya kadar.. bu hafta baya salladım ama haftaya toplycam kendimi, su içmedim onun kötü yönü var tartıda yoksa yediklerim normal herzamanki gibi, sadece suyum eksik.. güzel duygu artık 42 beden yerine 38lere sığmak çok güzell. tereddüt etmeden 42 mi alıyım yoksa 40 mı demek yerine 38 alıp gidiyosn, beğenmediğin şey modeli oluyo önceden bacaklarımı saran pantolnlar giymeyi sevmeyen ben artık saran pantlnları seviyorm.. vede kilon kaç dedklerinde 58 57 demeyi garipsiyorum alışkın değilm 50 li kilolarda olmaya darısı başınıza inşallah.. 2 hafta daha sıkıp kendmi mezun olucamm.. yeter bukdar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…