zaten 57ye yaklaştığım için umursamamaya başladım
selam kızlar ben bugün de gelemedim. 2 hafta izin istiyorum. temmuz başında dönerim heralde. bi ihtimal 3 haftaya uzayabilir izin durumu. burda olmak hadi kızlar nerdesiniz diye motive olup kilo vermek istiyorum ama malum yaz, tatil gezme vs.
telefondan girmeye bile vakit yoktu bikaç gündür, fırsat oldukça gelirim.
valla yarımdı ama büyük ekmeklerin yarımı değildio kadar çok çerez, bisküvi falan vardı ama hepsine hayır dedim, zor oldu... yanıma kendi light bisküvimi götürmeyi de unutmuşum, bol bol su içtim, 1 parça karpuz ve 2 tane kiraz yedim işte
akşam yemeğime gelince karnım tok, yapmadım salata o yüzden ama ben vücudu aç bırakma taraftarı değilim...şimdi yarım bardak light ayran içmeyi düşünüyorum, içinede bol maydonoz atacam...
hm22 geçmiş olsun canım
umarım vakit ilerledikçe doğru acıkmazsın
piknikten yorgun argın gelsemde 1.5 saat cardio pilatesimi yaptım, callanetics bacak ve kalça hareketlerini yaptım ek olarak, akşam yemeği yemedim, şimdi işte light ayran içeceğim....
kızlar yarın sabah bildirim yaparım ama ben yarın şehir dışına çıkıyorum, nikahım var cuma günümuhtemelen salı geleceğim....takımda olmadığım için izin istemem gerekir mi bilemiyorum
Akşamı çok güzel atlatmış, sporunu da yapmışsın.
Şimdiden hayırlı olsun, bir ömür çok mutlu olursunuz ve hep aynı aşkla kalırsınız umarım
İzine de gerek yoktur bence geleceksin nasıl olsa cumaya ..
thebeauty hayırlı olsun bu arada canım inşallah bi ömür mutlu olursunuz.
Günaydın kızlaarr. .
selam kızlar bugnki menüm
sabah: arpa şehriyeli bi çorba tadı güzeldi ekmek yemedm şehriye var dye. 1 kase
ara yok
öğlen: işaret parmağm kalınlğnnda ufak 3 köfte + 2 dilm patates + 1 ykaşığı pilav + yağsız bol sirkeli salata
ara yok
akşam: 1 çiğköfte dürüm + ayran + 2 dilim kavun
spor ; biraz yürüdm 15 dk kadar
su tamamlamaya çalşçam 3 lt ye
inşallah hadi bakalım yarn görecez ben bu hafta çok veremedimsanki biraz zayıfladım tartılmıyorum bakalım ne olacak merak ediyorum umarım kırılır ve bu hafta sonu yetmişli kilolarda olurum
sende güzel kilo veriyorsun spordan m acaba bu hafta hiç yapmadm ve şöyle işime yarar bi kilo veremedim. bu arada hayırlı uğurlu olsungünaydın yağmurcum, sen de benim gibi erkencisin bugün
kızlar kilo bildirimimi yapıyorum;
başlangıç kilo:64.9
hedef kilo: 57
geçen haftaki kilo:61.9
bu haftaki kilo:60.4
fark:1.5
1.5/64.9*100=2.31
bugünkü menümde: sabah:light sütle yapılmış nescafe
öğle: ton balıklı salata
ara: special k kraker
akşamı bilmiyorum valla, kardeşim ne pişirmişse ondan yiyeceğimburayı okuyorsa sebze yemeği yapar herhalde bana, böyle az yağlı
kızlar ben spora gidiyorum sonra yola çıkarız, öpüyorum herkesi
canım senin hatan su içmiyo oluşun, bu hafta bende içmedm adam gibi kilo veremedim, su içmen lazım suuuudün menümü yazamamıştım
sabah: 2haşlanmış yumurta,peynir,zeytin,2 kaşk fındık ezmesi
öğle: haşlanmış tavuk, salata
akşam:1 cornet, 1 dilim kek
spor yok, su yok
teşekkür ediyorum kızlar, düğünüm eylülün sonunda, inşallah o zamana kadar sizlerin desteğiyle fit bir gelin olacağım
Günaydın...
Bu hafta takım kaptanı olarak sorumluluklarımı yerine getiremedim. Bunun için özür dilerim. Ama 6 gün üst üste çalışmak beni çok yordu. 6 güb çalışma bir yana evdede akşam dinlemedim. Hep iş yaptım tatil hazırlığı yaptım. İnanıb iş yerindeki 1 saatlik molamda bile hiç durmadım ve hep bişeyleri halletmeye çalıştım...
Madem mattikada yarın izine ayrılacak o halde benim türkiyedeyken buraya girmem şart oldu.
Yarınki bildirim için kardeş takıma sorayım ben.
Buraya sık sık girmeye çalışacam.
günaydın yağmurcum, sen de benim gibi erkencisin bugün
kızlar kilo bildirimimi yapıyorum;
başlangıç kilo:64.9
hedef kilo: 57
geçen haftaki kilo:61.9
bu haftaki kilo:60.4
fark:1.5
1.5/64.9*100=2.31
bugünkü menümde: sabah:light sütle yapılmış nescafe
öğle: ton balıklı salata
ara: special k kraker
akşamı bilmiyorum valla, kardeşim ne pişirmişse ondan yiyeceğimburayı okuyorsa sebze yemeği yapar herhalde bana, böyle az yağlı
kızlar ben spora gidiyorum sonra yola çıkarız, öpüyorum herkesi
dün menümü yazamamıştım
sabah: 2haşlanmış yumurta,peynir,zeytin,2 kaşk fındık ezmesi
öğle: haşlanmış tavuk, salata
akşam:1 cornet, 1 dilim kek
spor yok, su yok
gece resmen açlıktan uyuyamadım... çok uzun zamandır geceleri çitos patos kuruyemiş meyve mutlaka böyle şeyler yiyordum bu hafta sadece bir meyve yedim en çok dün akşamda hiç yemedim ...
bu cuma 79 olmak istiyorummmm....
Günaydın...
Bu hafta takım kaptanı olarak sorumluluklarımı yerine getiremedim. Bunun için özür dilerim. Ama 6 gün üst üste çalışmak beni çok yordu. 6 güb çalışma bir yana evdede akşam dinlemedim. Hep iş yaptım tatil hazırlığı yaptım. İnanıb iş yerindeki 1 saatlik molamda bile hiç durmadım ve hep bişeyleri halletmeye çalıştım...
Madem mattikada yarın izine ayrılacak o halde benim türkiyedeyken buraya girmem şart oldu.
Yarınki bildirim için kardeş takıma sorayım ben.
Buraya sık sık girmeye çalışacam.
Selamun alykum ... Bugun telefondan giriyorum ve gercekten cok uzgunum. Simdi Burdur' da arkadasimin evindeyim o guzel yemeklere dayanmak ne kadsr zor da olsa irademe sahip cikiyorum:) evvvet gelelim dunku menume....
Sabah: patates haslamasi - cay
ara: otobuste meyve suyu ictim :) bir de durmadan su :)
Ogle: yok
aksam: kofte dort tane- corba
tartilinca da eksi 500 gram olduuu
31martta başladım tam olarak diyete, o zamandan bu zamana bazen bocalasamda bırakmadım diyeti taa ki bu haftaya kadar.. bu hafta baya salladım ama haftaya toplycam kendimi, su içmedim onun kötü yönü var tartıda yoksa yediklerim normal herzamanki gibi, sadece suyum eksik.. güzel duygu artık 42 beden yerine 38lere sığmak çok güzell. tereddüt etmeden 42 mi alıyım yoksa 40 mı demek yerine 38 alıp gidiyosn, beğenmediğin şey modeli oluyonazr değmesin ne kadar zamanda verdin kiloları.... nasıl bir duygu insanın hedefine bu kadar yaklaşması???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?