Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlar 6 gündür wc ye çıkamıyorum kilomun böyle çıkması bence mucize, gerçi tatilde çok bişi yiyemedim sıcaktan... çeşitli ilaçlar içtim ama kar etmiyor, sanırım pazartesi hastaneye gitme yolları gözüktü[/QUOTE]

6 gün çok uzun bir süre.. gerçi yemiyorsan çıkmazsın demişti bir doktor bunu unutma canım... bişeyler ye mutlaka özellikle lifli şeyler ye... ve kefiri dene içebilirsen inan çok iyi geliyor ben yıllarca ilaçla çıkabiliyordum hatta japonyadan bir ilaç getirdi arkadaşım son zamanlarda o işe yarıyordu.. o form çaylar herkesi isal yapıyor bende tık yoktu.. her sabah kendi yaptığım kefirden bir bardak içtim uzun süre..... iyileştirdi. dene derim...

bu sabah tartıldım çok şükür az da olsa gitmiş:))))

başlangıç kilom 81.9
geçen hafta 79.5
bu sabah 79 o

500 gr gitmiş sadece... aslında üzüldüm neden daha fazla gitmedi acaba??? 700 kaloriyi geçmedim hiç ama spor sadece son 3 gün yaptım...

slm kızlar nasıl gidiyor bakalım?
işten geldim 12de yine gideceğim izinliyim ama bir merhaba diyeyim dedim arkadaşlarıma..

Tebrik ederim çok güzel başlangıç olmuş, önümüzdeki hafta listede olursun deneme haftası 2 hafta ya ..

Gerçekten uzun bir süre olmuş,doktorlar bu konu da pek bir şey yapamıyor ne yazık ki, beslenme, spor,sıvı 3lüsü önemli ama ben de o bile yaramamıştı işe.

SOn gün eksiliyor bak kilon hep gördün mü serates çünkü son gün kaçamaksız güzel bir menü oluyor.

slm kızlar nasıl gidiyor bakalım?
işten geldim 12de yine gideceğim izinliyim ama bir merhaba diyeyim dedim arkadaşlarıma..

HOşgeldin Yeliz, nasıl gidiyor izinde bırakmadın dimi diyet işini?

bu arada kabızlık sorunu zor ..
ben her sabah zeytin yiyorum iyi geliyor..
ayrıca hergün sebze yemeye çalışıyorum..
çok yağsız yiyincede olunuyor..

aslında sağlıklı besleniyorum diyelim..
yasemin bradley in bir lafı var:diyet doesn't work!!
şu ana kadar kabak,semizotu,taze fasulye ağırlıklı beslendim
arada kaçamak oluyor ama anneme kavuşana kadar dikkat edicem
sizin durumlar nasıl?

Ben de bildirimimi yapayım.
Geçen hafta : 66,2
Bu hafta : 65,0

valla kızlar 38 bedene girmek hayaldi
çok şükür oldu artık kıyafetlerimi çeşitlendiriyorum
hadi bakalım sıra sizde..
isteyince inat edince oluyormuş benim gibi tatlı düşkünü bile vazgeçtiyse herkes vazgeçer tatlıdan..

Hedeflediğim şekilde kilo veriyor olsam da bu hafta çok sağlıksız verdim, sanırım 3-4 gün neredeyse hiç bir şey yemedim, sonraki günlerde yemedim ama 1 gece makarna 1 gece dürüm yiyip bu kiloda çıktım ..
Bu hafta daha düzenli olmak istiyorum.

Benim beklediğimden çabuk ve güzel inceldi vücudum o yüzden şeytan bırak artık diyor, 38 bedenler oluyor, normalde basenim kalındır, bütün kilom basenden gitti, belim aten inceydi, az bir şey de simitler vardı onlar da gitti, ben de hazır başlamışken 50leri göreyim istiyorum ama böyle kalsam da şikayetim yok.

***3. TAKIM 316. ETAP***
Yagmur199 (57,8// %) İzinli
Yeliz209(58,6/58,0/0,6/1,02%)izinli
hm22(66,2/65,0/1,2/1,81%)
thebeauty(60,2/60,1 / 0,1/ 0,17 % )
SERATES(79,5/79,0/0,5/ 0,63% )

3. TAKIM ORTALAMASI : 0,73%

Yağmuru görmüştüm aşağı da belki o da bildirim yapar diye listeyi burada bırakıyorum öğleden sonra bakar paylaşıma eklerim.

ne harika bir duygu...umarım bende kısa zamanda bunları yazabilirim....

hm22 sanırım bizler hiç bırakamayacağız bu diyeti seni bilmem ama ben öyle olduğumu anladım. yani ben hiç bir zaman canımın istediği herşeyi abarta abarta yiyemeyeceğim. çünkü hemen yansıyor tartıya....

ben dün hiç karbonhidrat almadım ama çok salata yedim ve bu sabah bu hafta ilk kez tartıda eksi çıktı....
oysa bu hafta abur cubur olarak bile olsa toplamda 700 kaloriyi geçmedim ama geçen cumadan beri hiç aynı kiloyuda görmedim hatta geçen cuma 79. 5 du cumadan sonraki hergün bu sabaha kadar 80. yada 80 .2 ---80.1 falandı.
dün dışında hergün en az iki dilim denge kepek ekmek vardı sadece dün hiç karbonhidrat yoktu ve bugün geçen cumaya göre 500 gr eksikti... hafta içine göre bakarsak 1 kilo eksikti... bunun sebebi ne acaba??? son üç günde spor vardı ondan mı?? yoksa ben hiç karbonhidrat almamalımıyım...????

aslında bi gluten testi yaptırmak istiyorum ben buğdayı hazmedemiyormuyum acaba??? kabızlıkta bundan mı?? üç gündür kabızlıkta yok mucize gibi hergün çıktım.. şaşkınım....

herşeye rağmen kendimi çok iyi hissediyorum...moralim iyi.. özgüvenim yerine gelmeye başladı... başaracağıma inancım arttı... yardımlarınız için çok teşekkür ederim hepinize....

Ben sanırım bu sefer dengelemeyi öğrenecek gibiyim Serates, o gün yemek mi istiyorum canımın istediğini yiyip ertesi gün salata meyve vs tarzında hafif geçirip sabitleyebilecek gibiyim, diyet yaparken de malum kaçamak yapıyorum 1 bilemedin 2 gün artı görebiliyorum bu yüzden ama bunu yapmak da sonrası için bana bir fikir veriyor iyi oluyor.

Sadece kalori kontrolü tek başın işe yarayan bir yöntem değil, yanında protein-karbonhidrat dengesi de önemli.
O gün 4 poğaça yiyip 800 kalori almakla, et süt yumurta yiyip 800 kalori almak arasında dağlar kadar fark var.

bu arada bişey söylemeliyim..
başladığımda yani 81.9 kilo iken belim 94 cm di
bugün ölçtüm 84 cm

bunun sebebi sanırım burada yaptığım hareket. hiç bişey yapamasamda onu yapmaya çalışıyorum ara ara ..
elime 2 kilo ağırlık alıyorum ve sağa sola eğiliyorum günde 500 defa falan yapıyorum bunu. galiba bu işe yarayan bir hareket çünkü bu kadar incelme kalça da bacakta göğüsde yok...

bu söylediğinde çok önemli ben bilmiyordum bunu.. kalori aynı olunca ne farkeder deyip yıllarca tatlı yedim doymadım ...nasılsa kalorisi aynı diye acıktıkça tatlı yedim pohaça yedim kek yedim ... sadece kalori değil dengeli olması proteinin mutlaka olması şartmış

Çok güzel bir incelme var maşallah 3-5 kiloda olacak bir incelme değil bence normalde ..

Kesinlikle şart, 1 hafta1000 kalorilik protein al o hafta 3 kg kadar verirsin 1 hafta 1000 kalorilik karbonhidrat al muhtemelen kilo alırsın veya sabit olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…