Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

2 köfteyi teflon tavaya koyuyorum sonra azıcık su ekliyorum kısık ateşte onlar pişiyor hem yağınıda salıyor daha yumşak oluyor çocuklarda alıştı böyle yiyorlar

Tabiki daha çok acıkırsın karbonhidrat ağırlıklı beslenirsen, özellikle abur cubur gibi glisemik indeksi yüksek karbonhidratlarsa.

Mutluyum aslında her şey yolunda ama öyle adrenalin falan yok, sadece kahve içesim var başka bir şey istemiyor.

Ben eğer kısa süreli evden çıkıyorsam çok kilo alıyorum aman 1 hafta diye ama daha fazlaysa dikkat ediyorum aynı kalıyorum.

Ben de yarından itibaren karbonata başlayacağım o zaman tekrar, 1 şişeye koyuyorum ben sonra eşim yanlışlıkla ondan içiyor yüzü buruşuyor da buruşuyor, bense hissetmiyorum bile tadını.
Hareket etme de problemim yok, çok enerjik değilim ama saatlerce de yürüyebilirim, bir sakinlik var aslında üstümde.

Maşallah çok güzel dayanmışsın ama aman dikkat et kendini zorlayıp sonra birden kaçamağa yönelme de.

Merhabalaaaar

Nasılsınız bakalım?

Bende arada bir geliyorum ( ama tatil bitmek üzere. Haftaya tekrar burdayım.

Tatil bitiyor diye üzülüyormuyum bilmiyorum ama verilecek kilolar var daha ve kısa sürede bu iş bitmeli. Tatil hazırlığı stres derken çok yoğundum hep. Evime dönünce herşeyi düzene sokmak istiyorum. Spor alışkanlığıda yapacam kendime.. Yapılcak çook iş var.

Pazar gününe kadar buraya bidaha gelemicem. Çünkü yarından itibaren telefonumu bidaha açamicam. Yurt dışından geldiği için kitlenecek ((

Kendinize çok iyi bakın haaaa unutmadan pc den girebilirsem gelirim burayaaa!!

günaydın kızlar..
dün menümü yazamadım kızım hastaydı akşam doktora götürdük burnu akıyordu ateşi vardı..
üşütmüş hava çok sıcak ama ceryanda kalıyor galiba..onu uyuturken uyuyakalmışım..
S_A ve diğer arkadaşlarım ben izne ayrılmak istiyorum yapılacak çok işim var ve yakın zamanda memlekete gidiyorum buraya vakit ayıramıyorum bu aralar..bir taraftan 2 çocuk,işe git gel ,gitmeden biraz evle uğraşıcaz boya badana ve temizlik yapacaz inanın vakit yetmiyor..o yüzden ağustos sonu gibi yada eylül başına kadar izin istiyorum...ama internet bulursam arada uğrarım..
bu arada burda tayini çıkan arkadaşlarıda akşam toplanıp uğurluyoruz ..çok iş var çok..öğleden sonra yine uğrarım ok?

burasi diyet paylaşımı yaptığımız alan arkadaslar ama kusura bakmayin :-( paylasmam gerkiyor burda bi arkadasim var çocuklarımız anaokulunda aynı sınıftalardı o zamandan beri görüşürüz . 1 ay arayla doğum yaptık geçen yıl benim kızım onun da oğlu oldu göğsünde bir kitle oluşmuş doğum sonrası ağrı yapınca şüphelenmişler vs vs.... sonuç olarak ender rastlanan ve yayılan bir kanser olduğu anlaşılmış . Cok Ilerlemiş ve Geç kalınmış bir teşhis anlayacağınız . 3 erkek çocuğu var gozlerinin içine bakan ve en küçüğü 1 yaşında .

Dun gece haberim oldu aglamaktan perisanim
Anlayacağınız diyet falan gormuyor gözüm görmüyor
Arkadaslar kendinize dikkat edin saçma sapan sağlıksız gıdaları vücudunuza sokmayın bundan sonra ben yine sık sık yazıcam bildirim yapıcam sağlıklı bi insan olana kadar durmak yok

Hadi bakalım daha gidecek kilolar var S_A ..

Geçmiş olsun şimdi nasıl kızın daha iyi mi ?
Umarım izinde kilo almazsın ..

Ah bu kanser ne kadar çok yayıldı, insan kimde duysa üzülüyor ama küçük çocukları olanları duyunca daha bir kötü oluyor. Umarım atlatır, yener bu kanseri çocuklarının da desteği ile, moral çok önemli işte. O kadar çok sağlıksız gıda yiyoruz ki bunlar kanserin başlangıcı ama hep biz de olmaz zannediyoruz.

insan çok etkileniyor yakınında tanıdığı birinin hastalığını öğrenince. ama yine şanslı bence kurtulma şansının en yüksek olduğu bölgede Allahtan.. bir arkadaşım hemde göğsü alınmadan iyileşti üstelik farkına vardıklarında 4. safha yani son sınırdaymış.... inşallah allah çocuklarına bağışlasın iyileştirsin ...

ekevser sana nazarım değdi galiba....dün senin ne kadar neşeli komik biri olduğunu düşünmüştüm .... yazılarını okurken hep gülümsedim çok hoşuma gitmişti.... inşallah hep neşeli kal. üzücü olaylar herkesden uzak olsun....

ben bugün üzüldüm tartıda yine 80 görünce ....aslında günlük 700 kaloriyi geçmedim ama spor hiç yok sanırım bu yüzden 500 gr geri gelmiş......bu akşam spora zaman ayıracağım ...

hm22 nasılsın bugün???yine iştahın yok mu?? kilo verdiğin içinde olabilir iştahsızlık ve üşüme oluyor kilo verince...

Yine öyleyim, sanırım stresten Serates, ben seneye sınava hazırlanmayı düşünüyorum, Eczacılık bölümü yıllardır içimdeydi benim, eşim de destek olunca denemek, başarmak istiyorum ama tabi bu kadar seneden sonra da insana bir değişik geliyor.
Üstümde onun stresi, düşünceli dönemi var, ondan yiyesim yok galiba bir şey, üşüme falan hiç yok hatta normalde çabuk üşürüm ben bu günlerde çok sıcak geliyor ama dediğim gibi hep kahve içiyorum, kahve miktarım da düşünceli olduğum zamanlarda artar benim.

ben bugün üzüldüm tartıda yine 80 görünce ....aslında günlük 700 kaloriyi geçmedim ama spor hiç yok sanırım bu yüzden 500 gr geri gelmiş......bu akşam spora zaman ayıracağım ...

Ben de spor yapmıyorum ama daha yavaş olsa da engellemiyor, yalnız bu kalori sistemini karbonhidrata ağırlık verince işe yaramıyor ben denemiştim zamanında .. Sporsa en güzeli ..
Sıkıldım ben de, bitireyim şu işi biran önce istiyorum.

biraz önce hazırlanırken ahmet marankiyi dinledimde bence adam doğru söylüyor ...beğensekte beğenmesekte kanser yapan ürünler çok..
arkadaşında inşallah iyileşir..üzüldüm bende..

Sorma ya bu yıl 2. Oldu bu gecen ay bi baska arkadasin midesini aldilar :-( umarim bi an once iyileşir

Canim malesef kemiklerine ve karacigerine de sıçramış
Memeleketine gitti bu sabah vedalastik bir daha görür muyum bilinmez

Ay canım benim konusma uslubum da aynıdır neseli sayilirim galiba evet

ohaa 700 kalori mi kuzum naptin sen madem o kadar az kaloriyle yasiyosun azicik da interval egzersiz ekle ve hergün duzenli yap bak 2 ayda nasil gidiyor o kilolar hem cok zaman ayirmana da gerek yok 30 dk yeter artar bile

Eczacılık mi woooaaw ahh benim icimde de yaradir universite olayi
Allah gönlüne göre versin inşallah

Ben de sıkıldım 3 grup uyelerine spor aktivitelerini yaristirdiklari bi baslik mi atsak naapsak
az önce bir başlıkta okudum kan grubuna göre diyet yapanlar haftada en az 2 yada 3 kilo vermişler bu nedir acaba???
Bana hiç inandırıcı gelmiyor o işler yaaa bi dene biz de anlariz

biraz önce hazırlanırken ahmet marankiyi dinledimde bence adam doğru söylüyor ...beğensekte beğenmesekte kanser yapan ürünler çok..
arkadaşında inşallah iyileşir..üzüldüm bende..
Aynen oyle yaaa bir detoks mu yapsam diyorum Maranki detoksu
Ama o cesaret yok bende korkuyorum

sabah güzel bir kahvaltı yaptım
3 dilim kepek ekmegi
7 8 zeytin (abarttigimi biliyorum ama çok seviyorum napiym)
Biber ve kabak közledim bir tatli kasigi nar eksisi az tuz ve pul biber tatlandirdim
1 dilim peynir
Bi tane de salatalik

Sonra da az önce yani 12 30 da bir kase ayran corbami yedim boyle irice bi kaseydi
Valla tuzsuz yiyemedim
Tuz ekledim
Az eklemeye calisiyorum ama bakin sabahkiyle falan toplayinca nasıl çok göründü şimdi gözüme vay arkadaş
Sonra da cocuklara pisirdigim makarnadan cok canim cekti bir çatal aldım şimdi de meyvemi yesem diyorum
Yesil elma ve bir erik canım cekiyo
2 saat sonra yerim heralde
Şimdi uykum geldi uyusam super olur

Eczacılık mi woooaaw ahh benim icimde de yaradir universite olayi
Allah gönlüne göre versin inşallah

Ben de sıkıldım 3 grup uyelerine spor aktivitelerini yaristirdiklari bi baslik mi atsak naapsak

İnsan istediği şeyi yaşı kaç olursa olsun denemeli bence, bu arada kaç yaşındasın ?

Spor konusunda da çok sıkılıyorum evde yapmaktan o yüzden kendimi zorlamayacağım, bu şekilde kilolarımı vermeyi düşünüyorum ama kilo haricinde eşim hazır olunca koşuya başlamayı düşünüyoruz amaç hem sağlıklı yaşam hem de koşunun keyfi olacak umarım.

Gün içinde kaçamak yapacağına bence çok iyi olmuş sabah doyana kadar yemen afiyet olsun.
Tuz yerine baharat eklesen nasıl olur ?

az önce bir başlıkta okudum kan grubuna göre diyet yapanlar haftada en az 2 yada 3 kilo vermişler bu nedir acaba???

yapanlar da var baya ama tek tip beslenme gibi birine protein birine süt ürünü falan ben tek tiplere uyamıyorum malesef normalde yemediğimi canım çekiyor ya

hayalini gerçekleştirmeye çalışman çok güzel yaaaa

çok geçmiş olsun

kararlı ve azimli olman çok güzel..aman bozma bi bozdumu ipin ucu kaçıyo

bugün yediklerim
sabahatlıcan kurusunu haşlayıp çok az yağla kavurdum ve 3 dilim ekmekle yedim(oğlum hiç durmadığı için geç yedim hem kahvaltı hem öğle yemeği oldu)
öğlen : maden suyu 1 tane beypazarı kurusu
akşam mercimek çorbası ve salata yiyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…